2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Ya ne kadar güzel bi duygu ya rabbim. .Biz sona kalan anneler doğurana kadar herkes doğurup topige bakmaz olur gibime geliyor:))
bana Şam öyle geliyor :)
weryew canım tekrardan hayırlı uğurlu olsun bebeğin yanındaysa hiç korkma büyük bir problem olsa hiç yanına vermez direk ameliyata falan alırlardı atlattın çok şükür bizede dua et

Canım kanama az bişeyse sadece cildin tahriş olmuştur e çatı muayenesi alttan ultrason diye kurcalar ederken daha çok acıdı tabi...son zamanlarımız artık boşuna sıkma canını yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik...devlet hastanesiyse acil gittiğin onların ultrasonu daha az gösteriyor buna eminim ölçümler zaten şaşıyor bu haftalarda...sen geçmiş ölçümleri baz alarak mesela bebek haftada 120gr alıyorsa ona göre hesapla hatta üstüne 30ar daha ekle

Çok şükür Rabbime canım bunda sonra yavrularınla sağlıklı mutlu huzurlu ömürlerin olsun inş

Günaydın...2 gündür Boğaz ağrım vardı dün öksürüğe çevirdi çok kötüyüm Karnım sezaryen dikişlerim ağrıyor artık kızımda benimle hasta gece uyuyamamaktan mı nedir elim ayağım şişmiş çok fena durumdayım arkadaşlar bana dua edin yatıp dinlenme gibi bir şansım Yok biran önce toparlanmam lazım

Canım zaten sıkı takip altındasın boşuna endişe evham yapma öyle bir durum olsa doktorun seni riske atmazdı...ben de hic erkenden doğsun istemiyorum anne karnında geçen 1 gün bile çok önemli yavrular için...iyice gelişsin ciğerleri sindirim sistemi...doğdukları gibi kapıp eve gelelim inşallah

Tam 13 gündür hastayım ben öldüm öldüm dirildim süründürdü resmen hiç bukadar uzun sürmezdi direnç 0 anlaşılan .. Şimdi de kulaklarım duymuyor tıkanmış uğultu beni sinir ediyor İnş çabucak kızın da sende toparlarsın sıcak bişeyler rahatlatır iç canım

İ
İnşallah canım İnşallah ... Rabbim o günleri göstersin hepimize insan iyi okuyo iyi hissediyor kötüyü okuyo kötü hissediyor zaten bu son günlerde hastalık falanderken iyice duygusal oldum ... Buda beni yoruyor adeta zaman hiç geçmiyor sanki karar verdim bugun örtü falan oyalıyayım dedim zaman geçer belkim

Evet başlarda anne kucak diye çok ısrar etti şimdi taşıyamam ki deyince diretmiyor ama çok üzülüyr farkediyorum. Farkında hatta yeter sıkıldım doğsun artık diyor yavrucak. Karnım çok erken çıktı o da çıkınca kavradı. Herkesin bir kardeşe ihtiyacımolduğundan bahsettik. Özelliklr sevdiği kuzenlerinden örnek gösterdik onun bunun kardeşi var biz de sana kardeş yaptık yalnız kalma diye. O örneklerden sonra istemeye başladı zaten.
İnan bilmiyorum ama tek aldığım tavsiye eve geldiğinde bebek mümkünse ne senin ne babanın kucağımda olsun. Direk kızını kucakla ilgilen. Biz zatem arabanın pusetinde getiririz. İlk günle çok kucaklanmaz bebek. Onuyuyunca severim bol bol. Gündüz de kızımla ilgilenmeye çalışacağım ama şuan herşey muammma. Rabbim kolaylık versin tek duam bunbenim de. Dediğin gibi inşallah ihmal etmeyiz

Maşallah canım benim bunu da aştın Allaha şükür. Kafası temiz demekki kalbi de öyle çıksın inşallah.

Allah sana da şifa versin Boğaz ğrısını idare ediyordum ama bu öksürük beni mahvetti

Günaydın kızlar, biz başka doktora geldik fikir almaya. 3900 olmuş kilomuz doktor ilk doğum için riskli olabilir normal doğum yine de günü beklenir dedi. Nst sonucuna göre konusalim doktorunun söylediği de doğru dedi. Ofd(hc) kafa çapı mi oluyor EvBoregi eğer öyleyse 118.7 diyor yani senin 11 dediğin mi. Bu doktor kendi doktorunuz az ölçtü demekki farkediyor yine. Bu da karın çevresi 40 haftalık o zorlayabilir dedi

Nts sonucun da ne diyecek bakalım hiç üzülme canım sağlıkla olsunda hakkında en hayırlısı olan şekilde olsun

canım benimki de şekerden dolayı 10 gün ilerde görünüyor, karnı iki hafta ilerde hatta ben de ona kafayı taktım. ileri olsa dert geri olsa dert. en iyisi işleri akışına bırakmak. sen de stres yapmamaya çalış

Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…