2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de kreş düşünüyordum ama maddi durumumuz 1 seneliğine müsait deil. Geçen yaz yakınımızdaki kreşle görüşmüştüm 13 bin demişti 10 aylığı. Kırtasiye masrafı, servis hariç.
nerde yasıyosunuz ben calısdıgım için normalde gidiyo ama yazın kesmiyecem devam etsin biz 1000 tl veriyoz ikinci cocuk olrsa napacaz bilmiyom maddi acıdanbakıcı laım aldıgım maas gidecek vala

Günaydın kuzum, ağlama lütfen allah hayırlısını versin, her şeyin başı sağlık.. inşallah anneciğin bir an önce iyileşir yanına gelir, tam iyileşmese de duramaz yerinde pazartesi falan gelir bence

Evet kızlar haklısınız şimdi ozeldeyim doktor ile görüştük bu da doktorum zaten ayda bir geliyordum. Kalça yapın geniş yapabilirsin ama risk var dedi. Doğum başlar ancak öyle anlaşılır ama doğum kanalına iyice ilerlerse sezeryan ihtimali de düşer. Sali Çarşamba alırım istersen dedi. Üniversite ile ücretli sezeryani da görüşeceğim kısmet ise yarına kadar karar verecegim.

Bi ara bi anda atak yapmış gzüktü kilosu ama çok değil galiba üç hafta 3 kilo gzüktükten sonra bu hafta 3300 gr çıktı iyidir herhalde

Kızlar benim annem de fena şekilde grip oldu, kaç gündür ilaç iç diyorum içmiyor geçer diye, dinlenmiyor.. geliyor göbeğimi seviyor, bana geçicek diye ödüm kopuyor, yarın bebek olunca onla da ilgilenecek mecbur, bebek grip olur my ki doğar doğmaz bana geçerse bebeğe de geçer mi ki

Kolay kolay olmaz canım bebek. Sen de vitaminlerini almaya devam et. Evi de sirke ile silin havalandırın. Geçer hemen inşallah

Canım senin işin de zor valla belki son güne kadar beklicek minmak hatta gününü geçircek . O kadar zaman evde sürekli birilerinin olması bana batardı . Nedense yalnızlığa çok alışmışım

Bebek için korkma canım sen zaten sezaryenden sonra muhtemelen antibiyotik kullanacaksın genelde verirler ameliyattan sonra enfeksiyon olmaması için...annen de iyice öpmediği surece sorun yok...sütün bebeğe uygun gelisiyor sen hasta olursan vücudun sütünün içinde antikor oluşturuyor bebeği korumak için...o yüzden hastayken falan daha çok emzirin derler genelde doktorlar

Kolay kolay olmaz canım bebek. Sen de vitaminlerini almaya devam et. Evi de sirke ile silin havalandırın. Geçer hemen inşallah
Bi şey olmaz diye diye deli oldum kaç gündür ( ilaç kullansa böyle olmazdı, iyileşmesi hemen silelim canım, pencereyi aralık tutuyorum temiz hava girsin diye sürekli, inşallah iyileşir bize de geçmez

Yaaa çok iyi o zaman, ohh içime su serptin valla, teşekkür ederim

nerde yasıyosunuz ben calısdıgım için normalde gidiyo ama yazın kesmiyecem devam etsin biz 1000 tl veriyoz ikinci cocuk olrsa napacaz bilmiyom maddi acıdanbakıcı laım aldıgım maas gidecek vala
Bursa. Sınav kolejinin kreşi bu bahsettiğim. Başka da düzgün yer yok civarda. Evden bozma kreşler var ama güvenemem onlara da. En azından bu sene birlikteyiz bakalım neler yaşıycas.

ben de aynıyım, dr idrarda protein kaçağına falan da baktı sorun çıkmadı. tuzu azalt bol hareket et dedi ama ayaklarımın şişliğimden çatı ağrısından pek mümkün olmuyor.

Canım senin işin de zor valla belki son güne kadar beklicek minmak hatta gününü geçircek . O kadar zaman evde sürekli birilerinin olması bana batardı . Nedense yalnızlığa çok alışmışım
Aynen canım vallahi ben de çok alışkınım yalnızlığa. Çok rahatsiz oluyorum evde başkası olunca. Artik katlancaz mecbur napalim. Neyseki eşim beni iyi anlıyor alıp evden kaciriveriyor arada sağolsun

Ben de dünden önce tekrar temizlik yaptım şu an yerleri süpürmek gerek, mutfağı da yeni temizledim ama şu an aldı başını gitti öğleden sonra yapıcam inşallah bi enerji gelirse
İnsallah o enerji bana da gelir
yanlız değilsin cok rahatım napacaksam ev berbat aslında mutfağıda bosaltmam gerekiyor yatak odas dolabı göcuyo misafirler gelecek annemler gelecek haftaya memleketten e ben sıfırım
Napacaz yaa oyy oy
Canim ne misafri yaa bi bitmediler .
Bnm de ev bol goturuyo.
Oglum sirf dagitmak icin dogmus sanki seyinde motor varmis gb dagitiyor evi.
Geceleri alt islatmasi cikti birde .isin yoksa camasr yetistr .
Senin isin daha zor valla camasirdan nefret ediyorum en sevmedigim is diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…