2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnsallah bir seyi cikmaz canim. Kac yasinda?
Ins canim 8 kucuk degil
Benimkide gelmis hastayim diyor ne zormus ikinci cocuk dogunca napcaz. Bilmiyorum
Birazdan kontrole gidicem onun için bile heyecanlanıyorum beni birtek siz anlarsınız
Hayirli haberle gel canim .hemde nasil anlariz

Benim nst temiz çıktı canım. Progestan kullanıyor musun ? Ne aceleci çıktı bu minikler ya...Hayırlısıyla 37 38leri gorebilseydik.

NST de sancı gördüklerinde progestan iğne vurdular. İlaç kullanmadım/kullanmıyorum. Bi hafta yat; 37. hafta ayaklanacaksın dedi doktor. yaın 37.haftadayım :)

NST de sancı gördüklerinde progestan iğne vurdular. İlaç kullanmadım/kullanmıyorum. Bi hafta yat; 37. hafta ayaklanacaksın dedi doktor. yaın 37.haftadayım :)
Hadi hayırlısı canım. Yakınlarda seninde haberini alırız öyleyse :)

Aman koş gel deseydin gelip ne yapacak acaba allahım yaa madem hastasın ne işin var bebeğin annenin yanında milletede uğraş lazım herhalde hastane uzaksa ararşar muhtemelen açma telefonunu

Hastane küçük sorsa danışmaya bulur hemen umarım gelmez arkadaşım diye gelmede diyemedim

Ben yaptirdim. Kesinlikle ama keisnlikle korkulacak bir durum yok. Doktor sadece parmagini sokup cekiyo okadar. 1 saniye suruyo. Aci agri yok. Sadece kendini kasma kasarsan herseyde canin acir. Bende sttesliydim ama sonra bunumu stres yaptim dedim kizdim kendime.

Aaa kaç gün sonra duş alınıyoki bende çok terliyorum kokarım ben
Ayyy işin duş kısmı var bi de yaaa. Tüm vücut yıkamasak bile bölüm bölüm yıkarız yaaa. Saçıma hiç dayanamam üstelik (
Aaa evet rezene, neskafe diyor arkadaşlar onu da koyalım giderken ne giyersin bilmem de dönerken eşofman altı koyayım ben bi tane bak yine ağlamam geldi
Ayyy ben dün nst sırası beklerken bi tuhaf oldum ağladım. Sizi düşünemiyorum şuan. Ayyy ne kaldı kiii şunun şurasında

Canım yarın çatı muayenesi olabilir, jilet yaparsam şimdi hemen çıkmıyor agdalik olmuyor 2 haftaya anca uzuyor. Başka çarem kalmadı
Can'ım zaten seni idare eder o ağda Doğuma kadar. Ben 32 yada 33 te yaptırmıştım sanırım. Şuan hala idare edecek şekilde.

Ohh maşallah kuzuya. Tam da günüyle uyumlu kilosu. Gözünaydın Can'ım.

Kızlar dün doktor nts cekelim dedi ama oğlum durmadı cektiremedik çarşamba günü yine gidicem o zamana kadar birşey olmaz insallah oğlumu bakacak gerçekten kimse yok dün eşim annesine bi sürü stem etti yine ben girdim araya birşey olmaz ben bakiyorim bakarım diye ama gerçekten zorlaniyorum çok fazla hemde ama yapacak birseyim yok

Normali bilmiyorum ama sezeryanda taburcu olunca yikandm aynı gün.
Sezeryan bantlari var su gecirmez onlar taktilar hastanede banyo yapabilirsn dediler takmasalar bile eczanede var o bantlardan

Normali bilmiyorum ama sezeryanda taburcu olunca yikandm aynı gün.
Sezeryan bantlari var su gecirmez onlar taktilar hastanede banyo yapabilirsn dediler takmasalar bile eczanede var o bantlardan
İyiymiş Can'ım ya. Biz de öyle yaparız. Sezaryenı bilmiyorum ama normal Doğumda hep filmlerde görüyoruz yA şapır şapır terliyorlar
Öyle olursak diye dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…