2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gözün aydın canım, maşallah fıstık kızımıza saçlarını yesinler onun biraz daha sabır annesi, yürümek çok iyi bence, bak ben yürümüyorum suyu azalmasın diye heryerim üç kat şişti.. yürüyebiliyorsan yürüyebildigin kadar yürü bence

Ohhh maşallah maşallah kuzucuga

Maşallah canım hadi gözün aydın

Canım sancı gibi şeyler olunca korkmuştum bilen bilmeyen yorum yapıyor bu halde ne yüruyorsun falan diye normalde dinlemem ama o icerden kaşıntı gibi olan şeyler falan kotkuttu beni oğlumda bunlar olduğu gün doğumum başlamıştı...ama yok yani yürüycem dogru yoldayım...ne istersem yiycem yürüycem bugün

Gezmeye canim maalesef gezmeye
Hakkinda hayirlisi olsun canim .
Canim gecer tabiki Allah korusun cok kotu .
Zorla icir tik agzina.
Maskede al bebek dogunca gecmezse taktirirsin
İnsallah o enerji bana da gelir

Napacaz yaa oyy oy

Senin isin daha zor valla camasirdan nefret ediyorum en sevmedigim is diyebilirim.
Sorma canim sabahtan beri 3 posta attim
Ama dr a goturecegim bi sorun yoktur ins .
Uyuduktan 1 saat sonra yapiyor ve ustuste ikikere bobreklere vs bi bakilsin

Gözünaydın canım. Dün bana da 8 mayısa gün verdi dr ve annem bursadan 12 mayısa uçak biletini almış. Benim 8 mayısta tam 38 +0 oluyor. Başka günü de yokmuş dr un. Başka dr da doğum yapmayı düşünüyorum. 38 +5 falan oluyor annem geldikten sonra. Kafam çok karışık dünden beri

Ben de 10u olsun falan diye ısrar edecektim ama korktum...kadına ulaşamam falan ortada kalırım neme lazım...ne diyorsa tamam...önce Allah a sonra doktora emanet

Bugün geldi çikolatalarım çok güzel yapmışlar ya.
Yangın merdiveni kapımız var soğuk o bölüm orda saklarım canım. Benim bebek kanalda malum
Cok guzel olmus canim masallah .

Aa acik acik deseydin gelme diye yawrum ya ne isi varmis .

Dikkat et canim cok acilma ben dun biraz fazla ayakta kaldim gece sabaha kadar agridan uyumadim

Ben çıtçıtlı badi,alt üst takım,şapka,eldiven,bebek bezi koydum canım.hastane çıkışının battaniyesinin içine koydum hepsini öyle vereceğim.
Bende ne koyucagimi sasirdim .bi heyecan bi panik sozde gayet sakindim
Masallah canim
Kızlar istemesenizde dogumdan sonra girip bakcaksiniz topige.
Suan hamilelik konuşuyorsak o zaman da gazı emmesi süt nasıl gelir uyuyo uyumuyo diye konuscaz rahat olun
Oda dogru

Canım ya yalnız degilsin galiba ikinci sezeryanin olumsuz tarafı da bu

İnsallah bir seyi cikmaz canim. Kac yasinda?

AGzindan kacirmissin bir kere yapacak bir sey yok gelirler cunku cok lazimlar. Eger dogum yaptigimiz gun gelmeyen olursa biz onlara küser ömür boyu konusmayiz

bazen acaba sen ben misin diyorum içimden. Yeri gelir iki üç hafta supurgeyi acmadigim olurdu. Simdi takintili gibi temizlik yapiyorum biraz yoruldum da ara verip foruma bakiyim dedim insallah bu aksam dogururuz da sonra diger hamişlere “ dogomo gottogom gon tomozlok yopoyirdom” deriz

Bugün iş yapanlardan bir de ben.. yazlıkları çıkardım kişiliklari kaldırdım dolabı sildim .. ve bittim resmen. Evdeki küçükle ilgilenmek yedirmek yatirmaktan bahsetmiyorum bile ay bı de gece uyku tulumu cis olmuş yawrum bezi taşmış bugün burnu akıyor az ateşi var off

Ben bu sene kışlıkları hic cikarmamistim o yuzden o isle uğraşmadım kayserideyim. Ama resmen kışlık cikartacak kadar soğumadı hava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…