- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.441
Canım hayırlısıyla doğar insallah sıcak duş al yürü bol bol hadi bakalım heyecanla bekliyoruzOnce 2 kere3 bucuk saatte bir simdi 2 bucuk saatte bir gelen sancilarim var. Ya tesaduf yada duzenli gelmeye basladi. Anlamadim. Artik dogurayim lutfen Allahim.
Allah yardımcın olsun canım insan vücudunu zor taşıyor artik zaten bir de hastalıkGünaydın...2 gündür Boğaz ağrım vardı dün öksürüğe çevirdi çok kötüyüm Karnım sezaryen dikişlerim ağrıyor artık kızımda benimle hasta gece uyuyamamaktan mı nedir elim ayağım şişmiş çok fena durumdayım arkadaşlar bana dua edin yatıp dinlenme gibi bir şansım Yok biran önce toparlanmam lazım
Canım kendi doktoruna da gidecek misin? Bi git artik da karar versinler ya bence gününü beklemek şu an artik saçma olacak normal olursa sıkıntı olur gibi, hayırlısı olsun tabi ama belirsizlik de insanı çatlatıyor gerçektenGünaydın kızlar, biz başka doktora geldik fikir almaya. 3900 olmuş kilomuz doktor ilk doğum için riskli olabilir normal doğum yine de günü beklenir dedi. Nst sonucuna göre konusalim doktorunun söylediği de doğru dedi. Ofd(hc) kafa çapı mi oluyorEvBoregi eğer öyleyse 118.7 diyor yani senin 11 dediğin mi. Bu doktor kendi doktorunuz az ölçtü demekki farkediyor yine. Bu da karın çevresi 40 haftalık o zorlayabilir dedi
Canım 2yi geçmiş maşallah çok kafana takma bence, inşallah dogana kadar azcık daha alır bak erken doğan bebisler bile maşallah sağlıkla çıktılar hastaneden. Belli ki minyon olacak kuzuşGunaydin kizlar napiyosunuz doguran oldumu gecmisi okumadim basliycam evdeyim bebek zayif dr bekletiyo 2280 gr beni de gorseniz pek kucuk sayilmam ama hayirlisi geriden geliyoz
Analı babalı sağlıkla mutlu mesut büyütün yavrunuzu inşallahHanimlar bebegim yanimda yarin doktor vizitte ogrencem diger seylerini genel anestezi oldugum icin agri var o kum torbasi cok soguk ve agirdi en kisa zamanda nasil oldugunu yazicam dedim gibi daha okuyamadim mesajlari
Sandviç yedimYedirdiniz tabi yasen nenyedin ben uyumayaydım seni de gazlardım
İnşallah kuzucum bu annelik delilik işi inan. Uyusun diye gözünün içine bakıp uyuduğu an saniye özlüyorum.
Aglicem yaa kadın bana riskli ama 40 hafta dolmadan sezeryan konuşulmaz diyor, özele gidiyoruz şimdi sezeryan günü almayaCanım hayırlısıyla doğar insallah sıcak duş al yürü bol bol hadi bakalım heyecanla bekliyoruz
Allah yardımcın olsun canım insan vücudunu zor taşıyor artik zaten bir de hastalık
Canım kendi doktoruna da gidecek misin? Bi git artik da karar versinler ya bence gününü beklemek şu an artik saçma olacak normal olursa sıkıntı olur gibi, hayırlısı olsun tabi ama belirsizlik de insanı çatlatıyor gerçekten
O anı yaşamak gibisi yok bence tabiki korkmuyor değilim (hemde çok korkuyorum hissedersem diye) fakat kendimi yüzünü göreceğim ana odakladimKızlar epidurale karar verenler nasıl cesaret ediyorsunuzben korkuyorum ya
tesekkürler canm bnde bulundurayım o zaman
Olsun varsın sezeryan olsun canım.swnde oda iyi olunda gerisi önemli değilAglicem yaa kadın bana riskli ama 40 hafta dolmadan sezeryan konuşulmaz diyor, özele gidiyoruz şimdi sezeryan günü almayaeşim de bende bebeği riske atmak istemiyoruz. Devlete normal doğum olur mu diye geldik ama artık normal doğum çok tehlikeli görünüyor.
çok dönüyormuşum kalkıyormuşum su içiyormuşum amacım neymiş uyutmuyormuşum onu die gece 4 gibi çıkıştı bana benimki deBen yine uyandım gecenin bu saatindeherif de benden rahatsız olmuş haspam oturma odasına gitti yatmaya, arkasından hadi naş dedim de içim soğumadı
Bende onu sorcaktım devlet sezeryana almaz kolay kolay illa insanları riske atıcaklar . Ee bebişte kocamn olmuş bncede artık sezeryan mantıklısı sende kavuş artık bebişine :)Aglicem yaa kadın bana riskli ama 40 hafta dolmadan sezeryan konuşulmaz diyor, özele gidiyoruz şimdi sezeryan günü almayaeşim de bende bebeği riske atmak istemiyoruz. Devlete normal doğum olur mu diye geldik ama artık normal doğum çok tehlikeli görünüyor.
Canım en doğrusunu yapıyorsunuz inanki, bu sırada ya sancı gelse bi anda doğum ilerlese napicaksin Allah korusun tehlikeye atmamak lazım. Benimkinin kafası normal kilosu ilerde ben bile çok tedirginim ya 40ı doldurur da 4ü geçerse diye. Tamam normal doğum çok önemli ve bebek için harika ama kendimizi de bebeği de bi arada düşünmek lazım.Aglicem yaa kadın bana riskli ama 40 hafta dolmadan sezeryan konuşulmaz diyor, özele gidiyoruz şimdi sezeryan günü almayaeşim de bende bebeği riske atmak istemiyoruz. Devlete normal doğum olur mu diye geldik ama artık normal doğum çok tehlikeli görünüyor.
Hiç sorma kuzum valla benim de nefes alamadığım için boğazım gıcık oldu oksurur gibi oldum sürekli, sabah ise gidicem ben içerde uyuyayim dedi ne oldu diyorum konuşamıyorum uykum aciliyo sabah şeyapariz deyip yastıklarını aldi gittiçok dönüyormuşum kalkıyormuşum su içiyormuşum amacım neymiş uyutmuyormuşum onu die gece 4 gibi çıkıştı bana benimki deacaba amacım ne bunlar elimizde kalmadan doğursak
Sağlıklı doğsun da bebeğin varsın sezeryan olsun.. Sezeryan için o kadar beklemek de gereksiz.. Özele gitmekle iyi yapmışsınız.. Hayırlısı ile alırsınız yavrunuzu kucağınıza inşallahAglicem yaa kadın bana riskli ama 40 hafta dolmadan sezeryan konuşulmaz diyor, özele gidiyoruz şimdi sezeryan günü almayaeşim de bende bebeği riske atmak istemiyoruz. Devlete normal doğum olur mu diye geldik ama artık normal doğum çok tehlikeli görünüyor.
Zaten kavgalı yatmıştık. Bana çıkışınca odayı da terkedeyim salona gideyim dedim tabi bu koca göbüşle kalkma çabam biraz uzun sürdü. Napıyon dedi. Dedim salona gidicem. Tamam ya yat die güldü tuttu beniHiç sorma kuzum valla benim de nefes alamadığım için boğazım gıcık oldu oksurur gibi oldum sürekli, sabah ise gidicem ben içerde uyuyayim dedi ne oldu diyorum konuşamıyorum uykum aciliyo sabah şeyapariz deyip yastıklarını aldi gitti
Çok teşekkür ederim hayırlı dogumlar:) aynen öyle yapmalıyım zaten sıkıntılı doğumum olur muyum kalır mıyım belli değil Allahın izniyle o günler gelsin de nasıl zorlandığımı en çok o görüyo oğlum kucuk tek bakıyorum o yüzden bi acitasyona olur gibi mi geldi:)Sen ona inat ters sert yapmaycan, acitasyon yapacan. Bence bu kdr cekiyom karnimda tasiyom analik hakkim deil mi sen bundan vicdan azabi duymayacan mi diycen, ses tonu dusuk aglamakli olacak o da diyecek ki tamam gul un yanina bi isim bulalim. Dogururken akil veriyom bak sana kiymetimi bil :) yapistir gulun yanina omur u acima:)
Yok kız biz her zaman fanfini yapiyoruzZaten kavgalı yatmıştık. Bana çıkışınca odayı da terkedeyim salona gideyim dedim tabi bu koca göbüşle kalkma çabam biraz uzun sürdü. Napıyon dedi. Dedim salona gidicem. Tamam ya yat die güldü tuttu benitotomu dönüp yattım kalkmaya çalışırken yorulduydum zati sol bacağım kasıyor da herkes bu haftalarda bile fanfini yapıyor . Bizde aylardır tık yok.. Kanki Kanki takılıyoruz Ondan mı gerildik bu kadar acaba
Evet canım senin ogluşun da maşallahı var, zorlayabilir ama en iyisini doktorun bilir.. kafa çapı ne kadarsa omuz ve kalçası da o kadar oluyor doğarken diyor abim.. daha da 10 günümüz var, çok da riske atma kendini de bebegi de, hayırlısı olsun inşallah.. sıpalar geçen hafta doğsalardı iyiydiGünaydın kızlar, biz başka doktora geldik fikir almaya. 3900 olmuş kilomuz doktor ilk doğum için riskli olabilir normal doğum yine de günü beklenir dedi. Nst sonucuna göre konusalim doktorunun söylediği de doğru dedi. Ofd(hc) kafa çapı mi oluyorEvBoregi eğer öyleyse 118.7 diyor yani senin 11 dediğin mi. Bu doktor kendi doktorunuz az ölçtü demekki farkediyor yine. Bu da karın çevresi 40 haftalık o zorlayabilir dedi
Insan ister istemez korkuyo heyecanlanıyor benim titremem dogumhanede başladı ameliyathanedeb çıkarken hala titriyordum istemsiz doktor omuriliği iğne yaparken isittilar beni hortumla sicak havayla ama ise yaramiyordu 5 6hemsire tuttu oyle yapti istemsizdi aslinda ama o an engel olamiyorsun sonra doktor keserken elini falan tutmaya calistim aci yok gibiydi ama hissediyordum duyuyordum kestiğini çok tuhaf birşeydi şimdide çok korkuyorum tam anestezi alamıyorum almakta istemiyorum ama yinede korkuyorum istearkadaşlar dün epidural sezaryen olmuş bi arkadaşımla konuştum, malum benim doğum da sezaryen olacak. benim en merak ettiğim kısım doktor keser biçerken korku gelirse ne yaparım. arkadaşım sakın korkma zaten verdikleri anestezi insanın kafasını güzelleştiriyor ben sürekli gülüyordum dedi. bir de on dk gibi kısa bir sürede doğum bitmişti öyle korkmaya tedirgin olmaya fırsat kalmıyor dedi, benim içim epey rahatladı. yarın doktor kontrolüm var doktorumla da daha ayrıntılı konuşmayı düşünüyorum, çünkü doktorum başka bir arkadaşıma epidural spinal ikisi bir arada bişeylerden bahsetmiş bakalım bana ne önerecek
Niye ağlayacaksın bak iki dr normal Doğum riskli demiş demekki hakkında hayırlı olan bu canım kendini sakinleştir bide kaç gündür bekliyorsun sinirlerinde yıprandıAglicem yaa kadın bana riskli ama 40 hafta dolmadan sezeryan konuşulmaz diyor, özele gidiyoruz şimdi sezeryan günü almayaeşim de bende bebeği riske atmak istemiyoruz. Devlete normal doğum olur mu diye geldik ama artık normal doğum çok tehlikeli görünüyor.
Sanırım erkeklerde bizim gibi sabırsızlaşıyor son zamanlarda ama keşke şu ağırlığı koca karınla yatıp kalkmanın dolaşmanın ne kadar zor olduğunu daha çok anlayabilselerçok dönüyormuşum kalkıyormuşum su içiyormuşum amacım neymiş uyutmuyormuşum onu die gece 4 gibi çıkıştı bana benimki deacaba amacım ne bunlar elimizde kalmadan doğursak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?