- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.101
Canım pzt gün ben böyle bir sancı yaşadım ilk hamileliğimde bu olduğunda doğum başlamıştı ama bu sefer yok doktoruma söyledim aktarıyorum: sancı olduğunda yürüyorsan otur ya da uzan dinlen geçiyorsa; uzanıyorsan kalk yürü geçiyorsa; aralıkları sıklaşmıyorsa o doğum sancısı değildir...5dk da bire düşmediği sürece doğum sancısı değildir...diyorKizlar adet olacakmisim gibi bir agri var ama pek gelip gelip gitmiyor sanirim. Yada cok emin degilim. Dogum sancisi ile adet sancisi ayni mi basliyor? Daha oncede oldu bunlardan gerci belli yslancifir
Bu arada dogum yapan annelere tebrikler. Mayis bebekleri erkenci cikti... Sutunuz bol olsun, cabuk iyilesin
@bekleyen16
EvBoregi
Canım pzt gün ben böyle bir sancı yaşadım ilk hamileliğimde bu olduğunda doğum başlamıştı ama bu sefer yok doktoruma söyledim aktarıyorum: sancı olduğunda yürüyorsan otur ya da uzan dinlen geçiyorsa; uzanıyorsan kalk yürü geçiyorsa; aralıkları sıklaşmıyorsa o doğum sancısı değildir...5dk da bire düşmediği sürece doğum sancısı değildir...diyor
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün . Çok sevindim bizim yerimizede kokla kuzey kuşunuKızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
Boyu kilosu geri oluyo 38 haftada durması çok bişey ifade etmiyorki erken dönem sıkıntı oluyoBenim kizimda boyleydi hatta 38 haftafa gelisimi durmus dediler ama anlamadigim ne oluyo geri olunca kucuklukten baska
Valla yalnış ölçmüş o bebeğin küçülmesi çok zor ihtimal onuda ters akım proplemi yapar zaten görürler bidahaki kontrole nezaman gideceksin
Yok canım açmadık makasla aynen kısa tarafından takılıyır hatta bizde sökerz çıtayı öyle takarız falan diyoduk . Bak şiş veya uzun bi demir varsa bi dene ön tarafından yavaş yavaş geçirmeye çalış demiri biraz stresli bi iş gıcık oluyosun ama tülün uzun olan tarafından çıkıyor diğer ucu :)Kuzum hiç makasla fan açmadınız demi eşim yok bunun geçme yeri diyor birde çıtayı sabitledikten sonra kısa tarafından taktınız dimi tülü
Kızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
Aa bu arada bnm ki sepet beşik ama dediğim gibi sanki hatalı dikmişker gibi sandım bn ama değilmişBebek kartolası olanlardan canım sepet beşik değil yani dur bende bakayım yas bide tülü yıkadınmı takmadan önce
Yok onceki kizimda da bunu yaptilar 2 hafta geriydi acilmiyodu ama geriydi buda oyle ama ilk kez gordugu icin dr yuksek riskli gebelige yonlendirelim dedi sonra tahlil sonuclarima bakti hep oyleymis dedi ne olcak yani riskli bi durum varmi onu anlamiyorum sizin ne kadar fark suandaBoyu kilosu geri oluyo 38 haftada durması çok bişey ifade etmiyorki erken dönem sıkıntı oluyo
Video bulamadın mı canım?Uff yaa ben nasıl takcam bunu çok sağol canım
Baştan beri öyleyse geç döllenme olmuyor mu ya kaç haftalıksın canım sen ?Yok onceki kizimda da bunu yaptilar 2 hafta geriydi acilmiyodu ama geriydi buda oyle ama ilk kez gordugu icin dr yuksek riskli gebelige yonlendirelim dedi sonra tahlil sonuclarima bakti hep oyleymis dedi ne olcak yani riskli bi durum varmi onu anlamiyorum sizin ne kadar fark suanda
İnşallah gerçektir canım.benim günlerdir adet sancısı gibi sancılarım var umutlandım ama başka bişey yokKizlar adet olacakmisim gibi bir agri var ama pek gelip gelip gitmiyor sanirim. Yada cok emin degilim. Dogum sancisi ile adet sancisi ayni mi basliyor? Daha oncede oldu bunlardan gerci belli yslancifir
Bu arada dogum yapan annelere tebrikler. Mayis bebekleri erkenci cikti... Sutunuz bol olsun, cabuk iyilesin
@bekleyen16
EvBoregi
Canim dogumun adet sancisiyla basladigi oluyor.Kizlar adet olacakmisim gibi bir agri var ama pek gelip gelip gitmiyor sanirim. Yada cok emin degilim. Dogum sancisi ile adet sancisi ayni mi basliyor? Daha oncede oldu bunlardan gerci belli yslancifir
@bekleyen16
EvBoregi
Yaa bir tane buldum ama o aparatın kısa yerini tüle sokamadımki C Chivas Regal ın dediği gibi şişle deneyeyim bakim ayy gıcık oldum yaaVideo bulamadın mı canım?
Baştan beri öyleyse geç döllenme olmuyor mu ya kaç haftalıksın canım
Ben 37 haftama girdim ama 35 olarak 1 hafta gec dollenme 1 haftada kucuklugu var gozukiyo bunun riski nesi ben anlamadim haftayi zor bekliyorum o dr la konusmak bile istemedim bide dogum neye gore acaba
Hep aynıysa sıkıntı yok eğer 4 hafta yı artarsa problem oluyor canım takılma gayet normal seninki baştan beriyseYok onceki kizimda da bunu yaptilar 2 hafta geriydi acilmiyodu ama geriydi buda oyle ama ilk kez gordugu icin dr yuksek riskli gebelige yonlendirelim dedi sonra tahlil sonuclarima bakti hep oyleymis dedi ne olcak yani riskli bi durum varmi onu anlamiyorum sizin ne kadar fark suanda
Ee bende 33 haftalıkken vuruldum şimdi baskımı yapacak burda çoğumuz vurulduk nerdeyse bi sormak lazım tabi yine ni sıkıntı çıktı .. Hayırlısıyla donu görsek bi İnşallahkızlar herkese selamlar,EvBoregi , @BenekliKelebek ve Beyazkediiiiii ye hayırlı doğumlar. Assos sen de doğum yapmışsın çok sevindim, inşallah hepinizin bebekleri sağlıklıdır.
benimde bugün doktor kontrolü vardı doktor plasentada yaşlanma var dedi. bunun dışında bir de ciğer geliştirici iğne vurulan anneler ben 30. haftamda vurulmuştum. doktor erken dönem bu iğneyi vurulan anneler hemen doğum yapmazsa bebekte ciğer gelişimi baskılanabiliyor, doğumdan birgün önce bir doz daha vurulmalısın dedi, sizin de aklınızda olsun doktorlarınıza danışın.
bebeğimin kilosu geçen hafta ile aynı çıktı ben de doktora sormayı unuttum telaştan, ölçümler son haftada şaşabilir dedi. oysa geçen hafta iki hafta ilerde çıkınca epey canımız sıkılmıştı. malum şeker hastasıyım. bende son durumlar böyle. herkese sağlıklı bir hafta sonu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?