- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.641
Gözün aydın canım, maşallah fıstık kızımızaKontrolden çıktık kızlar...2800gr olmuş başı aşağıda saçları varkanalda falan değil doğum ihtimalin şu anda yok ama bugün bile doğsa en fazla 2 gun küvözde kalır korkma dikişlerde de sorun yok dedi...icerden kaşınma idrara sıkışma gibi hissettiğim şey başı ve saçlarıymış...haftaya cuma 8buçukta gel dosyanı hazırlayalım doğum tarihini kesinleştirelim muhtemelen 8 mayıs olacak dedi...nst ye girdim sonuçla ilgili bişey demedi demek ki sorun yok...çok şükür...heyecanlandım bu sefer iyice...valla yürüme falan demiyor 500gr almışım gayet iyi aynen devam dedi...darısı kontrole gideceklerin başına
Ohhh maşallah maşallah kuzucugaKontrolden çıktık kızlar...2800gr olmuş başı aşağıda saçları varkanalda falan değil doğum ihtimalin şu anda yok ama bugün bile doğsa en fazla 2 gun küvözde kalır korkma dikişlerde de sorun yok dedi...icerden kaşınma idrara sıkışma gibi hissettiğim şey başı ve saçlarıymış...haftaya cuma 8buçukta gel dosyanı hazırlayalım doğum tarihini kesinleştirelim muhtemelen 8 mayıs olacak dedi...nst ye girdim sonuçla ilgili bişey demedi demek ki sorun yok...çok şükür...heyecanlandım bu sefer iyice...valla yürüme falan demiyor 500gr almışım gayet iyi aynen devam dedi...darısı kontrole gideceklerin başına
Maşallah canım hadi gözün aydınKontrolden çıktık kızlar...2800gr olmuş başı aşağıda saçları varkanalda falan değil doğum ihtimalin şu anda yok ama bugün bile doğsa en fazla 2 gun küvözde kalır korkma dikişlerde de sorun yok dedi...icerden kaşınma idrara sıkışma gibi hissettiğim şey başı ve saçlarıymış...haftaya cuma 8buçukta gel dosyanı hazırlayalım doğum tarihini kesinleştirelim muhtemelen 8 mayıs olacak dedi...nst ye girdim sonuçla ilgili bişey demedi demek ki sorun yok...çok şükür...heyecanlandım bu sefer iyice...valla yürüme falan demiyor 500gr almışım gayet iyi aynen devam dedi...darısı kontrole gideceklerin başına
Minik kardesini goren cocugun su tepkisitekrar tekrar izledim
https://www.instagram.com/p/BhssbzwludI/
Canım sancı gibi şeyler olunca korkmuştum bilen bilmeyen yorum yapıyor bu halde ne yüruyorsun falan diye normalde dinlemem ama o icerden kaşıntı gibi olan şeyler falan kotkuttu beni oğlumda bunlar olduğu gün doğumum başlamıştı...ama yok yani yürüycem dogru yoldayım...ne istersem yiycem yürüycem bugünGözün aydın canım, maşallah fıstık kızımızasaçlarını yesinler onun biraz daha sabır annesi, yürümek çok iyi bence, bak ben yürümüyorum suyu azalmasın diye heryerim üç kat şişti.. yürüyebiliyorsan yürüyebildigin kadar yürü bence
Gezmeye canim maalesef gezmeyeniye ki canım
Hakkinda hayirlisi olsun canim .Evet kızlar haklısınız şimdi ozeldeyim doktor ile görüştük bu da doktorum zaten ayda bir geliyordum. Kalça yapın geniş yapabilirsin ama risk var dedi. Doğum başlar ancak öyle anlaşılır ama doğum kanalına iyice ilerlerse sezeryan ihtimali de düşer. Sali Çarşamba alırım istersen dedi. Üniversite ile ücretli sezeryani da görüşeceğim kısmet ise yarına kadar karar verecegim.
Canim gecer tabiki Allah korusun cok kotu .Kızlar benim annem de fena şekilde grip oldu, kaç gündür ilaç iç diyorum içmiyor geçer diye, dinlenmiyor.. geliyor göbeğimi seviyor, bana geçicek diye ödüm kopuyor, yarın bebek olunca onla da ilgilenecek mecbur, bebek grip olur my ki doğar doğmazbana geçerse bebeğe de geçer mi ki
Sorma canim sabahtan beri 3 posta attimİnsallah o enerji bana da gelir
Napacaz yaa oyy oy
Senin isin daha zor valla camasirdan nefret ediyorum en sevmedigim is diyebilirim.
Gözünaydın canım. Dün bana da 8 mayısa gün verdi dr ve annem bursadan 12 mayısa uçak biletini almış. Benim 8 mayısta tam 38 +0 oluyor. Başka günü de yokmuş dr un. Başka dr da doğum yapmayı düşünüyorum. 38 +5 falan oluyor annem geldikten sonra. Kafam çok karışık dünden beriKontrolden çıktık kızlar...2800gr olmuş başı aşağıda saçları varkanalda falan değil doğum ihtimalin şu anda yok ama bugün bile doğsa en fazla 2 gun küvözde kalır korkma dikişlerde de sorun yok dedi...icerden kaşınma idrara sıkışma gibi hissettiğim şey başı ve saçlarıymış...haftaya cuma 8buçukta gel dosyanı hazırlayalım doğum tarihini kesinleştirelim muhtemelen 8 mayıs olacak dedi...nst ye girdim sonuçla ilgili bişey demedi demek ki sorun yok...çok şükür...heyecanlandım bu sefer iyice...valla yürüme falan demiyor 500gr almışım gayet iyi aynen devam dedi...darısı kontrole gideceklerin başına
Adanayi bilmiyorum ama ben aldim .denetmek amacli anneme goturdum yolda erimis cantam sekil olmustu .hacı seriften cikolata alacaklar ne zaman alacaklar adanada yasıyorumda sıcak birazeriyebilir
Evet canım ya. Oğlumda 40 hafta bitti ve 13 kilo almıştım. Şimdi 36. Haftada 14 kilo almışımDaha fazla mi kilo aldin acaba catlicak bölge
Ben de 10u olsun falan diye ısrar edecektim ama korktum...kadına ulaşamam falan ortada kalırım neme lazım...ne diyorsa tamam...önce Allah a sonra doktora emanetGözünaydın canım. Dün bana da 8 mayısa gün verdi dr ve annem bursadan 12 mayısa uçak biletini almış. Benim 8 mayısta tam 38 +0 oluyor. Başka günü de yokmuş dr un. Başka dr da doğum yapmayı düşünüyorum. 38 +5 falan oluyor annem geldikten sonra. Kafam çok karışık dünden beri
Cok guzel olmus canim masallah .Bugün geldi çikolatalarım çok güzel yapmışlar ya.
Yangın merdiveni kapımız var soğuk o bölüm orda saklarım canım. Benim bebek kanalda malum
Aa acik acik deseydin gelme diye yawrum ya ne isi varmis .Kızlar siz siz olun kimseye haber vermeden doğurun çıkın offff az önce iş yerinden arkadaşı gördüm yarın sabah dedim aaaa öğlen geliriz hastaneye dedi ya ben ameliyattan yeni çıkıcam sondayla mondayla onlarlamı uğraşcam bide konuştuk konuştuk dip dibe sonra ay çok hastayım demesinmiya sen hastaysan ne işin var hastanede benim yanımda offf ne yapmalıyım
Dikkat et canim cok acilmaTembellerin tembeli ben hamilelikte sahip olduğum obsesif kompulsif kişilik bozukluğu temizlik takıntısı ile kalktım ve davlumbazi ocağı firini buzdolabini vs.sildim içime su serpildi motive oldum dün geceden beri yalnızca 2 saat uyumus gibi değilim sanki enerji doldumbalkonu da yikayaydim degmeyin keyfime vallahi manyağa bağladim
Bende ne koyucagimi sasirdim .bi heyecan bi panik sozde gayet sakindimBen çıtçıtlı badi,alt üst takım,şapka,eldiven,bebek bezi koydum canım.hastane çıkışının battaniyesinin içine koydum hepsini öyle vereceğim.
Masallah canimKontrolden çıktık kızlar...2800gr olmuş başı aşağıda saçları varkanalda falan değil doğum ihtimalin şu anda yok ama bugün bile doğsa en fazla 2 gun küvözde kalır korkma dikişlerde de sorun yok dedi...icerden kaşınma idrara sıkışma gibi hissettiğim şey başı ve saçlarıymış...haftaya cuma 8buçukta gel dosyanı hazırlayalım doğum tarihini kesinleştirelim muhtemelen 8 mayıs olacak dedi...nst ye girdim sonuçla ilgili bişey demedi demek ki sorun yok...çok şükür...heyecanlandım bu sefer iyice...valla yürüme falan demiyor 500gr almışım gayet iyi aynen devam dedi...darısı kontrole gideceklerin başına
Oda dogruKızlar istemesenizde dogumdan sonra girip bakcaksiniz topige.
Suan hamilelik konuşuyorsak o zaman da gazı emmesi süt nasıl gelir uyuyo uyumuyo diye konuscaz rahat olun
Canım ya yalnız degilsin galiba ikinci sezeryanin olumsuz tarafı da buDün doktora dedim çok acıyo açılacak diye korkuyorum dedim öyle kolay değil açılması dedi binde bir dedi rahat ol dedi... Doktorum çok rahat mı davranıyor bende anlamıyorum dün gece sinirden ağladım... Sonra kendime kızdım sezeryan olsın artık diyorum sonra ne acelen var bekle diyorum korku beni benden alacak
İnsallah bir seyi cikmaz canim. Kac yasinda?Gezmeye canim maalesef gezmeye
Hakkinda hayirlisi olsun canim .
Canim gecer tabiki Allah korusun cok kotu .
Zorla icir tik agzina.
Maskede al bebek dogunca gecmezse taktirirsin
Sorma canim sabahtan beri 3 posta attim
Ama dr a goturecegim bi sorun yoktur ins .
Uyuduktan 1 saat sonra yapiyor ve ustuste ikikerebobreklere vs bi bakilsin
AGzindan kacirmissin bir kere yapacak bir sey yokKızlar siz siz olun kimseye haber vermeden doğurun çıkın offff az önce iş yerinden arkadaşı gördüm yarın sabah dedim aaaa öğlen geliriz hastaneye dedi ya ben ameliyattan yeni çıkıcam sondayla mondayla onlarlamı uğraşcam bide konuştuk konuştuk dip dibe sonra ay çok hastayım demesinmiya sen hastaysan ne işin var hastanede benim yanımda offf ne yapmalıyım
Tembellerin tembeli ben hamilelikte sahip olduğum obsesif kompulsif kişilik bozukluğu temizlik takıntısı ile kalktım ve davlumbazi ocağı firini buzdolabini vs.sildim içime su serpildi motive oldum dün geceden beri yalnızca 2 saat uyumus gibi değilim sanki enerji doldumbalkonu da yikayaydim degmeyin keyfime vallahi manyağa bağladim
Instamom olunca boyle oluyor demek ki. Biz ne halde olucaz bakalim dogumdan sonra
Ben bu sene kışlıkları hic cikarmamistim o yuzden o isle uğraşmadımBugün iş yapanlardan bir de ben.. yazlıkları çıkardım kişiliklari kaldırdım dolabı sildim .. ve bittim resmen. Evdeki küçükle ilgilenmek yedirmek yatirmaktan bahsetmiyorum bileay bı de gece uyku tulumu cis olmuş yawrum bezi taşmış bugün burnu akıyor az ateşi var off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?