- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.181
Yaa banada eşim demişti çarşamba günü hastaneye gderken hurma alalım mı diye bbde dur belki suyu falan azalmıştır sezeryan olur boşuna almayalım demiştimHaydi hayırlısı olsun kizceler,alistiriyorum kendimi yavas yavas. Bir de hastaneye gitmeden önce hurma almıştım tonlarcaboşa aldım yanarım yanarım ona yanarım
Gözün aydın canım maşallah sizeKızlar biz kavuştuk yavrumla çok şükür, darısı sizin başınıza, hepiniz için dua ettim ameliyat sırasında, Rabbim yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın inşallah
gözün aydın canımKızlar biz kavuştuk yavrumla çok şükür, darısı sizin başınıza, hepiniz için dua ettim ameliyat sırasında, Rabbim yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın inşallah
Bende ilk defa duydum tosun gibi olcak bu bebiş maşallah kız kıyafetler bilem ufak gelcek bu bebişe tombik tombik yerim ben onuYa 55 cm çok uçuk bi sayı değil mi? O kadar olur mu ki yA? Ben hiç duymadım
Kac kilo suan peki .
2150 dedi 36. Haftada. iki buçuk u geçer doğumda dedi ama bilemiyorum artık.
Bebek için koydum hurma ümreden geldi 5 6 tane aslında kendim için koysam iyi olur süt için işe yararYaa banada eşim demişti çarşamba günü hastaneye gderken hurma alalım mı diye bbde dur belki suyu falan azalmıştır sezeryan olur boşuna almayalım demiştimama bizim kızın keyfi yerinde dönüşte hurma almayı da unuttuk evde hurma yok ay dur gideyim de bi ada çayı yapayım bari
Bence de hakli canim perinatologun. Cunku dun fl bacak boyunu olcuyor doktor bir tuttu ultrasonu 7.30 olctu elinden kacirdi bilgisayar ekraninda izliyorm ikincisinde tam sonuna dogru tutamadi 7.22 cikti tusa bassti kaydetti ki gecen hafta 7.34 imis. Yani dogru olcemiyor gozumle gordumBunu bana perinatolog ağzıyla dedi kadın doğumcular doğru ölçüm yapamaz biz boşunamı perintolog olduk dedi benden başkasına inanma dedi İnş haklıdır adam 2380 gram ölçmüş o bile baba 2200 desen buna dedi
Canim gecmis olsun, gozun aydin . Oh masallah kuzey utku'ya da. Insallah cabucak iyiles,ayaklan. Darisi basimizaKızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
Can'ım bence 55 değildir Zaten ya. Boyu tam ölçemiyorlar çünkü. Ama tombik olacağı doğruBende ilk defa duydum tosun gibi olcak bu bebiş maşallah kız kıyafetler bilem ufak gelcek bu bebişe tombik tombik yerim ben onu
Oh maşallah tosununa ya ne güzel kuzum niye üzülüyorsun bebeğin sezeryanla gelmek istiyor demekki bunu sen seçemezsin ki. Onlra göre hareket ediyoruz kanala girdi de biz mi doğurmadık:)Döllenme tarihine göre perşembe günü 38+5 oluyormusum kızlar. Kafa çapı kendi doktorumda 9.89 çıktı diğer hastanede 9.91.
Inşallah her şey iyi olur şoktan çıkamadım bi tuhafim. Hayırlısı buysa olsun napalim alt tarafı gözden çıkarmak istemiyorum
Canım sezeryan olacak ya nasıl olsa haftaya bakarım diye düşünmüştür. İşinin ehli olan doktorlar bebek büyük olsa bile sezeryan olacaksa kalsın kalabileceği kadar diye düşünüyor. Bence prof da o sebeple bakmamıştır. Tamam bebek kilosu ileride olabilir ama hazır olması da önemli. Ben olsam prof u dinlerdim. Sen yine nasıl rahat edeceksen onu yapmalısın tabiki.Kızlar bugün araştırmada herşeyi hazır ettim sezeryan için ama adam suratıma bakmadı illa haftaya gel muayene ederim karar vereyim diyo simdi etmiyor ama asistani muayane etti oda iri bebek sezeryan mantikli dedi. eşim de kızdı şimdi ozeldeyim yarına gün alabiliriz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dünden beri kaç doktor gördük.
O hurmalar şifa şekerim. Bebişine öyle bir süt yapar ki. Hem de bol vitaminli doğal şekerli. Seni doğumdan sonra kurtacaklar.Haydi hayırlısı olsun kizceler,alistiriyorum kendimi yavas yavas. Bir de hastaneye gitmeden önce hurma almıştım tonlarcaboşa aldım yanarım yanarım ona yanarım
doğumdan sonra yersin süt yaparHaydi hayırlısı olsun kizceler,alistiriyorum kendimi yavas yavas. Bir de hastaneye gitmeden önce hurma almıştım tonlarcaboşa aldım yanarım yanarım ona yanarım
Canım al gününü yaptır bir an önce.riske girmesin bebişin.hayırlısı olsun.Kızlar bugün araştırmada herşeyi hazır ettim sezeryan için ama adam suratıma bakmadı illa haftaya gel muayene ederim karar vereyim diyo simdi etmiyor ama asistani muayane etti oda iri bebek sezeryan mantikli dedi. eşim de kızdı şimdi ozeldeyim yarına gün alabiliriz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dünden beri kaç doktor gördük.
Benimki de iri canım şeker filan yok.genetik olabiliyor.bazı doktorlar hiç anlamıyor maalesef.Aynen nasıl saçmalıyor ya suyu fazla şeker vardır falan diyegenetik diyorum şeker yok diyorum delirtti beni cnm çok sıkıldı. Eşim de ben de en yakın tarihi alicaz ins.
Amin canım canın mı acıdı muayenede. Doktor yapabilirsin diyorsa yapabilirsin bence.amin canım inşallah bizlere de nasıp etsın allah kavuşalım hayırlısıyla yavrularımızabende normal düşünüyordum dünkü çatı muaynesınden sonra kararım degıstı bakalım ne yapıcam hayırlı dogumlar hepimize
Allah saglik sihhat versin :) saglikla almayi nasip etsin kucaginiza buyurler insallah hepsiBenim geriliği farklı yerlerde 2 hafta 2 5 hafta değişiyor ama bu hafta kilo almış şükür 2200 diyebilirim dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?