2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
toist senin kız kanala girdi mi? Benim son kontrolde iyice indirmiş kafayı girmeye çalışıyor demişti dr. Merak ediyorum şimdi girdi mi nasıl anlarım acaba

Kızlar bebekonfordan beşik alanlar cibinliği nasıl taktınız yani tüşünü çıtaya nasıl geçirdiniz biz yapamadık bir yardım ediverin
Canim catili mi sizinki bizimkinden degildir diye yazmiyorum.

Gozun aydin canim .
Cabucak iyilesirsin ins.

15e 10du limonlu suyla 13e 9 oldu
Tansiyon yuksek olunca bebis buyumuyomumus bilmiyordum
Canim dikkat et kendine Allah korusun .

Canim bilgi icin tesekkur ederiz .hemen kaydettim adini ins gerek kalmaz .
Cok sikinti yasamissin.insallah bundan sonra daha rahat gecer gunleriniz

Ciddi ciddi doğumlar başladı ya Daha geçen gün keseyi kalp atışını konuşuyorduk. Çok heycanliiii Soylemeden gecemiycem 37 38 haftaliklari görünce çok kiskaniyorum. Her an geldi gelecek diye bekliyorsunuz ne güzel. Bu arada doğum yapan herkesin gözü aydın olsun. Allah uzun sağlıklı ömür versin miniklere. Darısı başımıza inşallah

Eklentiler

• 1306E161-4639-48F4-9EDA-35398B378C05.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 41
Aynı şeyleri yaşamışız normal Doğum gibi bastıra bastıra zor çıkardılar bebeği sol göğüsümün altına sıkışmıştı zaten kafa dönmesinin imkanı da yoktu normalde 15 dk bebek veriliyor sezaryen da bende 25 dk falan sürdü dr bebeğin çıkması

sofiarya canım bende kızımı üstten kestikten 1 yıl sonra göğüsten kitle aldırdım şuan süt kanalları tıkanmışmıdır ameliyattan dolayı diye çok düşünüyorum normalde Doğumdan önce kontrole gitmem lazım ama sürekli erteliyorum emzirdiğim dönemde sürekli mastit olurdum tekrar emzirebilmeyi çok istiyorum inşallah rabbim nasip eder ekran resmî aldım ilacın ismi dursun belki lazım olur sana da çok çok geçmiş olsun kuzuya bol bol kilo olsun inşallah sütün

Cnm soluna yatıp dinlenmeye çalış..geçecektir inşallah..
not aldım cnm..paylaşımın için teşekkürler..kuzucuğa yarasın inşallah sütlerin

O kıskanmalardan biri de benim hele şu sat 1 mayıs olup ha Doğurdu ha doğuracaklar (inşallah hepsi en güzel şekilde kucaklarına alırlar bebeklerini) bize kadar kimse kalmayacak galiba :)

Benim kizimda boyleydi hatta 38 haftafa gelisimi durmus dediler ama anlamadigim ne oluyo geri olunca kucuklukten baska

Canım gözünaydın misler gibi kokla onu bizim icin

toist senin kız kanala girdi mi? Benim son kontrolde iyice indirmiş kafayı girmeye çalışıyor demişti dr. Merak ediyorum şimdi girdi mi nasıl anlarım acaba

Sizde bursadaymıssınız kime gidiyosunuz doktora dün banada baya meyletmiş girebilir dedi ama benim sezeryan zaten

Kizlar adet olacakmisim gibi bir agri var ama pek gelip gelip gitmiyor sanirim. Yada cok emin degilim. Dogum sancisi ile adet sancisi ayni mi basliyor? Daha oncede oldu bunlardan gerci belli yslancifir

Bu arada dogum yapan annelere tebrikler. Mayis bebekleri erkenci cikti... Sutunuz bol olsun, cabuk iyilesin
@bekleyen16
EvBoregi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…