2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım pzt gün ben böyle bir sancı yaşadım ilk hamileliğimde bu olduğunda doğum başlamıştı ama bu sefer yok doktoruma söyledim aktarıyorum: sancı olduğunda yürüyorsan otur ya da uzan dinlen geçiyorsa; uzanıyorsan kalk yürü geçiyorsa; aralıkları sıklaşmıyorsa o doğum sancısı değildir...5dk da bire düşmediği sürece doğum sancısı değildir...diyor

Saatlerdir devam ediyor. Markette yururken basladi. Otururken devam etti. Simdi uzaniyorum devam. Esimi ikna ettim aylar sonra biraz yakinlastik bile. Yine de devam ediyor
Bu arada bebek de kipirdaniyor. Top gibi olmadi yani

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün . Çok sevindim bizim yerimizede kokla kuzey kuşunu

Valla yalnış ölçmüş o bebeğin küçülmesi çok zor ihtimal onuda ters akım proplemi yapar zaten görürler bidahaki kontrole nezaman gideceksin

Çarşamba canım aciline gittigim devlet hastanesinin gebe takibi her gittiğimde benimde elimde bulunan bir gebe takip formun var orayada ölçümleri haftalık yazıyor. Anlayacağız o zaman ne olduğunu.

Kuzum hiç makasla fan açmadınız demi eşim yok bunun geçme yeri diyor birde çıtayı sabitledikten sonra kısa tarafından taktınız dimi tülü
Yok canım açmadık makasla aynen kısa tarafından takılıyır hatta bizde sökerz çıtayı öyle takarız falan diyoduk . Bak şiş veya uzun bi demir varsa bi dene ön tarafından yavaş yavaş geçirmeye çalış demiri biraz stresli bi iş gıcık oluyosun ama tülün uzun olan tarafından çıkıyor diğer ucu :)

Gözün aydın canım. Maşallah ikinize de

Boyu kilosu geri oluyo 38 haftada durması çok bişey ifade etmiyorki erken dönem sıkıntı oluyo
Yok onceki kizimda da bunu yaptilar 2 hafta geriydi acilmiyodu ama geriydi buda oyle ama ilk kez gordugu icin dr yuksek riskli gebelige yonlendirelim dedi sonra tahlil sonuclarima bakti hep oyleymis dedi ne olcak yani riskli bi durum varmi onu anlamiyorum sizin ne kadar fark suanda

Baştan beri öyleyse geç döllenme olmuyor mu ya kaç haftalıksın canım sen ?

İnşallah gerçektir canım.benim günlerdir adet sancısı gibi sancılarım var umutlandım ama başka bişey yok gerçi bugünkü takvimimde adet sancısı gibi sancılar doğumun erken belirtisi olabilir yazıyordu.

Canim dogumun adet sancisiyla basladigi oluyor.
Ama benimde 1 aydir adet sancim var dogum vs de yok hamdolsun .

kızlar herkese selamlar, EvBoregi , @BenekliKelebek ve Beyazkediiiiii ye hayırlı doğumlar. Assos sen de doğum yapmışsın çok sevindim, inşallah hepinizin bebekleri sağlıklıdır.
benimde bugün doktor kontrolü vardı doktor plasentada yaşlanma var dedi. bunun dışında bir de ciğer geliştirici iğne vurulan anneler ben 30. haftamda vurulmuştum. doktor erken dönem bu iğneyi vurulan anneler hemen doğum yapmazsa bebekte ciğer gelişimi baskılanabiliyor, doğumdan birgün önce bir doz daha vurulmalısın dedi, sizin de aklınızda olsun doktorlarınıza danışın.
bebeğimin kilosu geçen hafta ile aynı çıktı ben de doktora sormayı unuttum telaştan, ölçümler son haftada şaşabilir dedi. oysa geçen hafta iki hafta ilerde çıkınca epey canımız sıkılmıştı. malum şeker hastasıyım. bende son durumlar böyle. herkese sağlıklı bir hafta sonu diliyorum

Hep aynıysa sıkıntı yok eğer 4 hafta yı artarsa problem oluyor canım takılma gayet normal seninki baştan beriyse

Ee bende 33 haftalıkken vuruldum şimdi baskımı yapacak burda çoğumuz vurulduk nerdeyse bi sormak lazım tabi yine ni sıkıntı çıktı .. Hayırlısıyla donu görsek bi İnşallah

Kızlar doktordan çıktım. Bebek 1 haftada 1 kilo almış. Kafa çapı da büyük. 3700ü geçmiş kilosu. Nstye girdim sanci sifir. Doktorla açık açık konuştum, dikisin çok fazla olur dedi. Sezaryen günü aldık eşimle ortak kararimiz, bu perşembe doğum var ve ben çok korkuyorum çok heyecanlıyım agladim agladim agladim şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…