2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım bugün 2 ayrı hastaneye gittik inanmadık biz de ama doğruymuş, kafası da büyük çıktı şimdiden neredeyse 10 cm ve daha 20 gün var son doğum tarihine

Bende uyukluyorum hep. Durumlar ne Can'ım? Görünüyor mu sancı? Anlayabiliyor musun ekrandan
Vallahi bugün öyle bir nst yaşadım ki sorma cnm. Nst ye girdim öncesinde tatlıdan yememe rağmen hiç hareket etmedi uyudu ful. Doktor tekrar cektir dedi. Tekrar gittim nst ye. Kağıt sıkıştı daha sonra kağıt bitti sonra benmki bir hareketlendi alet yerinde durmadı kalp atışlarını algılamadi makine. Tekrar tekrar yaptık bugün. Tabi bu arada öğle arasına girildi doktor gitti. Öğleden sonra ameliyata girmis bekle Allah bekle. Neyse gosterdim. Sancı görünmuyor. Herşey yolunda çok Şükür. 3.300 Gr olmuş
Suyu vs iyi dedi.41 e Kadar yolu var dedi. Haberler böyle cnm

Kızlar dün gece yazmıştım sancım vardı yanmalı bel ağrısı.. Gece uyurken 2 kere uyandırdı beni adet ağrısı gibi ağrı ve göbek deliğinden aşağı sıkışma itişme gibi bişi oldu sık sık.. Sabah vajinamda bıçak saplanması gibi ağrılar vardı. Gece duş alıp temizlenip yatmıştım ne olur ne olmaz die.. Sabah dedim eşime kalk bu sancıların geçeceği yok .. kan yok su yok yat dedi.. Dedim yok gidelim.. Bizim özel doktor yarım saat uzaklıkta devlet 5 dk.. Eşim devlette baktıralım nts de, bence bişi çıkmıcak işe gitmem lazım dedi.. Neyse devlete gittik.. Ultrasonda bebek kanala girmek üzere girmeye başlamış gibi şeyler dedi doktor.. Dedim kapalıydı 4.5 cm falan ne durumda o kapalılık.. Yok dedi kapalılık incelmiş.. Alttan bakmadı nts ye git sancın çıkar dedi.. 70 90 sancılar çıktı... yatırcam seni dedi doktor, yok dedim ben özelde doğurmak istiyordum yanlış anlamazsanız.. Serum takalım sana o zaman dedi vitamin öyle git.. Taktılar.. Serum dan sonra nts ye gir dedi.. 50lere düşmüş sancılarım. Bence eve git dedi.. Sık sık gelirse özel doktoruna öyle git dedi.. Serum dan sonra acayip uyku çöktü eve geldim uyudum.. Şimdi daha az sancım.. Artarsa gideriz dedik.. Netten baktım bu tarz serumlar sancı kesermiş doğum ertelermiş falan keşke taktırmasamıydım.. Odadan çıkarken doktor sen hazırlıklı ol bu haftasonu gelir bence bebeğin dedi ama.. Şimdi habire uykuluyum sancı hafif hafif

Canım niye serum takıyorlar ki ya sezaryen mı olcaksin ki? Yani günün gayet güzel normal olacaksa dogsun ne olcak
Ah o serumu taktırmasamıydım die kafamı vuruyorum.. Baya sıktı sancılarım ne güzel.. Doğuruverseydim.. O mu kesti ki sancılarımı.. Ah aaaahhh

canım benim de bugün nstde üç kere sancım 100ün üzerine çıktı, doğumum sezaryen olacağı için korkuyorum. doktor haftaya salı tekrar gir nstye dedi, umarım mayıstan önce bir sürpriz yapmaz bebeğim

Hadi bakalım bi güzel haberde senden gelir inşallah yakında . Aslında haftan iyimiş takmasaymış serum . Sancıyı nasıl hissediyosun ara ara mı geliyor yoksa sürekli bel veya kasık ağrın mı var

Ay bende niye tık yok yaa

Son haftalarda plasenta yaşlanmaya başlıyormuş canım.geçen kontrolde ben doktora tahminimden az almış bu sefer dedim de e normal artık plasenta da yaşlanıyor dedi
Bende daha 34 teyim.biraz erken sanki birsey demediki doktorda okadar sordum.

Kızlar biz kavuştuk yavrumla çok şükür, darısı sizin başınıza, hepiniz için dua ettim ameliyat sırasında, Rabbim yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın inşallah
Gozun aydin canim saglikla buyut ins
Canim okadar dikkat ediyoruz artik Allah a birakalim napalim .kismet demekki

Niye takiyolar serumu bende anlamadim.
Belki dedigi gb olur doktorun.

Tatlım baksın ama muayene edecek ondan sonra gün verecek muayenesi de ücretli hale bire muayene oluyorum bu ne iş. benim sıkıntım bu arada doğum baslarsa ne yapalım? O kısımda bakmaz sadece sezeryan ise oda para icin gelecek.

Sana gün vermesi gerekirdi bence de artık doğum şekli kesinse

amiiin darısı hepimize inş.hayırlısıyla kavuaşalım bizlerdesağlıklı olsunda kılo alır canım dert etme bende 35+2"yim yakınmışız normal dogum mu düşünüyorsun

evet canım normal doğum düşünüyorum, dr bana catı muayenesi yapmıycam ben dedi , bebek çok iriyse yada anne çok minyonsa yapıyormuş bende 34+1 im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…