2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay hadi hayırlısıyla kucağına al bebişini canim hayırlı doğumlar inşallah. Kamera falanda al doğuma sokarsın ben yapmıştım bi hemşire sırf onla ilgilenmişti:) kanlı kanli oluyo ama o ilk saniyeleri her şeye degiyo

Hanimlar bebegim yanimda yarin doktor vizitte ogrencem diger seylerini genel anestezi oldugum icin agri var o kum torbasi cok soguk ve agirdi en kisa zamanda nasil oldugunu yazicam dedim gibi daha okuyamadim mesajlari
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebişinde yanında ne güzel

Ya bide ben antibiyotik kullanıyorum şuan yarın sezeryandan sonra emzirdiğimde bu antibiyotiğin bebeğe zararı olurmu acaba

Canım çok terleniyormuş ya fazla atlet koydum, iki tane küçük havlu koydum yastığıma koyarım ensem terlerse falan enseme koyarız diye, şampuanı napıcan yıkanmazsın ki.. toka ve tarak al.. bebegin eşyaları falan hazırdır nasılsa

Iliskiden sonra batma bende olmustu canim hatta oyuzden biraktik.moralini bozma geciyor bi sure sonra 15 gun geri demeside belki yanlis olmustur kendi doktirunda belli olur.benimde bebegin gelisimi yavasladi hersey yasak ondanmi bilmiyorum.

Sağol canım ay yok ameliyathanede millet kameraya şirinlik yaparken bebeği unutuyolar gibi geliyo bana kaç tane video izledim o göbekteki makas çok kontrolsüzce duruyo orda

Hanimlar bebegim yanimda yarin doktor vizitte ogrencem diger seylerini genel anestezi oldugum icin agri var o kum torbasi cok soguk ve agirdi en kisa zamanda nasil oldugunu yazicam dedim gibi daha okuyamadim mesajlari
Cabuk iyilesirsin ins canim
Ayaklarini yukari kaldir dinlen canim oda iyi geliyor

canım benim de 35.hafta sancın çıkmıştı nst de. 1 haftadır aralıksız yatıyorum.. ctesi doktora gideceğim tekrar, artık ayaklanabilirsin der iye umuyorum..
Benim nst temiz çıktı canım. Progestan kullanıyor musun ? Ne aceleci çıktı bu minikler ya...Hayırlısıyla 37 38leri gorebilseydik.

Sağol canım ay yok ameliyathanede millet kameraya şirinlik yaparken bebeği unutuyolar gibi geliyo bana kaç tane video izledim o göbekteki makas çok kontrolsüzce duruyo orda
Göbek bağında his yok canım tırnak gibi düşün..ayy duygusala bağladınız iyice...bebek bu ya mesela ağlayacak çok ağlayacak ama bir sebebi yok yani canı falan acımıyor bebektir ağlar o...sakin erkek kardeşim doğduğunda ben 8 yaşındaydım mesela altını değişirken ağlıyordu ben de ağlıyordum dokunma canı acıyor diye annemle kavga ediyordum ana yüreği zaar

Yaygaracı veletler sonuçta dimi

Aaa kaç gün sonra duş alınıyoki bende çok terliyorum kokarım ben

Canım bencede gidin başka bir doktora 40 haftada sezeryan nerde görülmüş risk varken birde. Başka doktorun düşüncesini almakta seni rahatlatır biraz.

Tabi kız bunların işi bu...meme emmek...yeni takılan beze s.çmak...olur olmaz yere yaygara koparmak...senin elin ayağına dolaştıkça ağlamanın şiddeti artar
Numaracı bücürler diye ekleyelim o zaman Ayy yaklaşık 24 saat sonra benim bücürüm gelmiş olur

Kızlar bugün ağda yaptircam benim de heyecanım bu anca napiyim çok korkuyorum çünkü tüyler çok kalinlasti özel bölgede yandım Allah diye kaçıcam kuaforden heralde
Keşke ben de bekleseymişim ağda için biraz, jilet yapıcam sanırım.. gerçi sezeryan ama yine de temiz pak olayım yaşı büyük birine yaptır, genç kızlar çok acıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…