2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ben cıktıgım gün takmaya baslamıstım canım ilk zamanlar daha zor ya oturup kalkmak cok rahat ettim

toist ay dün bütün gece seni gördüm rüyamda doğurmussun sizde bursadaymıssınız hastanede karsılasmıssız filan
Nasıl şok olduysan rüyalarına bile girmiş kuzum. Ya dün çok farklıydı üst üste okadar çok kasılmam olduki aklıma mustu arkdaş geldi. Ondan gittim açıkcası. Bildiğin çıkmak istiyor benim cadı. Yoksa beni rahatsız etmiyor ağrılar alıştım inan.
Keşke yakın olsaymışız ne güzel görüşürdük.

Bende bugün ağdaya gidecem. Her zaman kendim yapıyordum busefer malum yaptırmak zorundayım görüş açısı sıfır çünkü ve eğilip doğrulamıyorum . Ama çok da korkuyorum nedense ve ödemim çok fazla. Ayyy gerildim bak yine

Çok geçmiş olsun canım ya ne güzel açılman var. Bol bol yürüyüş yap çömel kalk istersen. Doğumu hızlandırır rahat rahat doğurursun

Dün biraz çömelmiştim bugünde yürüyüş yapar çömelirim yine doktoruma soramıyorum salı gününe kadar yok salı günü sabah zaten randevum var inşallah o zamana kadar dahada açılır.

Çok geçmiş olsun canım bol sıvı tüket de çabuk toparla kendini.ay hiç ağrın sancın kasılman olmadı mı canım 2 cm olmuş.ben de korkuyorum doğum başlarsa anlamazsam diye :)

Valla halende ağrım sızım kasılmam yok canım. Yada ben hissetmiyorum ama geçen hafta ben doktoruma sorduğumda sancın çok yükseldiğinde hissetmeme gibi bir şansın yok dedi. Ama açılma bana sürpriz oldu dün akşam. Salı günü randevum var bakalım en diyecek doktorum.

Kuzum doğru diyorsun ama Ben dün gece çok çaresizdim hem uykusuz hem ağrılı hem de sütü yok olan bir kadın.. enjektörle verdiklerini gördüm ama ne kadar verdiler falan bilmiyorum

Çok geçmiş olsun Allahtan bebek iyi açılmayla ilgili doktorunla görüştün mü?

Yok canım doktorum salı gününe kadar yok salı günüde randevum var zaten o zaman sorarım artık. Hemşire endişelenecek bir açıklık değil dedi dün. Kendi doktorum geçen hafta gerçek sancın başlarsa hissetmeme gibi bir durum olamaz demişti.

Cok gecmiş olsun canım ya gecen bende alcaktım son anda vazgectim nolur nolmaz diye ay baslamıs acılman hadi hayırlısı saglıkla kavus insallah sende

Sağol canım benim inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize valla yediğimiz içtiğimize dikkat etmek gerekiyormuş normalde hep yerim ama işte olacağı varmış. Artık tehlikeye atmam zaten.

Çok geçmiş olsun cnm Allah korusun, acilman için de çok sevindim inş sağlıkla kucağına alırsın bebisi

canım çok geçmiş olsun, hayret mantar nasıl zehirledi ki, ben de çok sever ve yerim mantarı, marketten paketli aldıktan sonra da bişey olmaz diye düşünürdüm. şu son günleri hayırlısıyla atlatsaydık

Çok geçmiş olsun cnm Allah korusun, acilman için de çok sevindim inş sağlıkla kucağına alırsın bebisi

Sağolasın canım yaa valla açılman var deyince o halde ben bile sevindim dün yakınıyordum daha hiç belirtim yok diye. İnşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız bebişlerimizi. Sende hayırlısıyla gününü alabilirsin inşallah bugün.

Kız zibinlarin ayagini keseriz seninle sigmazsa bizimki de 55 cm. Hastane çıkışında boy kaç acaba bakalım.
Aynen canım annem de bu çocuk nasıl sığacak bu kıyafetlere diyor o kadar da kıyafet alındı. Içime doğmuş gibi herkesi uyardım patikli almayın artik diye neyseki. Bizim ailede ben hariç herkes 2 metrenin üzerinde. Annem bile 180 yani düşün. Ama aklıma çocuğumun uzun olacağı gelmemişti anası 165 olunca hastane çıkışına da patiksiz bi kaç tane koyayım bari

Çok geçmiş olsun Allah korumuş. Kültür mantarı değilmi yediğin

geçmiş olsun canım.bende yerim mantar ama çok şükür dokunmadı hiç farklı bi mantarmiydi acaba

Çok sağol canım valla herkes yedi birde bildiğimiz kültür mantarı doktor gebelikte bazen olabiliyor dedi. Az kaldı zaten artık dokunması ihtimal olanları bile yemem.

Epilasyon makinesi kullaniyorsan bir bacaklari dene bakalim. Nasil gidiyor. Gerci ben bir bucuk yildir agda yaptirmadim. Her halukarda aciyacakti. Sen alisiksan belki acimaz

Carsamba sabah bizim günümüz ama ne yalan söyleyeyim hala normal gelir mi diyorum. Aksam iki büyük çığlık attim kutum yırtılıyor zannettim ama geçti işte. Böyle normal yapanlara ozenmiyor değilim ama geçer oda.

Canım bugün ikinci günümüz, yarın duruma göre kalıcak ya da gidicez.. karnımın içi çok ağrıyo, sizlerimde öyle miydi? Oturup kalkmak bile çok zor
Çok kaldınız sanki...bi durum mu var...gazın mı çıkmıyor...ağrın var diye mi kalmak istiyorsun...içeride 7 kat deri doku vs var biraz ağrı olur tabi ama sen kalkıp gezmeye çalış daha çabuk atlatırsın uyumadığın zamanlarda biraz hareket et...gazın çıkmıyorsa çörek otu yağı deneyebilirsin bebeğin gazı için ben ayağının altına sürüyordum pıt pıt çıkarıyordu...icebilirsin sütü de arttırır...benim de 2 gün falan sütüm gelmemişti korkma canım gelir o çoğalır ama bol bol emzireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…