2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Senin 4 mayısı beklemicek galiba canım
Benimde iki gündür belim basladı bide asagı baskısı arttı adet agrısı gibi sızlıyoda bide afedersin büyük tuvaletim varmıs gibi cogu zaman ama yok
Ay keske ya . 2013 mart annelerinden vardı bi arkadasım gerci subat annesi olduk ama istanbulda o da cok görüştük halada görüşüyoruz ablası var bursada görüşebildik hep

Canım bugün ikinci günümüz, yarın duruma göre kalıcak ya da gidicez.. karnımın içi çok ağrıyo, sizlerimde öyle miydi? Oturup kalkmak bile çok zor

Sen beni dinle korseyi sor karnını toparlıyo bi bosluk kalmıyo oturup kalkmak rahat oluyo gercekten bak resim eklicem asagıya

Eklentiler

• 397B2B2A-F278-4749-8F52-6B3C8F408FAF.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 46
Sağol canım yok bildiğimiz kültür mantarı. Bende hep yerdim ama bu sefer dokundu işte.
İnanmıyorum yaaa...nasıl zehirlenirsin...ben de diyetteyim diye yiyeceğim fazla şey yok iki günde bir mantar yiyorum çok da severim...ama işte bu gebelik hormonları metabolizmamızı alt üst ediyor demek ki...geçmiş olsun canım

Kuzum doğru diyorsun ama Ben dün gece çok çaresizdim hem uykusuz hem ağrılı hem de sütü yok olan bir kadın.. enjektörle verdiklerini gördüm ama ne kadar verdiler falan bilmiyorum
sütüm yok diye hic stres yapma canım.eve geçince bol duş alırsın.duşta artırıyor muş.Gerçi dikişlerin var mi bilmiyorum varsa beklemen gerekebilir.bide su ara gerekirse mama ver bence.kan şekeri düşerse sarılık olma ihtimali artıyor.ilerleyen zamanlarda bol bol emzirir acısını çıkartırsınız zaten

Çok geçmiş olsun canım

Kuzum doğru diyorsun ama Ben dün gece çok çaresizdim hem uykusuz hem ağrılı hem de sütü yok olan bir kadın.. enjektörle verdiklerini gördüm ama ne kadar verdiler falan bilmiyorum
Ya enjektorle ya da kasikla verin diyolar mamayi
Ben gittim once pudra doktu bide elle cekyi kagitla degil ama hamilelikten oturu cok hassaslasiyo sanirim

Hiç riske atma canım bende normal çok istiyorum ama bellimi olur son anca birşey çıkabilir. Bak benim kuzenim normal doğuracağım diye 44 haftaya kadar bekletti inatla çocuğu çocuk içerde şişmiş artık sezeryanla zor çıkarmışlar. Kendine stres yaparsan sanada stres olur. İlk bebek iri olunca normal ihtimali çok düşükmüş ikincide 4 kiloyu geçsede doğurabiliyormuşsun ama seninde ilk bebeğin demekki kısmet böyleymiş. Bak gününde belli zaten ne güzel annesi inşallah sıkıntısız bir doğumun olur.

Canım doktorda aynısını dedi gebelikte ne olacağı hiç belli olmaz hep yersin birşey olmaz ama bu sefer dokunur dedi. Ben mantara ihtimal vermedim ama yediğim şey makarna ve mantardı o yüzden doktor direk mantar dedi. Sağol canım sizlerde dikkat edin son haftalar bünye daha da zayıf oluyormuş.

Cok gecmis olsun canim ucuz atlatmissiniz. Esinde bir sey yok muydu sadece sende mi oldu? Mantari nerden almistiniz? Marketten falan aldiysaniz hangi market biz de dikkat edelim mantarincok severim.

Tatlım.bu boy olayı zaten kuşak atliyo :)) ananeye çekmiş senin kız

Ben kendim yaptim gecen hafta. Alta ayna koydum ve telefondan flash actim kolay oldu

Kızlar süt için hamileliğimin başından beri karşıma çıkan her şeyi not ediyorum telefona.
İşinize yarar uygularsiniz belki direkt kopyala yapıştır yapıyorum.

@EvBoregi bak canım sen de işine yarar inşallah.

SÜT ARTİRMAK IÇIN

Su
Arpa
Rezene
Kimyon
Fesleğen
Dereotu
Semizotu
Havuç
Kayısı
Dinlenme
Uyku
Gece emzirme
C harfi şeklinde tut memeyi(makinesiz sağma icin)
Ayran
Madensuyu
Tahin üstüne biriken yağ

*****1 yemek kaşığı rezene 1 yemek kaşığı ıhlamur 1 yemek kaşığı papatya 1 tatlı kaşığı tane kimyon 1 tatlı kaşığı anason+2 fincan kaynar su ile çay yap iç.

Süt kesilirse 1 çay kaşığı bira mayasi+1 tatlı kaşığı pekmez(deli gibi süt yapar)

Süt artırmak için gümüşhane kömesi

Süt artırmak ve kilo vermek için isirgan otu çayı

Agrım var, annem yaşlı eşim işbilmez, burda hemşireler sana bakar dedi.. gaz çıkardım ana tuvalete de çıkmam gerekiyormuş evden başka yerde yapamam ki ben.. göğüs uçlarım çok acıyor senin de öyle miydi? Bi de oğlan tombul ya doymuyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…