- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.621
Benim de salı büyük gün. Hakkımızda hayırlısı olsun canım salıya kadar yok bizim doktor inşallah beklesinle uslu uslu bebişler :)
Hahah valla kuzum aceleci çıktı bu kız. Ablası uslu uslu dururdu karnımda 40+1 e kadar sesi çıkmadı yavrumunYaa çok geçmiş olsun. BEn de çok severim mantarı çok da yedim bu ara. Ama dr un dediği gibi kimseye dokunmasa da hamilelere olabiliyor. Beni de köfte zehirlemişti öyle 12. Haftamda. Neyseki açılmayı öğrendin bu vesileyle.
Ay canım nasıl çıkmak için zorluyor öyle :)) cimcimeye bak. Senin de çok kalmadı desene.
Valla 55 cm çok gelmişti bana ama dede 2 metreden fazla anneanne 1.80 olunca var tabi öyle bi ihtimal :)) maşallah kuzuma.
Can'ım sezaryen olursa 2 gece normal olursa 1 gece Doğum fiyatına dahil oluyor.
Bir nst ye gir derim canım. Diğer ağrılar değil de kasılma açılma yapabiliyor :))Dün geceden beri öyle agrılarım var ki anlatamam. Alt tarafımda iğne batmaları, sırt ve belimde dayanılmaz agrılar ve rahimde kasılmalar.. geliyor mu acaba benim prensesim? Biraz daha sürerse hastaneye gidip baktıracam. Kızlar dua edin
Doktorun gelir belki canım ya. Benimki gelir sanırım seninki de gelir. Belki şehir dışına bile çıkmamıştır.Ay evet canım beklesinler valla başka doktorda doğurmak istemem o kadar gittim geldim müziğimi bile seçtim doğum için :):) Salıdan sonra istediği an gelebilirler.
Hoş gelmiş minik kuzey, hayırlı olsun,uğur getirsin hayatınıza, uzun upuzun musmutlu bir ömrü olsun inşallah, sana da çok geçmiş olsun canım, ağrın da olsa hayatının en unutulmaz anlarını yaşıyorsun, tebrikler tatlı anneKızlar okuyamadım tüm mesajları, biz kavuştuk çok şükür darısı başınıza.. benim biraz ağrım var, kuzey kuşum sağlıklı bin şükür.. biraz iyi olunca ayrıntıları yazıcam, hepinizi çok öpüyorum
Ben de olsam sevinirdim tabi. Ne güzel normal Doğuma gidişat. Sen de haftaya doğurursun demedi deme :) o açılmanın arkası gelir elbet.Sağol canım, evet açılmayı öğrendim en azından belirtide vermeyince gelmeyecek bu çocuk diye üzülüyordum. Açılmam olduğuna resmen sevindim.
İnş cnm göğüs altı karın etim resmen çürüdü ayaklar orada surekli geriyo çocuk da rahatsız yanlara da kaymiyor hep ortada yazık valla.Hiç riske atma canım bende normal çok istiyorum ama bellimi olur son anca birşey çıkabilir. Bak benim kuzenim normal doğuracağım diye 44 haftaya kadar bekletti inatla çocuğu çocuk içerde şişmiş artık sezeryanla zor çıkarmışlar. Kendine stres yaparsan sanada stres olur. İlk bebek iri olunca normal ihtimali çok düşükmüş ikincide 4 kiloyu geçsede doğurabiliyormuşsun ama seninde ilk bebeğin demekki kısmet böyleymiş. Bak gününde belli zaten ne güzel annesi inşallah sıkıntısız bir doğumun olur.
Doktorun gelir belki canım ya. Benimki gelir sanırım seninki de gelir. Belki şehir dışına bile çıkmamıştır.
Ben de olsam sevinirdim tabi. Ne güzel normal Doğuma gidişat. Sen de haftaya doğurursun demedi deme :) o açılmanın arkası gelir elbet.
Aa süper canım gelir ozaman ya. Benimki bir ihtimal şehir dışına çıkmış olabilir diye düşünüyordum. Tatil de olsa gelir sen rahat rahat çömel :)))Yok şehir dışında değil canım tatil ya haftasonu pazarteside 23 nisan birşey olsa gelir büyük ihtimal diye düşünüyorum. Ay çok heyecanlı bir süreç yaa :)
İnş cnm göğüs altı karın etim resmen çürüdü ayaklar orada surekli geriyo çocuk da rahatsız yanlara da kaymiyor hep ortada yazık valla.
çatı muaynesi zor oluyor mu doktor banada yapacağını söyledi.kaçıncı haftada yapıldı size?hakkımızda hayırlısı olsun canm bende normal düşünüyordum catı muaynesi yapıldı pek uygun değilim normal doğuma vazgectim riske atmamak için sezeryan olucam büyük ihtimalle
Aa süper canım gelir ozaman ya. Benimki bir ihtimal şehir dışına çıkmış olabilir diye düşünüyordum. Tatil de olsa gelir sen rahat rahat çömel :)))
O ekstra oluyo sanırım canım.ben de merak ediyorum aslında hiç sormadım da hastaneye.ben Doğum paketi yaptırmıştım 1 gece yatış diyordu orda.Kızlar şimdi hastane için ödediğimiz ücret e oda da dahil dimi? Yani acaba sadece 1 geceligi mı dahil? Daha sonra atıyorum 3 gün kaldık 2 günlük ek ücret mı öderiz?
Ben de dün salak salak gülüyordum hastanede. Eşim sancın var yumuşama varmış kanama da var niye gülüyorsun diyor ama ben mutlu oldum anlamsız :))))Ay heyecan yaptım resmen yaa bu zamana kadar hiç heyecan yoktu ama dünden beri içim kıpır kıpır. :):)
evet yapabilir.koruyucu bir krem sürüp öyle çıkın güneşeOğlumu parka getirdim. Gölgeler çok serin, güneşte oturuyorum. Hamilelikte güneş ciltte leke yapar derler ya o geldi aklıma. Yapar mı ki
Ben hediye alicam kiyafet ziyarete giderken tatli bisey alirim.Kızlar doktorunuza hediye alacakmısınız. Ben ilk doğumda almamıştım gerekli görmemiştim ama doktorum çok ilgili güleryüzlü hep cevap veriyor sorularıma bir jest olur gibi düşündüm ben. Var mı aranızda alacak olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?