- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.561
Oda doktora göre değişiyor demekki bana söylemişti dr zaten bir hafta on gün sonra da korseye izin veriliyor
Of suratsız hemşireler en sinir olduğum inşallah denk gelmem ben düşüneyim sana yazarım müsait bir zamanda cevaplarsın
Çok geçmiş olsun Allahtan bebek iyi açılmayla ilgili doktorunla görüştün mü?
Nasıl şok olduysan rüyalarına bile girmiş kuzum. Ya dün çok farklıydı üst üste okadar çok kasılmam olduki aklıma mustu arkdaş geldi. Ondan gittim açıkcası. Bildiğin çıkmak istiyor benim cadı. Yoksa beni rahatsız etmiyor ağrılar alıştım inan.toist ay dün bütün gece seni gördüm rüyamda doğurmussun sizde bursadaymıssınız hastanede karsılasmıssız filan
Bende bugün ağdaya gidecem. Her zaman kendim yapıyordum busefer malum yaptırmak zorundayım görüş açısı sıfır çünkü ve eğilip doğrulamıyorum . Ama çok da korkuyorum nedense ve ödemim çok fazla. Ayyy gerildim bak yineGrupta Agda yaptiranlardan gaz aldim. Agda yaptirmaya gitmeyi dusunuyordum bugun ama oncesinde hemen epilasyon yapayim bacaklara dedim. Normalde cok pratik yaptigim halde oyle bir canim yandiki.. hayatta agdaya katlanamam diye dusunuyorum.
Agda yapanlar cok odemli degil sanirim. Ben artik balon gibi sisim, epilasyon yaptigim yerlerde beyaz noktalar kaldi. Agdayi hayal bile edemiyorum
Çok geçmiş olsun canım ya ne güzel açılman var. Bol bol yürüyüş yap çömel kalk istersen. Doğumu hızlandırır rahat rahat doğurursun
Çok geçmiş olsun canım bol sıvı tüket de çabuk toparla kendini.ay hiç ağrın sancın kasılman olmadı mı canım 2 cm olmuş.ben de korkuyorum doğum başlarsa anlamazsam diye :)
Kuzum doğru diyorsun ama Ben dün gece çok çaresizdim hem uykusuz hem ağrılı hem de sütü yok olan bir kadın.. enjektörle verdiklerini gördüm ama ne kadar verdiler falan bilmiyorumCanım emdikçe çoğalacak sütün.sakın stres yapma.stres sütün baş düşmanı.sen rahat ol pozitif ol.2 saatte 1 mutlaka emzir.mümkün mertebe mama vermemeye çalış.mamalar süte göre daha yoğun olduğu için midesi daha geç boşalır.öyle olunca da sütü almak istemez.böyle bir kısır döngü oluşur.bir de biberon kullanma biberonun rahatlığına alışınca memeden emmek zor geliyor bebişler.mama vermen çok gerekirse kaşık ya da enjektörle ver bence.
Çok geçmiş olsun Allahtan bebek iyi açılmayla ilgili doktorunla görüştün mü?
Canım bugün ikinci günümüz, yarın duruma göre kalıcak ya da gidicez.. karnımın içi çok ağrıyo, sizlerimde öyle miydi? Oturup kalkmak bile çok zorCanim kaç gün kaldınız hastanede
Cok gecmiş olsun canım ya gecen bende alcaktım son anda vazgectim nolur nolmaz diye ay baslamıs acılman hadi hayırlısı saglıkla kavus insallah sende
Çok geçmiş olsun cnm Allah korusun, acilman için de çok sevindim inş sağlıkla kucağına alırsın bebisiKızlar dün akşam yemeğinde mantar yemiştim akşam 10 gibi bir kusmaya başladım size anlatamam. Koştur koştur acile gittik bebeğe baktılar çok şükür bebeğimde birşey yoktu açılmama baktı hemşire 2 cm açılman var ağrın sızın yok mu dedi yok dedim normalde ağrı yapar ama dedi sen kendi doktoruna söylersin dedi. Ordan normal acile geçtik gıda zehirlenmesi yaşamışım serum falan sabaha kadar hastanedeydim. Bir daha mantar yemek mi Allah korusun hep yediğim şeydi ama bu sefer dokundu işte. Şimdi iyiyim çok şükür aklınızda bulunsun sizinde dikkat edin kızlar.
canım çok geçmiş olsun, hayret mantar nasıl zehirledi ki, ben de çok sever ve yerim mantarı, marketten paketli aldıktan sonra da bişey olmaz diye düşünürdüm. şu son günleri hayırlısıyla atlatsaydıkKızlar dün akşam yemeğinde mantar yemiştim akşam 10 gibi bir kusmaya başladım size anlatamam. Koştur koştur acile gittik bebeğe baktılar çok şükür bebeğimde birşey yoktu açılmama baktı hemşire 2 cm açılman var ağrın sızın yok mu dedi yok dedim normalde ağrı yapar ama dedi sen kendi doktoruna söylersin dedi. Ordan normal acile geçtik gıda zehirlenmesi yaşamışım serum falan sabaha kadar hastanedeydim. Bir daha mantar yemek mi Allah korusun hep yediğim şeydi ama bu sefer dokundu işte. Şimdi iyiyim çok şükür aklınızda bulunsun sizinde dikkat edin kızlar.
Çok geçmiş olsun cnm Allah korusun, acilman için de çok sevindim inş sağlıkla kucağına alırsın bebisi
Aynen canım annem de bu çocuk nasıl sığacak bu kıyafetlere diyor o kadar da kıyafet alındı. Içime doğmuş gibi herkesi uyardım patikli almayın artik diye neyseki. Bizim ailede ben hariç herkes 2 metrenin üzerinde. Annem bile 180 yani düşün. Ama aklıma çocuğumun uzun olacağı gelmemişti anası 165 oluncaKız zibinlarin ayagini keseriz seninle sigmazsa bizimki de 55 cm. Hastane çıkışında boy kaç acaba bakalım.
Çok geçmiş olsun Allah korumuş. Kültür mantarı değilmi yediğinKızlar dün akşam yemeğinde mantar yemiştim akşam 10 gibi bir kusmaya başladım size anlatamam. Koştur koştur acile gittik bebeğe baktılar çok şükür bebeğimde birşey yoktu açılmama baktı hemşire 2 cm açılman var ağrın sızın yok mu dedi yok dedim normalde ağrı yapar ama dedi sen kendi doktoruna söylersin dedi. Ordan normal acile geçtik gıda zehirlenmesi yaşamışım serum falan sabaha kadar hastanedeydim. Bir daha mantar yemek mi Allah korusun hep yediğim şeydi ama bu sefer dokundu işte. Şimdi iyiyim çok şükür aklınızda bulunsun sizinde dikkat edin kızlar.
Kızlar dün akşam yemeğinde mantar yemiştim akşam 10 gibi bir kusmaya başladım size anlatamam. Koştur koştur acile gittik bebeğe baktılar çok şükür bebeğimde birşey yoktu açılmama baktı hemşire 2 cm açılman var ağrın sızın yok mu dedi yok dedim normalde ağrı yapar ama dedi sen kendi doktoruna söylersin dedi. Ordan normal acile geçtik gıda zehirlenmesi yaşamışım serum falan sabaha kadar hastanedeydim. Bir daha mantar yemek mi Allah korusun hep yediğim şeydi ama bu sefer dokundu işte. Şimdi iyiyim çok şükür aklınızda bulunsun sizinde dikkat edin kızlar.
canım çok geçmiş olsun, hayret mantar nasıl zehirledi ki, ben de çok sever ve yerim mantarı, marketten paketli aldıktan sonra da bişey olmaz diye düşünürdüm. şu son günleri hayırlısıyla atlatsaydık
Epilasyon makinesi kullaniyorsan bir bacaklari dene bakalim. Nasil gidiyor. Gerci ben bir bucuk yildir agda yaptirmadim. Her halukarda aciyacakti. Sen alisiksan belki acimazBende bugün ağdaya gidecem. Her zaman kendim yapıyordum busefer malum yaptırmak zorundayım görüş açısı sıfır çünkü ve eğilip doğrulamıyorum . Ama çok da korkuyorum nedense ve ödemim çok fazla. Ayyy gerildim bak yine
Carsamba sabah bizim günümüz ama ne yalan söyleyeyim hala normal gelir mi diyorum. Aksam iki büyük çığlık attim kutum yırtılıyor zannettim ama geçti işte. Böyle normal yapanlara ozenmiyor değilim ama geçer oda.Sağolasın canım yaa valla açılman var deyince o halde ben bile sevindim dün yakınıyordum daha hiç belirtim yok diye. İnşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız bebişlerimizi. Sende hayırlısıyla gününü alabilirsin inşallah bugün.
Çok kaldınız sanki...bi durum mu var...gazın mı çıkmıyor...ağrın var diye mi kalmak istiyorsun...içeride 7 kat deri doku vs var biraz ağrı olur tabi ama sen kalkıp gezmeye çalış daha çabuk atlatırsın uyumadığın zamanlarda biraz hareket et...gazın çıkmıyorsa çörek otu yağı deneyebilirsin bebeğin gazı için ben ayağının altına sürüyordum pıt pıt çıkarıyordu...icebilirsin sütü de arttırır...benim de 2 gün falan sütüm gelmemişti korkma canım gelir o çoğalır ama bol bol emzireceksinCanım bugün ikinci günümüz, yarın duruma göre kalıcak ya da gidicez.. karnımın içi çok ağrıyo, sizlerimde öyle miydi? Oturup kalkmak bile çok zor
geçmiş olsun canım.bende yerim mantar ama çok şükür dokunmadı hiç farklı bi mantarmiydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?