2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Perşembe de kaç hafta kaç gün oluyosun burdaki dr 39+0 gibi bana dedi de sezaryan olursa eğer

LastMadOnEarth bebeğinin kafa çapı kaç çıktı ? Bende kontrolden çıktım 9.79 . Bugün 38+0 günüm . Üzüldüm açıkcası . Seninkinde kaç yazıyor bpd değeri ?
Döllenme tarihine göre perşembe günü 38+5 oluyormusum kızlar. Kafa çapı kendi doktorumda 9.89 çıktı diğer hastanede 9.91.

Inşallah her şey iyi olur şoktan çıkamadım bi tuhafim. Hayırlısı buysa olsun napalim alt tarafı gözden çıkarmak istemiyorum

Canim hakkinda hayirlisi olsun .uzulmemeye calis.
Sana diyorum ama kendime faydam yok aslinda

canım ne güzel günün belli olmuş.üzülüp yıpratma kendini..hayırlısıyla al kucağina

Banada 1-2 mayıs felan diyosu ben de geç mi kalıyoruz dedim kendimce
Canım 1.yse beklenir aslında 2.yse de beklenir ben doktorla zıtlaşmayım dedim oğlumda muhtemel doğum 13 nisandı 9 nisana randevu verdi 7nisanda acil doguma gittim...en güzeli bebeğin kendi isteyerek gelmesi sezaryen bile olsa sonuçta kendini hazır hissetmiş oluyor...neden geç olsun ki...

Cuma günü tekrar gidicem ben de büyüme devam ederse sezeryan dedi bana da . İnşallah sıkıntısız atlatırız bu dönemi . Ben de üzüldüm okadar büyük çıkmasına

Benim.oglan ultrasonda 3900 çıkıyordu kızlar 3750 doğum kilosu 150 Gr oynadı arada sadece
2 ultrasona girdim bugün o yüzden tereddutum yok canım resmen som dogum tarihine daha 20 gün kala 3800 olan bebek kim bilir dogum tarihinde kac.olacak. Belki zamanı geçecek, hadi 300 gram eksik olsun o zaman bile 4 ü geçecek çünkü hızla kilo alıyor hiç azalmadı kilo alma hızı aksine arttı. Alt tarafa 20 dikisim var demek istemiyorum ama işte ne bileyim insan kendini normale hazirlayinca şok oluyor

Kac kilo suan peki .
Aynen ya bu ayin bebisleri cok cektrdi sanki

Şok olma hayırlısı böyleymiş de.. bebeğini sağlıkla al kucağına dikiş mikiş kimin umrunda.. üzme kendini demekki bebeğin dünyaya sezaryenle gelmeyi tercih etmiş.. bana kalırsa biz değil bebekler belirliyo doğum sürecini. Sen sadece perşembeden sonra kucağında olacak ponçiği düşün :)

Ay resmen onu düşününce ellerim terliyor canım nasıl olacak ya benden anne mı olur diyorum ben kendime zor bakıyorum napcam ben ya

Ay resmen onu düşününce ellerim terliyor canım nasıl olacak ya benden anne mı olur diyorum ben kendime zor bakıyorum napcam ben ya
Valla bende kendime zor bakıyorum.. hatta bakmıyorum akışına bıraktım :) ama annelik içgüdüsel diyollaaa bize de vurur elbet hiç telaşlanma :)

Benim gibisin bence bir iki güne sancın açılman olursa normali dene derim

Tabiki eğer sancım olursa normal olsun canım ama nstde tam 2 defa hep 0 çıktı keşke azcık olsa
Hayırlısı olsun canım merak etme...emin ellerdesin valla ekip süper...profesyonel...uzan keyfini çıkar...ilk sezaryen lafını duyunca ben de çok ağlamıştım...şimdi o aklıma bile gelmiyor...sağlıkla gelsinler inşallah kuzular

Hayırlısı olsun canım ne yapalım.ikiside doğum artık yapacak.bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…