2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah canım yaa inanki her işimi bile zar zor kendim yaptım sırf geldiklerinde rahat edelim ben bebekle ilgileneyim onlarda kızımı bir parka çıkarsalar diye düşünüyordum iş güç falan beklemiyorum zaten

Anladım kuzum yok ya niye kapsın hiç üzülme sizde de tedbirini alır. Gelsin mutfakta yemek yapar zaten başka da bişeye gerek kalmaz canım. Eşin de kızınla ilgilenir ilk 3 4 günden sonra rahatlarız bile. Kalbini daraltma gör bak inşallah herşeyimiz çok kolay olacak inşallah

İnşallah canım benim inşallah allah büyük

Benim de ilkinde hiç çatlamadım bunda bikaç hafta önce kaşıntı oldu çok ama kaşımadım yağ sürdüm sonra bigün dikkatli baktım göbek deliğimin çevresi ufak ufak çatlamış
Off demek ilk gebelikte çatlamamış olmasına güvenmemek lazım

Bugün geldi çikolatalarım çok güzel yapmışlar ya.
Yangın merdiveni kapımız var soğuk o bölüm orda saklarım canım. Benim bebek kanalda malum
Çok güzel olmuş canım sağlıkla dagitin inşallah. Nerden ne kadara yaptırdın ben de haftaya sipariş vereyim diyorum

Selam kizlar. Catı muayenesi yaptıranlar nasıl olduğunu anlatabilir misiniz ? O çatal denen şeye yatmak istemiyorum. Doktor lönk diye bakıyor mu ? Off insallah el yordamiyla yapiyodur.Çok utanıyorum ya. Daha 2 hafta var ama şimdiden stres yaptım.

Canım hiç korkulacak bi şey değil, eldiven takıyor jel sürüyor, bir müsade edin rahat olun diyor hemen iki dk da bakıyor, çok az rahatsız oluyorsun ama hemen geçiyor

Bakmıyor canimm el yordamıyla.yapiyor çatal.olmak.zorunda malesef

Haha aynı bizim ki gibi kızım sen varsın birde erkek kardeşin olsun diyorduk daha belli değilken sonra cinsiyet belli oldu diyor ki ben Allah a çok dua ettim kız olsun uyanık bizede hiç söylemiyor :)) benim evde bırakacağım kimse Yok gelirse annem gelecek oda hastane de benle olur mecbur yanımızda olur aslında bende o sancılı sürecimi görsün istemiyorum ama yapacak birşey Yok babayla oyalanırlar artık çok çok merak ediyorum karşılaşma anlarını iyice duygusala bağladım gözlerim doldu :))

Off demek ilk gebelikte çatlamamış olmasına güvenmemek lazım
Yok canım hiç alakası Yok neredeyse sıgır çatlaklar 4 kiloya yakın çocuk doğurdum ikinci beni mahvetti hemde daha 34 haftadayım

Aaa evet rezene, neskafe diyor arkadaşlar onu da koyalım giderken ne giyersin bilmem de dönerken eşofman altı koyayım ben bi tane bak yine ağlamam geldi

Eşohmana sığıyorsan koy tabi ben sürekli giydiğim alınmaktan bi hal olmuş taytımı koyacağım eşohmana sığamam
Ya bu hastane anestezi dr la görüştürmüyo hemşireler yapıyo anketi

Eşohmana sığıyorsan koy tabi ben sürekli giydiğim alınmaktan bi hal olmuş taytımı koyacağım eşohmana sığamam
Ya bu hastane anestezi dr la görüştürmüyo hemşireler yapıyo anketi
Ben de görüşmedim ki anestezi doktoruyla, yarın sabah görcem.. gece 12 den sonra bi şey yiyip içme dedi kendi doktorum, sabah 8 gibi gelirsiniz dedi. Siz kaçta gideceksiniz?

O karşılaşma.anini bende çok merak ediyorum gerçekten sabah sohbet ediyoruz anne cok heyecanlıyım aglicam.simdi diyo yavrum :)

Kızlar benim 3 tane düzenli yüzde yetmiş sancim cikti kaç lazım normal icin.
Kaç dk da bir gelmiş canım. Bebek aşağı indikçe artar sancıların ama 120 lerden sonra doğuyor
Çok güzel olmuş canım sağlıkla dagitin inşallah. Nerden ne kadara yaptırdın ben de haftaya sipariş vereyim diyorum
Sağol canım inşallah sağlıklıca dağıtalım. Hacişeriften aldım antepfıstıklısı 42 tane 140 küsur
Sade çikolatası 80 küsür tanesi 140 küsur sanırım. Sitesinde çok çeşit var özellikle erkekler için böyle süslü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…