2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
amiiin darısı hepimize inş.hayırlısıyla kavuaşalım bizlerdesağlıklı olsunda kılo alır canım dert etme bende 35+2"yim yakınmışız normal dogum mu düşünüyorsun

canım o ölçümler çok şaşıyor bana da doktorum geçen hafta 3250 dedi bu hafta 3200 dedi. bacak boyu da kısalmış görünüyor artık nasıl oluyorsa. kendini üzme madem kilolu sezaryen senin için de bebek için de daha doğru olur. ama neden bu kadar erken almak istiyor doktor bebeği, kilodan başka bir problem var mı

Amin canım canın mı acıdı muayenede. Doktor yapabilirsin diyorsa yapabilirsin bence.
evet tatlm canım çok yandı heralde kıymetlı biraz benm can doktorda oyle olunca doğal olarak riske atmayalım dedı zaten bende vazgectım korkusu yettı dayananları tebrık ederım vallahi kolay degılmiş anlamş olum

Ozaman çatın dardır canım hiç zorlamanın manası yok. Haklısın çatı dar olunca çok acıyordur. İlişki de acır zaten darsa :) ne zamana aldınız gün belli mi peki :)

Hepimiz aynı durumdayız canım.akşam kabus gördüm.uyuyakalmışım bütün gece hiç emzirmemişim bebişi.ağlamasına uyanıyodum.iyice psikolojimiz bozuldu ben de çok korkuyorum becerebilecek miyim diye.hem diyorum bir an önce gelse keşke,hem de diyorum yalnız son günlerin tadını çıkar.bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.ayy ne zor karışık hisler.

Ozaman çatın dardır canım hiç zorlamanın manası yok. Haklısın çatı dar olunca çok acıyordur. İlişki de acır zaten darsa :) ne zamana aldınız gün belli mi peki :)
darlıkta söz konusuymuş canım o yuzden zorlamaya gerek yok dedık normal olsa dahi zorlanırsın kesiğin çok olabılır dedı doktoruma güveniyorum sezeryan için mayıs başında randevum var ozaman gün seçeceğiz yazarken bıle heyecan bastı allahım yardım etsın hepimize

O kıskanmalardan biri de benim hele şu sat 1 mayıs olup ha Doğurdu ha doğuracaklar (inşallah hepsi en güzel şekilde kucaklarına alırlar bebeklerini) bize kadar kimse kalmayacak galiba :)
Banada öyle geliyor. Herkes bebeklerinin sorunlariyla ilgilenmeye başlar biz daha yeni doğurmus oluruz. Gerçi doktor bana gününden erken gelir dedi ama olsun ben yinede kiskaniyorum

Aynen öyle valla canım bu psikoloji çok kötü inşallah üstesinden gelicez bizde . Bazen ben daha çocuğum diyorum içimden

Canım hayırlı uğurlu olsun neden ağlıyorsun ne güzel günün belli artık bebeğine kavuşacaksın. Heyecandan şok olmuşsundur. Mutlu ol annesi sezeryan normal farketmez kısmet nasılsa öyle olur. Sabırsızlıkla o kadar gün geçirdik burda bunun için

Son düzenleme:
r

Cok sagol canim. İnsallah ihtiyavimiz olmaz ama ne olur ne olmaz diyerek hemen ekran resni alip kaydediyorum :))

Canim uzulme sasirmis olabilirsin tabiki anliyorum ama cogunluk sezeryanla dogum yapiyor zaten turlu sebeplerden .onemli olan saglikla yavruna kavusman , hayirlisiyla kuzunu kucaklayacagin ani dusun sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…