- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.741
Evet cnm çok yorulduk oğlum da nst tahlil falan of of. Devlet yapmayacak galiba olabilir olamaz diyip duruyor sinir oldum. Üniversitedeki doçent 400-500 TL ye yapacak seseryani adı duyulmuş biri birde ona yaptircam galiba. Ablamda dogumhanede hemşire başka ilde o da sene normal doğum sınırini geçtin çocuğu tehlikeye atma diyor. Ben normal dogumu bebişin sağlığı için istedim ama risk var ise ne gerek var.Canım benim bildiğim devlet çok zorluyor normale ama illaki yapan vardır çünkü seninki normal olsa riski var yapması lazım yani böyle insanı süründüren hastanelerden nefret ederim neyi bekliyorsun işte madem riskli yap gitsin anneye de yazık ama bak o kadar koşuşturmuşsun halende içine sinmemiş
Hakkaten Ayy, ama büyük abiyle ablanın arası altı ay diyor sürekli ben de hiç düşünmemişim, bak ben bjnu sorayım.. sorma canım büyümüşler büyümeye de, birbirlerine bakmışlar hep, birbirlerini okutmuşlar falanKız nasıl 6 ay hemen hamile kalsa bile 1 yıla yakın olur çocukların arası .. vefat etmisse ya da düşük filansa olur. Aman marifet olsa doğurmak sıkıntı değil asil marifet doğurunca .. kimbilir nasıl buyumus çocuklar Allah'a emanet
Aaa evet biz de koyalım, teşekkür ederim canımSakin ol ablamın göğüsleri 70 anca ama.oki sene dolu dolu emzirdi hemen gelmeyebilir ama telaş etme sıcaklık sicakmkompres iyi gelir ben sicskmsu torbası koydum cantana
Ablan doğru demiş canım.tabi ki gönül istiyor normal olsun ama çocuğu da tehlikeye atmaya gerek yok.hayırlısı buymuş demek ki.bebişini sağlıkla kucağına alınca bu yorgunluklar sıkıntılar geride kalacakEvet cnm çok yorulduk oğlum da nst tahlil falan of of. Devlet yapmayacak galiba olabilir olamaz diyip duruyor sinir oldum. Üniversitedeki doçent 400-500 TL ye yapacak seseryani adı duyulmuş biri birde ona yaptircam galiba. Ablamda dogumhanede hemşire başka ilde o da sene normal doğum sınırini geçtin çocuğu tehlikeye atma diyor. Ben normal dogumu bebişin sağlığı için istedim ama risk var ise ne gerek var.
Kontrolden çıktık kızlar...2800gr olmuş başı aşağıda saçları varkanalda falan değil doğum ihtimalin şu anda yok ama bugün bile doğsa en fazla 2 gun küvözde kalır korkma dikişlerde de sorun yok dedi...icerden kaşınma idrara sıkışma gibi hissettiğim şey başı ve saçlarıymış...haftaya cuma 8buçukta gel dosyanı hazırlayalım doğum tarihini kesinleştirelim muhtemelen 8 mayıs olacak dedi...nst ye girdim sonuçla ilgili bişey demedi demek ki sorun yok...çok şükür...heyecanlandım bu sefer iyice...valla yürüme falan demiyor 500gr almışım gayet iyi aynen devam dedi...darısı kontrole gideceklerin başına
Kızlar aklıma geldi, tecrübeli arkadaşlar bi yüreğime su serpin nolur.. benim göğüslerim hiç büyümedi neredeyse ve hiç süt falan gelmedi, yarın geliverir mi ki? Bebeğim aç mı kalacak süt gelene kadarne kadar zamanda gelir ki inşallah
Evet cnm çok yorulduk oğlum da nst tahlil falan of of. Devlet yapmayacak galiba olabilir olamaz diyip duruyor sinir oldum. Üniversitedeki doçent 400-500 TL ye yapacak seseryani adı duyulmuş biri birde ona yaptircam galiba. Ablamda dogumhanede hemşire başka ilde o da sene normal doğum sınırini geçtin çocuğu tehlikeye atma diyor. Ben normal dogumu bebişin sağlığı için istedim ama risk var ise ne gerek var.
Hastaneden döndüm genel durum iyi Allaha şükür progestanla mağnezyumu artık bırak dedi bundan sonra gelirsede sıkıntı olmaz inşallah dedi haftada bir nstye gircem inşallah tahlil sonuçlarımda iyi çıkar artık bende bekliyenler gurubunda sıramı bekliyorum Allah yardımcımız olsunIns canim 8 kucuk degil
Benimkide gelmis hastayim diyor ne zormus ikinci cocuk dogunca napcaz. Bilmiyorum
Hayirli haberle gel canim .hemde nasil anlariz
Evet cnm eşim delircekti hala diyor risk varsa neden sezeryan olmuyor. Hızlı bir şekilde kısmetse gün almaya çalışalım biz.Hiç risk atma canım demek ki kısmet böyleymiş Doçent olanla ayarla yapsın hem bence çokta uygun fiyatı. Kendini strese sokma hiç devleti beklemektense sezeryana gün al daha iyi. Beklerken insan daha çok stres oluyor. 40 haftayı geçirene kadar daha çok risk almış olursun bilmeden belki de.
Evet cnm eşim delircekti hala diyor risk varsa neden sezeryan olmuyor. Hızlı bir şekilde kısmetse gün almaya çalışalım biz.
Canım ben de ayva çekirdeği biriktirdim birazcık ama nasıl yapılıyor bilmiyorum nasıl yaptın merheminikızlar çok aktifsiniz, kaldığım yeri bulup okuyana kadar sayfalar üst üste geliyor :):)
çatlaklardan bahsedenler olmuş; poponuzu kollayın derim. Benim göbeğim devasa büyüdü ama çatlamadı diye sevinirken popomu görünce şoka girdimPopomun üst kısmında belime doğru olan yerinde sağdan sola çatlaklar var, hem de bir sürü!! göbeği koruyalım derken arkamı hiç kollamamışım neyse sağsalim doğuralım da bu çatlaklar da hatıra olarak kalsın n'apayım :)
bu arada benim göğüs uçlarım doğuştan çatlak.. Dogum sonrası daha beter olmasın diye tavsiye üzerine ayva çekirdeğini denedim. Sonuçtan inanılmaz memnun kaldım! Ömür boyunca kullanırım ben bu doğal merhemi :) sizlerin de aklında bulunsun
Oyy maşallah maşallah büyümüş bile kuzucukKızlar biz 5 günlük olduk bile :) sizin yazismalarnizi okuyorumda o bekleme heycanını şimdiden özledim. Yormayın kendinizi ve keyfini çıkarın. Ayrıca yarın doğum olacak gibi hazır olun. Ben sizin haftaları göremedim. Heran herşey olabilir.
Benimde buyumedi ve daha sut gelmedi. Ama eger stres yapmazsan kötü dusunmezsen süt mutlaka gelirmis. Ha bebek tutar tutmaz orasi ayri. Ama mutlaka gelirmis anneden süt.Kızlar aklıma geldi, tecrübeli arkadaşlar bi yüreğime su serpin nolur.. benim göğüslerim hiç büyümedi neredeyse ve hiç süt falan gelmedi, yarın geliverir mi ki? Bebeğim aç mı kalacak süt gelene kadarne kadar zamanda gelir ki inşallah
Evet bu catlak ama minicik hicbir sey olmaz bundan :) ben nst ye girdigimde diger makinada yatan gebelerin catlagini goruyorum da resmen psikolojim bozuluyor. Hem bu uc bes ay sonra beyazlayinca gorunmez bile :)
Canım ben de ayva çekirdeği biriktirdim birazcık ama nasıl yapılıyor bilmiyorum nasıl yaptın merhemini
Kız napsinlar eskiler ne biliyormus. Dedi dediyle is görüyorlardı. Nerdeyse simdi bile ayni. Dogum kontrol hapi aliyorsun, yok cocugun olmaz yok kisir olursun yok su kullandi cocugu olmadi bilmem ne. Bu forumda bile bir suru boyle konu var.Neden korunmadınız diyorum, bi kere spiral taktırdım Ayşe kısırlaştı dediler gittim geri çıkarttım diyorçocuğumun babaannesinin zekasını yargılamak istemiyorum ama bazen söylediklerinden dehşete düşüyorum
Bugün devlet, özel, üniversite hastanesi derken pert oldum. En son üniversitedeki doktoru yakaladım ders arasında siz yapın dedim o da görmem lazım dedi ölçümleri gösterdim yarın tüm tahlilleri yaptircak sezeryan için perşembe günü kendisi görecek ona göre sezeryan yapacak bir aksilik yoksa. Eşim de madem risk var alsınlar hemen diye yarina gün alacaktı özelden. Devletin 40 haftadan önce sezeryana alma ihtimali yok mu bilen var mı kızlar?
Göğüsün büyüklüğü küçüklüğüyle Alakası yok canım onun Ablamın göğüsler küçücük 4 çocuk emzirdi hemde emdikleri dönem tosun gibi oluyorlardı hiç takma kafanaKızlar aklıma geldi, tecrübeli arkadaşlar bi yüreğime su serpin nolur.. benim göğüslerim hiç büyümedi neredeyse ve hiç süt falan gelmedi, yarın geliverir mi ki? Bebeğim aç mı kalacak süt gelene kadarne kadar zamanda gelir ki inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?