- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.601
Beklerim canım beklemem mi ya tembel anasına yardımı olsun daBunun icin bı 15 sene beklemen gerekicek
İnşallah canım, eve çıksak ben de rahat edicem gibime geliyor ama doktor bırakmıyor. Benim bir öğrencimin şekeri düşmüş, mama vermemişler süt beklemişler, çocuk şu an kaynaştırma, hafif düzey zeka geriliği raporu var. Ödüm kopar şeker düşmesindensütüm yok diye hic stres yapma canım.eve geçince bol duş alırsın.duşta artırıyor muş.Gerçi dikişlerin var mi bilmiyorum varsa beklemen gerekebilir.bide su ara gerekirse mama ver bence.kan şekeri düşerse sarılık olma ihtimali artıyor.ilerleyen zamanlarda bol bol emzirir acısını çıkartırsınız zaten
Cok gecmis olsun canim ucuz atlatmissiniz. Esinde bir sey yok muydu sadece sende mi oldu? Mantari nerden almistiniz? Marketten falan aldiysaniz hangi market biz de dikkat edelim mantarincok severim.
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et Allah korumuş. Ama açılman olmasına çok sevindim hadi inşallah devamı gelir hayırlı bi sekildePazardan canım marketten değil eşim kayınvalidem kayınbabam herkes yedi ama bir bende oldu. Doktor gebelikte olabiliyor dedi. Hep yersin ama bu sefer dokunur dedi son haftalar böyle şeyler daha çok olabiliyormuş.
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et Allah korumuş. Ama açılman olmasına çok sevindim hadi inşallah devamı gelir hayırlı bi sekilde
Kesinlikle daha rahat oluyor da bazı dr ona da Yok diyormuş işteBen cıktıgım gün takmaya baslamıstım canım ilk zamanlar daha zor ya oturup kalkmak cok rahat ettim
İnşallah ağrısız sızısız devam eder bir nefeste doğurursun canımYok canım doktorum salı gününe kadar yok salı günüde randevum var zaten o zaman sorarım artık. Hemşire endişelenecek bir açıklık değil dedi dün. Kendi doktorum geçen hafta gerçek sancın başlarsa hissetmeme gibi bir durum olamaz demişti.
Ağrır tabi canım kolay değil bir sürü dikiş var bir kaç güne daha da rahatlarsın az daha sabırCanım bugün ikinci günümüz, yarın duruma göre kalıcak ya da gidicez.. karnımın içi çok ağrıyo, sizlerimde öyle miydi? Oturup kalkmak bile çok zor
Maşalllah eee Görünen köy klavuz istemezmiş senin kız uzun olmasında kim uzun olsun ben olsam direk 3 aylık alırdım herşeyi :))Aynen canım annem de bu çocuk nasıl sığacak bu kıyafetlere diyor o kadar da kıyafet alındı. Içime doğmuş gibi herkesi uyardım patikli almayın artik diye neyseki. Bizim ailede ben hariç herkes 2 metrenin üzerinde. Annem bile 180 yani düşün. Ama aklıma çocuğumun uzun olacağı gelmemişti anası 165 oluncahastane çıkışına da patiksiz bi kaç tane koyayım bari
Ağrın sızın olmasa dahi sezaryen da iki gün kalınıyormuş ben ilk kızımda bir gece kalmıştım Nesrin hanım artık 2 gece dedi banaAgrım var, annem yaşlı eşim işbilmez, burda hemşireler sana bakar dedi.. gaz çıkardım ana tuvalete de çıkmam gerekiyormuşevden başka yerde yapamam ki ben.. göğüs uçlarım çok acıyor senin de öyle miydi? Bi de oğlan tombul ya doymuyor diyorlar
Benim gittiğim hastaneyede 2 gece refakatçi Bebeğin 3 ve 5 gün kontrolü ilkgün kuaför hizmeti dahil fiyat verdilerKızlar şimdi hastane için ödediğimiz ücret e oda da dahil dimi? Yani acaba sadece 1 geceligi mı dahil? Daha sonra atıyorum 3 gün kaldık 2 günlük ek ücret mı öderiz?
Yaa çok geçmiş olsun. BEn de çok severim mantarı çok da yedim bu ara. Ama dr un dediği gibi kimseye dokunmasa da hamilelere olabiliyor. Beni de köfte zehirlemişti öyle 12. Haftamda. Neyseki açılmayı öğrendin bu vesileyle.Kızlar dün akşam yemeğinde mantar yemiştim akşam 10 gibi bir kusmaya başladım size anlatamam. Koştur koştur acile gittik bebeğe baktılar çok şükür bebeğimde birşey yoktu açılmama baktı hemşire 2 cm açılman var ağrın sızın yok mu dedi yok dedim normalde ağrı yapar ama dedi sen kendi doktoruna söylersin dedi. Ordan normal acile geçtik gıda zehirlenmesi yaşamışım serum falan sabaha kadar hastanedeydim. Bir daha mantar yemek mi Allah korusun hep yediğim şeydi ama bu sefer dokundu işte. Şimdi iyiyim çok şükür aklınızda bulunsun sizinde dikkat edin kızlar.
Ay canım nasıl çıkmak için zorluyor öyle :)) cimcimeye bak. Senin de çok kalmadı desene.Nasıl şok olduysan rüyalarına bile girmiş kuzum. Ya dün çok farklıydı üst üste okadar çok kasılmam olduki aklıma mustu arkdaş geldi. Ondan gittim açıkcası. Bildiğin çıkmak istiyor benim cadı. Yoksa beni rahatsız etmiyor ağrılar alıştım inan.
Keşke yakın olsaymışız ne güzel görüşürdük.
Valla 55 cm çok gelmişti bana ama dede 2 metreden fazla anneanne 1.80 olunca var tabi öyle bi ihtimal :)) maşallah kuzuma.Aynen canım annem de bu çocuk nasıl sığacak bu kıyafetlere diyor o kadar da kıyafet alındı. Içime doğmuş gibi herkesi uyardım patikli almayın artik diye neyseki. Bizim ailede ben hariç herkes 2 metrenin üzerinde. Annem bile 180 yani düşün. Ama aklıma çocuğumun uzun olacağı gelmemişti anası 165 oluncahastane çıkışına da patiksiz bi kaç tane koyayım bari
Can'ım sezaryen olursa 2 gece normal olursa 1 gece Doğum fiyatına dahil oluyor.Kızlar şimdi hastane için ödediğimiz ücret e oda da dahil dimi? Yani acaba sadece 1 geceligi mı dahil? Daha sonra atıyorum 3 gün kaldık 2 günlük ek ücret mı öderiz?
Ay canım çok geçmiş olsun..neyseki ucuz atlatmışsın...hamilelikte vücut değiştiğinden farklı tepkiler veriyor..her zaman dışardan yediğim lokantalarda fln ne zaman bir şey yesem karnimi bozdu..2-3 kez aynı şey olunca dışardan ağzıma birşey sürmedimKızlar dün akşam yemeğinde mantar yemiştim akşam 10 gibi bir kusmaya başladım size anlatamam. Koştur koştur acile gittik bebeğe baktılar çok şükür bebeğimde birşey yoktu açılmama baktı hemşire 2 cm açılman var ağrın sızın yok mu dedi yok dedim normalde ağrı yapar ama dedi sen kendi doktoruna söylersin dedi. Ordan normal acile geçtik gıda zehirlenmesi yaşamışım serum falan sabaha kadar hastanedeydim. Bir daha mantar yemek mi Allah korusun hep yediğim şeydi ama bu sefer dokundu işte. Şimdi iyiyim çok şükür aklınızda bulunsun sizinde dikkat edin kızlar.
önemli değil canımHehe ben şimdiki temizlikte sandım kusura bakma canım
Çıtı pıtı olaydı ne vardı, neyse üst mutfak dolaplarini sildiririm napayim
Saliya kadar doktorun yoksa fazla da hareket etme bence. Birden dogum baslarsa baska bir doktora kalirsin :/Ay sağol canım inşallah devamı gelir salıya randevuma kadar ben yürüyüş hareket falan yapayımda bakalım o zamana kadar etkisi olacakmı.
Öyle olması lazım eğer sankoda yapacaksan gece ücreti pahalı konuşsaydın birÇok geçmiş olsun canım, dikkat et Allah korumuş. Ama açılman olmasına çok sevindim hadi inşallah devamı gelir hayırlı bi sekilde
Süper valla canım yıpratmadan güzel güzel açılsın.kolayca doğsun bebişin inşallah :)Valla halende ağrım sızım kasılmam yok canım. Yada ben hissetmiyorum ama geçen hafta ben doktoruma sorduğumda sancın çok yükseldiğinde hissetmeme gibi bir şansın yok dedi. Ama açılma bana sürpriz oldu dün akşam. Salı günü randevum var bakalım en diyecek doktorum.
Yaa çok geçmiş olsun. BEn de çok severim mantarı çok da yedim bu ara. Ama dr un dediği gibi kimseye dokunmasa da hamilelere olabiliyor. Beni de köfte zehirlemişti öyle 12. Haftamda. Neyseki açılmayı öğrendin bu vesileyle.
Haklısın canım ilk gündü daha yorgundun.her şey güzel olacak ama merak etme.bebeğini kucakla bol bol.çok iyi gelecek ikinize de.memişler süt dolacak inşallah :) bol bol da su iç.yeşillik ye süt üretimini arttırır.mayalı şeyler de iyi oluyor.boza,yeşil mercimek de iyi gelir.Kuzum doğru diyorsun ama Ben dün gece çok çaresizdim hem uykusuz hem ağrılı hem de sütü yok olan bir kadın.. enjektörle verdiklerini gördüm ama ne kadar verdiler falan bilmiyorum
4 mayıs şuan hayal benim için canım :)) salıya kadar dayansın bari tatilde gelmesin diliyorum :)) wc hissi gerçekten oluyor dün hep varmış gibi hissettim eve geldim zaten ishal olmuşum düşğnno hreketlerden. Senin de başladı demekki canım. Dünden beri şöyle teselli ediyorum en azından kendi istediği zamanda gelecek erken gelse bile. O da önemli sonuçta. Napalım en hayırlısı sağlıklısı olsun bizim içinSenin 4 mayısı beklemicek galiba canım
Benimde iki gündür belim basladı bide asagı baskısı arttı adet agrısı gibi sızlıyoda bide afedersin büyük tuvaletim varmıs gibi cogu zaman ama yok
Ay keske ya . 2013 mart annelerinden vardı bi arkadasım gerci subat annesi olduk ama istanbulda o da cok görüştük halada görüşüyoruz ablası var bursada görüşebildik hep
Sen beni dinle korseyi sor karnını toparlıyo bi bosluk kalmıyo oturup kalkmak rahat oluyo gercekten bak resim eklicem asagıya
Aynen öyle canım bünye çok değişiyor hamilelikte hep yaptığımız şey zannediyoruz ama artık iki canlı olduğumuz için vücut çok farklı tepkiler veriyor. Çok dikkatli olmak gerekiyor. Bende dışardan çok birşey yemedim dikkat ettim genelde ama bazen dikkat etsende olabiliyor. Allahım bebişlerimizi korusun.Ay canım çok geçmiş olsun..neyseki ucuz atlatmışsın...hamilelikte vücut değiştiğinden farklı tepkiler veriyor..her zaman dışardan yediğim lokantalarda fln ne zaman bir şey yesem karnimi bozdu..2-3 kez aynı şey olunca dışardan ağzıma birşey sürmedim
Saliya kadar doktorun yoksa fazla da hareket etme bence. Birden dogum baslarsa baska bir doktora kalirsin :/
Süper valla canım yıpratmadan güzel güzel açılsın.kolayca doğsun bebişin inşallah :)
Benim de salı büyük gün. Hakkımızda hayırlısı olsun canım salıya kadar yok bizim doktor inşallah beklesinle uslu uslu bebişler :)Dün biraz çömelmiştim bugünde yürüyüş yapar çömelirim yine doktoruma soramıyorum salı gününe kadar yok salı günü sabah zaten randevum var inşallah o zamana kadar dahada açılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?