2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Belli etmese de gerçekten çok duygusal inşallah doğduğunda kıskançlık yasamayiz kimhic yasicakti.gibi durmuyor

Tembellerin tembeli ben hamilelikte sahip olduğum obsesif kompulsif kişilik bozukluğu temizlik takıntısı ile kalktım ve davlumbazi ocağı firini buzdolabini vs.sildim içime su serpildi motive oldum dün geceden beri yalnızca 2 saat uyumus gibi değilim sanki enerji doldum balkonu da yikayaydim degmeyin keyfime vallahi manyağa bağladim

Al benden de o kadar bi tişört bir de hamileligin basinda aldigim hamile 2 hamile taytindan birini koydum valize bir de uzun hırka. O taytlarim olmayaymis cibildak gezermisim heralde
Ayy bana artık tayt falan olmaz, olsa da göz kanatır yani, iki aydır denemedim bile

Saol canim .tulum koymayi unutmusum hep altust koymusum iyi oldu yazdigin .
Simdi siz sik sik ugrayamazsiniz ozleriz biz ya.
Neyse saglikla kucaginiza alin saglikli olunda ins
Sen de sagol kuzum, fırsat buldukça gelirim ben, meraktan çatlarım yoksa :)

Bende şimdi mutfagimi topladim balkonun halısını makineye attim süpürdüm sildim çorba koydum ocağa canım.birsey yapmak.istemesede mecburen yapıyorum

Ayy bana artık tayt falan olmaz, olsa da göz kanatır yani, iki aydır denemedim bile

Sen de sagol kuzum, fırsat buldukça gelirim ben, meraktan çatlarım yoksa :)
Tek şansım belden asagim kilo almıyor, bahsettiğim taytlar 36 beden yani, aldığım 12 kilo yalnızca yüzümde. 40 kişiye yetecek bir pide gibi gorunuyorum yüzüm sayesinde canım

Bence yasamazsiniz canım, sen tedirgin olduğunu belli etme o hiç kiskanmayacak bence
Yok zaten ona bişey belli etmiyorum bazen koşup sarılıyor KV dur oğlum.kardesine bişey olacak bilmem ne basliyo susturuyorum onu Ömer'in yanında bidaha böyle.bisey deme dedim bigün çocuk.kardesimi sevicem.diyo o ordan bastırma etme bilmem ne karışma dedim sonra niye kıskanıyor bu çocuk diye konuşursun dedim ay çok dağınık yazdım sinirlenince böyle oluyor :))

Ay bnde çok alıştım buraya doğuruncada sürekli girerim kesin yoksa kendimi boşluğa düşmüş gibi hissederim

Kizlar daha once yazmistiniz unuttum.hastane cikisi icin ne vermistiniz hastaneye battaniyesi vs varmiydi.citcitlimi yoksa zibinmi koydunuz
Ben çıtçıtlı badi,alt üst takım,şapka,eldiven,bebek bezi koydum canım.hastane çıkışının battaniyesinin içine koydum hepsini öyle vereceğim.

Böyle aynalı pleksi yaptıklarını bilmiyordum bakayım ben de sağol kuzum

Malesef canım kaşınması çatlak olacagina işaret oluyo. Ben ilkinde çatladım simdilik kaşıntı yok şükür diyorum ama dedikten sonra olur kesin

Hayırlısı n ise o olsun hakkında ins canim

Malesef canım kaşınması çatlak olacagina işaret oluyo. Ben ilkinde çatladım simdilik kaşıntı yok şükür diyorum ama dedikten sonra olur kesin
Inşallah olmaz ya. Çok üzgünüm gerçekten çünkü ilk gebeligimde 40 haftayı bitirdiğim halde çatlak olmadi. Bunda nasil 36. Haftada çatlicak ya valla anlam veremedim

ben dolasmadım karnım kaldı dolasmak sart reznedemi alalım
Ben kullanmadım rezene canim doktor kafein tüket dedi cay kahve ile atarsın ağrıyı diye.ama dolaşmak gaz için cok iyi ben ilk gaz geldiginde yanimda kp vardi tuttum ondn sonra da 2 gün karnımda bebek var gibi n yatabiliyorsun n kalkabiliyorsun zordu

Kontrolden çıktık kızlar...2800gr olmuş başı aşağıda saçları varkanalda falan değil doğum ihtimalin şu anda yok ama bugün bile doğsa en fazla 2 gun küvözde kalır korkma dikişlerde de sorun yok dedi...icerden kaşınma idrara sıkışma gibi hissettiğim şey başı ve saçlarıymış...haftaya cuma 8buçukta gel dosyanı hazırlayalım doğum tarihini kesinleştirelim muhtemelen 8 mayıs olacak dedi...nst ye girdim sonuçla ilgili bişey demedi demek ki sorun yok...çok şükür...heyecanlandım bu sefer iyice...valla yürüme falan demiyor 500gr almışım gayet iyi aynen devam dedi...darısı kontrole gideceklerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…