- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.121
Aynen çok gıcık biley bn yapmya çalışırken sinirlendim eşine devrettim o taktı . Ana şimdi takılı değil tabiYaa bir tane buldum ama o aparatın kısa yerini tüle sokamadımki C Chivas Regal ın dediği gibi şişle deneyeyim bakim ayy gıcık oldum yaa
Abooowwww yok.biz boşuna Mayıs annesi demeyelim kendimize :))Kızlar doktordan çıktım. Bebek 1 haftada 1 kilo almış. Kafa çapı da büyük. 3700ü geçmiş kilosu. Nstye girdim sanci sifir. Doktorla açık açık konuştum, dikisin çok fazla olur dedi. Sezaryen günü aldık eşimle ortak kararimiz, bu perşembe doğum var ve ben çok korkuyorum çok heyecanlıyım agladim agladim agladim şoktayım
Sizin ne kadar Allah saglik versin ya durduk yere korkuttu beni bogazina yapiscaktimHep aynıysa sıkıntı yok eğer 4 hafta yı artarsa problem oluyor canım takılma gayet normal seninki baştan beriyse
Yapmayaydın etmeyeydin hani en son biz doğurcaktıkKızlar doktordan çıktım. Bebek 1 haftada 1 kilo almış. Kafa çapı da büyük. 3700ü geçmiş kilosu. Nstye girdim sanci sifir. Doktorla açık açık konuştum, dikisin çok fazla olur dedi. Sezaryen günü aldık eşimle ortak kararimiz, bu perşembe doğum var ve ben çok korkuyorum çok heyecanlıyım agladim agladim agladim şoktayım
Canım ağlama sakin ol ağlanacak bişey yok da madem sezaryen olacaksın neden acele ediyorsun ki bırak icerde kalabildiği kadar kalsın büyüsün gelişsin...normal doğumda fazla büyümesi işi zorlaştırır diye acele ediyorlar senin acelen yokKızlar doktordan çıktım. Bebek 1 haftada 1 kilo almış. Kafa çapı da büyük. 3700ü geçmiş kilosu. Nstye girdim sanci sifir. Doktorla açık açık konuştum, dikisin çok fazla olur dedi. Sezaryen günü aldık eşimle ortak kararimiz, bu perşembe doğum var ve ben çok korkuyorum çok heyecanlıyım agladim agladim agladim şoktayım
Canım hiç korkma.bebeğine kavuşmana çok az kaldı bak.normale zorlayıp kendini de bebeğini de sıkıntıya sokmaya gerek yok.önemli olan sağ salim kavuşmanız.Kızlar doktordan çıktım. Bebek 1 haftada 1 kilo almış. Kafa çapı da büyük. 3700ü geçmiş kilosu. Nstye girdim sanci sifir. Doktorla açık açık konuştum, dikisin çok fazla olur dedi. Sezaryen günü aldık eşimle ortak kararimiz, bu perşembe doğum var ve ben çok korkuyorum çok heyecanlıyım agladim agladim agladim şoktayım
Sat a göre aramızda 6 gün var benim sezaryen 8 mayıs ta olacak doğumlarimız arasında 12 gün var...2.sezaryen olduğu için eski dikisleri falan riske atmamak adına ben kabul ettim senin bi de ilk bence biraz daha bekleyebilirsin...yine de sen bilirsin tabi ama bak 600 grama kadar fark olabiliyormuş ölçümle gerçek ağırlık arasındaKızlar doktordan çıktım. Bebek 1 haftada 1 kilo almış. Kafa çapı da büyük. 3700ü geçmiş kilosu. Nstye girdim sanci sifir. Doktorla açık açık konuştum, dikisin çok fazla olur dedi. Sezaryen günü aldık eşimle ortak kararimiz, bu perşembe doğum var ve ben çok korkuyorum çok heyecanlıyım agladim agladim agladim şoktayım
Perşembe de kaç hafta kaç gün oluyosun burdaki dr 39+0 gibi bana dedi de sezaryan olursa eğerKızlar doktordan çıktım. Bebek 1 haftada 1 kilo almış. Kafa çapı da büyük. 3700ü geçmiş kilosu. Nstye girdim sanci sifir. Doktorla açık açık konuştum, dikisin çok fazla olur dedi. Sezaryen günü aldık eşimle ortak kararimiz, bu perşembe doğum var ve ben çok korkuyorum çok heyecanlıyım agladim agladim agladim şoktayım
Ayy ağlama kuzum sende bebeğinde sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bak seninde günün belli oldu bence bu heyecanı yaşamaya bak çarşamba ben perşembe sen sırayla diğer arkadaşlarda gelir peşimizden olumlu düşün olumlu olsun herşeyKızlar doktordan çıktım. Bebek 1 haftada 1 kilo almış. Kafa çapı da büyük. 3700ü geçmiş kilosu. Nstye girdim sanci sifir. Doktorla açık açık konuştum, dikisin çok fazla olur dedi. Sezaryen günü aldık eşimle ortak kararimiz, bu perşembe doğum var ve ben çok korkuyorum çok heyecanlıyım agladim agladim agladim şoktayım
Can'ım geçmiş olsun yA. Dikkat et koşturma bi daha öyle.Kızlar kızımı kreşe bırakıp geldim kızım hızlı gidince peşinden koşturdum yol ortasında fenalaştım kreşe zor attım kendimi yüzüm bembeyaz olmuş hemen su içirdiler kolonya verdiler karnım sertleşti az dinlenip eve geldim
Ahhh Can'ım o belli olmuyor ki 38-39 lar duruyor 35-36 lar doğuruyorO kıskanmalardan biri de benim hele şu sat 1 mayıs olup ha Doğurdu ha doğuracaklar (inşallah hepsi en güzel şekilde kucaklarına alırlar bebeklerini) bize kadar kimse kalmayacak galiba :)
Can'ım bazılarında da söylendiğinden yüksek çıkabiliyormuş. Dün ilk kez duydum. Bi arkadaşın 500 gr fazla çıkmış bebeği. Bebek um kanalına girdiği için kafasını ölçemiyormuş bazı cihazlar. Son haftalarda belki de bu yüzden yavaşlıyor kilo artışı.@Haydarinna @Mustu 34 @sofiarya @Assos @Telasli_Anne @EvBoregi Doğum yapan arkadaşlardan bir yorum istiyorum...bebekleriniz ölçülen ağırlıkla aynı mı doğdu? Farklıysa ne kadar fark var? Mesela doktor 3500 gr doğar dedi 3250gr doğdu şeklinde birer cümle alabilir miyiz...
Kız delirdin miiii bunu beklemiyor muyuz biz Zaten niye ağlıyorsun ohhh hazır ve nazır şekilde gelecek kucağına bebişin. Kaynanana haber ver gel perşembe doğuruyoruz diyeKızlar doktordan çıktım. Bebek 1 haftada 1 kilo almış. Kafa çapı da büyük. 3700ü geçmiş kilosu. Nstye girdim sanci sifir. Doktorla açık açık konuştum, dikisin çok fazla olur dedi. Sezaryen günü aldık eşimle ortak kararimiz, bu perşembe doğum var ve ben çok korkuyorum çok heyecanlıyım agladim agladim agladim şoktayım
Banada 1-2 mayıs felan diyosu ben de geç mi kalıyoruz dedim kendimceSat a göre aramızda 6 gün var benim sezaryen 8 mayıs ta olacak doğumlarimız arasında 12 gün var...2.sezaryen olduğu için eski dikisleri falan riske atmamak adına ben kabul ettim senin bi de ilk bence biraz daha bekleyebilirsin...yine de sen bilirsin tabi ama bak 600 grama kadar fark olabiliyormuş ölçümle gerçek ağırlık arasında
Sezaryen olacağımdan fazlası sorun değil keşke fazla olsa canım bu çılgım diyetlerden ayarlarım bozuldu çocuk küçük kalacak diye söyledikleri kilolara ben artık hiç inanmıyorumCan'ım geçmiş olsun yA. Dikkat et koşturma bi daha öyle.
Ahhh Can'ım o belli olmuyor ki 38-39 lar duruyor 35-36 lar doğuruyor
Can'ım bazılarında da söylendiğinden yüksek çıkabiliyormuş. Dün ilk kez duydum. Bi arkadaşın 500 gr fazla çıkmış bebeği. Bebek um kanalına girdiği için kafasını ölçemiyormuş bazı cihazlar. Son haftalarda belki de bu yüzden yavaşlıyor kilo artışı.
Kız delirdin miiii bunu beklemiyor muyuz biz Zaten niye ağlıyorsun ohhh hazır ve nazır şekilde gelecek kucağına bebişin. Kaynanana haber ver gel perşembe doğuruyoruz diye
Tosuncuk yaaa nasıl almış o 1 kiloyu. Bence ölçüm yanlış yaaa. O kilosu çok iyi maşallah. Daha 1 hafta var. Ağlama bak
Valla ben bu gidişle dn sona kalıcam sanki yaaa.
Siz bebişlerle uğraşırken kendi kendime girer Doğum hikayemi anlatırım artık
Abooowwww yok.biz boşuna Mayıs annesi demeyelim kendimize :))
Hiç ağlama en iyisini yapmışsın canım hakkinizda hayırlısı buymuş demekki öyle düşün hayırlısıyla sağ salim kurtulursun inşallah
Yapmayaydın etmeyeydin hani en son biz doğurcaktıkşaka bir yana canım hakkında hayırlısı olsun tabiki ya hatırla bnmde bi haftada 650 gr almıştı 3000 gr gzükmüştü ondan sonraki iki haftada 3000 gr gözüktü bn bu ölçümlere hiç güvenmiyorum ya ayy bnde heyecanlandım kız bi de o kadar fanfini yaptın
Canım ağlama sakin ol ağlanacak bişey yok da madem sezaryen olacaksın neden acele ediyorsun ki bırak icerde kalabildiği kadar kalsın büyüsün gelişsin...normal doğumda fazla büyümesi işi zorlaştırır diye acele ediyorlar senin acelen yok
Canım hiç korkma.bebeğine kavuşmana çok az kaldı bak.normale zorlayıp kendini de bebeğini de sıkıntıya sokmaya gerek yok.önemli olan sağ salim kavuşmanız.
Kızlar şimdi başka bi hastaneye geldik burada kilosunu 3850 ölçtüler ve muhtemelen erken döllenme olduğunu söyledi doktor. Normalde 38+3te alırız ama erken dollenmede artik istediğin tarihte alırız dedi. Bu sırada da 4ü geçmesini istemezlermis çok kesisiz yapamazlarmis, doktoruna güven dedi kendi doktorumun adını söyledim ben de ibrahim bey normal doğumun kolay olacağına biraz da olsa inansa seni asla sezaryene almazdı dedi. Biz de mantıklı bulduk ama hala şoktayım. Boyu iki yerde de 55 cm çıktı. Bu çocuk kime çekti yaSat a göre aramızda 6 gün var benim sezaryen 8 mayıs ta olacak doğumlarimız arasında 12 gün var...2.sezaryen olduğu için eski dikisleri falan riske atmamak adına ben kabul ettim senin bi de ilk bence biraz daha bekleyebilirsin...yine de sen bilirsin tabi ama bak 600 grama kadar fark olabiliyormuş ölçümle gerçek ağırlık arasında
Aynen canım. Ben de inanmıyorum.Sezaryen olacağımdan fazlası sorun değil keşke fazla olsa canım bu çılgım diyetlerden ayarlarım bozuldu çocuk küçük kalacak diye söyledikleri kilolara ben artık hiç inanmıyorum
Ya 55 cm çok uçuk bi sayı değil mi? O kadar olur mu ki yA? Ben hiç duymadımKızlar şimdi başka bi hastaneye geldik burada kilosunu 3850 ölçtüler ve muhtemelen erken döllenme olduğunu söyledi doktor. Normalde 38+3te alırız ama erken dollenmede artik istediğin tarihte alırız dedi. Bu sırada da 4ü geçmesini istemezlermis çok kesisiz yapamazlarmis, doktoruna güven dedi kendi doktorumun adını söyledim ben de ibrahim bey normal doğumun kolay olacağına biraz da olsa inansa seni asla sezaryene almazdı dedi. Biz de mantıklı bulduk ama hala şoktayım. Boyu iki yerde de 55 cm çıktı. Bu çocuk kime çekti ya
Dalyan gibi kiz maşallah tuttuğunu koparacak annesiiiiKızlar şimdi başka bi hastaneye geldik burada kilosunu 3850 ölçtüler ve muhtemelen erken döllenme olduğunu söyledi doktor. Normalde 38+3te alırız ama erken dollenmede artik istediğin tarihte alırız dedi. Bu sırada da 4ü geçmesini istemezlermis çok kesisiz yapamazlarmis, doktoruna güven dedi kendi doktorumun adını söyledim ben de ibrahim bey normal doğumun kolay olacağına biraz da olsa inansa seni asla sezaryene almazdı dedi. Biz de mantıklı bulduk ama hala şoktayım. Boyu iki yerde de 55 cm çıktı. Bu çocuk kime çekti ya
canım ne güzel günün belli olmuş.üzülüp yıpratma kendini..hayırlısıyla al kucağinaKızlar doktordan çıktım. Bebek 1 haftada 1 kilo almış. Kafa çapı da büyük. 3700ü geçmiş kilosu. Nstye girdim sanci sifir. Doktorla açık açık konuştum, dikisin çok fazla olur dedi. Sezaryen günü aldık eşimle ortak kararimiz, bu perşembe doğum var ve ben çok korkuyorum çok heyecanlıyım agladim agladim agladim şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?