2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
CAnim gecen hagyalarda ben de acike gitmistim. Benimki de iki hafta geri cikmisti. Hic takmadim bile. Doktor farkli cihaz farkli. Takma kafana uzulme.

Gebe egitiminde gunluk 5-10 dk nefes egzersizi yapin diyordu. Ben nefes alamıyorum ki mefes egzersizi yapiyim. Kizlar bu tikali burna çözümü olan var mi? Burun spreyi ise yaramiyor. Anlik yariyor on dk sonra geri tikaniyor.

Canim dikkat et bi tansiyon ölçtür
Yaramazlık yapmıştir..umarım uzun sürmez..döndüğünde ben doğurdum dermiş birde
Sivri dillilik yapmistir ben sirf surda dogum agzi ceza almayim diye milletin actigi konulara gidip yorum yapmiyorum cunku bazen cevap vermeden duramadigim yerler oluyo. Sonra gelsin ceza

Canim cok gecmis olsun. Bebeginin iyi olmasina cok sevindim. Bosuna uzulmussun aylardir

Ben gittigimde de Leyla gibi soracaklarimi da unutuyorum artarsa devam ederse gideyim diyorum şimdilik bişey yok mesela
Dün doktora dedim çok acıyo açılacak diye korkuyorum dedim öyle kolay değil açılması dedi binde bir dedi rahat ol dedi... Doktorum çok rahat mı davranıyor bende anlamıyorum dün gece sinirden ağladım... Sonra kendime kızdım sezeryan olsın artık diyorum sonra ne acelen var bekle diyorum korku beni benden alacak

Can'ım benim hiç üzme kendini. Ultrasona da güvenme. İyidir yavrun merak etme.
Dün de benim doktorum kesinlikle ilişki yasak dedi. Doğumu tetiklemesin diye. Belki son hafta tavsiye ediyorlardır.

Can'ım benim de oldu bi gün. Diz altı ten çorap giymiştim. Sıkmış meğer o. Farkına varmadım. Balon oldu. 3 günün sonunda geçti. Ayakkabı giyip dışarı çıktıkça tekrarladı o 3 günde. Ayaklarını uzatıp dinlen. Ve bol su. Sanırım tek çözüm bu.

Yüzde yüz öyle olmuştur benimde her ölçümü farklı çıkıyo biliyosun her gittiğimde 1 hafta 2 hafta bazen 2.5 haftayı görüyorum bende şaşırdım artık kilo alımı yerindeyse hiç takılma dönem dönem yavaşlıyor heralde ki seninki 2000 çoktan geçmişti demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…