- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.081
Canim catili mi sizinki bizimkinden degildir diye yazmiyorum.Kızlar bebekonfordan beşik alanlar cibinliği nasıl taktınız yani tüşünü çıtaya nasıl geçirdiniz biz yapamadık bir yardım ediverin
Gozun aydin canim .Kızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
15e 10du limonlu suyla 13e 9 olduCanım limon suyu iç.yarim saate düşürüyor.benimde yuksek.dun sağlık ocağında 15 e 9 cıktı.sabah ölçtüm 9 a 5.dengesiz benimkide.ama idrarda protein yok çok şükür.ben ilk gebeligim de yaşadığım için bunda çok korkmuştum.ama çok az kaldı inşaallah sağlıkla atlaticaz bu süreci.naapalim varsın bebisler küçük olsun.biz de onlarda sağlıklı olsunlar yeter.
Canim dikkat et kendine Allah korusun .Kızlar kızımı kreşe bırakıp geldim kızım hızlı gidince peşinden koşturdum yol ortasında fenalaştım kreşe zor attım kendimi yüzüm bembeyaz olmuş hemen su içirdiler kolonya verdiler karnım sertleşti az dinlenip eve geldim
Canim bilgi icin tesekkur ederiz .hemen kaydettim adini ins gerek kalmaz .Canım arkadaşlarım hepinize kocaman kocaman selamlar tekrardan, yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama epey birikmiş bakmayalı memelerim beni mahvetti bu birkaç günde çok sıkıntı yaşadım çok çaresiz kaldım gözüm hiçbirşey görmedi. Size de yazayım da başına gelen olursa fikir olsun. Malum ilk 2 gün sütüm gelmedi,sezaryen sonrası. Ama benim meme ameliyatı olmuşlugumda vardı anlatmıştım ben acaba ondan da olabilir mi diye de düşündüm hiç gelmeme ihtimaline hazırlamıştım zaten kendimi, kızıma mama başladım sarılık olmasın diye zaten kilosu da az olunca aç bırakmaya riske edemezdim hiç sütüm gelmeyedebilirdi. Neyse biz mamaya başladık ama bizim minnoş prematüre olunca fizyolojik sarılıkta kaçınılmaz oldu. Hastaneden çıkacağım gün öyle pompayla deneme yaparken sütüm geldi accık aha dedim geliyor sütler hemen arkadaştan pompa falan ayarladım kız da emiyordu güzel öyle de bir şansım vardı Buarada. Sonra eve geldik ben büyük hevesle dolan memelerimi sağmak için aldım pompayı elime ama süt gelmiyorOf allahım sonra kabus başladı memelerim oldu taş gibi ama gelen süt 10cc maksimum. Kız oldu sarılık mecbur mama veriyorum bi yandan bakıyorum netten sürekli ama yok yanii kanallarım tıkalı süt akmıyor fakat üretim tam gaz devam ediyor,ölüm ölüm o meme ağrısı gittik hastaneye sıcak kompres dediler yaptık hadi sağın dediler YÖK yine gelmiyor taş çatlasın 20cc gönderdiler eve sıcak torba koy duş al sürekli sağ diyorlar ama yok yanii yok öyle ki ilaç alıp sütü kestirecek duruma geldim. Sonraaa burda Kadınlar kulübünde bir yazı gördüm arkadaşın biri yazmış aynı dertten muzdarip lesitin diye bir gıda takviyesinden bahsetmiş solgar ın. Yaa yemin ederim bunu okur mu bilmem ama. Allah binlerce kere razı olsun. Hemen aldırdım lesitini dün başladım 2 kapsül aldık hatta saat 4falandı sonra akşam 11 gibi 1 kapsül daha aldım veeeeee mucize oldu resmen yaaa bu kadar çabuk etki eden başka birşey daha var mıdır bilmem sütlerim akmaya kızım emmeye başladı bütün gece emiştik işler yolına girdi memeler indi. Bu da böyle bir deneyim oldu bana. Sonuç olarak memeleriniz tıkanır sütünüz dolu olmasına rağmen akmazsa hemen lesitin alın. Kimseye hiçbir zararı Yok buarafa onu da bizim hekim arkadaşlardan onaylattım ilaç değil zaten besin takviyesi. Lesitin dediğimiz şey bir doğal lipid soya dan falan elde ediliyormuş. Yağlı olan sütü inceltiyor rahat akmasını sağlıyor işleyişi de bu :) ohh neyse geldi geçti... hepinizi öpüyorum taze annelerin soruları olursa da beklerim sevgiler
Gözün aydın canım çok sevindim.sağlıkla büyüsün yavrun :)Kızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
Canim catili mi sizinki bizimkinden degildir diye yazmiyorum.
Gozun aydin canim .
Cabucak iyilesirsin ins.
15e 10du limonlu suyla 13e 9 oldu
Tansiyon yuksek olunca bebis buyumuyomumus bilmiyordum
Canim dikkat et kendine Allah korusun .
Canim bilgi icin tesekkur ederiz .hemen kaydettim adini ins gerek kalmaz .
Cok sikinti yasamissin.insallah bundan sonra daha rahat gecer gunleriniz
Yıkadım canım makinede.bebişin nevresimleriyle birlikte.bebek deterjanı kokuyo hepsi :)Bebek kartolası olanlardan canım sepet beşik değil yani dur bende bakayım yas bide tülü yıkadınmı takmadan önce
Aynı şeyleri yaşamışız normal Doğum gibi bastıra bastıra zor çıkardılar bebeği sol göğüsümün altına sıkışmıştı zaten kafa dönmesinin imkanı da yoktu normalde 15 dk bebek veriliyor sezaryen da bende 25 dk falan sürdü dr bebeğin çıkmasıBenim de aynen ilk doktorum kadın doğum uzmanıydi ama 33 yıllik bir doktordu kadın odasına girdim mi bakmasıyla anlıyordu halimi...çatı dar bebek büyük 4 kilo doğacak bu kafa bu çatıdan gecmez dedi sezaryen oldum ama aklımın bi koşesinde şüphe etmiştim kadindan valla bunları gördükçe kendimden utanıyorum...evet oğlum 4 kiloydu evet kesilen yerden bile çok zor çıktı...şimdiki doktorumdan hiiiç emin olamıyorum doğrusu
Uff yaa ben nasıl takcam bunu çok sağol canımBenimki böyle değil canım.
Gozun aydin canim, saglikla buyutKizlar selam. Catir catir dogurunca ancak kendime geldim gelen giden de cok oldu. İyiyiz sukur:)
Cnm soluna yatıp dinlenmeye çalış..geçecektir inşallah..Kızlar kızımı kreşe bırakıp geldim kızım hızlı gidince peşinden koşturdum yol ortasında fenalaştım kreşe zor attım kendimi yüzüm bembeyaz olmuş hemen su içirdiler kolonya verdiler karnım sertleşti az dinlenip eve geldim
not aldım cnm..paylaşımın için teşekkürler..kuzucuğa yarasın inşallah sütlerinCanım arkadaşlarım hepinize kocaman kocaman selamlar tekrardan, yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama epey birikmiş bakmayalı memelerim beni mahvetti bu birkaç günde çok sıkıntı yaşadım çok çaresiz kaldım gözüm hiçbirşey görmedi. Size de yazayım da başına gelen olursa fikir olsun. Malum ilk 2 gün sütüm gelmedi,sezaryen sonrası. Ama benim meme ameliyatı olmuşlugumda vardı anlatmıştım ben acaba ondan da olabilir mi diye de düşündüm hiç gelmeme ihtimaline hazırlamıştım zaten kendimi, kızıma mama başladım sarılık olmasın diye zaten kilosu da az olunca aç bırakmaya riske edemezdim hiç sütüm gelmeyedebilirdi. Neyse biz mamaya başladık ama bizim minnoş prematüre olunca fizyolojik sarılıkta kaçınılmaz oldu. Hastaneden çıkacağım gün öyle pompayla deneme yaparken sütüm geldi accık aha dedim geliyor sütler hemen arkadaştan pompa falan ayarladım kız da emiyordu güzel öyle de bir şansım vardı Buarada. Sonra eve geldik ben büyük hevesle dolan memelerimi sağmak için aldım pompayı elime ama süt gelmiyorOf allahım sonra kabus başladı memelerim oldu taş gibi ama gelen süt 10cc maksimum. Kız oldu sarılık mecbur mama veriyorum bi yandan bakıyorum netten sürekli ama yok yanii kanallarım tıkalı süt akmıyor fakat üretim tam gaz devam ediyor,ölüm ölüm o meme ağrısı gittik hastaneye sıcak kompres dediler yaptık hadi sağın dediler YÖK yine gelmiyor taş çatlasın 20cc gönderdiler eve sıcak torba koy duş al sürekli sağ diyorlar ama yok yanii yok öyle ki ilaç alıp sütü kestirecek duruma geldim. Sonraaa burda Kadınlar kulübünde bir yazı gördüm arkadaşın biri yazmış aynı dertten muzdarip lesitin diye bir gıda takviyesinden bahsetmiş solgar ın. Yaa yemin ederim bunu okur mu bilmem ama. Allah binlerce kere razı olsun. Hemen aldırdım lesitini dün başladım 2 kapsül aldık hatta saat 4falandı sonra akşam 11 gibi 1 kapsül daha aldım veeeeee mucize oldu resmen yaaa bu kadar çabuk etki eden başka birşey daha var mıdır bilmem sütlerim akmaya kızım emmeye başladı bütün gece emiştik işler yolına girdi memeler indi. Bu da böyle bir deneyim oldu bana. Sonuç olarak memeleriniz tıkanır sütünüz dolu olmasına rağmen akmazsa hemen lesitin alın. Kimseye hiçbir zararı Yok buarafa onu da bizim hekim arkadaşlardan onaylattım ilaç değil zaten besin takviyesi. Lesitin dediğimiz şey bir doğal lipid soya dan falan elde ediliyormuş. Yağlı olan sütü inceltiyor rahat akmasını sağlıyor işleyişi de bu :) ohh neyse geldi geçti... hepinizi öpüyorum taze annelerin soruları olursa da beklerim sevgiler
O kıskanmalardan biri de benim hele şu sat 1 mayıs olup ha Doğurdu ha doğuracaklar (inşallah hepsi en güzel şekilde kucaklarına alırlar bebeklerini) bize kadar kimse kalmayacak galiba :)Ciddi ciddi doğumlar başladı ya Daha geçen gün keseyi kalp atışını konuşuyorduk. Çok heycanliiiiSoylemeden gecemiycem 37 38 haftaliklari görünce çok kiskaniyorum. Her an geldi gelecek diye bekliyorsunuz ne güzel. Bu arada doğum yapan herkesin gözü aydın olsun. Allah uzun sağlıklı ömür versin miniklere. Darısı başımıza inşallah
Benim kizimda boyleydi hatta 38 haftafa gelisimi durmus dediler ama anlamadigim ne oluyo geri olunca kucuklukten baskaHa
HHayır değil tabiki her gittimde artıyor o durum 20 mayıs normal de ana haziranda tarih çıkıyor bu beni etkilemiyor çünkü 2 oğlum dada öyle oldu normal doğdular haziran 6 da doğum günüydü normalde ama haziran 26 ya kadar uzadı bu tarih .. Sonuç oğlum ayın 6 sında gece 2 de normal doğumla doğdu zayıf olduğu için böyle çıkıyor tarih.... Şimdi 2 gündür küstük oğlum la büyüdüde beni deli ediyor
Kızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
toist senin kız kanala girdi mi? Benim son kontrolde iyice indirmiş kafayı girmeye çalışıyor demişti dr. Merak ediyorum şimdi girdi mi nasıl anlarım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?