2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
EvBoregi @Beyazkediiiiii @BenekliKelebek
Ya dün burdalardı, inşallah şuan belki de bebeklerini kucaklıyor üçü de. Darısı zamnında bize inşallah
amin canım inşallah bizlere de nasıp etsın allah kavuşalım hayırlısıyla yavrularımıza bende normal düşünüyordum dünkü çatı muaynesınden sonra kararım degıstı bakalım ne yapıcam hayırlı dogumlar hepimize

Ha
:) Allah hayirli dogumlar versin merak ettim ne kadar geri ve beklenen dogum tarihi gelisimine goremi
HHayır değil tabiki her gittimde artıyor o durum 20 mayıs normal de ana haziranda tarih çıkıyor bu beni etkilemiyor çünkü 2 oğlum dada öyle oldu normal doğdular haziran 6 da doğum günüydü normalde ama haziran 26 ya kadar uzadı bu tarih .. Sonuç oğlum ayın 6 sında gece 2 de normal doğumla doğdu zayıf olduğu için böyle çıkıyor tarih.... Şimdi 2 gündür küstük oğlum la büyüdüde beni deli ediyor

Oy bebişim ne tatlı Allah korusun yavrunu maşallah çok güzelsiniz.

Su kaçmıştır kulağına takılma yeğenimede kulak sıkıntı dediler maşallah canavar

Mutluluktan şaşırdı bence eşin ondan öyle davranıyor

Gerçekten öyle canım ağırlaştık ve hormonlar insanı bir tuhaf yapıyor. İlk kez böyle oluyorum az kaldı inşallah hepimiz bu süreci hayırlısıyla atlatırız bir sıkıntımız olmaz.

Şiştikçe hormonlar bizi yoruyor gerçekten bende 3 gündür oğlum niye bana böyle dedi diye çocuk gibi ağlıyorum eşim deli oldu karnındakini üzüyorsun diye kendimi odalara kapatıp ağlıyorum aslında altında çok şey yatıyo ... Bu doktor gün vercem diyo çağırıyor sonra 10 gün sonra bidaha gel diyo heralde o etkiledi beni tabiki herşeyin hayırlısı ama bilinç altımla kavgadayım resmen

Çoook şükürr darısı hepimize olsun inşallahh kuzey paşayı koklar seni de öper tebrik ederimmm

Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün haber bekliyoruz senden.

Gözünüz aydın canım.Allah iki cihanda da yüzünüzü agartsin evladinizla.darisi bizlerin başına olsun inşaallah.biraz toparlan bekliyoruz doğum hikayeni.

Çok doğru ilk kızımda Perinatolog takip ediyordu kafa ölçümüde kilosu da boyuda aynı çıktı nts bile girdirmiyordu kan akış hızını falan ben kontrol ediyorum diyordu ah dr olsaydı keşke yine
Ah çok şükür gözün aydın

canım gözün aydın...mis kokusunu kokla yerimize

Canım limon suyu iç.yarim saate düşürüyor.benimde yuksek.dun sağlık ocağında 15 e 9 cıktı.sabah ölçtüm 9 a 5.dengesiz benimkide.ama idrarda protein yok çok şükür.ben ilk gebeligim de yaşadığım için bunda çok korkmuştum.ama çok az kaldı inşaallah sağlıkla atlaticaz bu süreci.naapalim varsın bebisler küçük olsun.biz de onlarda sağlıklı olsunlar yeter.

Benim de aynen ilk doktorum kadın doğum uzmanıydi ama 33 yıllik bir doktordu kadın odasına girdim mi bakmasıyla anlıyordu halimi...çatı dar bebek büyük 4 kilo doğacak bu kafa bu çatıdan gecmez dedi sezaryen oldum ama aklımın bi koşesinde şüphe etmiştim kadindan valla bunları gördükçe kendimden utanıyorum...evet oğlum 4 kiloydu evet kesilen yerden bile çok zor çıktı...şimdiki doktorumdan hiiiç emin olamıyorum doğrusu

Çok şükür ikiniz de iyisiniz...ağrıların da geçer gider inşallah kuzeyi öpe koklaya emzirirken...

Çok şükür bi kuzumuz daha geldi. Geçmiş olsun Can'ım öyle mi böyle mi derken kuzucuğun yanında. Darısı bizlere inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…