2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar az once kaza yaptik arabanin biri geldi yandan carpti cok korktum ya Allah tan ciddi bisey yok iyiz sukur
Canım geçmiş olsun sadaka çıkartin evden bide arabaya her binisinizde 50 kuruş 1 lira koyun arabanın bı yerine sonra onları verin sadaka.olarak kazadan beladan korur

Canım aktardan rezene cekilmemis kimyon anson al canım cayini yap 1er çay kaşığı rezene ve kimyon yarim çay kaşığı anason sıcak suda 5 dk demle ve çayını iç hem süt yapar hem gazını çıkarır. Bebek icin işine yarar gaz konusunda. Ben oğlumda hep kullandım test edilip onaylanmıştır.

Arkadaşlar selam 42 günlük küvez macerasından sonra nihayet evimizdeyiz oğlumla. Burda bana destek olan moral veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum sizler yakınlarından daha yakın oldunuz hepinizden Allah razı olsun 1060 gr doğan oğlum 1975 de evimize geldi resmini teyzelerine gönderiyorum :)

Eklentiler

• 974FC0A5-D1EA-46B1-A910-FBB79127DE1A.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 141
Ay hiç o açıdan düşünmemiştim Başlarmı acaba birden öyle hiç belirtide vermedi ya olabilir de burdaki çoğu doğum aniden oldu. Doğru dedin canım ben dikkat edeyim azcık ne olur ne olmaz ya.
DOgumun baslangici icin 3 cm acilmayi baz aliyorlar ama ne olur ne olmaz. Dikkat et bence.

Oooyyy maşallah...yaradana kurban...Allah analı babalı hayırlı uzun ömürler versin...sağlıkla inşallah

Yaaaaaaa cok tatli masallahhhh deliriyorum boyle bebek resimleri gordukce. Benim oglum da dogsun artik

Evet canım sankoda yapıcam şimdi gecelik ücret+doğum sezaryen 1500 tl demişlerdi ilk sorduğumda. Normal dogum 1900dü. Bakalım artik doğumdan sonra nasıl bi hesap çıkaracaklar inşallah şok olmayız
Fiyat iyiymiş bak enteresan olanı normal doğum daha pahalı ha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…