2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim de ilkinde hiç çatlamadım bunda bikaç hafta önce kaşıntı oldu çok ama kaşımadım yağ sürdüm sonra bigün dikkatli baktım göbek deliğimin çevresi ufak ufak çatlamış

hacı seriften cikolata alacaklar ne zaman alacaklar adanada yasıyorumda sıcak birazeriyebilir
Bugün geldi çikolatalarım çok güzel yapmışlar ya.
Yangın merdiveni kapımız var soğuk o bölüm orda saklarım canım. Benim bebek kanalda malum

Eklentiler

• 674D4452-45A1-4EAF-8950-3C3260AA1B3B.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 100
Çok geçmiş olsun canım yanında dinlenemez mi acaba. Çok yormazsın onu bebeği tutsa kardır zaten. Kaynanan da gelir. Olur da annen rahatsızlanırsa vardır bir hayır demekki kaynananın gelmesi daha hayırlı olacak

Arkadaslar hamile bi arkadaşım var.Bursada yaşayanlara sorum var!!!!!!!!!!epidural normal dogum yapan hastane isimleri önerebilirmisiniz

Benim de ikinci kızım geliyor inşallah kızlar fena ya hiç inanmaz öyle Kardeşin oyuncak getirdi lafına falan çok dua etti kız kardeşim olsun diye yatarken iyi geceler kalkınca günaydın demeyi hiç ihmal etmiyor fırsat bulduğu her dakika göbeğimi seviyor minnoşum diye sadece netten kendisiyle güzel bir kıyafet seçtik kardeşim beni güzel görsün falan diyor hastane de kim olur bilmiyorum ama rica edicem ben doğumdayken giydirsinler diye inşallah kolay atlatırız kızımı ihmal eder miyim diye çok korktum korkuyorum
İnşallah atlatır ama çok ilerlerse maske taksın canım bebekle ilgilenirken inşallah ağrın sızın az olurda senle babası idare edersiniz bebeğin bakımını anne de yemekle falan ilgilenir

ah canım ya insan böyle zamanlarda yanında candan birini istiyor, benim de işler duruyor haftaya salı ya da çarşamba kadın gelecek, daha bir sürü eksik var, benim yapmaya mecalim yok. doğum için görümcem gelecekti kayınbaba hasta olunca o da gelemiyor. bakalım su akar yolunu bulur diyorum. sen de sıkma canını yeter ki annenin gözü iyi olsun o yine manevi destek her zaman. ne kendini üz ne evladını her şey yoluna girer

Sağol kuzum o aslında gelirim diyor ama ben kıyamıyorum gözü enfeksiyon falan kapar diye korkuyorum kv mahkeme işi var kadına dava kararı gelecek eve posta yoluyla o da daha gelmedi kağıt gelince temyize gitmek için 7 gün içinde dilekçe yazması lazım evden kıpırdayamıyor şimdi ben gel derim gelir evde bulamayınca giderler süresi falan kaçar bu seferde sebebi olurum uğraş dur sonra

Haha aynen hayatta inanmaz çok cadı bir de dalga geçer benimle ay maşallah ne iyi etmişsin ya ortam biraz sakinleşince akşam gelsin bari diye konuştuk eşimle. Hem ben de daha iyi olurum millet çok tatlı falan der bebeğe bizimki kıskanır. Dediğin gibi çok heyecanlı ama ona da emzik falan aldık
Of sorma kardeşinnolacak dediğim günden beri ismi bile hazır şekilde eslem olacak dedi. Başka seçenek kabul etmiyor erkek falan asla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…