- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.581
Nasıl şok olduysan rüyalarına bile girmiş kuzum. Ya dün çok farklıydı üst üste okadar çok kasılmam olduki aklıma mustu arkdaş geldi. Ondan gittim açıkcası. Bildiğin çıkmak istiyor benim cadı. Yoksa beni rahatsız etmiyor ağrılar alıştım inan.
Keşke yakın olsaymışız ne güzel görüşürdük.
Canım bugün ikinci günümüz, yarın duruma göre kalıcak ya da gidicez.. karnımın içi çok ağrıyo, sizlerimde öyle miydi? Oturup kalkmak bile çok zor
makina bende çok batık yapıyor. Kullanamıyorum o yüzdenEpilasyon makinesi kullaniyorsan bir bacaklari dene bakalim. Nasil gidiyor. Gerci ben bir bucuk yildir agda yaptirmadim. Her halukarda aciyacakti. Sen alisiksan belki acimaz
İnanmıyorum yaaa...nasıl zehirlenirsin...ben de diyetteyim diye yiyeceğim fazla şey yok iki günde bir mantar yiyorum çok da severim...ama işte bu gebelik hormonları metabolizmamızı alt üst ediyor demek ki...geçmiş olsun canımSağol canım yok bildiğimiz kültür mantarı. Bende hep yerdim ama bu sefer dokundu işte.
sütüm yok diye hic stres yapma canım.eve geçince bol duş alırsın.duşta artırıyor muş.Gerçi dikişlerin var mi bilmiyorum varsa beklemen gerekebilir.bide su ara gerekirse mama ver bence.kan şekeri düşerse sarılık olma ihtimali artıyor.ilerleyen zamanlarda bol bol emzirir acısını çıkartırsınız zatenKuzum doğru diyorsun ama Ben dün gece çok çaresizdim hem uykusuz hem ağrılı hem de sütü yok olan bir kadın.. enjektörle verdiklerini gördüm ama ne kadar verdiler falan bilmiyorum
Çok geçmiş olsun Allah korumuş. Kültür mantarı değilmi yediğin
Çok geçmiş olsun canımKızlar dün akşam yemeğinde mantar yemiştim akşam 10 gibi bir kusmaya başladım size anlatamam. Koştur koştur acile gittik bebeğe baktılar çok şükür bebeğimde birşey yoktu açılmama baktı hemşire 2 cm açılman var ağrın sızın yok mu dedi yok dedim normalde ağrı yapar ama dedi sen kendi doktoruna söylersin dedi. Ordan normal acile geçtik gıda zehirlenmesi yaşamışım serum falan sabaha kadar hastanedeydim. Bir daha mantar yemek mi Allah korusun hep yediğim şeydi ama bu sefer dokundu işte. Şimdi iyiyim çok şükür aklınızda bulunsun sizinde dikkat edin kızlar.
Ya enjektorle ya da kasikla verin diyolar mamayiKuzum doğru diyorsun ama Ben dün gece çok çaresizdim hem uykusuz hem ağrılı hem de sütü yok olan bir kadın.. enjektörle verdiklerini gördüm ama ne kadar verdiler falan bilmiyorum
Ben gittim once pudra doktu bide elle cekyi kagitla degil ama hamilelikten oturu cok hassaslasiyo sanirimBende bugün ağdaya gidecem. Her zaman kendim yapıyordum busefer malum yaptırmak zorundayım görüş açısı sıfır çünkü ve eğilip doğrulamıyorum . Ama çok da korkuyorum nedense ve ödemim çok fazla. Ayyy gerildim bak yine
Carsamba sabah bizim günümüz ama ne yalan söyleyeyim hala normal gelir mi diyorum. Aksam iki büyük çığlık attim kutum yırtılıyor zannettim ama geçti işte. Böyle normal yapanlara ozenmiyor değilim ama geçer oda.
İnanmıyorum yaaa...nasıl zehirlenirsin...ben de diyetteyim diye yiyeceğim fazla şey yok iki günde bir mantar yiyorum çok da severim...ama işte bu gebelik hormonları metabolizmamızı alt üst ediyor demek ki...geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Kız asıl senin Allah iyiliğini versindaha o kadar pasaya bağlamadım şükür...Eve yeni taşındığımda demek istemiştim
Cok gecmis olsun canim ucuz atlatmissiniz. Esinde bir sey yok muydu sadece sende mi oldu? Mantari nerden almistiniz? Marketten falan aldiysaniz hangi market biz de dikkat edelim mantarincok severim.Kızlar dün akşam yemeğinde mantar yemiştim akşam 10 gibi bir kusmaya başladım size anlatamam. Koştur koştur acile gittik bebeğe baktılar çok şükür bebeğimde birşey yoktu açılmama baktı hemşire 2 cm açılman var ağrın sızın yok mu dedi yok dedim normalde ağrı yapar ama dedi sen kendi doktoruna söylersin dedi. Ordan normal acile geçtik gıda zehirlenmesi yaşamışım serum falan sabaha kadar hastanedeydim. Bir daha mantar yemek mi Allah korusun hep yediğim şeydi ama bu sefer dokundu işte. Şimdi iyiyim çok şükür aklınızda bulunsun sizinde dikkat edin kızlar.
Tatlım.bu boy olayı zaten kuşak atliyo :)) ananeye çekmiş senin kızAynen canım annem de bu çocuk nasıl sığacak bu kıyafetlere diyor o kadar da kıyafet alındı. Içime doğmuş gibi herkesi uyardım patikli almayın artik diye neyseki. Bizim ailede ben hariç herkes 2 metrenin üzerinde. Annem bile 180 yani düşün. Ama aklıma çocuğumun uzun olacağı gelmemişti anası 165 oluncahastane çıkışına da patiksiz bi kaç tane koyayım bari
Ben kendim yaptim gecen hafta. Alta ayna koydum ve telefondan flash actim kolay olduBende bugün ağdaya gidecem. Her zaman kendim yapıyordum busefer malum yaptırmak zorundayım görüş açısı sıfır çünkü ve eğilip doğrulamıyorum . Ama çok da korkuyorum nedense ve ödemim çok fazla. Ayyy gerildim bak yine
Çıtı pıtı olaydı ne vardı, neyse üst mutfak dolaplarini sildiririm napayimTatlım.bu boy olayı zaten kuşak atliyo :)) ananeye çekmiş senin kız
Hahahaaa ay boşver uzun olsun benim 153 boyum var acicik daha uzun olaydım nolurdu diyorum hep ah ah :)Çıtı pıtı olaydı ne vardı, neyse üst mutfak dolaplarini sildiririm napayim
Benim doğurduğum bana tepeden bakacak kızHahahaaa ay boşver uzun olsun benim 153 boyum var acicik daha uzun olaydım nolurdu diyorum hep ah ah :)
Bunun icin bı 15 sene beklemen gerekicekBenim doğurduğum bana tepeden bakacak kızama doğru diyorsun neyse avizeleri sildiririm dolapları sildiririm yukardan tencere indirtirim işime yarar
Agrım var, annem yaşlı eşim işbilmez, burda hemşireler sana bakar dedi.. gaz çıkardım ana tuvalete de çıkmam gerekiyormuşÇok kaldınız sanki...bi durum mu var...gazın mı çıkmıyor...ağrın var diye mi kalmak istiyorsun...içeride 7 kat deri doku vs var biraz ağrı olur tabi ama sen kalkıp gezmeye çalış daha çabuk atlatırsın uyumadığın zamanlarda biraz hareket et...gazın çıkmıyorsa çörek otu yağı deneyebilirsin bebeğin gazı için ben ayağının altına sürüyordum pıt pıt çıkarıyordu...icebilirsin sütü de arttırır...benim de 2 gün falan sütüm gelmemişti korkma canım gelir o çoğalır ama bol bol emzireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?