2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Son haftalarda oluyor sanırım Can'ım. Bende alt kısımda gördüm ufaktan. tabi tam göremiyorum aynada.

Aksama kontrolum var bi hafta oldu ama 1 ay gibi geldi dogum yaklastikca sanirim sabirsizlasiyrm nst nasil cikcak merak ediyrm
Guzel haberlerle gel insallah :))
Belki kiyafetinin dikiş izi falandir emin nisin catlak olduguna :/

Son haftalarda oluyor sanırım Can'ım. Bende alt kısımda gördüm ufaktan. tabi tam göremiyorum aynada.

Bende anlayamadım canım küçük el aynasından baktım iyice yakınlaştırdım mor iki tane çizgi olmuş İnşallah o iki çizgiyle kalır. Hiç krem yağ falan sürmedim ben arada kaşındıkça bebe yağı sürdüm o kadar buna da şükür diyelim

Kızlar agdami yaptırdım ama ne yaptirmak, yemin ederim 3 kilo ter attım. Bu ne acıdır ya rabbim ama şu an ustumden öyle bir yük kalktı ki hiç sormayın. Artik gönül rahatligiyla dogurabilirim (doguramadi)

Bir de gittiğim kuaförün yanında bi tekstil şeysi vardı yüzde yüz pamuk yastık kılıfı aldım bebise hem de 5 tanesi 10 TL. Şu an keyifler yerinde. Hayatı kaziklamis gibi hissediyorum

kızlar benim alp ve ldh değerlerim yüksek çıkmış daha doktora gösteremedim, bu durumla karşılaşan var mı aranızda, safra ile alakalı sanırım

Belki kiyafetinin dikiş izi falandir emin nisin catlak olduguna :/

Yok canım morluğun olduğu yere birşey gelmiyor dikiş izi değil ben önce kaşıdım sandım kızardı sandım bu saatte tekrar baktım aynı yerde duruyor çatlak yani Önce morardı damarım çıktı sandım ama aynadan iyice bakmaya çalıştım çatlak

Bu akşam dogurursak super olur cidden "Ay doguma gitmeden temizligimi yaptım" havası çok başka bebisim dimi aynen evi 3 hafta supurmesem gam yemezdim ben de, bence de sen bensin

Aynen canım. Ben de kaşındıkça bebe yağı sürdüm. Hindistan cevizi yağı çok kötü koktu bana. Ablamda annemde olmayınca bende de olmaz herhalde dedim çatlakbelki de tam çatlak değildir. Öyle Ümit edelim.
Sorma kuzu içim içime sığmıyor,sağlık içinde oğlumuzu evimize kucağımızda alıp gelelim inşallah
Ay inşallah Can'ım. Valla biz bile heyecanlanıyoruz sizinle beraber.

Kızlar aklıma geldi, tecrübeli arkadaşlar bi yüreğime su serpin nolur.. benim göğüslerim hiç büyümedi neredeyse ve hiç süt falan gelmedi, yarın geliverir mi ki? Bebeğim aç mı kalacak süt gelene kadar ne kadar zamanda gelir ki inşallah

Canım benim 3 beden büyüdü göğsüm ve benden de daha hiç süt gelmedi damlamadı bile ama geliyormuş merak etme bebeğin emmesiyle alakalı bir durum. Kimisinin hemen gelirmiş kimisinin zor gelirmiş ama gelirmiş. Sen yanında mama falan yinede al istersen ama stres yapma kendini rahat bırak rezene falan iç gelir mutlaka merak etme.

Canım benim Allah birbirinize bağışlasın cok geçmiş olsun bak bebeğin çok iyi..

O çatlak sayılmaz canım, boşver kuzundan hatıra olsun :) ben dünyanın parasını verdim çatlak kremine, göbeğimin altını görmüyordum bir gün bi baktım, bakmasam iyiymiş sonra belimin iki yanı coştu ve ben normalde şişmanım yani daha ne kadar esnerim diyordum sonra bacaklarımın arkası çatladı, çok ağladım önceleri ama napiim oğlumdan hatıra dedim sonra da

Canım sütün gelmesi bi hormona bağlıymis adını unuttum şimdi. O hormon da plesantanin vücuttan ayrılmasıyla salgilanmaya başlarmış. Yani bebek dogunca her halükarda sezaryen de olsa normal de olsa vücuttan plesenta ayrıldığı için süt gelmeye başlarmış. Ama o hormon ne zaman yeterince salgilanirsa o zaman gelirmiş süt. Bunun için de bebisle ten tene temas, bol huzur, bebis kokusu, ılık duş etkiliymis.

Hiç stres yapmazsan daha kolay gelirmiş. Için rahat olsun.

Bununla kalırsa üzülmem canım bacaklarımda belimde falan birşey yok aslında buda çok küçük bir yer normalde benim vücudum çok esnek sürekli çatlamadım deyip durdum nazar ettim kesin kendime bir maşallah demedim valla

Yaa hemen gelir inşallah hepimizin, mama ve biberon aldım yanıma ama inşallah ihtiyaç olmaz, bazı bebek onu da almıyormuş çünkü ben de uzun zamandır rezene içiyorum hergün bi tane inşallah faydası olur. Kız seninkiler iyi büyümüş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…