- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.221
canım o ölçümler çok şaşıyor bana da doktorum geçen hafta 3250 dedi bu hafta 3200 dedi. bacak boyu da kısalmış görünüyor artık nasıl oluyorsa. kendini üzme madem kilolu sezaryen senin için de bebek için de daha doğru olur. ama neden bu kadar erken almak istiyor doktor bebeği, kilodan başka bir problem var mı
Vallahi bugün öyle bir nst yaşadım ki sorma cnm. Nst ye girdim öncesinde tatlıdan yememe rağmen hiç hareket etmedi uyudu ful. Doktor tekrar cektir dedi. Tekrar gittim nst ye. Kağıt sıkıştı daha sonra kağıt bitti sonra benmki bir hareketlendi alet yerinde durmadı kalp atışlarını algılamadi makine. Tekrar tekrar yaptık bugün. Tabi bu arada öğle arasına girildi doktor gitti. Öğleden sonra ameliyata girmis bekle Allah bekle. Neyse gosterdim. Sancı görünmuyor. Herşey yolunda çok Şükür. 3.300 Gr olmuşBende uyukluyorum hep. Durumlar ne Can'ım? Görünüyor mu sancı? Anlayabiliyor musun ekrandan
Ah o serumu taktırmasamıydım die kafamı vuruyorum.. Baya sıktı sancılarım ne güzel.. Doğuruverseydim.. O mu kesti ki sancılarımı.. Ah aaaahhhCanım niye serum takıyorlar ki ya sezaryen mı olcaksin ki? Yani günün gayet güzel normal olacaksa dogsun ne olcak
canım benim de bugün nstde üç kere sancım 100ün üzerine çıktı, doğumum sezaryen olacağı için korkuyorum. doktor haftaya salı tekrar gir nstye dedi, umarım mayıstan önce bir sürpriz yapmaz bebeğimKızlar dün gece yazmıştım sancım vardı yanmalı bel ağrısı.. Gece uyurken 2 kere uyandırdı beni adet ağrısı gibi ağrı ve göbek deliğinden aşağı sıkışma itişme gibi bişi oldu sık sık.. Sabah vajinamda bıçak saplanması gibi ağrılar vardı. Gece duş alıp temizlenip yatmıştım ne olur ne olmaz die.. Sabah dedim eşime kalk bu sancıların geçeceği yok .. kan yok su yok yat dedi.. Dedim yok gidelim.. Bizim özel doktor yarım saat uzaklıkta devlet 5 dk.. Eşim devlette baktıralım nts de, bence bişi çıkmıcak işe gitmem lazım dedi.. Neyse devlete gittik.. Ultrasonda bebek kanala girmek üzere girmeye başlamış gibi şeyler dedi doktor.. Dedim kapalıydı 4.5 cm falan ne durumda o kapalılık.. Yok dedi kapalılık incelmiş.. Alttan bakmadı nts ye git sancın çıkar dedi.. 70 90 sancılar çıktı... yatırcam seni dedi doktor, yok dedim ben özelde doğurmak istiyordum yanlış anlamazsanız.. Serum takalım sana o zaman dedi vitamin öyle git.. Taktılar.. Serum dan sonra nts ye gir dedi.. 50lere düşmüş sancılarım. Bence eve git dedi.. Sık sık gelirse özel doktoruna öyle git dedi.. Serum dan sonra acayip uyku çöktü eve geldim uyudum.. Şimdi daha az sancım.. Artarsa gideriz dedik.. Netten baktım bu tarz serumlar sancı kesermiş doğum ertelermiş falan keşke taktırmasamıydım.. Odadan çıkarken doktor sen hazırlıklı ol bu haftasonu gelir bence bebeğin dedi ama.. Şimdi habire uykuluyum sancı hafif hafif
Hadi bakalım bi güzel haberde senden gelir inşallah yakında . Aslında haftan iyimiş takmasaymış serum . Sancıyı nasıl hissediyosun ara ara mı geliyor yoksa sürekli bel veya kasık ağrın mı varKızlar dün gece yazmıştım sancım vardı yanmalı bel ağrısı.. Gece uyurken 2 kere uyandırdı beni adet ağrısı gibi ağrı ve göbek deliğinden aşağı sıkışma itişme gibi bişi oldu sık sık.. Sabah vajinamda bıçak saplanması gibi ağrılar vardı. Gece duş alıp temizlenip yatmıştım ne olur ne olmaz die.. Sabah dedim eşime kalk bu sancıların geçeceği yok .. kan yok su yok yat dedi.. Dedim yok gidelim.. Bizim özel doktor yarım saat uzaklıkta devlet 5 dk.. Eşim devlette baktıralım nts de, bence bişi çıkmıcak işe gitmem lazım dedi.. Neyse devlete gittik.. Ultrasonda bebek kanala girmek üzere girmeye başlamış gibi şeyler dedi doktor.. Dedim kapalıydı 4.5 cm falan ne durumda o kapalılık.. Yok dedi kapalılık incelmiş.. Alttan bakmadı nts ye git sancın çıkar dedi.. 70 90 sancılar çıktı... yatırcam seni dedi doktor, yok dedim ben özelde doğurmak istiyordum yanlış anlamazsanız.. Serum takalım sana o zaman dedi vitamin öyle git.. Taktılar.. Serum dan sonra nts ye gir dedi.. 50lere düşmüş sancılarım. Bence eve git dedi.. Sık sık gelirse özel doktoruna öyle git dedi.. Serum dan sonra acayip uyku çöktü eve geldim uyudum.. Şimdi daha az sancım.. Artarsa gideriz dedik.. Netten baktım bu tarz serumlar sancı kesermiş doğum ertelermiş falan keşke taktırmasamıydım.. Odadan çıkarken doktor sen hazırlıklı ol bu haftasonu gelir bence bebeğin dedi ama.. Şimdi habire uykuluyum sancı hafif hafif
Ay bende niye tık yok yaacanım benim de bugün nstde üç kere sancım 100ün üzerine çıktı, doğumum sezaryen olacağı için korkuyorum. doktor haftaya salı tekrar gir nstye dedi, umarım mayıstan önce bir sürpriz yapmaz bebeğim
Bende daha 34 teyim.biraz erken sanki birsey demediki doktorda okadar sordum.Son haftalarda plasenta yaşlanmaya başlıyormuş canım.geçen kontrolde ben doktora tahminimden az almış bu sefer dedim de e normal artık plasenta da yaşlanıyor dedi
Gozun aydin canim saglikla buyut insKızlar biz kavuştuk yavrumla çok şükür, darısı sizin başınıza, hepiniz için dua ettim ameliyat sırasında, Rabbim yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın inşallah
Canim okadar dikkat ediyoruz artik Allah a birakalim napalim .kismet demekkidoğum yapan arkadaşlar tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı inşallahdarısı başımıza
ben de dün dr gittim, kızım minyon olacakmış dr öyle dedi kilosu haftasıyla uyumluymuş ama bana az geldi 2.120 g mış
2700-2800 doğar dedi babası da bende minyon diiliz beslenmeme de dikkat ediyorum ama 2.700 doğar demesine üzüldümben 3500 doğar diye ümit ediyordum , tabi sağlıklı olması en önemlisi
Evet eşim ve benim ailemde 4 kilo altı çocuk yok aptal adam şeker yüklemesi yaptırdım diyorum sonradan çıkmıştır diyor.Benimki de iri canım şeker filan yok.genetik olabiliyor.bazı doktorlar hiç anlamıyor maalesef.
Niye takiyolar serumu bende anlamadim.Kızlar dün gece yazmıştım sancım vardı yanmalı bel ağrısı.. Gece uyurken 2 kere uyandırdı beni adet ağrısı gibi ağrı ve göbek deliğinden aşağı sıkışma itişme gibi bişi oldu sık sık.. Sabah vajinamda bıçak saplanması gibi ağrılar vardı. Gece duş alıp temizlenip yatmıştım ne olur ne olmaz die.. Sabah dedim eşime kalk bu sancıların geçeceği yok .. kan yok su yok yat dedi.. Dedim yok gidelim.. Bizim özel doktor yarım saat uzaklıkta devlet 5 dk.. Eşim devlette baktıralım nts de, bence bişi çıkmıcak işe gitmem lazım dedi.. Neyse devlete gittik.. Ultrasonda bebek kanala girmek üzere girmeye başlamış gibi şeyler dedi doktor.. Dedim kapalıydı 4.5 cm falan ne durumda o kapalılık.. Yok dedi kapalılık incelmiş.. Alttan bakmadı nts ye git sancın çıkar dedi.. 70 90 sancılar çıktı... yatırcam seni dedi doktor, yok dedim ben özelde doğurmak istiyordum yanlış anlamazsanız.. Serum takalım sana o zaman dedi vitamin öyle git.. Taktılar.. Serum dan sonra nts ye gir dedi.. 50lere düşmüş sancılarım. Bence eve git dedi.. Sık sık gelirse özel doktoruna öyle git dedi.. Serum dan sonra acayip uyku çöktü eve geldim uyudum.. Şimdi daha az sancım.. Artarsa gideriz dedik.. Netten baktım bu tarz serumlar sancı kesermiş doğum ertelermiş falan keşke taktırmasamıydım.. Odadan çıkarken doktor sen hazırlıklı ol bu haftasonu gelir bence bebeğin dedi ama.. Şimdi habire uykuluyum sancı hafif hafif
Ya bu hormonlar yapiyor bendede boyle bi dunyanin sonu gelmis gb haller oluyorAy bugün icimde bi sıkıntı var ki anlatamam halsiz huzursuz ve cok mutsuz hissediyorum bişeyde yok halbuki cok şükür ama durup durup ağlayasım var sebepsiz yere
Tatlım baksın ama muayene edecek ondan sonra gün verecek muayenesi de ücretli hale bire muayene oluyorum bu ne iş. benim sıkıntım bu arada doğum baslarsa ne yapalım? O kısımda bakmaz sadece sezeryan ise oda para icin gelecek.Oh maşallah tosununa ya ne güzel kuzum niye üzülüyorsun bebeğin sezeryanla gelmek istiyor demekki bunu sen seçemezsin ki. Onlra göre hareket ediyoruz kanala girdi de biz mi doğurmadık:)
En güzel günlerini böyle düşünerek kötü geçirme çok şükür sağlıklı, kilosu boyu çok güzel ve haftaya kavuşuyorsunuz yavrunuza daha ne olsun.
Canım sezeryan olacak ya nasıl olsa haftaya bakarım diye düşünmüştür. İşinin ehli olan doktorlar bebek büyük olsa bile sezeryan olacaksa kalsın kalabileceği kadar diye düşünüyor. Bence prof da o sebeple bakmamıştır. Tamam bebek kilosu ileride olabilir ama hazır olması da önemli. Ben olsam prof u dinlerdim. Sen yine nasıl rahat edeceksen onu yapmalısın tabiki.
O hurmalar şifa şekerim. Bebişine öyle bir süt yapar ki. Hem de bol vitaminli doğal şekerli. Seni doğumdan sonra kurtacaklar.
Sana gün vermesi gerekirdi bence de artık doğum şekli kesinseTatlım baksın ama muayene edecek ondan sonra gün verecek muayenesi de ücretli hale bire muayene oluyorum bu ne iş. benim sıkıntım bu arada doğum baslarsa ne yapalım? O kısımda bakmaz sadece sezeryan ise oda para icin gelecek.
amiiin darısı hepimize inş.hayırlısıyla kavuaşalım bizlerdesağlıklı olsunda kılo alır canım dert etme bende 35+2"yim yakınmışız normal dogum mu düşünüyorsun
Tabi cnm bu gün en düşük söyleyen 3700 kilosu dedi kafa çapı karın çevresi geniş artık normali zorlayamam belli bekledikçe risk artar.Sana gün vermesi gerekirdi bence de artık doğum şekli kesinse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?