2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hiç stres yapma deyince aklıma kaynanamın suratı geldi kız dün bana ne sezeryanı bekle biraz daha normal olsun diyor, olmuyor normal kafası büyük diyorum babası Nası doğdu diyor bana dedim babası 4. çocuk, döne döne doğmuştur o genişlikte

Ay canım ne maşallahı inek memesi gibi oldular görsen birde yer çekimine yenik düştüler karnımla bir büyüdüler valla mememden karnıma bakamıyorum eğer emzirdikten sonra küçülmezse konuştum eşimle yaptıracağım çok fena birşey oldu çünkü kelimelere dökemiyorum Sende hiç stres yapma hep göğüslerini sıcak tut ov gelir o mutlaka.

İnsan kendine nazar ediyor valla, ben de ilk çatlağımı görmeden önce arkadasa dedim ben çatlamıyorum çok su içiyorum falan demiştim O kadarla kalır senin ne kaldı birşey kalmadı ki :) sayılı gün geldi geçti

Ohhh maşallah annesi üzülüyordun bak ne güzel büyümüş yavrun güzel bakmışsın işte daha da büyüsünler inşallah 38+5 oluyor sanırım gayet iyi :)

Annen olmadan zor olur dimi kayınvaliden falan idare edebilir mi. Ay doktor da ayarlayamamış mı yani ne saçma isterseler ayarlarlar ya
Hepsi çok güzelmiş canım. Ama gerçekten yeni etiket daha hoş. Güle güle dağıt inşallah

ÜZgünüm malum kırmızılar bunlar. Ama ben çok seviyorum çatlaklarımı zayıflayınca yap bölgedi gidince kötü de durmuyor.

Oyy büyüse dert büyümese dert valla, kıyamadım hiç sana şimdi.. olsun yaptırırsın her şeyin kolayı var artık :) Yaa hastane odasına gelip herkes mememe bakmaz inşallah, nefret ederim gözlerini dikip bakan insanlardan

75 beden anne olarak 2 yıl emzirdim kuzum . Hiç üzülme. Arkadaşımın 7. Ayında geliyordu sütü mesela onun yetmedi sütü doğumdan sonra. Çünkü bebiş istemedi emmek. Bebek yeterki çeksin o süt her türlü gelir. Çekemezse pompayla çekeriz. İlk 2 3 gün mama takviyesi yaparım yine gelmezse ben. Aç kalmasın yazık diye. Ama ben çok sancı çekmiş yorulmuştum sen yorgun olmayacksın birçok annenin hemen geliyor.

ay kiyamam sana ya. Annecim seninki koridor olmuş ondan rahat olmuştur diyeydin ay daha neler derdim de rtük izin vermiyo

Ha hah kaynanaya kapak benimki de ben doğurunca doğum hikayeleri bitmek bilmedi resmen kaynanam tarafından kiskanildim herşeyi benle kıyas etti yuhh dedim

İnşallah canım, sütlerimiz sular seller gibi gelsin inşallah

Benim bebiş de biraz minnak. Kv sürekli babası şu kadar doğdu babası bu kadar doğru deyip duruyor
geçen gün benimle kontrole gelmişti. Doktoruma da aynısını söyleyince doktor kayınvalidemi bozdu sizin zamanınızdaki doğumlarla şimdikiler bir değil. Fit anneler fit bebekler doğuruyo diye benim yerime de konuştu yani sağolsun canım doktorum

ay kiyamam sana ya. Annecim seninki koridor olmuş ondan rahat olmuştur diyeydin ay daha neler derdim de rtük izin vermiyo

Ha hah kaynanaya kapak benimki de ben doğurunca doğum hikayeleri bitmek bilmedi resmen kaynanam tarafından kiskanildim herşeyi benle kıyas etti yuhh dedim
Kızlar valla ben onla yarışamam Doğum konusunda tamam ama gereksiz konuşuyor saçma sapan, 6 tane normal dogum, 3 tane düşük, 2 tane ölü doğumu var.. kukusu ne hale gelmiştir düşünün kayınpeder doğur doğur demiş çocukları seviyormuş durmadan doğurmuş.. anam ne kuduruklarmış bazı çocukların arası 6 ay sadece

Oooo çok sağlam söylemiş doktorun, takdir ve tebrik ediyorum

Hay maşallah kadın yalnızca çocuk fabrikası olarak görülmüş resmen hayatı boyunca

Gün ay ağrıları dedi dokrdo cnm kız e son 100 var.

Bebek ve eşi yani plasenta vücuttan ayrılır ayrılmaz gebelik hormonları kesilip süt hormonları salgılanmaya başlıyor...göğüselerin sutle doldukça büyür şimdi büyümesi gerekmiyor...oğlumda benim de minicikti dogumdan sonra büyudü süt doldu 2 sene emzirdim merak etme canim...en geç bikac gün içinde süt gelir

Ay canım bana bugün bile aç dediler çok büyümüş nasıl büyüdü o kadar dediler kadınlar dedim valla açarsam üzülürsünüz sizin yok diye dedim. Kesin bakarlar o yüzden ben yanıma emzirme örtüsü koydum hastanede bile kullanabilirim bizim milletimiz görmemiş gibi herşeye bakar herşeye bir kulp bulur. Sende örtü falan al canım bence.

Hay maşallah kadın yalnızca çocuk fabrikası olarak görülmüş resmen hayatı boyunca
Neden korunmadınız diyorum, bi kere spiral taktırdım Ayşe kısırlaştı dediler gittim geri çıkarttım diyor çocuğumun babaannesinin zekasını yargılamak istemiyorum ama bazen söylediklerinden dehşete düşüyorum

Maşallah oğlunda rahat etmişsin baya, inşallah kızda da sıkıntı çektin ama sonrasında rahat edersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…