2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aslında doğru Can'ım. Katılıyorum sana. Ben de sezaryen olacaksam bile sancı çekip olmak istiyorum günüm dolunca.

Ay resmen onu düşününce ellerim terliyor canım nasıl olacak ya benden anne mı olur diyorum ben kendime zor bakıyorum napcam ben ya

Valla bende kendime zor bakıyorum.. hatta bakmıyorum akışına bıraktım :) ama annelik içgüdüsel diyollaaa bize de vurur elbet hiç telaşlanma :)
Kızlar saçmalamayin tabiki sizden süper anne olur öyle düşünüp de kendinizi üzmeyin n hevesle heycanla hayallerle bekliyosunuz bide çöpe atan doğurup satan onlara da anne deniyor türkçemizde malesef ama diiller.
Öyle de guzel bakacaksiniz ki anneliğin tecrübeye hiiic ihtiyacı yok o minnaklar kucağınıza gelsin bi o zaman anlicaksiniz Aslı demişti dersiniz

Biz bu gidişle çoğumuz sezaryen olacağız canım.tosun çıktı bizim bebişler

Ohh maşallah canım . İkinci bi doktora da gözükmüşsün zaten bncede hiç riske atma yap gitsin sezeryan . Miss gbi ele avuca gelicek bi çocuk doğurcaksın çok sevindim senin adına

Kızlar bugün araştırmada herşeyi hazır ettim sezeryan için ama adam suratıma bakmadı illa haftaya gel muayene ederim karar vereyim diyo simdi etmiyor ama asistani muayane etti oda iri bebek sezeryan mantikli dedi. eşim de kızdı şimdi ozeldeyim yarına gün alabiliriz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dünden beri kaç doktor gördük.

Ay canım ya helak oldun resmen doktor doktor gezmekten bı an önce olsun da rahatla artık

Ay ben de sezeryan gunu bekliyorum şimdi boşver üzülme sağlıklı olsunlar yeter.

Ay canım ya helak oldun resmen doktor doktor gezmekten bı an önce olsun da rahatla artık
Aynen nasıl saçmalıyor ya suyu fazla şeker vardır falan diye genetik diyorum şeker yok diyorum delirtti beni cnm çok sıkıldı. Eşim de ben de en yakın tarihi alicaz ins.

Biz bu gidişle çoğumuz sezaryen olacağız canım.tosun çıktı bizim bebişler

Ohh maşallah canım . İkinci bi doktora da gözükmüşsün zaten bncede hiç riske atma yap gitsin sezeryan . Miss gbi ele avuca gelicek bi çocuk doğurcaksın çok sevindim senin adına

LastMadOnEarth canım kilolu bebek.cok.kolay bakılıyor emin ol hiç düşünme.nasil.bakarim diye gerçekten ele avuca geliyo çok güzel oluyor :)

Ay ben de sezeryan gunu bekliyorum şimdi boşver üzülme sağlıklı olsunlar yeter.

Haydi hayırlısı olsun kizceler,alistiriyorum kendimi yavas yavas. Bir de hastaneye gitmeden önce hurma almıştım tonlarca boşa aldım yanarım yanarım ona yanarım

Ay resmen onu düşününce ellerim terliyor canım nasıl olacak ya benden anne mı olur diyorum ben kendime zor bakıyorum napcam ben ya
Ay bunları bi tek düşünen sen değilsin canım . Aynaya bakınca benden anne mi olur diyorum bi gülesim geliyor sonra korkmaya başlıyorum herşey tamemen değişcek diye hem ona kavuşmayı çok istiyorum hemde hazır mıyım yapabilirmiyim diye kafamda kırk tilki dolanıyor

Canım valla bu halinle yordular seni daha ne bekliyolar bunlar bncede özelde yap gitsin doğumunu al mis gbi bebişini bana doktor dese normal olmaz bebek iri falan diye gider yarın sezeryan olurum sz iyi bile beklediniz

Maşallah da nasıl 1 hafta da 1 kilo alır bebek anlamıyorum anam direk yemiş senin kuzu sanki hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunda gelsin kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…