2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Abooowwww yok.biz boşuna Mayıs annesi demeyelim kendimize :))
Hiç ağlama en iyisini yapmışsın canım hakkinizda hayırlısı buymuş demekki öyle düşün hayırlısıyla sağ salim kurtulursun inşallah

Yapmayaydın etmeyeydin hani en son biz doğurcaktık şaka bir yana canım hakkında hayırlısı olsun tabiki ya hatırla bnmde bi haftada 650 gr almıştı 3000 gr gzükmüştü ondan sonraki iki haftada 3000 gr gözüktü bn bu ölçümlere hiç güvenmiyorum ya ayy bnde heyecanlandım kız bi de o kadar fanfini yaptın

Canım ağlama sakin ol ağlanacak bişey yok da madem sezaryen olacaksın neden acele ediyorsun ki bırak icerde kalabildiği kadar kalsın büyüsün gelişsin...normal doğumda fazla büyümesi işi zorlaştırır diye acele ediyorlar senin acelen yok

Canım hiç korkma.bebeğine kavuşmana çok az kaldı bak.normale zorlayıp kendini de bebeğini de sıkıntıya sokmaya gerek yok.önemli olan sağ salim kavuşmanız.

Sat a göre aramızda 6 gün var benim sezaryen 8 mayıs ta olacak doğumlarimız arasında 12 gün var...2.sezaryen olduğu için eski dikisleri falan riske atmamak adına ben kabul ettim senin bi de ilk bence biraz daha bekleyebilirsin...yine de sen bilirsin tabi ama bak 600 grama kadar fark olabiliyormuş ölçümle gerçek ağırlık arasında

Perşembe de kaç hafta kaç gün oluyosun burdaki dr 39+0 gibi bana dedi de sezaryan olursa eğer

Ayy ağlama kuzum sende bebeğinde sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bak seninde günün belli oldu bence bu heyecanı yaşamaya bak çarşamba ben perşembe sen sırayla diğer arkadaşlarda gelir peşimizden olumlu düşün olumlu olsun herşey

Can'ım geçmiş olsun yA. Dikkat et koşturma bi daha öyle.

O kıskanmalardan biri de benim hele şu sat 1 mayıs olup ha Doğurdu ha doğuracaklar (inşallah hepsi en güzel şekilde kucaklarına alırlar bebeklerini) bize kadar kimse kalmayacak galiba :)
Ahhh Can'ım o belli olmuyor ki 38-39 lar duruyor 35-36 lar doğuruyor

Can'ım bazılarında da söylendiğinden yüksek çıkabiliyormuş. Dün ilk kez duydum. Bi arkadaşın 500 gr fazla çıkmış bebeği. Bebek um kanalına girdiği için kafasını ölçemiyormuş bazı cihazlar. Son haftalarda belki de bu yüzden yavaşlıyor kilo artışı.
Kız delirdin miiii bunu beklemiyor muyuz biz Zaten niye ağlıyorsun ohhh hazır ve nazır şekilde gelecek kucağına bebişin. Kaynanana haber ver gel perşembe doğuruyoruz diye
Tosuncuk yaaa nasıl almış o 1 kiloyu. Bence ölçüm yanlış yaaa. O kilosu çok iyi maşallah. Daha 1 hafta var. Ağlama bak
Valla ben bu gidişle dn sona kalıcam sanki yaaa.
Siz bebişlerle uğraşırken kendi kendime girer Doğum hikayemi anlatırım artık

Banada 1-2 mayıs felan diyosu ben de geç mi kalıyoruz dedim kendimce

Sezaryen olacağımdan fazlası sorun değil keşke fazla olsa canım bu çılgım diyetlerden ayarlarım bozuldu çocuk küçük kalacak diye söyledikleri kilolara ben artık hiç inanmıyorum

peri masali evet canım tansiyon yüksekliği anneden bebeğe giden kan akımını yavaşlattığı için bebek gelişim olarak geri kalabiliyo.biz en başından beri bir hafta geriydik zaten.simdi 2 buçuk hafta olmuş.kilosu çok düşük benim kızın.yani dr öyle söyledi bu hafta.once çok üzüldüm çok ağladım ama sonra sakinledim.ben nelerden geçerek sahip oldum ona.varsin küçük olsun sağlıklı olduktan sonra bunada şükür.parmak kız doğurcam heralde ben

Canım hiç korkma.bebeğine kavuşmana çok az kaldı bak.normale zorlayıp kendini de bebeğini de sıkıntıya sokmaya gerek yok.önemli olan sağ salim kavuşmanız.

Kızlar şimdi başka bi hastaneye geldik burada kilosunu 3850 ölçtüler ve muhtemelen erken döllenme olduğunu söyledi doktor. Normalde 38+3te alırız ama erken dollenmede artik istediğin tarihte alırız dedi. Bu sırada da 4ü geçmesini istemezlermis çok kesisiz yapamazlarmis, doktoruna güven dedi kendi doktorumun adını söyledim ben de ibrahim bey normal doğumun kolay olacağına biraz da olsa inansa seni asla sezaryene almazdı dedi. Biz de mantıklı bulduk ama hala şoktayım. Boyu iki yerde de 55 cm çıktı. Bu çocuk kime çekti ya

Sezaryen olacağımdan fazlası sorun değil keşke fazla olsa canım bu çılgım diyetlerden ayarlarım bozuldu çocuk küçük kalacak diye söyledikleri kilolara ben artık hiç inanmıyorum
Aynen canım. Ben de inanmıyorum.
Senin soruna bi cevap gelsin bakalım kızlardan. Değerlendiririz böylece. Ben hep eksik çıkıyor sanıyordum ama iki üç kişiden fazla da olduğunu duyunca şaşırdım. Ben bile endişe ettim zayıf olur diye. Normalde hep öndeydi. Dr böyle olursa normal yapamazsın dedi. Ama En son 3 kiloydu. Haftasıyla uyuma girmişti. Fire verse 2500 falan oluyor şimdi doğsa. Ama işte bunu düşünmememiz Laz'ım. Allahın izniyle sağlıklı olsunlar yeter.

Kafa çaplarıyla kilolarla kaldık belaya arkadaş bir normal doğum gözümüzde kaldı bir ip hoplamadığım kaldı yok bacım çocuk aşağıya bile inmiyor nasipten öte yol yok.
Kendimi sezaryan olacam diye yarım insan sürekli dikiş derdi olacak insan gibi görüyorum bende çok üzüldüm e napayım gelmiyor kafa oldu 10 dr hala son bir iki gün gelirse zorlarız diyo bende tık yok sancı yok yok oğlu yok hayırlısı olsun

Ya 55 cm çok uçuk bi sayı değil mi? O kadar olur mu ki yA? Ben hiç duymadım

Dalyan gibi kiz maşallah tuttuğunu koparacak annesiiii

canım ne güzel günün belli olmuş.üzülüp yıpratma kendini..hayırlısıyla al kucağina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…