2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim de salı büyük gün. Hakkımızda hayırlısı olsun canım salıya kadar yok bizim doktor inşallah beklesinle uslu uslu bebişler :)

Ay evet canım beklesinler valla başka doktorda doğurmak istemem o kadar gittim geldim müziğimi bile seçtim doğum için :):) Salıdan sonra istediği an gelebilirler.

Hahah valla kuzum aceleci çıktı bu kız. Ablası uslu uslu dururdu karnımda 40+1 e kadar sesi çıkmadı yavrumun

Oğlumu parka getirdim. Gölgeler çok serin, güneşte oturuyorum. Hamilelikte güneş ciltte leke yapar derler ya o geldi aklıma. Yapar mı ki

Bir nst ye gir derim canım. Diğer ağrılar değil de kasılma açılma yapabiliyor :))

Ay evet canım beklesinler valla başka doktorda doğurmak istemem o kadar gittim geldim müziğimi bile seçtim doğum için :):) Salıdan sonra istediği an gelebilirler.
Doktorun gelir belki canım ya. Benimki gelir sanırım seninki de gelir. Belki şehir dışına bile çıkmamıştır.

Hoş gelmiş minik kuzey, hayırlı olsun,uğur getirsin hayatınıza, uzun upuzun musmutlu bir ömrü olsun inşallah, sana da çok geçmiş olsun canım, ağrın da olsa hayatının en unutulmaz anlarını yaşıyorsun, tebrikler tatlı anne

Sağol canım, evet açılmayı öğrendim en azından belirtide vermeyince gelmeyecek bu çocuk diye üzülüyordum. Açılmam olduğuna resmen sevindim.
Ben de olsam sevinirdim tabi. Ne güzel normal Doğuma gidişat. Sen de haftaya doğurursun demedi deme :) o açılmanın arkası gelir elbet.

İnş cnm göğüs altı karın etim resmen çürüdü ayaklar orada surekli geriyo çocuk da rahatsız yanlara da kaymiyor hep ortada yazık valla.

Doktorun gelir belki canım ya. Benimki gelir sanırım seninki de gelir. Belki şehir dışına bile çıkmamıştır.

Yok şehir dışında değil canım tatil ya haftasonu pazarteside 23 nisan birşey olsa gelir büyük ihtimal diye düşünüyorum. Ay çok heyecanlı bir süreç yaa :)

Yok şehir dışında değil canım tatil ya haftasonu pazarteside 23 nisan birşey olsa gelir büyük ihtimal diye düşünüyorum. Ay çok heyecanlı bir süreç yaa :)
Aa süper canım gelir ozaman ya. Benimki bir ihtimal şehir dışına çıkmış olabilir diye düşünüyordum. Tatil de olsa gelir sen rahat rahat çömel :)))

İnş cnm göğüs altı karın etim resmen çürüdü ayaklar orada surekli geriyo çocuk da rahatsız yanlara da kaymiyor hep ortada yazık valla.

Kıyamam canım yaa, artık gerçekten son günler zor geçiyor dün ben ilk defa ağladım artık çıksın diye Allah affetsin ama. Zor oluyor gerçekten. Hep diyorum 10 ay 11 ay olsa kimse bir daha doğurmazmış.

hakkımızda hayırlısı olsun canm bende normal düşünüyordum catı muaynesi yapıldı pek uygun değilim normal doğuma vazgectim riske atmamak için sezeryan olucam büyük ihtimalle
çatı muaynesi zor oluyor mu doktor banada yapacağını söyledi.kaçıncı haftada yapıldı size?

Kızlar doktorunuza hediye alacakmısınız. Ben ilk doğumda almamıştım gerekli görmemiştim ama doktorum çok ilgili güleryüzlü hep cevap veriyor sorularıma bir jest olur gibi düşündüm ben. Var mı aranızda alacak olan

Kızlar şimdi hastane için ödediğimiz ücret e oda da dahil dimi? Yani acaba sadece 1 geceligi mı dahil? Daha sonra atıyorum 3 gün kaldık 2 günlük ek ücret mı öderiz?
O ekstra oluyo sanırım canım.ben de merak ediyorum aslında hiç sormadım da hastaneye.ben Doğum paketi yaptırmıştım 1 gece yatış diyordu orda.

Ben hediye alicam kiyafet ziyarete giderken tatli bisey alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…