2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Haydi hayırlısı olsun kizceler,alistiriyorum kendimi yavas yavas. Bir de hastaneye gitmeden önce hurma almıştım tonlarca boşa aldım yanarım yanarım ona yanarım
Yaa banada eşim demişti çarşamba günü hastaneye gderken hurma alalım mı diye bbde dur belki suyu falan azalmıştır sezeryan olur boşuna almayalım demiştim ama bizim kızın keyfi yerinde dönüşte hurma almayı da unuttuk evde hurma yok ay dur gideyim de bi ada çayı yapayım bari

Bebek için koydum hurma ümreden geldi 5 6 tane aslında kendim için koysam iyi olur süt için işe yarar

doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı inşallah darısı başımıza

ben de dün dr gittim, kızım minyon olacakmış dr öyle dedi kilosu haftasıyla uyumluymuş ama bana az geldi 2.120 g mış
2700-2800 doğar dedi babası da bende minyon diiliz beslenmeme de dikkat ediyorum ama 2.700 doğar demesine üzüldüm ben 3500 doğar diye ümit ediyordum , tabi sağlıklı olması en önemlisi

Bence de hakli canim perinatologun. Cunku dun fl bacak boyunu olcuyor doktor bir tuttu ultrasonu 7.30 olctu elinden kacirdi bilgisayar ekraninda izliyorm ikincisinde tam sonuna dogru tutamadi 7.22 cikti tusa bassti kaydetti ki gecen hafta 7.34 imis. Yani dogru olcemiyor gozumle gordum

Canim gecmis olsun, gozun aydin . Oh masallah kuzey utku'ya da. Insallah cabucak iyiles,ayaklan. Darisi basimiza

Oh maşallah tosununa ya ne güzel kuzum niye üzülüyorsun bebeğin sezeryanla gelmek istiyor demekki bunu sen seçemezsin ki. Onlra göre hareket ediyoruz kanala girdi de biz mi doğurmadık:)
En güzel günlerini böyle düşünerek kötü geçirme çok şükür sağlıklı, kilosu boyu çok güzel ve haftaya kavuşuyorsunuz yavrunuza daha ne olsun.

Canım sezeryan olacak ya nasıl olsa haftaya bakarım diye düşünmüştür. İşinin ehli olan doktorlar bebek büyük olsa bile sezeryan olacaksa kalsın kalabileceği kadar diye düşünüyor. Bence prof da o sebeple bakmamıştır. Tamam bebek kilosu ileride olabilir ama hazır olması da önemli. Ben olsam prof u dinlerdim. Sen yine nasıl rahat edeceksen onu yapmalısın tabiki.

Haydi hayırlısı olsun kizceler,alistiriyorum kendimi yavas yavas. Bir de hastaneye gitmeden önce hurma almıştım tonlarca boşa aldım yanarım yanarım ona yanarım
O hurmalar şifa şekerim. Bebişine öyle bir süt yapar ki. Hem de bol vitaminli doğal şekerli. Seni doğumdan sonra kurtacaklar.

Canım al gününü yaptır bir an önce.riske girmesin bebişin.hayırlısı olsun.

Amin canım canın mı acıdı muayenede. Doktor yapabilirsin diyorsa yapabilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…