2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
En sık yaptığım şey benim oğlan saolsun çok dağıtıyor gün içinde ve önceden toplardı artık inat yapıyor toplamıyor. Kemikleri açtığını ben de hissediyorum ama benim tansiyon düşük olduğundan eğilip kalkınca başın fena dönüyor.
Bu hareketleri yapıyorum.

Eklentiler

• IMG_0568.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0570.webp
    4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_0574.webp
    6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0575.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 41
Geçmiş olsun. Bana da parkta oğlum peşinden hızlı yürütünce sancı saplanıyor kasığıma sonra buz gibi ter boşanıyor. Dikkat etmemiz gerek. Soluna uzanıp dinlen.

Canım arkadaşlarım hepinize kocaman kocaman selamlar tekrardan, yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama epey birikmiş bakmayalı memelerim beni mahvetti bu birkaç günde çok sıkıntı yaşadım çok çaresiz kaldım gözüm hiçbirşey görmedi. Size de yazayım da başına gelen olursa fikir olsun. Malum ilk 2 gün sütüm gelmedi,sezaryen sonrası. Ama benim meme ameliyatı olmuşlugumda vardı anlatmıştım ben acaba ondan da olabilir mi diye de düşündüm hiç gelmeme ihtimaline hazırlamıştım zaten kendimi, kızıma mama başladım sarılık olmasın diye zaten kilosu da az olunca aç bırakmaya riske edemezdim hiç sütüm gelmeyedebilirdi. Neyse biz mamaya başladık ama bizim minnoş prematüre olunca fizyolojik sarılıkta kaçınılmaz oldu. Hastaneden çıkacağım gün öyle pompayla deneme yaparken sütüm geldi accık aha dedim geliyor sütler hemen arkadaştan pompa falan ayarladım kız da emiyordu güzel öyle de bir şansım vardı Buarada. Sonra eve geldik ben büyük hevesle dolan memelerimi sağmak için aldım pompayı elime ama süt gelmiyor Of allahım sonra kabus başladı memelerim oldu taş gibi ama gelen süt 10cc maksimum. Kız oldu sarılık mecbur mama veriyorum bi yandan bakıyorum netten sürekli ama yok yanii kanallarım tıkalı süt akmıyor fakat üretim tam gaz devam ediyor,ölüm ölüm o meme ağrısı gittik hastaneye sıcak kompres dediler yaptık hadi sağın dediler YÖK yine gelmiyor taş çatlasın 20cc gönderdiler eve sıcak torba koy duş al sürekli sağ diyorlar ama yok yanii yok öyle ki ilaç alıp sütü kestirecek duruma geldim. Sonraaa burda Kadınlar kulübünde bir yazı gördüm arkadaşın biri yazmış aynı dertten muzdarip lesitin diye bir gıda takviyesinden bahsetmiş solgar ın. Yaa yemin ederim bunu okur mu bilmem ama. Allah binlerce kere razı olsun. Hemen aldırdım lesitini dün başladım 2 kapsül aldık hatta saat 4falandı sonra akşam 11 gibi 1 kapsül daha aldım veeeeee mucize oldu resmen yaaa bu kadar çabuk etki eden başka birşey daha var mıdır bilmem sütlerim akmaya kızım emmeye başladı bütün gece emiştik işler yolına girdi memeler indi. Bu da böyle bir deneyim oldu bana. Sonuç olarak memeleriniz tıkanır sütünüz dolu olmasına rağmen akmazsa hemen lesitin alın. Kimseye hiçbir zararı Yok buarafa onu da bizim hekim arkadaşlardan onaylattım ilaç değil zaten besin takviyesi. Lesitin dediğimiz şey bir doğal lipid soya dan falan elde ediliyormuş. Yağlı olan sütü inceltiyor rahat akmasını sağlıyor işleyişi de bu :) ohh neyse geldi geçti... hepinizi öpüyorum taze annelerin soruları olursa da beklerim sevgiler

Var canim olctum yuksek cikti .
Tansiyon ilacinida icmistim .
Limonlu su dusurdu birax tabi yine yuksek.
Seninde tansiyon gb duruyor ckkmis yada inmis olabilir normal degil.
Beni hala almadılar ameliyata sondayla yatıyorum nefret ettim sondadan otururken canım yanıyo
Allah kurtarsin canim az kaldi ins
Amin canim saol

Gözün aydın Allah analı babalı hayırlı evlat etsin

Geçmiş olsun soficim neyseki çözüm bulmuşsun öperim minnağını sana iki sorum var birincisi anestezi drumla spinale karar verdik ama acaba epiduraldede aklım kaldı hangisini seçeyim ikinci sorum kum torbası uyguladılarmı çok can yakıyormu uyuşukkenmi koyuyorlar

Canım çok sağol bizim içinde çok güzel bir bilgi oldu bu hemen not aldım valla. İnşallah durmadan emişirsiniz sarılığıda geçer zaten. Sağ salim hayırlısıyla büyüt bebeğini. Darısı bizlere inşallah

Kızlar bebekonfordan beşik alanlar cibinliği nasıl taktınız yani tüşünü çıtaya nasıl geçirdiniz biz yapamadık bir yardım ediverin
Bnde zorlanmıştım sanki delik yokmuş gibi geliyodur ama var tük çıtanın dışında olcak yani iç kısımda delik yokmuş gibi ama var aslında sadece zor geciyo biz emin k için tülden önce şiş geçirdik hatta

Hadi gözün aydın Allah bağışlasın

Yaaa maşallah ölürümmmm hayırlı uğurlu olsun Allah'ım ne guzel

Kuzum hiç makasla fan açmadınız demi eşim yok bunun geçme yeri diyor birde çıtayı sabitledikten sonra kısa tarafından taktınız dimi tülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…