2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Erken gelir diyolardı sanki ama yok ya yeni nesil çok değişti bekletcek bunlar bizi :)
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de.. insan ister istemez sabırsızlanıyor tabi. Senin ilk yavrun sanırım. Benim oğlum 3 yaşında. Hem hemen doğsun istiyorum ki bu hantal halimle oğlumla da çok ilgilenemediğim için kötü hissediyorum hem de doğunca ikisiyle nasıl ilgilencem die de endişeleniyorum

Ben en çok kızıma doya doyanyüzyüze sarılmayı özledim ;( yandan yandan sarılıyorum göbekten dolayı. benim kız da 3 yaşında. Onunla şakalaşmayı kucağımda zıplatmayı havada uçurmayı okadar özledim ki. Ağladım ağlıcam şuan

Evet benim ilk . Valla sizin işiniz daha zor evde küçük bi çocukla ilgilenmek insanı çok yorar . Bnde de eğer bu hantallık uyuşukluk kalırsa bebişle nasıl ilgilencem düşüncesi var

Ay kıyamam yaaa az kaldı sabret. Bi dizine birini ötekine birini alır hoplatırsın artık

Kızlarrr acıktım ve şuan sağlıklı olan hiçbirşeyi yemk istemiyorum aklıma mantı yapmak falan geliyor hatta
Ye kız ye nolursun...ah benim de canım neler istiyor ama yasak...şimdi de açım ve aç aç yatıcam bir lokma bile bana geceyi zehir eder çünkü deli gibi dönüyorum yatakta uyuyamıyorum midem ağzıma geliyor ekşime yanma ateş fışkırması...yiyip pişman olacağıma aç yatıyorum daha iyi...ama yiyebilen yesin...işte o kadar...ağzının tadı varken iştahın varken sağlığın varken ye

Acıktım diye mutfağa gittim eşim çamaşır makinesinin içini dışına çıkarmış tamir etcem diye iştahım gitti resmen neyse işii halletsin de kolay bişeyyler hazırlar yerim artık aklımda yemek varken hayatta uyuyamam sonra sabah dörtte beşte bişeyler kemiriyorum uyanıp sizde hayırlısıyla bi doğursanız da şu şekerden kurtulsanız doya doya yemek yeseniz

Ayy hayırlısiyla inşallah canım ağzımın tadı da yok inan yesem bile ya midemi rahatsız ediyor ya ağzımın tadını bozuyor şekerli karbonhidratlı şeyler

Ayy hayırlısiyla inşallah canım ağzımın tadı da yok inan yesem bile ya midemi rahatsız ediyor ya ağzımın tadını bozuyor şekerli karbonhidratlı şeyler
Ya aslında çok güzel tatlardan mahrum kalıyosun .ama herkesin ağzının tadı bir olcak diye bişey de yok en azından yemk istediklerini yersin inşallah doğumdan sonra doya doya

Ankara yazıyor Can'ım bilmiyorum ki. Belki başla şubedir. Bak bu kadın. Bebiş videoları paylaşıyor bu yüzden takip ediyorum :))
Dilek hanımın özel muayenehanesi var hastanenin Dr u değil ama doğumları o hastanede yaptırıyor. Ben de Instagram'da takip ediyorum hep doğum videoları paylasiyo

Kızlar size yetişeyim diyorum ama yine de 35 sayfam var.
Bugün kocisimle yaramazlık yaptık benim sona doğru canım çok yandı ağladım istemsiz. Sonra wc de azcik kan geldi idrarla karışık. Acile gitmeye karar verdik. Ve alttan ultrason karından ultrason çatı muayenesi iki nst. Kanaman olursa gel dediler. Bebeğin 15 gün geri dedi bende bütün moral gitti. 35 haftaligim 33 hafta çıkıyor. Doğum korkusu sardı bir anda çok erken diye. Canım çok sıkkın. Rahmin ici mı desem vagina ici mı desem çok batma var oturamıyorum canım birde bu yüzden sıkkın.
Böyle bi batma yaşayan varmı dr söyledim herşey normal gözüküyor belki ilişkiden dolayıdır dedi. Bide 6 aydan sonra ilişki önermiyoruz dedi.
Offf bu bebiş neden kilo almıyor 1 haftaydı 10 gün oldu şimdi 15 gün son haftalarda değil kilo alımı dursun şeker yüzünden ileri olurdu bebek nerde. Bugün hiç şeker ölçmedim hiç ölçesim de yok bundan sonra. Moral kalmadı sadece acil ultrasonu farklı olcmustur diye kendimi telkin ediyorum 24 unde randevum var bakalım o ne diyecek ama ben o zamana kadar kendi kendimi yicem

Kızlar iyi geceler. Ödem sıkıntısı yaşayan var mı? Ben birlaç haftadır fil ayaklarımla geziyorum. 37 numara ayaklarım oldu 41 numara. Eşimin terliklerini giyiyorum. Tuzu sıfırlamadım ama çok çok azalttım, her gün mutlaka yürüyüş yapıyorum ve keainlikle hareketsiz değilim ama bugün akşam saatlerinden beri ayaklarım patlayacak gibi. Canım o kadar yanıyor ki anlatamam. Kalbime vuruyor ayak bileklerimdeki sıkışıklık ve gerginlik.
Var mıbir şey tavsiye edebilecek olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…