2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim ilki erkek, bu kız. Senin?
Büyükler bi tavsiye verdi. Bebiş doğunca abisine/ablasına bir hediye getirdi diyerek ona seveceği bir hediyeyi vermek ilk görüşte sempatisini kazandırıyormuş.
Benim oğlanın hiç kuzeni yok. İki tarafında ilk torunu. Arkadaşı da yok çevremizde. Zaten parkta çocuklardan kaçıyor hep yalnız yada benle oynamak istiyor. Biz de söylüyoruz arada kardeşin olcak seninle oynıycak vs. ama duymazlıktan geliyor. Neler yaşıycas doğunca hiiç kestiremiyorum.
Okuyup araştırdığıma göre ilk çocuğa kardeşi gelmeden önce nasıl davranılıyorsa aynen öyle davranmak gerekiyormuş. Ne fazla ilgili ne az. Bebeğin onun hayatını değiştirmediğini görmeliymiş.

Canım hakkında en hayırlısı olsun. Sen elinden gelenin fazlasını bile yaptın. Bundan sonrası allahın takdiri. Kafa çapı büyükse ilerleyemiyordur bebiş kasılıp kasılıp. O bebeği de strse sokar.

Atlattin canim insallah bundan sonrasi daha kolay insallah.

Kızlar epidurale karar verenler nasıl cesaret ediyorsunuz ben korkuyorum ya

tesekkürler canm bnde bulundurayım o zaman
Ilkimdede epiduraldi.ikinciyide oyle yaparim sezeryan olmazsa ins.
Can korkusuyla yaptiriyoruz desek yalan olmaz .

Aynen canim ya mayis sonuyuz degilmi biz cok heyecan panik yaliyorum lutfen bna hatrlatin arasira

Keşke ben de bekleseymişim ağda için biraz, jilet yapıcam sanırım.. gerçi sezeryan ama yine de temiz pak olayım yaşı büyük birine yaptır, genç kızlar çok acıtıyo
Ay canım ben de bekleyeyim diyorum ama yarın çatı muayenesi yapabilirler şimdi jiletle alsam bir daha agdalik olana kadar 2 haftayı buluyor. Hamilelikte yavasladi benim çok şaşkinim normalde maymundan 5 dk sonra doğmuş gibiyimdir inşallah cikmadan dogururum. Çıkarsa da yapacak bisey yok jilete kuvvet yaa napayim

Canım benimki ilk de, görümcemin ikinci çocuğu oldu ilki erkekti ve çok şımartılmış ilgi hep üzerinde olan bir çocuktu, kardeşin sana araba getirecek diye 7.aydan başladılar, çocuk kardeşim gelsin artık diye ağlıyordu, neyse bebek geldi arabayı çocuk görmeden hastane odasına koydular o getirmiş gibi.. ilk bir iki ay çok seviyordu kardeşini, şimdi yine kıskanıyor, kimse görmeden iki arada bir derede yoluyor bebegi

Nescafe at 4 5 tane çantaya kuzum
Süsler için makas bant
Hırka çorap patik emzik
Bir de doğar doğmaz antibiyotiğe başlayacaklar zaten hiç bişey olmaz ilaç için üzülme

Canım 2yi geçmiş maşallah çok kafana takma bence, inşallah dogana kadar azcık daha alır bak erken doğan bebisler bile maşallah sağlıkla çıktılar hastaneden. Belli ki minyon olacak kuzuş
Geriden gidince insan uzuluyo canim biz minyon degiliz sagligi iyi olsunda naptin hazirliklari ben cok rahatim ya

Sağol canım ay yok ameliyathanede millet kameraya şirinlik yaparken bebeği unutuyolar gibi geliyo bana kaç tane video izledim o göbekteki makas çok kontrolsüzce duruyo orda
Yok o kadar detaylı değil bebek doğunca ben göğsüme yatırım demistim bide ebesiyle iste öyle çok coşmuyorlar bende sevmem ama sen bilirsin canim benim

Tabi kız bunların işi bu...meme emmek...yeni takılan beze s.çmak...olur olmaz yere yaygara koparmak...senin elin ayağına dolaştıkça ağlamanın şiddeti artar

Benimki hastanede ikinci gece yaptı. Bir ağladı bir ağladı hemşireyi çağırdım korkumdan ağlamaklı. Bu çok ağlıyor susturamıyorum biryeri ağrıyor kesin diye ay çok komikti ya

Yok kordon acıyo diye değil o makas göbeğine giriverecekmiş gibi geliyo Allah korusun her video izlediğimde o detay geriyo beni ameliyatta kesmeleri falan germiyo mesela makasın kontrolsüz sallanması geriyo ay ben çok şapşi oldum çok heyecanlıyım Allahım sağsalim kavuşalım yavrularımıza

Benim kız canım bir kız daha geliyor. Ben de gelince seni isteyecek hep ablamı çok seviyorum diyecek diyordum. Bebekler konuşamaz ki anne diye dalga geçiyor benle
Oyüzden hediye olayını eledim kafada. Kardeşim sizle gezdi hediye mi aldınız bana der benim cadı Sürekli sevdiğimi söylüyorum bir de ona ayırdığım ilgide azalma olmazsa sanırım çabuk atlatırız :))

Ay bizim oğlan 6 yasında bayaa bildiğin yanımda yetişkin insan var gibi...kardesin sana hediye getirmiş desem annem delirdi der heralde koskoca çocuğa aklı ermez muamelesi yapmayım dedim ben de...

Nescafe at 4 5 tane çantaya kuzum
Süsler için makas bant
Hırka çorap patik emzik
Bir de doğar doğmaz antibiyotiğe başlayacaklar zaten hiç bişey olmaz ilaç için üzülme

İyi antibiyotik olayı rahatlattı beni onu düşünüyordum sağol canım ya bide makas bant olayını unutmuştum

Hıı yok daha bekleme, çatı muayeneni yapar muhtemelen, şimdi jilet yapsan tam çıkmaz iki haftaya.. şimdi ağdadan sonra iyice zayıf çıkar, acil bi şey olsa bile hemen iki dk jilet yapar gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…