- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 42
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.401
Ben de senle nobetteyim bebisim keşke yanında olsaydım bari bi işe yarardimKizlar 12 saatte 6 cm oldum ama epidural yapildi 5 cm ken. Ay sonlara dogru sancidan cildirdim ne zormus. Epidural candir gerisi heyecandir. İki saate dogururum.
Hadi inşallah canm. Allah tamamına erdirsin bir an onceCanim sancilarim artti mahvoldum epidural yapildi su an 6 cm acilmam. Bekliyoruz iki saate gelir paşa.
CAnim gecen hagyalarda ben de acike gitmistim. Benimki de iki hafta geri cikmisti. Hic takmadim bile. Doktor farkli cihaz farkli. Takma kafana uzulme.Kızlar size yetişeyim diyorum ama yine de 35 sayfam var.
Bugün kocisimle yaramazlık yaptık benim sona doğru canım çok yandı ağladım istemsiz. Sonra wc de azcik kan geldi idrarla karışık. Acile gitmeye karar verdik. Ve alttan ultrason karından ultrason çatı muayenesi iki nst. Kanaman olursa gel dediler. Bebeğin 15 gün geri dedi bende bütün moral gitti. 35 haftaligim 33 hafta çıkıyor. Doğum korkusu sardı bir anda çok erken diye. Canım çok sıkkın. Rahmin ici mı desem vagina ici mı desem çok batma var oturamıyorum canım birde bu yüzden sıkkın.
Böyle bi batma yaşayan varmı dr söyledim herşey normal gözüküyor belki ilişkiden dolayıdır dedi. Bide 6 aydan sonra ilişki önermiyoruz dedi.
Offf bu bebiş neden kilo almıyor 1 haftaydı 10 gün oldu şimdi 15 gün son haftalarda değil kilo alımı dursun şeker yüzünden ileri olurdu bebek nerde. Bugün hiç şeker ölçmedim hiç ölçesim de yok bundan sonra. Moral kalmadı sadece acil ultrasonu farklı olcmustur diye kendimi telkin ediyorum 24 unde randevum var bakalım o ne diyecek ama ben o zamana kadar kendi kendimi yicem
Canim dikkat et bi tansiyon ölçtürKızlar iyi geceler. Ödem sıkıntısı yaşayan var mı? Ben birlaç haftadır fil ayaklarımla geziyorum. 37 numara ayaklarım oldu 41 numara. Eşimin terliklerini giyiyorum. Tuzu sıfırlamadım ama çok çok azalttım, her gün mutlaka yürüyüş yapıyorum ve keainlikle hareketsiz değilim ama bugün akşam saatlerinden beri ayaklarım patlayacak gibi. Canım o kadar yanıyor ki anlatamam. Kalbime vuruyor ayak bileklerimdeki sıkışıklık ve gerginlik.
Var mıbir şey tavsiye edebilecek olan
Sivri dillilik yapmistirYaramazlık yapmıştir..umarım uzun sürmez..döndüğünde ben doğurdum dermiş birde
Hanimlar gelelim bizim hikeye 18.04.2018 sabahi tum hazirliklarimizla hastane geldik.
Normalde sezeryanlari 39 haftada ameliyat ediyolar. benimse gun 38+1 ama bebek anormal cikiyo basi buyuk kalp felan
Doktor 5 gun daha eve yollayabilirim seni dedi ama bu arada nst ultrasyon felan yapildi. Ama onlarin makinesi detay gostermiyormus perinatoloji gibi degilmis sorunlari anlayamiyolar.
Neyse benim ufak sancilarim vardi bana serum taktilar. Hafiflerse eve dediler ama doktor kendinede soruyo ben sana niye yatis dedim diyo. Allahdan bilgisayarada yazmislar yoksa ben yalanci cikacaktim.
Ikinci nstde sancilarim azaldi artik bende dedim kesin eve gidiyorum.
Ama ailemde fena bu doktorlardan olumsuzluklardan sıkılmislar bikmislar artik.
Sonra doktor 2ci nst sonuc gosterdim.bebegim sorunlu diye seni daniscam dedi bekletti. Ve danismadan sonra yatisimi verdi. Sabah 7 bucukda geldim hastanede 12de net sonuc aldim.
Sonra ameliyat hazirliklari basladi bu arada ben ameliyattan onceki gece 10dan sonra su yemek isi biraktim ameliyat icin cok beklemim diye. Midem aclikdan yanayi tabi. Sonra ben giyindim imzalanan evraklar felan derken doktor ameliyat icin hazirmisin dedi. Bende hazirm kesin beni dedim. Cok cesaretli gittim. Ameliyata. Doktor kendime olan bu guven sakinlimden ilk seni alcam dedi. son kez esimi gorme firsatim vardi ama istemedim.
o gucu toplamisken aglamim dedim.
Sonra direk ameliyathane derken bi bayan gordum.
ameliyattan cikmis agliyor inliyor kendinde degil kizimdaki agrilar geldi aklima. Ve dedim meryem sen beynine niye kurşun sıktın.
belden asagi uyusturma yok bu hastane mecbur genel anestezi. Sonra dedim ordaki doktorlara genel anestezide dilim donmuyor ne olur bana agri kesici verin felan. Sonra ameliyathanede zaten hemen uyutuldum. Orada pek birsey goremedim bile. 12 girdim ameliyathaneden 1 yakin ciktim. Ama uyutulmadan once kizim ve esim oglum gorememekden uyananamakdan bianda korkma basladim dua ettim.
Sonra mutis agrilar tabiki ameliyattan cikinca. bebegim sordum ama net bilgi veremediler bebek doktoru ile gorusursn dediler.
yogunbakim odasi alindim sedyeden yataga kendim gectim. Tabiki orada bi kum torbasi koydular bna alttan gene muhane. Alttan muhane acitmadi hic ama kum torbasi ahirligi ve soguklugu cok canimi yakti. kendimi hep toplama calistim bebegim emzirmek icin yanima getirdiler basina film cekilmis iyi demisler ama kalbini hala bilmiyorum.
Sonra ben kendimi topladikca doktorlarda beni sevdi. Aksam 8kadar durcam yogun bakimda 5de ciktim. Ilk yuruyusumu tek basima yaptim tuvaletimide sadece ikinci giyinisimi kendim yaptim. Biz aile bebegi merakdan ziyaret saati doldurdular burayi benim icin yorucu ve sıkıntıli bi gundu cunku bi gece once kizim alerjiden oksurmekden uyuyamiyo 4 saat yari uykulu hastane geldim ac ve susuz bide suana kadar sadece 15 dakka uyuyup uyandim 2 uckez o kadar isin guzel tarafi ameliyat gidrken bebegimi goremicemi dusunuuordum cok sukur iyi ve yanimda. bu arada doktorlar yogun bakimda konustuk kordonsentez iyiki yaptirmamisim doktorlar o testler bile 100de 100 sonuc vermez karnin kapali kutu dedi. Yanilma sonuc cok yuksek yani bu sabah vizitte bebegimle ilgili detay almaya calisam bebegim 3400 kilo dogdu emmede sıķınti cekiyoruz memeyi bi turlu alamiyor onkadar bendende
Yeni bi topik açalım artık tez mağdurları diye ordan gaza getiririz birbirimizi
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Ya ne kadar güzel bi duygu ya rabbim. .Biz sona kalan anneler doğurana kadar herkes doğurup topige bakmaz olur gibime geliyor:))Canim sancilarim artti mahvoldum epidural yapildi su an 6 cm acilmam. Bekliyoruz iki saate gelir paşa.
Kızlar beni de alın aranizaaaaa ben yüksek lisansı bitirdim doktorada kaldım öyle boş boş duruyorumTez maduru lohusalar
tesekkürler canm bnde bulundurayım o zamanCanım sezeryandan sonra kola kahve gibi uyarıcı içilmesi iyi geliyor ki o uyuşukluk etkisi çabuk geçsin diye fakat kolaitli olduğu için kahveyi oneriyorlar daha çok..
Dün doktora dedim çok acıyo açılacak diye korkuyorum dedim öyle kolay değil açılması dedi binde bir dedi rahat ol dedi... Doktorum çok rahat mı davranıyor bende anlamıyorum dün gece sinirden ağladım... Sonra kendime kızdım sezeryan olsın artık diyorum sonra ne acelen var bekle diyorum korku beni benden alacakBen gittigimde de Leyla gibi soracaklarimi da unutuyorum artarsa devam ederse gideyim diyorum şimdilik bişey yok mesela
Can'ım benim hiç üzme kendini. Ultrasona da güvenme. İyidir yavrun merak etme.Kızlar size yetişeyim diyorum ama yine de 35 sayfam var.
Bugün kocisimle yaramazlık yaptık benim sona doğru canım çok yandı ağladım istemsiz. Sonra wc de azcik kan geldi idrarla karışık. Acile gitmeye karar verdik. Ve alttan ultrason karından ultrason çatı muayenesi iki nst. Kanaman olursa gel dediler. Bebeğin 15 gün geri dedi bende bütün moral gitti. 35 haftaligim 33 hafta çıkıyor. Doğum korkusu sardı bir anda çok erken diye. Canım çok sıkkın. Rahmin ici mı desem vagina ici mı desem çok batma var oturamıyorum canım birde bu yüzden sıkkın.
Böyle bi batma yaşayan varmı dr söyledim herşey normal gözüküyor belki ilişkiden dolayıdır dedi. Bide 6 aydan sonra ilişki önermiyoruz dedi.
Offf bu bebiş neden kilo almıyor 1 haftaydı 10 gün oldu şimdi 15 gün son haftalarda değil kilo alımı dursun şeker yüzünden ileri olurdu bebek nerde. Bugün hiç şeker ölçmedim hiç ölçesim de yok bundan sonra. Moral kalmadı sadece acil ultrasonu farklı olcmustur diye kendimi telkin ediyorum 24 unde randevum var bakalım o ne diyecek ama ben o zamana kadar kendi kendimi yicem
Can'ım benim de oldu bi gün. Diz altı ten çorap giymiştim. Sıkmış meğer o. Farkına varmadım. Balon oldu. 3 günün sonunda geçti. Ayakkabı giyip dışarı çıktıkça tekrarladı o 3 günde. Ayaklarını uzatıp dinlen. Ve bol su. Sanırım tek çözüm bu.Kızlar iyi geceler. Ödem sıkıntısı yaşayan var mı? Ben birlaç haftadır fil ayaklarımla geziyorum. 37 numara ayaklarım oldu 41 numara. Eşimin terliklerini giyiyorum. Tuzu sıfırlamadım ama çok çok azalttım, her gün mutlaka yürüyüş yapıyorum ve keainlikle hareketsiz değilim ama bugün akşam saatlerinden beri ayaklarım patlayacak gibi. Canım o kadar yanıyor ki anlatamam. Kalbime vuruyor ayak bileklerimdeki sıkışıklık ve gerginlik.
Var mıbir şey tavsiye edebilecek olan
Yüzde yüz öyle olmuştur benimde her ölçümü farklı çıkıyo biliyosun her gittiğimde 1 hafta 2 hafta bazen 2.5 haftayı görüyorum bende şaşırdım artık kilo alımı yerindeyse hiç takılma dönem dönem yavaşlıyor heralde ki seninki 2000 çoktan geçmişti demiKızlar size yetişeyim diyorum ama yine de 35 sayfam var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?