2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
1 dk sürüyor sürmüyor iki parmak giriyor ilişkiden daha az strese sokan bir durum canım.

Kızlar siz siz olun kimseye haber vermeden doğurun çıkın offff az önce iş yerinden arkadaşı gördüm yarın sabah dedim aaaa öğlen geliriz hastaneye dedi ya ben ameliyattan yeni çıkıcam sondayla mondayla onlarlamı uğraşcam bide konuştuk konuştuk dip dibe sonra ay çok hastayım demesinmi ya sen hastaysan ne işin var hastanede benim yanımda offf ne yapmalıyım

Eşohmana sığıyorsan koy tabi ben sürekli giydiğim alınmaktan bi hal olmuş taytımı koyacağım eşohmana sığamam
Ya bu hastane anestezi dr la görüştürmüyo hemşireler yapıyo anketi

Al benden de o kadar bi tişört bir de hamileligin basinda aldigim 2 hamile taytindan birini koydum valize bir de uzun hırka. O taytlarim olmayaymis cibildak gezermisim heralde

O karşılaşma.anini bende çok merak ediyorum gerçekten sabah sohbet ediyoruz anne cok heyecanlıyım aglicam.simdi diyo yavrum :)
Yaaa kiyamam yaaa duygusal çocuklara hele de erkek çocuklarına bayılıyorum Allah'ım kurban olsun teyzesi ona

Canım odanın kapısını kapat eşin de geldiklerinde odaya kimseyi almıyorlar desin bence. Ay bi durun ya kadın kendini toparlasin ufffff neffffret ediyorum bu dusuncesiz insanlardan

Ayy siz yarından sonra buraya çok sık uğrayamazsınız arada bizden hber alın doğurduk mu diye unutmayın sakın
Ne sandın cicim biz level atlayacağız artık, bebek bakımı topiğine takılacağız Şaka kız, tabiki ben meraktan ölürüm ya hepinizi, kardeş gibi burda aylardır dert ortağı olduk, bebiş uyudu biz dinlendik mi geliriz hemen muhabbete

Bak dogum hikayenizi hemen anlatcaksiniz toparlaninca, detaylı detaylı bekleriz

Aman koş gel deseydin gelip ne yapacak acaba allahım yaa madem hastasın ne işin var bebeğin annenin yanında milletede uğraş lazım herhalde hastane uzaksa ararşar muhtemelen açma telefonunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…