- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.061
gözünüz aydın.güle güle büyütün.Kızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
En sık yaptığım şeyKızlar nacizane bir tavsiye daha vermek istiyorum. Valla bebekleriniz kanala girsin istiyorsanız evdeki herşeyi yerlere dökün sonra tek tek toplayın.bıktım eğilip eğilip oyuncak toplamaktan. Çömelirken de o bölgemin açıldığını kemiklerin açıldığını okadar net hissediyorum ki. Keşke ilkinde bilseydim yapardım bunları.
Bdv ne ki?ay çok cahil kaldımBdv’zede oldum :) azıcık sert cevap vermiş olabilirim :)
Geçmiş olsun. Bana da parkta oğlum peşinden hızlı yürütünce sancı saplanıyor kasığıma sonra buz gibi ter boşanıyor. Dikkat etmemiz gerek. Soluna uzanıp dinlen.Kızlar kızımı kreşe bırakıp geldim kızım hızlı gidince peşinden koşturdum yol ortasında fenalaştım kreşe zor attım kendimi yüzüm bembeyaz olmuş hemen su içirdiler kolonya verdiler karnım sertleşti az dinlenip eve geldim
Var canim olctum yuksek cikti .Canım tansiyonunu bi ölç tansiyon aleti yok muydu evde? Her ihtimale karşı da kızlar limonlu su diyordu bol bol iç. Bir de stresten de oluyor bas agrisi stres yapmamaya çalış. Susuzluktan agriyabiliyor ya da ağladığın için vs.
Seninde tansiyon gb duruyor ckkmis yada inmis olabilir normal degil.Canım geçmiş olsun şu üzüntü bizi bizden alıyor. Bana da üzülme diyorlar ama eldemi hormonlar sağolsun. Limonlu su düşürür derler bir denesen.
Hiç tansiyondan anlamam çıkınca yada düşünce nasıl etki eder. O yüzden bi sorum var.
Dün gece yemek yerken gözlerim kararır gibi oldu sonra birden ışıklı yoldaymışım gibiydi her baktığım yer. Yanı ışıklı bir tünelin içindeymişim gibi sadece önümde ki şeyleri görebiliyordum. Yarim saat falan sürdü uzandım yavaş yavaş hafifleyerek bitti acaba buda mı tansiyon kaynaklanıyor.
Allah kurtarsin canim az kaldi insBeni hala almadılar ameliyata sondayla yatıyorum nefret ettim sondadan otururken canım yanıyo
Amin canim saolAh canım geçmiş olsun yA. Oğluşuna da şifa versin Rabbim. Ona üzüldüğün için olmuştur zaten hassas dönemdesin.
Yaa baktım ana kucaklarında yapmamışlar indirim
Can'ım geçmiş olsun. Büyük hastanelerde böyle seyler olabiliyor ama hamileyken sağlıksız denen birçok bebek sapasağlam doğabiliyor. Çok şükür iyiymiş oğlun. Yer gök dua üstüne. Bi dua bile yetmiş olabilir iyi olmasına.
Gözün aydın Allah analı babalı hayırlı evlat etsinKızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
Geçmiş olsun soficim neyseki çözüm bulmuşsun öperim minnağını sana iki sorum var birincisi anestezi drumla spinale karar verdik ama acaba epiduraldede aklım kaldı hangisini seçeyim ikinci sorum kum torbası uyguladılarmı çok can yakıyormu uyuşukkenmi koyuyorlarCanım arkadaşlarım hepinize kocaman kocaman selamlar tekrardan, yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama epey birikmiş bakmayalı memelerim beni mahvetti bu birkaç günde çok sıkıntı yaşadım çok çaresiz kaldım gözüm hiçbirşey görmedi. Size de yazayım da başına gelen olursa fikir olsun. Malum ilk 2 gün sütüm gelmedi,sezaryen sonrası. Ama benim meme ameliyatı olmuşlugumda vardı anlatmıştım ben acaba ondan da olabilir mi diye de düşündüm hiç gelmeme ihtimaline hazırlamıştım zaten kendimi, kızıma mama başladım sarılık olmasın diye zaten kilosu da az olunca aç bırakmaya riske edemezdim hiç sütüm gelmeyedebilirdi. Neyse biz mamaya başladık ama bizim minnoş prematüre olunca fizyolojik sarılıkta kaçınılmaz oldu. Hastaneden çıkacağım gün öyle pompayla deneme yaparken sütüm geldi accık aha dedim geliyor sütler hemen arkadaştan pompa falan ayarladım kız da emiyordu güzel öyle de bir şansım vardı Buarada. Sonra eve geldik ben büyük hevesle dolan memelerimi sağmak için aldım pompayı elime ama süt gelmiyorOf allahım sonra kabus başladı memelerim oldu taş gibi ama gelen süt 10cc maksimum. Kız oldu sarılık mecbur mama veriyorum bi yandan bakıyorum netten sürekli ama yok yanii kanallarım tıkalı süt akmıyor fakat üretim tam gaz devam ediyor,ölüm ölüm o meme ağrısı gittik hastaneye sıcak kompres dediler yaptık hadi sağın dediler YÖK yine gelmiyor taş çatlasın 20cc gönderdiler eve sıcak torba koy duş al sürekli sağ diyorlar ama yok yanii yok öyle ki ilaç alıp sütü kestirecek duruma geldim. Sonraaa burda Kadınlar kulübünde bir yazı gördüm arkadaşın biri yazmış aynı dertten muzdarip lesitin diye bir gıda takviyesinden bahsetmiş solgar ın. Yaa yemin ederim bunu okur mu bilmem ama. Allah binlerce kere razı olsun. Hemen aldırdım lesitini dün başladım 2 kapsül aldık hatta saat 4falandı sonra akşam 11 gibi 1 kapsül daha aldım veeeeee mucize oldu resmen yaaa bu kadar çabuk etki eden başka birşey daha var mıdır bilmem sütlerim akmaya kızım emmeye başladı bütün gece emiştik işler yolına girdi memeler indi. Bu da böyle bir deneyim oldu bana. Sonuç olarak memeleriniz tıkanır sütünüz dolu olmasına rağmen akmazsa hemen lesitin alın. Kimseye hiçbir zararı Yok buarafa onu da bizim hekim arkadaşlardan onaylattım ilaç değil zaten besin takviyesi. Lesitin dediğimiz şey bir doğal lipid soya dan falan elde ediliyormuş. Yağlı olan sütü inceltiyor rahat akmasını sağlıyor işleyişi de bu :) ohh neyse geldi geçti... hepinizi öpüyorum taze annelerin soruları olursa da beklerim sevgiler
Canım arkadaşlarım hepinize kocaman kocaman selamlar tekrardan, yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama epey birikmiş bakmayalı memelerim beni mahvetti bu birkaç günde çok sıkıntı yaşadım çok çaresiz kaldım gözüm hiçbirşey görmedi. Size de yazayım da başına gelen olursa fikir olsun. Malum ilk 2 gün sütüm gelmedi,sezaryen sonrası. Ama benim meme ameliyatı olmuşlugumda vardı anlatmıştım ben acaba ondan da olabilir mi diye de düşündüm hiç gelmeme ihtimaline hazırlamıştım zaten kendimi, kızıma mama başladım sarılık olmasın diye zaten kilosu da az olunca aç bırakmaya riske edemezdim hiç sütüm gelmeyedebilirdi. Neyse biz mamaya başladık ama bizim minnoş prematüre olunca fizyolojik sarılıkta kaçınılmaz oldu. Hastaneden çıkacağım gün öyle pompayla deneme yaparken sütüm geldi accık aha dedim geliyor sütler hemen arkadaştan pompa falan ayarladım kız da emiyordu güzel öyle de bir şansım vardı Buarada. Sonra eve geldik ben büyük hevesle dolan memelerimi sağmak için aldım pompayı elime ama süt gelmiyorOf allahım sonra kabus başladı memelerim oldu taş gibi ama gelen süt 10cc maksimum. Kız oldu sarılık mecbur mama veriyorum bi yandan bakıyorum netten sürekli ama yok yanii kanallarım tıkalı süt akmıyor fakat üretim tam gaz devam ediyor,ölüm ölüm o meme ağrısı gittik hastaneye sıcak kompres dediler yaptık hadi sağın dediler YÖK yine gelmiyor taş çatlasın 20cc gönderdiler eve sıcak torba koy duş al sürekli sağ diyorlar ama yok yanii yok öyle ki ilaç alıp sütü kestirecek duruma geldim. Sonraaa burda Kadınlar kulübünde bir yazı gördüm arkadaşın biri yazmış aynı dertten muzdarip lesitin diye bir gıda takviyesinden bahsetmiş solgar ın. Yaa yemin ederim bunu okur mu bilmem ama. Allah binlerce kere razı olsun. Hemen aldırdım lesitini dün başladım 2 kapsül aldık hatta saat 4falandı sonra akşam 11 gibi 1 kapsül daha aldım veeeeee mucize oldu resmen yaaa bu kadar çabuk etki eden başka birşey daha var mıdır bilmem sütlerim akmaya kızım emmeye başladı bütün gece emiştik işler yolına girdi memeler indi. Bu da böyle bir deneyim oldu bana. Sonuç olarak memeleriniz tıkanır sütünüz dolu olmasına rağmen akmazsa hemen lesitin alın. Kimseye hiçbir zararı Yok buarafa onu da bizim hekim arkadaşlardan onaylattım ilaç değil zaten besin takviyesi. Lesitin dediğimiz şey bir doğal lipid soya dan falan elde ediliyormuş. Yağlı olan sütü inceltiyor rahat akmasını sağlıyor işleyişi de bu :) ohh neyse geldi geçti... hepinizi öpüyorum taze annelerin soruları olursa da beklerim sevgiler
Bnde zorlanmıştım sanki delik yokmuş gibi geliyodur ama var tük çıtanın dışında olcak yani iç kısımda delik yokmuş gibi ama var aslında sadece zor geciyo biz emin k için tülden önce şiş geçirdik hattaKızlar bebekonfordan beşik alanlar cibinliği nasıl taktınız yani tüşünü çıtaya nasıl geçirdiniz biz yapamadık bir yardım ediverin
Kızlar hastanedeyim sancılar 70 90geziyo
Hadi gözün aydın Allah bağışlasınKızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
Yaaa maşallah ölürümmmmKızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
Canım seninkinin modeli nasıl bilmiyorum ama internette videolar var ordan izleyip yaptım ben.yoksa kendi başına katiyen yapamazdım :)Kızlar bebekonfordan beşik alanlar cibinliği nasıl taktınız yani tüşünü çıtaya nasıl geçirdiniz biz yapamadık bir yardım ediverin
Kuzum hiç makasla fan açmadınız demi eşim yok bunun geçme yeri diyor birde çıtayı sabitledikten sonra kısa tarafından taktınız dimi tülüBnde zorlanmıştım sanki delik yokmuş gibi geliyodur ama var tük çıtanın dışında olcak yani iç kısımda delik yokmuş gibi ama var aslında sadece zor geciyo biz emin k için tülden önce şiş geçirdik hatta
Bebek kartolası olanlardan canım sepet beşik değil yani dur bende bakayım yas bide tülü yıkadınmı takmadan önceCanım seninkinin modeli nasıl bilmiyorum ama internette videolar var ordan izleyip yaptım ben.yoksa kendi başına katiyen yapamazdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?