- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.361
Soguk suya tut canım 10 dk falan, bi leğene falan da su koyup ayaklarını içine koyabilirsin.. sonra da yüksege kaldır uzan, benim öyle geçiyor rahatlıyorum yoksa tüm gün zonkluyor, kesip atmak istiyorumKızlar iyi geceler. Ödem sıkıntısı yaşayan var mı? Ben birlaç haftadır fil ayaklarımla geziyorum. 37 numara ayaklarım oldu 41 numara. Eşimin terliklerini giyiyorum. Tuzu sıfırlamadım ama çok çok azalttım, her gün mutlaka yürüyüş yapıyorum ve keainlikle hareketsiz değilim ama bugün akşam saatlerinden beri ayaklarım patlayacak gibi. Canım o kadar yanıyor ki anlatamam. Kalbime vuruyor ayak bileklerimdeki sıkışıklık ve gerginlik.
Var mıbir şey tavsiye edebilecek olan
Hay allah canım ya nerden bilcen ki böyle olacağınıKızlar size yetişeyim diyorum ama yine de 35 sayfam var.
Bugün kocisimle yaramazlık yaptık benim sona doğru canım çok yandı ağladım istemsiz. Sonra wc de azcik kan geldi idrarla karışık. Acile gitmeye karar verdik. Ve alttan ultrason karından ultrason çatı muayenesi iki nst. Kanaman olursa gel dediler. Bebeğin 15 gün geri dedi bende bütün moral gitti. 35 haftaligim 33 hafta çıkıyor. Doğum korkusu sardı bir anda çok erken diye. Canım çok sıkkın. Rahmin ici mı desem vagina ici mı desem çok batma var oturamıyorum canım birde bu yüzden sıkkın.
Böyle bi batma yaşayan varmı dr söyledim herşey normal gözüküyor belki ilişkiden dolayıdır dedi. Bide 6 aydan sonra ilişki önermiyoruz dedi.
Offf bu bebiş neden kilo almıyor 1 haftaydı 10 gün oldu şimdi 15 gün son haftalarda değil kilo alımı dursun şeker yüzünden ileri olurdu bebek nerde. Bugün hiç şeker ölçmedim hiç ölçesim de yok bundan sonra. Moral kalmadı sadece acil ultrasonu farklı olcmustur diye kendimi telkin ediyorum 24 unde randevum var bakalım o ne diyecek ama ben o zamana kadar kendi kendimi yicem
Gün boyunca yanımda ve şimdi bile yatagımın yanında soğuk su dolu kova var. Suda dinlendirip yüksekte tutuyorum ama bu akşam bana mısın demiyor. 1 saattir ağlıyorum resmen acıdan ağrıdan. Ki ben her ağrıya ağrı demem, aldırmam. Ya ayaklarımı kesip atacam yada kendimi camdan atacam artık. İlk gebelikte insan canından bezebiliyormuş demekki. Tüm bedenim mahvoldu resmen. Burnum tıkalı iliadin olmadan asla nefes alamıyorum, beron dökülmüş sanki burnuma, sağ el bileğimde karpel tünel sendrlmu var aylardır bardak bile taşıyamıyorum, midem reflüden erimek üzere hiçbir ilaç fayda etmiyor, sırtıma bıçaklar saplanıyor aylardır, masaj vs hiçbir şey geçirmiyor, sağ bacağım bende değil yine aylardır, oturmak kalkmak eziyet, ödem meselesini zaten anlattım.. resmen eziyet oldu bana hamilelik. Hareketsiz değilim, beslenmeme inanılmaz dikkat ediyorum, dr kontrolllerim düzenli.. eee daha napacam ben? Resmen delirmek üzereyim. Yarın dr a gidip normali falan geç al bebeği ne zaman uygunsa dicem, o noktadayım. Hiç ama hiç istemiyorum sezeryanı, hep bebeğimin sağlığını düşünüyorum ama resmen canımdan bezdim artık... offfffSoguk suya tut canım 10 dk falan, bi leğene falan da su koyup ayaklarını içine koyabilirsin.. sonra da yüksege kaldır uzan, benim öyle geçiyor rahatlıyorum yoksa tüm gün zonkluyor, kesip atmak istiyorum
Ahh canım ya çok iyi anlıyorum, az kaldı ha gayret annesi, meleğini düşün azcık daha sabretGün boyunca yanımda ve şimdi bile yatagımın yanında soğuk su dolu kova var. Suda dinlendirip yüksekte tutuyorum ama bu akşam bana mısın demiyor. 1 saattir ağlıyorum resmen acıdan ağrıdan. Ki ben her ağrıya ağrı demem, aldırmam. Ya ayaklarımı kesip atacam yada kendimi camdan atacam artık. İlk gebelikte insan canından bezebiliyormuş demekki. Tüm bedenim mahvoldu resmen. Burnum tıkalı iliadin olmadan asla nefes alamıyorum, beron dökülmüş sanki burnuma, sağ el bileğimde karpel tünel sendrlmu var aylardır bardak bile taşıyamıyorum, midem reflüden erimek üzere hiçbir ilaç fayda etmiyor, sırtıma bıçaklar saplanıyor aylardır, masaj vs hiçbir şey geçirmiyor, sağ bacağım bende değil yine aylardır, oturmak kalkmak eziyet, ödem meselesini zaten anlattım.. resmen eziyet oldu bana hamilelik. Hareketsiz değilim, beslenmeme inanılmaz dikkat ediyorum, dr kontrolllerim düzenli.. eee daha napacam ben? Resmen delirmek üzereyim. Yarın dr a gidip normali falan geç al bebeği ne zaman uygunsa dicem, o noktadayım. Hiç ama hiç istemiyorum sezeryanı, hep bebeğimin sağlığını düşünüyorum ama resmen canımdan bezdim artık... offfff
belki ilişkilendendir cnm o batma dedikleri gibi..acilin ölçülerini dikkate alma derim..en sağlıklı sonucu kendi doktorundan öğrenirsin..bu hafta kontrole giden arkadaşların çoğunun bebişi kilo alımı ya çok az.ya hiç almamışsın..son dönemlerde ölçümlerde yanlıs yapılabiliyor..şimdiden kafanı takip üzme kendini..Kızlar size yetişeyim diyorum ama yine de 35 sayfam var.
Bugün kocisimle yaramazlık yaptık benim sona doğru canım çok yandı ağladım istemsiz. Sonra wc de azcik kan geldi idrarla karışık. Acile gitmeye karar verdik. Ve alttan ultrason karından ultrason çatı muayenesi iki nst. Kanaman olursa gel dediler. Bebeğin 15 gün geri dedi bende bütün moral gitti. 35 haftaligim 33 hafta çıkıyor. Doğum korkusu sardı bir anda çok erken diye. Canım çok sıkkın. Rahmin ici mı desem vagina ici mı desem çok batma var oturamıyorum canım birde bu yüzden sıkkın.
Böyle bi batma yaşayan varmı dr söyledim herşey normal gözüküyor belki ilişkiden dolayıdır dedi. Bide 6 aydan sonra ilişki önermiyoruz dedi.
Offf bu bebiş neden kilo almıyor 1 haftaydı 10 gün oldu şimdi 15 gün son haftalarda değil kilo alımı dursun şeker yüzünden ileri olurdu bebek nerde. Bugün hiç şeker ölçmedim hiç ölçesim de yok bundan sonra. Moral kalmadı sadece acil ultrasonu farklı olcmustur diye kendimi telkin ediyorum 24 unde randevum var bakalım o ne diyecek ama ben o zamana kadar kendi kendimi yicem
Ayy yarın olsa iyi tatlım daha Cuma’ya çok var :)) anlatırım tabi, inşallah iyi geçer de herkeslere tavsiye ederim :) gökgörmedigin oğlu olmuş vaziyetindeyim daha bizimki gelmedenEvBoregi kizz uyyamiyon dimi :). Bosver kasma kendini. Kapi susun harika balonlar fln cok iyi. Yarin sabah mi sezeryan. Bide epidural arti spinali datayli anlat lutfen. Bnimde oyle gorunuyo.
Uykularında yaptıklarını düşünmek istiyorum yoksa bizimki de uykusuz kovboyBebiş oynasa bi dert oynamasa bi dert 3 saati geçti nerdeyse durmadı yerinde..yorulmadın mi kuzum uyu artık
Benim gözümden uyku akıyor..bugün yorulmuşum o kadar sertki hareketleri uyumak imkansız...şimdiden antrenan yaptırıyor minnoşUykularında yaptıklarını düşünmek istiyorum yoksa bizimki de uykusuz kovboy
Ay ben yarincuma diye seytmisim pardon canm gunler karisti.Ayy yarın olsa iyi tatlım daha Cuma’ya çok var :)) anlatırım tabi, inşallah iyi geçer de herkeslere tavsiye ederim :) gökgörmedigin oğlu olmuş vaziyetindeyim daha bizimki gelmedensen niye uyuyamıyon daha çok var sana
Bnm daha cok acken oyle oluyo kalk bi bardak sut ic yat sakinlesir bebisteBenim gözümden uyku akıyor..bugün yorulmuşum o kadar sertki hareketleri uyumak imkansız...şimdiden antrenan yaptırıyor minnoş
Yaramazlık yapmıştir..umarım uzun sürmez..döndüğünde ben doğurdum dermiş birdeKizlar @Aarohi hesabi gecici olarak pasif gorunuyo neden acaba
Ay cnm aç olduğunu sanmam ..kilo almamış bu kontrolde diye sabah beri tıkıniyorum..şuanda yanımda hala besinler var..bir taraftan atıstiritorum öyle..Bnm daha cok acken oyle oluyo kalk bi bardak sut ic yat sakinlesir bebiste
Şey diyorlar birdeya bende artik dogum yapmak istiyorumkiskaniyorum kizlar siizi.38 +2yiz artik hergun duzenli yuruyur ev temizligi yapiyorum bide 3yasinsa kizim var onunla ilgileniyorum surekli.hurma yiyorum en az 5 tane.sicak dus .daha ne yapayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?