- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.701
Hiç stres yapma deyince aklıma kaynanamın suratı geldi kızCanım sütün gelmesi bi hormona bağlıymis adını unuttum şimdi. O hormon da plesantanin vücuttan ayrılmasıyla salgilanmaya başlarmış. Yani bebek dogunca her halükarda sezaryen de olsa normal de olsa vücuttan plesenta ayrıldığı için süt gelmeye başlarmış. Ama o hormon ne zaman yeterince salgilanirsa o zaman gelirmiş süt. Bunun için de bebisle ten tene temas, bol huzur, bebis kokusu, ılık duş etkiliymis.
Hiç stres yapmazsan daha kolay gelirmiş. Için rahat olsun.
Yaa hemen gelir inşallah hepimizin, mama ve biberon aldım yanıma ama inşallah ihtiyaç olmaz, bazı bebek onu da almıyormuş çünküben de uzun zamandır rezene içiyorum hergün bi tane inşallah faydası olur. Kız seninkiler iyi büyümüş maşallah
İnsan kendine nazar ediyor valla, ben de ilk çatlağımı görmeden önce arkadasa dedim ben çatlamıyorum çok su içiyorum falan demiştimBununla kalırsa üzülmem canım bacaklarımda belimde falan birşey yok aslında buda çok küçük bir yer normalde benim vücudum çok esnek sürekli çatlamadım deyip durdum nazar ettim kesin kendime bir maşallah demedim valla
Ohhh maşallah annesi üzülüyordun bak ne güzel büyümüş yavrun güzel bakmışsın işteKontrolden çıktık kızlar...2800gr olmuş başı aşağıda saçları varkanalda falan değil doğum ihtimalin şu anda yok ama bugün bile doğsa en fazla 2 gun küvözde kalır korkma dikişlerde de sorun yok dedi...icerden kaşınma idrara sıkışma gibi hissettiğim şey başı ve saçlarıymış...haftaya cuma 8buçukta gel dosyanı hazırlayalım doğum tarihini kesinleştirelim muhtemelen 8 mayıs olacak dedi...nst ye girdim sonuçla ilgili bişey demedi demek ki sorun yok...çok şükür...heyecanlandım bu sefer iyice...valla yürüme falan demiyor 500gr almışım gayet iyi aynen devam dedi...darısı kontrole gideceklerin başına
Gözünaydın canım. Dün bana da 8 mayısa gün verdi dr ve annem bursadan 12 mayısa uçak biletini almış. Benim 8 mayısta tam 38 +0 oluyor. Başka günü de yokmuş dr un. Başka dr da doğum yapmayı düşünüyorum. 38 +5 falan oluyor annem geldikten sonra. Kafam çok karışık dünden beri
Hepsi çok güzelmiş canım. Ama gerçekten yeni etiket daha hoş. Güle güle dağıt inşallahEki Görüntüle 2138496
Kizlar haciserifin bu ustteki filli olan modelin etiketi begenmeyip ikinci etiket istedim 10 tl fark odedim.asagidaki geldi eksik yollamislar etiketi artik biraz ondan biraz bundan kullanacagim.
Eki Görüntüle 2138497
Buda seker arabamiz
Eki Görüntüle 2138499 belki fikir olur
ÜZgünüm malum kırmızılar bunlar. Ama ben çok seviyorum çatlaklarımı zayıflayınca yap bölgedi gidince kötü de durmuyor.
Oyy büyüse dert büyümese dert valla, kıyamadım hiç sana şimdi.. olsun yaptırırsın her şeyin kolayı var artık :) Yaa hastane odasına gelip herkes mememe bakmaz inşallah, nefret ederim gözlerini dikip bakan insanlardanAy canım ne maşallahı inek memesi gibi oldular görsen birde yer çekimine yenik düştüler karnımla bir büyüdüler valla mememden karnıma bakamıyorumeğer emzirdikten sonra küçülmezse konuştum eşimle yaptıracağım çok fena birşey oldu çünkü kelimelere dökemiyorum Sende hiç stres yapma hep göğüslerini sıcak tut ov gelir o mutlaka.
75 beden anne olarak 2 yıl emzirdim kuzumKızlar aklıma geldi, tecrübeli arkadaşlar bi yüreğime su serpin nolur.. benim göğüslerim hiç büyümedi neredeyse ve hiç süt falan gelmedi, yarın geliverir mi ki? Bebeğim aç mı kalacak süt gelene kadarne kadar zamanda gelir ki inşallah
Hiç stres yapma deyince aklıma kaynanamın suratı geldi kızdün bana ne sezeryanı bekle biraz daha normal olsun diyor, olmuyor normal kafası büyük diyorum babası Nası doğdu diyor bana dedim babası 4. çocuk, döne döne doğmuştur o genişlikte
Ha hah kaynanaya kapakHiç stres yapma deyince aklıma kaynanamın suratı geldi kızdün bana ne sezeryanı bekle biraz daha normal olsun diyor, olmuyor normal kafası büyük diyorum babası Nası doğdu diyor bana dedim babası 4. çocuk, döne döne doğmuştur o genişlikte
İnşallah canım, sütlerimiz sular seller gibi gelsin inşallah75 beden anne olarak 2 yıl emzirdim kuzum. Hiç üzülme. Arkadaşımın 7. Ayında geliyordu sütü mesela onun yetmedi sütü doğumdan sonra. Çünkü bebiş istemedi emmek. Bebek yeterki çeksin o süt her türlü gelir. Çekemezse pompayla çekeriz. İlk 2 3 gün mama takviyesi yaparım yine gelmezse ben. Aç kalmasın yazık diye. Ama ben çok sancı çekmiş yorulmuştum sen yorgun olmayacksın birçok annenin hemen geliyor.
Hiç stres yapma deyince aklıma kaynanamın suratı geldi kızdün bana ne sezeryanı bekle biraz daha normal olsun diyor, olmuyor normal kafası büyük diyorum babası Nası doğdu diyor bana dedim babası 4. çocuk, döne döne doğmuştur o genişlikte
ay kiyamam sana ya. Annecim seninki koridor olmuş ondan rahat olmuştur diyeydin ay daha neler derdim de rtük izin vermiyo
Kızlar valla ben onla yarışamam Doğum konusunda tamam ama gereksiz konuşuyor saçma sapan, 6 tane normal dogum, 3 tane düşük, 2 tane ölü doğumu var.. kukusu ne hale gelmiştir düşününHa hah kaynanaya kapakbenimki de ben doğurunca doğum hikayeleri bitmek bilmedi resmen kaynanam tarafından kiskanildim herşeyi benle kıyas etti yuhh dedim
Oooo çok sağlam söylemiş doktorun, takdir ve tebrik ediyorumBenim bebiş de biraz minnak. Kv sürekli babası şu kadar doğdu babası bu kadar doğru deyip duruyor
geçen gün benimle kontrole gelmişti. Doktoruma da aynısını söyleyince doktor kayınvalidemi bozdusizin zamanınızdaki doğumlarla şimdikiler bir değil. Fit anneler fit bebekler doğuruyo diye benim yerime de konuştu yani sağolsun canım doktorum
Hay maşallah kadın yalnızca çocuk fabrikası olarak görülmüş resmen hayatı boyuncaKızlar valla ben onla yarışamam Doğum konusunda tamam ama gereksiz konuşuyor saçma sapan, 6 tane normal dogum, 3 tane düşük, 2 tane ölü doğumu var.. kukusu ne hale gelmiştir düşününkayınpeder doğur doğur demiş çocukları seviyormuş durmadan doğurmuş.. anam ne kuduruklarmış bazı çocukların arası 6 ay sadece
Gün ay ağrıları dedi dokrdo cnm kız e son 100 var.Kaç dk da bir gelmiş canım. Bebek aşağı indikçe artar sancıların ama 120 lerden sonra doğuyor
Sağol canım inşallah sağlıklıca dağıtalım. Hacişeriften aldım antepfıstıklısı 42 tane 140 küsur
Sade çikolatası 80 küsür tanesi 140 küsur sanırım. Sitesinde çok çeşit var özellikle erkekler için böyle süslü
Bebek ve eşi yani plasenta vücuttan ayrılır ayrılmaz gebelik hormonları kesilip süt hormonları salgılanmaya başlıyor...göğüselerin sutle doldukça büyür şimdi büyümesi gerekmiyor...oğlumda benim de minicikti dogumdan sonra büyudü süt doldu 2 sene emzirdim merak etme canim...en geç bikac gün içinde süt gelirKızlar aklıma geldi, tecrübeli arkadaşlar bi yüreğime su serpin nolur.. benim göğüslerim hiç büyümedi neredeyse ve hiç süt falan gelmedi, yarın geliverir mi ki? Bebeğim aç mı kalacak süt gelene kadarne kadar zamanda gelir ki inşallah
Oyy büyüse dert büyümese dert valla, kıyamadım hiç sana şimdi.. olsun yaptırırsın her şeyin kolayı var artık :) Yaa hastane odasına gelip herkes mememe bakmaz inşallah, nefret ederim gözlerini dikip bakan insanlardan
Neden korunmadınız diyorum, bi kere spiral taktırdım Ayşe kısırlaştı dediler gittim geri çıkarttım diyorHay maşallah kadın yalnızca çocuk fabrikası olarak görülmüş resmen hayatı boyunca
ÜZgünüm malum kırmızılar bunlar. Ama ben çok seviyorum çatlaklarımı zayıflayınca yap bölgedi gidince kötü de durmuyor.
Maşallah oğlunda rahat etmişsin baya, inşallah kızda da sıkıntı çektin ama sonrasında rahat edersin canımBebek ve eşi yani plasenta vücuttan ayrılır ayrılmaz gebelik hormonları kesilip süt hormonları salgılanmaya başlıyor...göğüselerin sutle doldukça büyür şimdi büyümesi gerekmiyor...oğlumda benim de minicikti dogumdan sonra büyudü süt doldu 2 sene emzirdim merak etme canim...en geç bikac gün içinde süt gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?