2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet cnm çok yorulduk oğlum da nst tahlil falan of of. Devlet yapmayacak galiba olabilir olamaz diyip duruyor sinir oldum. Üniversitedeki doçent 400-500 TL ye yapacak seseryani adı duyulmuş biri birde ona yaptircam galiba. Ablamda dogumhanede hemşire başka ilde o da sene normal doğum sınırini geçtin çocuğu tehlikeye atma diyor. Ben normal dogumu bebişin sağlığı için istedim ama risk var ise ne gerek var.

Hakkaten Ayy, ama büyük abiyle ablanın arası altı ay diyor sürekli ben de hiç düşünmemişim, bak ben bjnu sorayım.. sorma canım büyümüşler büyümeye de, birbirlerine bakmışlar hep, birbirlerini okutmuşlar falan

Ablan doğru demiş canım.tabi ki gönül istiyor normal olsun ama çocuğu da tehlikeye atmaya gerek yok.hayırlısı buymuş demek ki.bebişini sağlıkla kucağına alınca bu yorgunluklar sıkıntılar geride kalacak

Bizimde bugündü cnm kontrol 2870 dedi banada hf carsamba yine cagırdı günü kesinleştirelim diye ama bizimde 8 i olucak büyük ihtimal aynı gün dogurcaz kısmetse :) bizimkide girmemiş kanala ama baya meyletmiş dedi doktorum girer yakında dedi nst de istemedi valla bende hiç sormadım agrım sızın yok diye

Gelir gelir sen merak etme ilk gün zor ama eve gelince sıcak bi dus bi rahatlama bi ikide sağarsan gelir

Hiç risk atma canım demek ki kısmet böyleymiş Doçent olanla ayarla yapsın hem bence çokta uygun fiyatı. Kendini strese sokma hiç devleti beklemektense sezeryana gün al daha iyi. Beklerken insan daha çok stres oluyor. 40 haftayı geçirene kadar daha çok risk almış olursun bilmeden belki de.

Ins canim 8 kucuk degil

Benimkide gelmis hastayim diyor ne zormus ikinci cocuk dogunca napcaz. Bilmiyorum

Hayirli haberle gel canim .hemde nasil anlariz
Hastaneden döndüm genel durum iyi Allaha şükür progestanla mağnezyumu artık bırak dedi bundan sonra gelirsede sıkıntı olmaz inşallah dedi haftada bir nstye gircem inşallah tahlil sonuçlarımda iyi çıkar artık bende bekliyenler gurubunda sıramı bekliyorum Allah yardımcımız olsun

Evet cnm eşim delircekti hala diyor risk varsa neden sezeryan olmuyor. Hızlı bir şekilde kısmetse gün almaya çalışalım biz.

kızlar çok aktifsiniz, kaldığım yeri bulup okuyana kadar sayfalar üst üste geliyor :):)

çatlaklardan bahsedenler olmuş; poponuzu kollayın derim. Benim göbeğim devasa büyüdü ama çatlamadı diye sevinirken popomu görünce şoka girdim Popomun üst kısmında belime doğru olan yerinde sağdan sola çatlaklar var, hem de bir sürü!! göbeği koruyalım derken arkamı hiç kollamamışım neyse sağsalim doğuralım da bu çatlaklar da hatıra olarak kalsın n'apayım :)

bu arada benim göğüs uçlarım doğuştan çatlak.. Dogum sonrası daha beter olmasın diye tavsiye üzerine ayva çekirdeğini denedim. Sonuçtan inanılmaz memnun kaldım! Ömür boyunca kullanırım ben bu doğal merhemi :) sizlerin de aklında bulunsun

Evet cnm eşim delircekti hala diyor risk varsa neden sezeryan olmuyor. Hızlı bir şekilde kısmetse gün almaya çalışalım biz.

Haklı canım eşinde burda doğumu ilk bekleyen sendin senin üstüne kaç doğum oldu biz hep senden ha bugün ha yarın haber bekledik. Kendini strese sokma hiç gününü al için rahatlasın en azından yarın birgün acaba mı demektense önlemini almış olursun.

Canım ben de ayva çekirdeği biriktirdim birazcık ama nasıl yapılıyor bilmiyorum nasıl yaptın merhemini

Oyy maşallah maşallah büyümüş bile kuzucuk nasıl gidiyor canım sütun geldi mı? Rahat oldu mu gelmesi? Neler yaptın

Benimde buyumedi ve daha sut gelmedi. Ama eger stres yapmazsan kötü dusunmezsen süt mutlaka gelirmis. Ha bebek tutar tutmaz orasi ayri. Ama mutlaka gelirmis anneden süt.
Evet bu catlak ama minicik hicbir sey olmaz bundan :) ben nst ye girdigimde diger makinada yatan gebelerin catlagini goruyorum da resmen psikolojim bozuluyor. Hem bu uc bes ay sonra beyazlayinca gorunmez bile :)

Canım ben de ayva çekirdeği biriktirdim birazcık ama nasıl yapılıyor bilmiyorum nasıl yaptın merhemini

ufak bir kaseye istediğin kadar ayva çekirdeği ve az su ekliyorsun . Ben 3 ayvanın çekirdeğiyle yaptım; içine göz kararı (3 yemek kaşığı kadar) su koydum. Ertesi gün suya baktığımda jel olduğunu gördüm. Jeli gögsümün ucuna yayıyorum ve havlu peçete koyuyorum sutyenime. Aklıma geldikçe sürüyorum (gün aşırı, 3 günde bir..)

Kız napsinlar eskiler ne biliyormus. Dedi dediyle is görüyorlardı. Nerdeyse simdi bile ayni. Dogum kontrol hapi aliyorsun, yok cocugun olmaz yok kisir olursun yok su kullandi cocugu olmadi bilmem ne. Bu forumda bile bir suru boyle konu var.

GECrekten risk gorurlerse Yapiyorlar. Ultrason ölçümleri %100 dogru sonuc vermedigi icin ve bebegin kafa tasi esnek oldugu icin devlet yanasmiyordur sezeryana.

Göğüsün büyüklüğü küçüklüğüyle Alakası yok canım onun Ablamın göğüsler küçücük 4 çocuk emzirdi hemde emdikleri dönem tosun gibi oluyorlardı hiç takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…