2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Soguk suya tut canım 10 dk falan, bi leğene falan da su koyup ayaklarını içine koyabilirsin.. sonra da yüksege kaldır uzan, benim öyle geçiyor rahatlıyorum yoksa tüm gün zonkluyor, kesip atmak istiyorum

Hay allah canım ya nerden bilcen ki böyle olacağını üzülme bence acilin ultrasonu kötüdür o yüzden öyle çıkmıştır, yoksa senin hiç bir kontrolünde böyle bir şeyden bahsetmedi doktorun.. ayın 24 üne bi şey kalmadı ama çok için sıkıldıysa randevunu öne alma şansın yok mu kuzum? Bozma moralini

Soguk suya tut canım 10 dk falan, bi leğene falan da su koyup ayaklarını içine koyabilirsin.. sonra da yüksege kaldır uzan, benim öyle geçiyor rahatlıyorum yoksa tüm gün zonkluyor, kesip atmak istiyorum
Gün boyunca yanımda ve şimdi bile yatagımın yanında soğuk su dolu kova var. Suda dinlendirip yüksekte tutuyorum ama bu akşam bana mısın demiyor. 1 saattir ağlıyorum resmen acıdan ağrıdan. Ki ben her ağrıya ağrı demem, aldırmam. Ya ayaklarımı kesip atacam yada kendimi camdan atacam artık. İlk gebelikte insan canından bezebiliyormuş demekki. Tüm bedenim mahvoldu resmen. Burnum tıkalı iliadin olmadan asla nefes alamıyorum, beron dökülmüş sanki burnuma, sağ el bileğimde karpel tünel sendrlmu var aylardır bardak bile taşıyamıyorum, midem reflüden erimek üzere hiçbir ilaç fayda etmiyor, sırtıma bıçaklar saplanıyor aylardır, masaj vs hiçbir şey geçirmiyor, sağ bacağım bende değil yine aylardır, oturmak kalkmak eziyet, ödem meselesini zaten anlattım.. resmen eziyet oldu bana hamilelik. Hareketsiz değilim, beslenmeme inanılmaz dikkat ediyorum, dr kontrolllerim düzenli.. eee daha napacam ben? Resmen delirmek üzereyim. Yarın dr a gidip normali falan geç al bebeği ne zaman uygunsa dicem, o noktadayım. Hiç ama hiç istemiyorum sezeryanı, hep bebeğimin sağlığını düşünüyorum ama resmen canımdan bezdim artık... offfff

EvBoregi kizz uyyamiyon dimi :). Bosver kasma kendini. Kapi susun harika balonlar fln cok iyi. Yarin sabah mi sezeryan. Bide epidural arti spinali datayli anlat lutfen. Bnimde oyle gorunuyo.

Ahh canım ya çok iyi anlıyorum, az kaldı ha gayret annesi, meleğini düşün azcık daha sabret

belki ilişkilendendir cnm o batma dedikleri gibi..acilin ölçülerini dikkate alma derim..en sağlıklı sonucu kendi doktorundan öğrenirsin..bu hafta kontrole giden arkadaşların çoğunun bebişi kilo alımı ya çok az.ya hiç almamışsın..son dönemlerde ölçümlerde yanlıs yapılabiliyor..şimdiden kafanı takip üzme kendini..

EvBoregi kizz uyyamiyon dimi :). Bosver kasma kendini. Kapi susun harika balonlar fln cok iyi. Yarin sabah mi sezeryan. Bide epidural arti spinali datayli anlat lutfen. Bnimde oyle gorunuyo.
Ayy yarın olsa iyi tatlım daha Cuma’ya çok var :)) anlatırım tabi, inşallah iyi geçer de herkeslere tavsiye ederim :) gökgörmedigin oğlu olmuş vaziyetindeyim daha bizimki gelmeden sen niye uyuyamıyon daha çok var sana

Ay ben yarincuma diye seytmisim pardon canm gunler karisti.
Benim uyku duzenim fena 12 de uyanip 3 te fln uyyorum. He bide bana evdekiler korkma rahat ol telkinlerine basladilar. Bende korkmuyorum ya ne korkucam alti ustu bi kesik olucak ameliyat degil bisey degil fln diyorum dedikcede gaza geliyorum. Sende oyle yap kendini zeyna fln saniyosun haha.

ya bende artik dogum yapmak istiyorum kiskaniyorum kizlar siizi.38 +2yiz artik hergun duzenli yuruyur ev temizligi yapiyorum bide 3yasinsa kizim var onunla ilgileniyorum surekli.hurma yiyorum en az 5 tane.sicak dus .daha ne yapayim..

ya bende artik dogum yapmak istiyorum kiskaniyorum kizlar siizi.38 +2yiz artik hergun duzenli yuruyur ev temizligi yapiyorum bide 3yasinsa kizim var onunla ilgileniyorum surekli.hurma yiyorum en az 5 tane.sicak dus .daha ne yapayim..
Şey diyorlar birdehimm fanfini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…