2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de dün salak salak gülüyordum hastanede. Eşim sancın var yumuşama varmış kanama da var niye gülüyorsun diyor ama ben mutlu oldum anlamsız :))))
Aynı ben dün bir yandan kusuyorum bir yandan hemşire kontrol ediyorum nasıl gülüyorum açılma var deyince başlamış artık deyince İnsan mutlu oluyor yaa heyecandan çok değişik bir duygu :)

Kıyamam canım yaa, artık gerçekten son günler zor geçiyor dün ben ilk defa ağladım artık çıksın diye Allah affetsin ama. Zor oluyor gerçekten. Hep diyorum 10 ay 11 ay olsa kimse bir daha doğurmazmış.
Evet valla haklısın gece hele resmen demir kütlesi karnimda hele o kramplar, sağdan sola bile dönememek panda gibi ayyy bir hafta daha zor hele ay olsa.

çatı muaynesi zor oluyor mu doktor banada yapacağını söyledi.kaçıncı haftada yapıldı size?

Bana dogumdan once yapilmadi:) 37+5te dogurdum. Ama normal dogumda cati muayenesi en az 10 kez yapiliyor:) kac cm acilma vs diye. Bence cok zor:) sancin varken yapiyorlar ozellikle. Mahvoldum ben.

Evet valla haklısın gece hele resmen demir kütlesi karnimda hele o kramplar, sağdan sola bile dönememek panda gibi ayyy bir hafta daha zor hele ay olsa.

çok iyi anlıyorum canım seni. İnşallah doğumun kolay olur senin burda ilk doğuranlardan olman gerekiyordu. Bu süreçte zorladı seni ha bugün ha yarın kaldın öyle. İnşallah acısız sızısız kavuşursun bebeğine.

Ay amin insaAllah canm benim . Bende dün gittim doktora bu sefer baş ölçüsünü bi hafta ileri-de söyledi herşey yolunda baş aşağı pozisyonda böyle devam ederse normal doğum yaparsın herşey iyi sağlıklı dedi demekki az biraz büyüklük sıkıntı olmayabiliyo bende normal doğum yapmak istiyorum insaAlalh hakkımızda hayırlısı olsun herşey

Ayy bırak sen şu hemşireleri ya ne doymayacak emme refleksi var onlarda doysun doymasın emmek ister emecek sütü çogaltacak bu iyi bişey bi yandan...yara oldu benim de ilk başta tam düzgün tutturamadığimız için oluyormuş sütunden sür açik birak göğüslerini emmediği zaman...

Öyle olması lazım eğer sankoda yapacaksan gece ücreti pahalı konuşsaydın bir
Evet canım sankoda yapıcam şimdi gecelik ücret+doğum sezaryen 1500 tl demişlerdi ilk sorduğumda. Normal dogum 1900dü. Bakalım artik doğumdan sonra nasıl bi hesap çıkaracaklar inşallah şok olmayız

Canim keske cikmasaydi esin .
Icini rahat tut.insallah birsey olmaz acil telefon vs hazirda olsun stres olmaman icin .
Hadi hayirlisi canim .bebekler tek tek geliyor ins
Masallah canim .
Meme ucuna uzuldum ya acisini cok iyi bilirim.
Sutunle silmeyi unutma emzirdikten sonra ve once

Siliyorum ama duzelmiyor. Yaniyor

Kizlar bunlari okudum ilk sancim geldi

Peygamberimiz (ASM) şöyle tavsiye buyurmuştur:

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

Anlamı:

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah’tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O’nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir.

Cok gecmis olsun canim niye zehirledi acaba .
Allah korusun .
Banada doktor uzun olacak demisti.
Zaten oglumda uzun dogmustu hemsireler ilkkez boyle uzun bebek gorduk demislerdi
Canim hemen kaydettim.saol bilgiler icin

Kizlar meme uclarim yara lansino falan fayda etmiyo.

Canım ben garmestan krem kullanmıştım 2 gün sürmedi iyileşmesi. Birde gebelik okulunda havuç rendeleyip zeytinyağı ile karıştırıp macun kıvamında sürün demişlerdi. Zeytinyağının asidini çıkarmayı unutma canim

Kızlar şimdi hastane için ödediğimiz ücret e oda da dahil dimi? Yani acaba sadece 1 geceligi mı dahil? Daha sonra atıyorum 3 gün kaldık 2 günlük ek ücret mı öderiz?
Hastaneye gore degisiyor canim .benim bu sonki hastanede 2.gunede az bi ucret istiyolar .sormadim nekadar diye
Devam ederse bakil canim hayirlisi olsun.
Oğlumu parka getirdim. Gölgeler çok serin, güneşte oturuyorum. Hamilelikte güneş ciltte leke yapar derler ya o geldi aklıma. Yapar mı ki
Yapar canim .dikkat et.
Benim oglumdada bu doktor du.ozaman hediye vermemistim ama simdi dusunuyorum.
Cok cici olmuslar canim .
Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…