- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.721
İnsan kendine nazar ediyor valla, ben de ilk çatlağımı görmeden önce arkadasa dedim ben çatlamıyorum çok su içiyorum falan demiştimO kadarla kalır senin ne kaldı birşey kalmadı ki :) sayılı gün geldi geçti
Açma Ayy nazar olursun yine bak :) ben inçe bir örtü alayım örteyim, nefret ederim bi yerime bakılmasındanAy canım bana bugün bile aç dediler çok büyümüş nasıl büyüdü o kadar dediler kadınlardedim valla açarsam üzülürsünüz sizin yok diye dedim. Kesin bakarlar o yüzden ben yanıma emzirme örtüsü koydum hastanede bile kullanabilirim bizim milletimiz görmemiş gibi herşeye bakar herşeye bir kulp bulur. Sende örtü falan al canım bence.
Cahillik canım yazık üzüldüm ama demekki çevresi de çok cahildi,bosver takma öyle yaşamış oyle muamele görmüş. Sen dediklerine hiç moralini bozma belki bilse böyle konuşmaz. Benim kv doç.dr.gida mühendisi ve bebeğimin babaannesi değil annesi zannediyor kendini. Bu cahil de değil ben napayim ne kılıf uydurayim da sakinlestireyim kendimiNeden korunmadınız diyorum, bi kere spiral taktırdım Ayşe kısırlaştı dediler gittim geri çıkarttım diyorçocuğumun babaannesinin zekasını yargılamak istemiyorum ama bazen söylediklerinden dehşete düşüyorum
Açma Ayy nazar olursun yine bak :) ben inçe bir örtü alayım örteyim, nefret ederim bi yerime bakılmasından
Benim kaynanama baksan seninkinden doçenttirCahillik canım yazık üzüldüm ama demekki çevresi de çok cahildi,bosver takma öyle yaşamış oyle muamele görmüş. Sen dediklerine hiç moralini bozma belki bilse böyle konuşmaz. Benim kv doç.dr.gida mühendisi ve bebeğimin babaannesi değil annesi zannediyor kendini. Bu cahil de değil ben napayim ne kılıf uydurayim da sakinlestireyim kendimistresten kaşıntı tutuyor valla
Bugün devlet, özel, üniversite hastanesi derken pert oldum. En son üniversitedeki doktoru yakaladım ders arasında siz yapın dedim o da görmem lazım dedi ölçümleri gösterdim yarın tüm tahlilleri yaptircak sezeryan için perşembe günü kendisi görecek ona göre sezeryan yapacak bir aksilik yoksa. Eşim de madem risk var alsınlar hemen diye yarina gün alacaktı özelden. Devletin 40 haftadan önce sezeryana alma ihtimali yok mu bilen var mı kızlar?
Uff bnde yemek yaparken dayanamadım mutfak dolaplarının dışını sildimBu akşam dogurursak super olur cidden "Ay doguma gitmeden temizligimi yaptım" havası çok başka bebisim dimiaynen evi 3 hafta supurmesem gam yemezdim ben de, bence de sen bensin
Yok benimki böyle değildi şöyleydi, yok ucu ne kadar kararmış, ayy başı büyük mü küçük mü, aman memeyi tuttu mu tutmadı mı, hay çenenize diye insanın deliresi geliyor.. doğru diyorsun hepimiz örtelim de konuşmasın insanlarAl canım al hatta buradaki herkes alsın yanına bende sevmem bakılmasını ve yorum yapılmasını ben kendim yorum yaparım ama başkası bilmiş bilmiş birşey deyince sinir oluyorum o yüzden örtebildiğim kadar örteceğim.
Kız küsüyorum ertesi gün arıyor hiç bisey olmamış gibi "şekerim şunu söyle yaptın mi" diye. Gel de kanser olma. Aslında melek gibiydi ama bebek haberinden sonra kadın 180 derece döndü ben değil sanki o hamile o doğuracak. Eşime diyorum keşke annen de doğursa bi tane ben de rahatlasam, napalim eslerin hatrina katlaniyoruz bakalım nereye kadarBenim kaynanama baksan seninkinden doçenttirbilmediği yoktur cadının Sorsan okumuş da ne olmuş benim yaşam tecrübem var der.. ama senin işin de çok zor valla ben olsam direk küserdim
Olmuyor canım hamilelik insanı böyle yapıyormuş valla kendini tutamıyor insan, sanki istemeye geleceklerUff bnde yemek yaparken dayanamadım mutfak dolaplarının dışını sildimsanki bebeğe değil de eve bakmaya gelcekler doğurunca . Biri beni durdursun
Kız nasıl 6 ay hemen hamile kalsa bile 1 yıla yakın olur çocukların arası .. vefat etmisse ya da düşük filansa olur. Aman marifet olsa doğurmak sıkıntı değil asil marifet doğurunca .. kimbilir nasıl buyumus çocuklar Allah'a emanetKızlar valla ben onla yarışamam Doğum konusunda tamam ama gereksiz konuşuyor saçma sapan, 6 tane normal dogum, 3 tane düşük, 2 tane ölü doğumu var.. kukusu ne hale gelmiştir düşününkayınpeder doğur doğur demiş çocukları seviyormuş durmadan doğurmuş.. anam ne kuduruklarmış bazı çocukların arası 6 ay sadece
Yok benimki böyle değildi şöyleydi, yok ucu ne kadar kararmış, ayy başı büyük mü küçük mü, aman memeyi tuttu mu tutmadı mı, hay çenenize diye insanın deliresi geliyor.. doğru diyorsun hepimiz örtelim de konuşmasın insanlar
Resmen yaz sicagi suan. Terliyorum oturdugum yerde kapi pencere her yer açık.Çok yakınız bende kirsehire taşındım ama havalar yaz artık değil mi valla biz Şubat ta biraz üşümüştuk burda
Hadi yaa :/ insallah daha fazla cikmaz o zaman :/Yok canım morluğun olduğu yere birşey gelmiyor dikiş izi değil ben önce kaşıdım sandım kızardı sandım bu saatte tekrar baktım aynı yerde duruyor çatlak yaniÖnce morardı damarım çıktı sandım ama aynadan iyice bakmaya çalıştım çatlak
İnsallah bu heves dogum sonrasina da kalir da evleriniz daha temiz olurBu akşam dogurursak super olur cidden "Ay doguma gitmeden temizligimi yaptım" havası çok başka bebisim dimiaynen evi 3 hafta supurmesem gam yemezdim ben de, bence de sen bensin
Hey Allah’ım bu kaynanalar beni öldürcekHiç stres yapma deyince aklıma kaynanamın suratı geldi kızdün bana ne sezeryanı bekle biraz daha normal olsun diyor, olmuyor normal kafası büyük diyorum babası Nası doğdu diyor bana dedim babası 4. çocuk, döne döne doğmuştur o genişlikte
Canım hiç stres yapma.herkeste hamilelikte süt gelecek diye bir durum yok.ama doğumdan sonra süt üretimi başlıyor.normal de olsa sezaryan da olsa rahimin kendini toplaması için salınan hormonlar süt üretimini de sağlıyor.bebek emdikçe de süt artacak.bebek ilk doğduğunda midesi ufacık zaten hemen doyar.sık sık emzirdiğin takdirde aç kalmaz korkma :)Kızlar aklıma geldi, tecrübeli arkadaşlar bi yüreğime su serpin nolur.. benim göğüslerim hiç büyümedi neredeyse ve hiç süt falan gelmedi, yarın geliverir mi ki? Bebeğim aç mı kalacak süt gelene kadarne kadar zamanda gelir ki inşallah
Aynen canım benim de alt kısımlardaki böyle.
Aynen canım benim de alt kısımlardaki böyle.
Kız sabahta eşim yerleri sildi süpürdü halılar yıkanmıştı onları serdik . Şimdi eşim işte tee gece on iki de gelcek ne iş yapsam diye fink fink dolanıyorum evdeOlmuyor canım hamilelik insanı böyle yapıyormuş valla kendini tutamıyor insan, sanki istemeye gelecekler
Sakin ol ablamın göğüsleri 70 anca ama.oki sene dolu dolu emzirdi hemen gelmeyebilir ama telaş etme sıcaklık sicakmkompres iyi gelir ben sicskmsu torbası koydum cantanaKızlar aklıma geldi, tecrübeli arkadaşlar bi yüreğime su serpin nolur.. benim göğüslerim hiç büyümedi neredeyse ve hiç süt falan gelmedi, yarın geliverir mi ki? Bebeğim aç mı kalacak süt gelene kadarne kadar zamanda gelir ki inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?