- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.541
Yok canım bana bastır falan demediler, ama gaz var hatta bebek varmış gibi sağa sola geziyor :) dışarıdan görüyorum, rezene içiriyorlar bol bol.. biz yarın taburcuyuz sen?Canım ben ilk çıktığımda hiç göbek kalmamıştı nerdeyse ama gaz doldu dikişlerin üstü öyle şiştiki, dikişlerin üstüne bastırın demişti hemşirede acaba ben bastırmadım diye rahim mi şişlik yaptı diye düşündüm ama yok gaz çok feci gaz var
Eve gidince bağlarız artık, doktor kızar belki@BeyazkediiiiiiEvBoregi belki de söylemiştir korse olmaz ama geniş bir bezle karnınızı sarın hem gazı atmaya yardımcı oluyor hem bebeği emzirirken hem hareket ederken daha az ağrı oluyor
Günlerimiz çok yakınmış maşallah bebişe inşallah istediğin gibi olur herşeySlm kızlar:)muayeneden geldik 35+0 iz. Boy 38 hafta karın 36 hafta çıktı. Doktor 2 haftaya doğar dedi baklm.baya uzun zaten karnımda yer kalmadı:)bu arada 3 kilo şimdi umarım çok kilolu olmaz ya normal doğum istiyorum
Öyle yapmaya çalışıyoruz canım Allah razı olsun düşündüğün içinİnsallah canim. Onu evde tutmak ickn kandır baban evde yokken film gunleri falan yapalim de. Puzzle al cok parcali beraber yapmaya calisin
Onlar mı doğru yapıyor buradakiler mi bilmiyorum tam eski sistem devam ediyorlar Türkiye’de ki ultrason sistemi falan bilen biri için çok zor sabretmek yine de biliyorlar diye düşün canım kimse hastasını riske atmak istemezBu arada bugun doktor randevum vardi
.benim.doktor isinde oldugu icin baskasi geldi. Yine karnimi mezura ile olctuk. Kafasi dogru yerde dedi. Gece beni uyutmayan sancilarim icin normal dedi. Elime bir kagit tutusturdu, NST mi yaptiracaksiniz dedim. Yok biz gereksiz yapamiyoruz dedi.
Cildiracam artik.. gercekten yaptiklari hic bir seye guvenmiyorum. Esim bana kiziyor. Boyle giderse kocaman bebegi normale zorlayacaklar, son dakika da sezeryene alacaklar. Onlarin kafa rahat sanirim.
Biz de gereksiz dogurmuyoruz.. demek isterdim ama tabiki de diyemiyorum..
Sor canım belki bağlama der sebebini söyler yada tavsiye eder nasıl olsa hastanedesin nimetlerinden faydalanmak lazımEve gidince bağlarız artık, doktor kızar belki
Evet cnm gercekten cok farkli oldum bende :)) amin cnm cumlemiz sag saglim alalim ins :))Tek ciktigin eve iki kisi geleceksin cok heyecanli :) allahim sag salim kavusmanizi nasip etsin :))
Canım bebek memeyi doğru tutamadığında yara olur genellikle.memenin ucunu değil kahverengi kısmı büyük ölçüde alması lazım.doğru tutmayı öğrenecek merak etme o zaman yara da olmayacak.Sık sık aç göğüslerini hava alsınAldm suruyorum ama onu surunce emziremiosun karbonatli suyla temizlemen lazim. İyilesecek kdr bekleyemiyosun bebis surekli emiyor. Bi de iyilesmesi icin memeler meydanda gezmen lazimmis. Buz falan da koydum.
Benim daha belli degil normal mi sezeryan mi oldugu. Bebek biraz iri belki ondan sebep sezeryan olabilir ama erkenden alir mi biLmiyorum. Bana kalsa erkenden gelse normal normal cok mutlu olucam.
Eve gidince bağlarız artık, doktor kızar belki
Sormam kız :) mantıklı bi şey söyler elim bağlatmaz sonraSor canım belki bağlama der sebebini söyler yada tavsiye eder nasıl olsa hastanedesin nimetlerinden faydalanmak lazım
Canım emdikçe çoğalacak sütün.sakın stres yapma.stres sütün baş düşmanı.sen rahat ol pozitif ol.2 saatte 1 mutlaka emzir.mümkün mertebe mama vermemeye çalış.mamalar süte göre daha yoğun olduğu için midesi daha geç boşalır.öyle olunca da sütü almak istemez.böyle bir kısır döngü oluşur.bir de biberon kullanma biberonun rahatlığına alışınca memeden emmek zor geliyor bebişler.mama vermen çok gerekirse kaşık ya da enjektörle ver bence.Canım ömürlü olsun senin de bebeginhemşireler mememi öyle sıkıyor ki süt var mı diye, çok canım acıyor.. yine de yok denecek kadar az süt, oğlan doymuyor dün mama takviyesi yaptılar..
Canim kaç gün kaldınız hastanedeSormam kız :) mantıklı bi şey söyler elim bağlatmaz sonraannem sar diyorsa vardır bi bildiği ben sarıcam hastane iyi hoş da bazı hemşireler çok suratsız saçma sapan davranıyorlar, temizlik için de sürekli gelen görevliye bi şeyler yapmasını söylemen gerekiyor senin merak ettiğin başka konuları sor bana ben sana vakit buldukça anlatırım
Çok geçmiş olsun canım ya ne güzel açılman var. Bol bol yürüyüş yap çömel kalk istersen. Doğumu hızlandırır rahat rahat doğurursunKızlar dün akşam yemeğinde mantar yemiştim akşam 10 gibi bir kusmaya başladım size anlatamam. Koştur koştur acile gittik bebeğe baktılar çok şükür bebeğimde birşey yoktu açılmama baktı hemşire 2 cm açılman var ağrın sızın yok mu dedi yok dedim normalde ağrı yapar ama dedi sen kendi doktoruna söylersin dedi. Ordan normal acile geçtik gıda zehirlenmesi yaşamışım serum falan sabaha kadar hastanedeydim. Bir daha mantar yemek mi Allah korusun hep yediğim şeydi ama bu sefer dokundu işte. Şimdi iyiyim çok şükür aklınızda bulunsun sizinde dikkat edin kızlar.
Kız zibinlarin ayagini keseriz seninle sigmazsa bizimki de 55 cm. Hastane çıkışında boy kaç acaba bakalım.Canım iki doktor da aynı ölçtü, babamın boyu 2metre 10 cm ona çekmiş
Çok geçmiş olsun canım bol sıvı tüket de çabuk toparla kendini.ay hiç ağrın sancın kasılman olmadı mı canım 2 cm olmuş.ben de korkuyorum doğum başlarsa anlamazsam diye :)Kızlar dün akşam yemeğinde mantar yemiştim akşam 10 gibi bir kusmaya başladım size anlatamam. Koştur koştur acile gittik bebeğe baktılar çok şükür bebeğimde birşey yoktu açılmama baktı hemşire 2 cm açılman var ağrın sızın yok mu dedi yok dedim normalde ağrı yapar ama dedi sen kendi doktoruna söylersin dedi. Ordan normal acile geçtik gıda zehirlenmesi yaşamışım serum falan sabaha kadar hastanedeydim. Bir daha mantar yemek mi Allah korusun hep yediğim şeydi ama bu sefer dokundu işte. Şimdi iyiyim çok şükür aklınızda bulunsun sizinde dikkat edin kızlar.
Allah gönlündekine göre versin canım insallah
istediğin gibi olur
Canım sezeryanda baglatmıyolar ama sezeryan korsesi var doktorum verdi bana cokta rahat ettim yatarken kalkarken sen sor doktoruna
Oda doktora göre değişiyor demekki bana söylemişti dr zaten bir hafta on gün sonra da korseye izin veriliyorSormam kız :) mantıklı bi şey söyler elim bağlatmaz sonraannem sar diyorsa vardır bi bildiği ben sarıcam hastane iyi hoş da bazı hemşireler çok suratsız saçma sapan davranıyorlar, temizlik için de sürekli gelen görevliye bi şeyler yapmasını söylemen gerekiyor senin merak ettiğin başka konuları sor bana ben sana vakit buldukça anlatırım
Çok geçmiş olsun Allahtan bebek iyi açılmayla ilgili doktorunla görüştün mü?Kızlar dün akşam yemeğinde mantar yemiştim akşam 10 gibi bir kusmaya başladım size anlatamam. Koştur koştur acile gittik bebeğe baktılar çok şükür bebeğimde birşey yoktu açılmama baktı hemşire 2 cm açılman var ağrın sızın yok mu dedi yok dedim normalde ağrı yapar ama dedi sen kendi doktoruna söylersin dedi. Ordan normal acile geçtik gıda zehirlenmesi yaşamışım serum falan sabaha kadar hastanedeydim. Bir daha mantar yemek mi Allah korusun hep yediğim şeydi ama bu sefer dokundu işte. Şimdi iyiyim çok şükür aklınızda bulunsun sizinde dikkat edin kızlar.
Kızlar dün akşam yemeğinde mantar yemiştim akşam 10 gibi bir kusmaya başladım size anlatamam. Koştur koştur acile gittik bebeğe baktılar çok şükür bebeğimde birşey yoktu açılmama baktı hemşire 2 cm açılman var ağrın sızın yok mu dedi yok dedim normalde ağrı yapar ama dedi sen kendi doktoruna söylersin dedi. Ordan normal acile geçtik gıda zehirlenmesi yaşamışım serum falan sabaha kadar hastanedeydim. Bir daha mantar yemek mi Allah korusun hep yediğim şeydi ama bu sefer dokundu işte. Şimdi iyiyim çok şükür aklınızda bulunsun sizinde dikkat edin kızlar.
Haha inan ben de dün öyle sandım. Aptal aptal sırıtıyordum hastanede. Herşeyim hazır gelirse dr gelsin napayım dedimtoist kuz bian doğurdun sandım haa öyle hızlı okudum ki valla heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?