- 28 Aralık 2015
- 528
- 611
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.241
Eve geldiğimden beri yarım saatte hatta saatte 1, bazen 2 de oluyor ard arda adet sancısı gibi ama o bıçak saplanması yok artk.. Onun haricinde sürekli bi iş yapmışım yorulmuşum ağrısı var çok hafif belimde..Hadi bakalım bi güzel haberde senden gelir inşallah yakında . Aslında haftan iyimiş takmasaymış serum . Sancıyı nasıl hissediyosun ara ara mı geliyor yoksa sürekli bel veya kasık ağrın mı var
Benimki de uyuyordu ilkinde. Hemşire kahvaltı yapıp gelin bi dahakine demişti. Sancı da olunca dr zaten tekrar istedi. Bebek uyuyunca tekrar istiyorlarmış. Neyse uğraştırmış ama atlatmışsın Can'ım şükür. Geçmiş olsun.Vallahi bugün öyle bir nst yaşadım ki sorma cnm. Nst ye girdim öncesinde tatlıdan yememe rağmen hiç hareket etmedi uyudu ful. Doktor tekrar cektir dedi. Tekrar gittim nst ye. Kağıt sıkıştı daha sonra kağıt bitti sonra benmki bir hareketlendi alet yerinde durmadı kalp atışlarını algılamadi makine. Tekrar tekrar yaptık bugün. Tabi bu arada öğle arasına girildi doktor gitti. Öğleden sonra ameliyata girmis bekle Allah bekle. Neyse gosterdim. Sancı görünmuyor. Herşey yolunda çok Şükür. 3.300 Gr olmuş
Suyu vs iyi dedi.41 e Kadar yolu var dedi. Haberler böyle cnm
Öyle büyük sancıyı nasıl haftaya salıya kadar bekler gibi haftaya gir demişki sana.. Benimki direk yatarsın bugün dedi.. İncelme açılma baktılar mı sana.. Benimki sabah sabah pıtış görmek istemiyordu herhalde bakmadı çatı matı açılma... Özel doktoru da arayıp biz böyle bi p. K yedik diyemiyoruz.. Dünkü gibi sancılanırsam gidicem bu sefer doğururum inşallah pek heveslendiydik.. Sana ilaç falan verdiler mi sancıların azalsın diecanım benim de bugün nstde üç kere sancım 100ün üzerine çıktı, doğumum sezaryen olacağı için korkuyorum. doktor haftaya salı tekrar gir nstye dedi, umarım mayıstan önce bir sürpriz yapmaz bebeğim
Aynen cnm. SağolasınBenimki de uyuyordu ilkinde. Hemşire kahvaltı yapıp gelin bi dahakine demişti. Sancı da olunca dr zaten tekrar istedi. Bebek uyuyunca tekrar istiyorlarmış. Neyse uğraştırmış ama atlatmışsın Can'ım şükür. Geçmiş olsun.
Canım iyisindir umarım ?Aynen cnm. Sağolasın
Hayırlı uğurlu olsun canım dinlensin kuzucuk :)Cok sukur özelden carşamba sabaha sezeryan günü aldım kızlar öncesinde su sancı olursa yine alacak ama o güne kadar bebek de dinlensin dedi. Saglikla gelsin inş.
Sende bebeginde sağlıkla çıkarsınız inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninlekızlar , çok şükür enzimlerim de düşüş oldu ultrasonumda da karaciğer normal çıktı . Bi aksilik olmazsa yarın ameliyata gircem bu saatlerde doğum olmuş olur hayırlısıyla dualarınıza talibim. Doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün , sancısı olan , hastanede yatan herkese de kolay doğumlar diliyorum Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Allah kolaylık versin canım yardımcın olsunkızlar , çok şükür enzimlerim de düşüş oldu ultrasonumda da karaciğer normal çıktı . Bi aksilik olmazsa yarın ameliyata gircem bu saatlerde doğum olmuş olur hayırlısıyla dualarınıza talibim. Doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün , sancısı olan , hastanede yatan herkese de kolay doğumlar diliyorum Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Çok şükür iyiyim canım. Sende hayırlısıyla doğumu yaparsın inşallah canmCanım iyisindir umarım ?
Sıkıntı yok dediyse endişelenme canımBende daha 34 teyim.biraz erken sanki birsey demediki doktorda okadar sordum.
Gozun aydin canim saglikla buyut ins
Canim okadar dikkat ediyoruz artik Allah a birakalim napalim .kismet demekki
Kızlar doktordan çıktım. Bebek 1 haftada 1 kilo almış. Kafa çapı da büyük. 3700ü geçmiş kilosu. Nstye girdim sanci sifir. Doktorla açık açık konuştum, dikisin çok fazla olur dedi. Sezaryen günü aldık eşimle ortak kararimiz, bu perşembe doğum var ve ben çok korkuyorum çok heyecanlıyım agladim agladim agladim şoktayım
Kızlar şimdi başka bi hastaneye geldik burada kilosunu 3850 ölçtüler ve muhtemelen erken döllenme olduğunu söyledi doktor. Normalde 38+3te alırız ama erken dollenmede artik istediğin tarihte alırız dedi. Bu sırada da 4ü geçmesini istemezlermis çok kesisiz yapamazlarmis, doktoruna güven dedi kendi doktorumun adını söyledim ben de ibrahim bey normal doğumun kolay olacağına biraz da olsa inansa seni asla sezaryene almazdı dedi. Biz de mantıklı bulduk ama hala şoktayım. Boyu iki yerde de 55 cm çıktı. Bu çocuk kime çekti ya
Allah hayırlı evlat etsin hayırlı uzun ömür versin inşallahKızlar biz kavuştuk yavrumla çok şükür, darısı sizin başınıza, hepiniz için dua ettim ameliyat sırasında, Rabbim yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın inşallah
Canım bende ilk çocukta şeker yüklemesi yaptırdım çıkmadı son ay suyu yükseldi kızında 4 kiloya yakındı perinatolog iri bebekler çişide çok yapıyor su ondan yükselmiş olabilir demişti bu hamileliğim de yükleme yaptırmadım açlık tokluk yapıldı sorun görünmüyordu mu şuan yine suyu fazla çok fazla sebebi olabilir diyor dr tek neden şeker değil kiEvet eşim ve benim ailemde 4 kilo altı çocuk yok aptal adam şeker yüklemesi yaptırdım diyorum sonradan çıkmıştır diyor.
Gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallahkızlar , çok şükür enzimlerim de düşüş oldu ultrasonumda da karaciğer normal çıktı . Bi aksilik olmazsa yarın ameliyata gircem bu saatlerde doğum olmuş olur hayırlısıyla dualarınıza talibim. Doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün , sancısı olan , hastanede yatan herkese de kolay doğumlar diliyorum Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
36 doldurayım inşallah bende yerim de duymamayı düşünüyorum gelsin diye :))Banada öyle geliyor. Herkes bebeklerinin sorunlariyla ilgilenmeye başlar biz daha yeni doğurmus oluruz.Gerçi doktor bana gününden erken gelir dedi ama olsun ben yinede kiskaniyorum
Ya her msj beni güldürüyor Allah’ta seni güldürsün inşallah istediğin şekilde en kısa zaman da alırsın canım bebeğini kucağınaSancısı olanlardan aldığım gazla gittim bi güzel dans ettim çömeldim . Sonra üstüne bi güzel sıcak duş alıp kendimi haşladım .Şimdide ada çayımı yudumlarken belki bir iki sancı gelir diye bekliyorum
Ben de yer sildim normalde asla DNA’mda yokhh :) herşeyin altına çömele çömele sildim kendime şaşırdım :) ama cocuk kanala girsin diye yapamayacağım şey yok gideyim de kaynar suyla haşlayayım bari bende kendimi :)Sancısı olanlardan aldığım gazla gittim bi güzel dans ettim çömeldim . Sonra üstüne bi güzel sıcak duş alıp kendimi haşladım .Şimdide ada çayımı yudumlarken belki bir iki sancı gelir diye bekliyorum
Amin inşallahYa her msj beni güldürüyor Allah’ta seni güldürsün inşallah istediğin şekilde en kısa zaman da alırsın canım bebeğini kucağına)
yok canım herhalde düzenli olmayınca yatış vermedi, zaten ben nst sırasında hiçbişey hissetmedim. umarım seninki de hayırlısıyla gelirÖyle büyük sancıyı nasıl haftaya salıya kadar bekler gibi haftaya gir demişki sana.. Benimki direk yatarsın bugün dedi.. İncelme açılma baktılar mı sana.. Benimki sabah sabah pıtış görmek istemiyordu herhalde bakmadı çatı matı açılma... Özel doktoru da arayıp biz böyle bi p. K yedik diyemiyoruz.. Dünkü gibi sancılanırsam gidicem bu sefer doğururum inşallah pek heveslendiydik.. Sana ilaç falan verdiler mi sancıların azalsın die
Ohh maşallah git haşla sende kendini gerçi bi işe yaramadı sankiBen de yer sildim normalde asla DNA’mda yokhh :) herşeyin altına çömele çömele sildim kendime şaşırdım :) ama cocuk kanala girsin diye yapamayacağım şey yok gideyim de kaynar suyla haşlayayım bari bende kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?