2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hadi bakalım bi güzel haberde senden gelir inşallah yakında . Aslında haftan iyimiş takmasaymış serum . Sancıyı nasıl hissediyosun ara ara mı geliyor yoksa sürekli bel veya kasık ağrın mı var
Eve geldiğimden beri yarım saatte hatta saatte 1, bazen 2 de oluyor ard arda adet sancısı gibi ama o bıçak saplanması yok artk.. Onun haricinde sürekli bi iş yapmışım yorulmuşum ağrısı var çok hafif belimde..

Benimki de uyuyordu ilkinde. Hemşire kahvaltı yapıp gelin bi dahakine demişti. Sancı da olunca dr zaten tekrar istedi. Bebek uyuyunca tekrar istiyorlarmış. Neyse uğraştırmış ama atlatmışsın Can'ım şükür. Geçmiş olsun.

kızlar , çok şükür enzimlerim de düşüş oldu ultrasonumda da karaciğer normal çıktı . Bi aksilik olmazsa yarın ameliyata gircem bu saatlerde doğum olmuş olur hayırlısıyla dualarınıza talibim. Doğum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün , sancısı olan , hastanede yatan herkese de kolay doğumlar diliyorum Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Öyle büyük sancıyı nasıl haftaya salıya kadar bekler gibi haftaya gir demişki sana.. Benimki direk yatarsın bugün dedi.. İncelme açılma baktılar mı sana.. Benimki sabah sabah pıtış görmek istemiyordu herhalde bakmadı çatı matı açılma... Özel doktoru da arayıp biz böyle bi p. K yedik diyemiyoruz.. Dünkü gibi sancılanırsam gidicem bu sefer doğururum inşallah pek heveslendiydik.. Sana ilaç falan verdiler mi sancıların azalsın die

Biz kontrolden geldik arkadaşlar Geçen hafta hareketsiz diye iple çekiyordum bugünü. Çok şükür bir sıkıntı yok 2600 gr olmuşuz. Normal dedi doktor. Kan ilacı hariç bütün ilaçları bıraktırdı son ay diye boool bol yürüyüş yap ya da evde bi pilates topu üzerinde oturup yavaş yavaş zıpla dedi. Normal doğumu kolaylaştırdığını söyledi. Ama doğum anı gelmeden kesin birşey söyleyemeyiz dedi. Dün 4000 gr normal doğum yaptırdım ama 2. çocugu olduğu için kolay oldu, ilk olsa yapamazdı dedi. Tamamen kişiye göre değişen bir durum. Yani son dakikaya kadar hiç birşey belli değil

Sende bebeginde sağlıkla çıkarsınız inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Allah kolaylık versin canım yardımcın olsun

Maşallah ne yedin o kadar tam kuzu olmuş :))sağlıkla al inşallah kucağına

Kızlar biz kavuştuk yavrumla çok şükür, darısı sizin başınıza, hepiniz için dua ettim ameliyat sırasında, Rabbim yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın inşallah
Allah hayırlı evlat etsin hayırlı uzun ömür versin inşallah

Evet eşim ve benim ailemde 4 kilo altı çocuk yok aptal adam şeker yüklemesi yaptırdım diyorum sonradan çıkmıştır diyor.
Canım bende ilk çocukta şeker yüklemesi yaptırdım çıkmadı son ay suyu yükseldi kızında 4 kiloya yakındı perinatolog iri bebekler çişide çok yapıyor su ondan yükselmiş olabilir demişti bu hamileliğim de yükleme yaptırmadım açlık tokluk yapıldı sorun görünmüyordu mu şuan yine suyu fazla çok fazla sebebi olabilir diyor dr tek neden şeker değil ki

Gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallah

Haklısın hiç stres yapma

Banada öyle geliyor. Herkes bebeklerinin sorunlariyla ilgilenmeye başlar biz daha yeni doğurmus oluruz. Gerçi doktor bana gününden erken gelir dedi ama olsun ben yinede kiskaniyorum
36 doldurayım inşallah bende yerim de duymamayı düşünüyorum gelsin diye :))

Ya her msj beni güldürüyor Allah’ta seni güldürsün inşallah istediğin şekilde en kısa zaman da alırsın canım bebeğini kucağına )

Ben de yer sildim normalde asla DNA’mda yokhh :) herşeyin altına çömele çömele sildim kendime şaşırdım :) ama cocuk kanala girsin diye yapamayacağım şey yok gideyim de kaynar suyla haşlayayım bari bende kendimi :)

Ya her msj beni güldürüyor Allah’ta seni güldürsün inşallah istediğin şekilde en kısa zaman da alırsın canım bebeğini kucağına )
Amin inşallah napim bnde kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum. sezeryana kesinlikle karşı değilim sadece çok sabırsızım doktorumda son ana kadar bekler sezeryan için o yüzden tepinip duruyorum gelsin diye

yok canım herhalde düzenli olmayınca yatış vermedi, zaten ben nst sırasında hiçbişey hissetmedim. umarım seninki de hayırlısıyla gelir

Ohh maşallah git haşla sende kendini gerçi bi işe yaramadı sanki evimin hemen yanında bi elli tane falan merdiven var gözüm orada şimdi gidip bir iki tur inip çıksam ne yapıyor bu deli derler mi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…