- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.381
Canım geçmiş olsun, gözün aydın çok sevindim inşallah yavrun da sağlıklıdır ve sağlıkla eve çıkarsınızHanimlar bebegim yanimda yarin doktor vizitte ogrencem diger seylerini genel anestezi oldugum icin agri var o kum torbasi cok soguk ve agirdi en kisa zamanda nasil oldugunu yazicam dedim gibi daha okuyamadim mesajlari
onu gobekten dolayi yapabilecegimi sanmiyorum canim.birakali cook oldu :))Şey diyorlar birdehimm fanfini
Arkadaşlar antibiyotik kullanma konusu falan açılmış anne olunca anladım diye bir site var ve orada Kadir Tuğcu diye bir çocuk doktoru kesinlikle okuyun makaleleri soruda sorabiliyorsunuz cevap veriyor ben gereksiz ilaç kullanmaktan o doktor sayesinde kurtuldum
Benim de el ve ayaklarım son ay birden sistiler ve uyuşukluk da başladı beraberinde su icemiyordm pek bir litre anca dün 3 litre içtim ve odemin azaldığını farkettim dene istersen doğuma yakın su tüketimini artırmak gerekiyormuş bu arada dikkat edelimKızlar iyi geceler. Ödem sıkıntısı yaşayan var mı? Ben birlaç haftadır fil ayaklarımla geziyorum. 37 numara ayaklarım oldu 41 numara. Eşimin terliklerini giyiyorum. Tuzu sıfırlamadım ama çok çok azalttım, her gün mutlaka yürüyüş yapıyorum ve keainlikle hareketsiz değilim ama bugün akşam saatlerinden beri ayaklarım patlayacak gibi. Canım o kadar yanıyor ki anlatamam. Kalbime vuruyor ayak bileklerimdeki sıkışıklık ve gerginlik.
Var mıbir şey tavsiye edebilecek olan
Kızlar normal doğurmak için göbek fln dinlemiyorlar Valla..onu gobekten dolayi yapabilecegimi sanmiyorum canim.birakali cook oldu :))
Ayy o bnmde sürekli aklımda ama hiç halim kalmıyor akşama . İki haftadır tık yok nerdeyse hep yarın yarın diye atıyorum kafamdaŞey diyorlar birdehimm fanfini
aynen hicbir sekilde yapamam.kalca kemiklerim inanilmaz aciyor bide ustune onu yaoarsam yerimden kalkamam galiba :)Kızlar normal doğurmak için göbek fln dinlemiyorlar Valla..benim sezeryan olacak..gerçi normal olacak olsada bu tısır tısır halimle hiç yapamam
Bugünün işini yarına bırakmaAyy o bnmde sürekli aklımda ama hiç halim kalmıyor akşama . İki haftadır tık yok nerdeyse hep yarın yarın diye atıyorum kafamdaen iyisi ben yarın .. bak yine attım
Ayy o bnmde sürekli aklımda ama hiç halim kalmıyor akşama . İki haftadır tık yok nerdeyse hep yarın yarın diye atıyorum kafamdaen iyisi ben yarın .. bak yine attım
aynen hicbir sekilde yapamam.kalca kemiklerim inanilmaz aciyor bide ustune onu yaoarsam yerimden kalkamam galiba :)
O da yeni uyuyor da yok yok hiç halim yok en iyisi yarına atayım benBugünün işini yarına bırakmagerçi uyandıramasında şimdi..
Ya ilişki de bnde zorlanmıyorum korkmuyorum da aslında ana tam bugün yapalım bi yaramazlık diye kafamda kuruyorum sonra bi bakıyorum akşama hiç enerjim kalmamış .Kızlar biz eşimle haftada max on günde yaramazlık yapıyoruz doğuma ınş işe yarar şimdilik gidişat için normal görünüyor yarın çatı muayenem var bakalım ne dicek doktor. Ama şunu farkettim ben biraz uzanıp oturunca kalkmaya çalışınca belim bacagim ayrılıyor sanki koturum gibi oluyorum dolasinca aciliyorum eşimle ilişkiden sonra ise vücudum gevsiyor rahat hissediyorm kemiklerim agrimiyor bir müddet tabi gobekle zor ona katılıyorum
Ah ahh.. aynı durumdayız. Benim oğlan kucağımdan inmezdi hamileliğime kadar. Sonra neden kucağıma alamadığımı anlatmak epey zor olmuştu. Ana oğul başbaşa günlerimiz de yakında biticek. En büyük korkum kardeşiyle ilgilenirken farkında olmadan onu ihmal etmek. Allah yardımcımız olsun bize bol enerji versin ki ikisi de yetebilelim.Ben en çok kızıma doya doyanyüzyüze sarılmayı özledim ;( yandan yandan sarılıyorum göbekten dolayı. benim kız da 3 yaşında. Onunla şakalaşmayı kucağımda zıplatmayı havada uçurmayı okadar özledim ki. Ağladım ağlıcam şuan
Normal doğum olcaksa doğum sonrası süpermen gibi oluyorsun. Öyle bi enerji geliyorki anlatmam..Evet benim ilk . Valla sizin işiniz daha zor evde küçük bi çocukla ilgilenmek insanı çok yorar . Bnde de eğer bu hantallık uyuşukluk kalırsa bebişle nasıl ilgilencem düşüncesi var
Canım çok şükür çok geçmiş olsun. Bebeğinde de artik bi sorun çıkmayacak Allah'ın izniyle. Maşallah kuzuya. Hayırlı evlat olsun sağlıklı mutlu huzurlu büyüsün inşallahHanimlar gelelim bizim hikeye 18.04.2018 sabahi tum hazirliklarimizla hastane geldik.
Normalde sezeryanlari 39 haftada ameliyat ediyolar. benimse gun 38+1 ama bebek anormal cikiyo basi buyuk kalp felan
Doktor 5 gun daha eve yollayabilirim seni dedi ama bu arada nst ultrasyon felan yapildi. Ama onlarin makinesi detay gostermiyormus perinatoloji gibi degilmis sorunlari anlayamiyolar.
Neyse benim ufak sancilarim vardi bana serum taktilar. Hafiflerse eve dediler ama doktor kendinede soruyo ben sana niye yatis dedim diyo. Allahdan bilgisayarada yazmislar yoksa ben yalanci cikacaktim.
Ikinci nstde sancilarim azaldi artik bende dedim kesin eve gidiyorum.
Ama ailemde fena bu doktorlardan olumsuzluklardan sıkılmislar bikmislar artik.
Sonra doktor 2ci nst sonuc gosterdim.bebegim sorunlu diye seni daniscam dedi bekletti. Ve danismadan sonra yatisimi verdi. Sabah 7 bucukda geldim hastanede 12de net sonuc aldim.
Sonra ameliyat hazirliklari basladi bu arada ben ameliyattan onceki gece 10dan sonra su yemek isi biraktim ameliyat icin cok beklemim diye. Midem aclikdan yanayi tabi. Sonra ben giyindim imzalanan evraklar felan derken doktor ameliyat icin hazirmisin dedi. Bende hazirm kesin beni dedim. Cok cesaretli gittim. Ameliyata. Doktor kendime olan bu guven sakinlimden ilk seni alcam dedi. son kez esimi gorme firsatim vardi ama istemedim.
o gucu toplamisken aglamim dedim.
Sonra direk ameliyathane derken bi bayan gordum.
ameliyattan cikmis agliyor inliyor kendinde degil kizimdaki agrilar geldi aklima. Ve dedim meryem sen beynine niye kurşun sıktın.
belden asagi uyusturma yok bu hastane mecbur genel anestezi. Sonra dedim ordaki doktorlara genel anestezide dilim donmuyor ne olur bana agri kesici verin felan. Sonra ameliyathanede zaten hemen uyutuldum. Orada pek birsey goremedim bile. 12 girdim ameliyathaneden 1 yakin ciktim. Ama uyutulmadan once kizim ve esim oglum gorememekden uyananamakdan bianda korkma basladim dua ettim.
Sonra mutis agrilar tabiki ameliyattan cikinca. bebegim sordum ama net bilgi veremediler bebek doktoru ile gorusursn dediler.
yogunbakim odasi alindim sedyeden yataga kendim gectim. Tabiki orada bi kum torbasi koydular bna alttan gene muhane. Alttan muhane acitmadi hic ama kum torbasi ahirligi ve soguklugu cok canimi yakti. kendimi hep toplama calistim bebegim emzirmek icin yanima getirdiler basina film cekilmis iyi demisler ama kalbini hala bilmiyorum.
Sonra ben kendimi topladikca doktorlarda beni sevdi. Aksam 8kadar durcam yogun bakimda 5de ciktim. Ilk yuruyusumu tek basima yaptim tuvaletimide sadece ikinci giyinisimi kendim yaptim. Biz aile bebegi merakdan ziyaret saati doldurdular burayi benim icin yorucu ve sıkıntıli bi gundu cunku bi gece once kizim alerjiden oksurmekden uyuyamiyo 4 saat yari uykulu hastane geldim ac ve susuz bide suana kadar sadece 15 dakka uyuyup uyandim 2 uckez o kadar isin guzel tarafi ameliyat gidrken bebegimi goremicemi dusunuuordum cok sukur iyi ve yanimda. bu arada doktorlar yogun bakimda konustuk kordonsentez iyiki yaptirmamisim doktorlar o testler bile 100de 100 sonuc vermez karnin kapali kutu dedi. Yanilma sonuc cok yuksek yani bu sabah vizitte bebegimle ilgili detay almaya calisam bebegim 3400 kilo dogdu emmede sıķınti cekiyoruz memeyi bi turlu alamiyor onkadar bendende
Telaşlı anne doğurdu mu acaba...sancılar gelince kayboldu
Saol canim hepimiz insallahhiyi geceler kizlar.masallah bebisler geliyor yavas yavas.weryew canim senin adina cok sevindim kavusmussun ogluna masallah Telasli_Anne canim sende saglijlA kavudursun.insallah kuzuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?