- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.041
Gözün aydın Rabbim bağışlasınSaol cnm darisi basiniza.
amin canım inşallah bizlere de nasıp etsın allah kavuşalım hayırlısıyla yavrularımızaEvBoregi @Beyazkediiiiii @BenekliKelebek
Ya dün burdalardı, inşallah şuan belki de bebeklerini kucaklıyor üçü de. Darısı zamnında bize inşallah
HHayır değil tabiki her gittimde artıyor o durum 20 mayıs normal de ana haziranda tarih çıkıyor bu beni etkilemiyor çünkü 2 oğlum dada öyle oldu normal doğdular haziran 6 da doğum günüydü normalde ama haziran 26 ya kadar uzadı bu tarih .. Sonuç oğlum ayın 6 sında gece 2 de normal doğumla doğdu zayıf olduğu için böyle çıkıyor tarih.... Şimdi 2 gündür küstük oğlum la büyüdüde beni deli ediyor:) Allah hayirli dogumlar versin merak ettim ne kadar geri ve beklenen dogum tarihi gelisimine goremi
Oy bebişim ne tatlı Allah korusun yavrunu maşallah çok güzelsiniz.Eki Görüntüle 2138730
kizlar cok sukur hersey yolunda gitti bende bebekte gayet iyyiz simdilik cocuk yogun bakimda yanima gelmedi hala emziremedim yarin belli olacak amelyat olup olmayacagi .. ama dr cocugun durumu icin bekledigimizden daha iyi dedi..
bana gelince cok agrim oldu zar zor yurudum spinal sezeryan oldum .. herkesleri cok opuyorum.. yine firsat bulunca yazarimm.. inslh..
Su kaçmıştır kulağına takılma yeğenimede kulak sıkıntı dediler maşallah canavarYatamiyorum cok malesef herkez kendi derdi dusmus. neyse kaynanam yemek etti ama kizim illa benden yicek ve kucama almami istiyo alamiyorum. Cok alingan oldu oglumu emziriyorum bende diyo. Karnima birden atlama calistigi icin durduruyoruz o daha farkli saniyo. Kizlar yemek yicem sira ikiside agliyo beni istiyo zor geciyor kizima o yzden sariliyorum tatli tatli konusmaya calisiyorum beni cok igrenc dikmisler. Eski sezeryanimi kesmisler kaniyoda cok dikkat etmem lazim sonra ordan kotu koku ve daha kan olursa o zaman cok daha acili seyler yasicakmksim. Yaram acik kalicakmis o yuzden kovlamakda zor oluyo. Oglumu polikinlik goturcez bastan asa kontrol icin doktor dedi airetten isitme testindende gecemedik jinekoloji airetten gitcez
Mutluluktan şaşırdı bence eşin ondan öyle davranıyorDoktorlarin dedigi gibi olmadi ama polikinlikde tam muhane olacak bana doktorlar kordonsentez bile yanilabildigini soyledi. Yogunbakimda esimde karisti deyio duruyo dna testi diyo cunku bize baya problemler dediler. Ama Allaha emanet ettik isyan etmedik rabbim mucizesi gibi baktim bende oglumun bacanda ve benim kolumda bileklik var
Allah yardım etsin canım hadi hayırlı haberlerle gelllBeni hala almadılar ameliyata sondayla yatıyorum nefret ettim sondadan otururken canım yanıyo
O kadar normal ki canım ağırlaştık bazen kendi kendimize yetemiyoruz hormonlar birde sizin gün baya baya yakın böyle inişli çıkışlı ruh hali olacak yine de kendini sakinleştirmeye çalışıyorsun bak ne güzel arada ağlamakta rahatlatıyor insanı
Çoook şükürr darısı hepimize olsun inşallahh kuzey paşayı koklar seni de öper tebrik ederimmmKızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
Kızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
Kızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
Çok doğru ilk kızımda Perinatolog takip ediyordu kafa ölçümüde kilosu da boyuda aynı çıktı nts bile girdirmiyordu kan akış hızını falan ben kontrol ediyorum diyordu ah dr olsaydı keşke yineBunu bana perinatolog ağzıyla dedi kadın doğumcular doğru ölçüm yapamaz biz boşunamı perintolog olduk dedi benden başkasına inanma dedi İnş haklıdır adam 2380 gram ölçmüş o bile baba 2200 desen buna dedi
Ah çok şükür gözün aydınKızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
canım gözün aydın...mis kokusunu kokla yerimizeKızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
Kizlar gunaydin bi basagrisiyla uyandim.acaba dedim hakli ciktim tansiyonum yukselmis yine .
Ilaclarimida iciyorum ustelik
Dun oglum hastalandi yine cok uzuldum agladim ondanmi oldu acaba .
Hem oglum hasta hem bn esim bakiyor saolsun.
Cok zorda hissediyorum kendimi.ailemi .
Benim de aynen ilk doktorum kadın doğum uzmanıydi ama 33 yıllik bir doktordu kadın odasına girdim mi bakmasıyla anlıyordu halimi...çatı dar bebek büyük 4 kilo doğacak bu kafa bu çatıdan gecmez dedi sezaryen oldum ama aklımın bi koşesinde şüphe etmiştim kadindan valla bunları gördükçe kendimden utanıyorum...evet oğlum 4 kiloydu evet kesilen yerden bile çok zor çıktı...şimdiki doktorumdan hiiiç emin olamıyorum doğrusuÇok doğru ilk kızımda Perinatolog takip ediyordu kafa ölçümüde kilosu da boyuda aynı çıktı nts bile girdirmiyordu kan akış hızını falan ben kontrol ediyorum diyordu ah dr olsaydı keşke yine
Ah çok şükür gözün aydın
Çok şükür ikiniz de iyisiniz...ağrıların da geçer gider inşallah kuzeyi öpe koklaya emzirirken...Kızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?