2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy amin inşallahh gün gectikçe umutsuzlaşıyorum ama vardır bi bildiği bu bebişlerinde diyorum
Kilosu çok fazla değilse gününde suyuyla sancıyla doğar canım hiç korkma endişelenme.
Nescafe neden canim
Narkozu atıyorsun vücuttan canım kafeinle. Baş ağrısı da yapmıyor spinal epidural sonrası.
Bir de bebiş narkozdan dolayı ilk emmelerden sonra hep uyuyor. Nescafe içince ona da sütle geçer narkozu çabuk atlatıp daha güzel emermiş. Emince ve az uyuyunca sarılık da olmazmış

Kıskanıyor mu hadi yaa inşallah bizim ki kıskanmaz. Benim oğlan epey sakin bi çocuk. Şımarıklığı hiç yok. dedeleri nineleri de uzakta olduğu için tek torun olmasına rağmen şımartılmadı. Bi tek bana çok düşkün. İş bende bitiyor. Bebişle ilgimi iyi ayarlamam gerekicek. Tabi onun da ilgisini esirgememeliyim. Ayy düşününce bile hiiç kolay gelmiyor ama Allah yardımcımız olur.

Ay bizim oğlan 6 yasında bayaa bildiğin yanımda yetişkin insan var gibi...kardesin sana hediye getirmiş desem annem delirdi der heralde koskoca çocuğa aklı ermez muamelesi yapmayım dedim ben de...
Hahahah benimki de öyle ya. Beni tiye almıyorlar kandırıyorlar diyecek diye eledim direk kafada. Evi falan süslemedim hastaneye de gelir mi bilmiyorum ama iki gün önce doğduğundaki videoları odayı falan gösterdik. Emzirdiğimi bile gördü videodan çok sevindi.

Bu oğlan babaannesinin tek torunu, dedesi falan tepesinde gezdiriyordu zaten, görümcem de kız bebek çok istiyordu, kız olunca kızla daha çok ilgilendi haliyle.. sen öyle yapmazsın ki, hem seninki şımarık değilmiş, maşallah oğluna

Benimki 3.5 yaşında kardeşim tablet getircek diyo ama hep kargo yolluyordu anne simdi kendi mi getircek dedi
Gecen bebise bisey aldik al oglum bunu kardeşine sen aldin verirsin diyorum ama ben almadim ki kargocu getirdi diyo

Kizlar evi yine cok afedersiniz bol götürüyor. Hic ana temizlik yapılmış gibi degil. Suan dogursam eve gelen kisiye oturacak yer yok. İki gundur misafirim var yatili ve daha ne kaar kalacagi belli degil o yuzden salonda onun yatagi kurulu. O yuzden salin yastiklari va her sey ortada. Normalde camasirlarimi salinda kuruturdum simdi misafir oldugu icin kurutmaligi yatak odasina actim. Bebegin yatagi da var yatak odasinda adim atacak yer kalmadi. Oturma odam desen zaten bir numarali duzen tutmayan oda. Mutfagimi yogunluktan temizleyeniyorum iki gundur ocak silmedim daha. Offf of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…