2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de dünden önce tekrar temizlik yaptım şu an yerleri süpürmek gerek, mutfağı da yeni temizledim ama şu an aldı başını gitti öğleden sonra yapıcam inşallah bi enerji gelirse

yanlız değilsin cok rahatım napacaksam ev berbat aslında mutfağıda bosaltmam gerekiyor yatak odas dolabı göcuyo misafirler gelecek annemler gelecek haftaya memleketten e ben sıfırım

Benimki 3.5 yaşında kardeşim tablet getircek diyo ama hep kargo yolluyordu anne simdi kendi mi getircek dedi
Gecen bebise bisey aldik al oglum bunu kardeşine sen aldin verirsin diyorum ama ben almadim ki kargocu getirdi diyo
hahahah biz daha hediyesini almadık abinin ben hastaneye gelirken babası su hayvanlı cıngıraklar varya arabaya asmalı olardan alsın getirsin diyorum kendi getirmiş olur

Kızlar çok bilmiş oluyor valla benim oğlanda oyuncak olayı işe yarayabilir.
Yaşayıp görces. Onların tavırlarına bakıp ona göre davrancas artık. Belki de gül gibi geçincekler iyi düşünelim iyi olsun.

Günaydın kızlar gün bana pek aydınlık başlamadı annemle konuştum sabah cumartesi günü gelecekti dün gözünden iğne yaptırdı sarı nokta hastalığı var gözü dünden beri ağrıyormuş sürekli akıyormuş diğer gözü küçükken rahatsızlık geçirmiş çok çok az görüyor o yüzden bu gözü onun için çok önemli bende böyle devam ederse gelme gözün senin için daha önemli dedim zaten yalnız yaşıyor böyle dedim ama içimde buruluyor kv ne zaman geleceği belli değil ooff ooff çok bunaldım sabah sabah ağladım kızımda ağlama geçecek anne diyor daha kötü oldum

oda beni korkutuyo ikisine yetmemek allahtan kres var yazın devam edecek o gelmeden bebeğin genel ihtiyaclarını tamamlar onla ilgilenirrim

Canım ağlama lütfen. Aslina bakarsan yalnız olmak bazen daha iyi oluyor. Bizimkiler de yarın geliyor ben çok stres oldum. Kendi başıma iş yapmaya yalnız olmaya öyle alıştım ki annem bile olsa rahat edemiyorum. Dur bakalım hem gün doğmadan neler doğar, sakın ol. Belki de daha rahat edeceksin

ayy canım kıyamam aglama kızında uzuluyo bende yalnızım annene gecmiş olsun sen annesin guclusun annem haftaya gelecek

Selam kizlar dun kontrolum vardi cok sukur bir skinti cikmadi sezeryan gunumuzu aldik allah nasip ederse haftaya cuma yavruma kavusucam darisi bekleyen arkadaslarima olsun hepimiz hayirli haberlerle donelim.
gozunaydın canım 27 si dimi dr bize 30 nisanda almayı dusunuyorum dedi ama

Canim ne misafri yaa bi bitmediler .
Bnm de ev bol goturuyo.
Oglum sirf dagitmak icin dogmus sanki seyinde motor varmis gb dagitiyor evi.
Geceleri alt islatmasi cikti birde .isin yoksa camasr yetistr .

Canim cok uzuldum gecmis olsun annene ins.iyilesirde gelir yanina .
Okadar iyi anliyorumki seni

oda beni korkutuyo ikisine yetmemek allahtan kres var yazın devam edecek o gelmeden bebeğin genel ihtiyaclarını tamamlar onla ilgilenirrim
Ben de kreş düşünüyordum ama maddi durumumuz 1 seneliğine müsait deil. Geçen yaz yakınımızdaki kreşle görüşmüştüm 13 bin demişti 10 aylığı. Kırtasiye masrafı, servis hariç.

Kızlar çok birikmiş çoğunu okuyamadım. Doğum yapanların gözü aydın, doğumda olanların Allah yardımcısı olsun..

Birkaç gündür deli gibi karnım kaşınıyor. Nolur bana çatlıcak demeyin Ilk gebeligimde 40 hafta bitti çatlamadı şimdi bunda bu hafta da çatlarsa eyvahlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…