2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oy Allah'ım Allah'ım maşallah teyzesi onun o ellerini çıtır çıtır yeeeeerrrrrrrr mis kokulu kuzum benim ya çok duygulandım yemin ederim kurban olayım verene yaaaa

Allah'ım mucizeye bakarmisiniz nazardan saklasın rabbim birdaha ayrılık göstermesin inşallah

Z Zynp0606 canm hiç stres yapma Allaha emanet olun inşallah. Kendini Allaha bırak hiçbir terslik olmaz. Sertleşme bendede asırı oluyor ama çok şükür bi problem olmadı. Ne olur olmaz yinede bi taksi numarası hazır bulundur. Hiç telaş yapma, bu hayatta herseye hazırlıklı bulunmalıyız. Takdir Allahtan tedbir bizden

Allahım maşallah ona ne kadar tatlı maşallah gözün aydn allahim onada sizede saglikli uzun omürler versn inşallah

Aynen canım benim de çok garibime gitti, bir de ilk doğum daha pahaliymis diğer doğumlar daha ucuzmus bu da çok enteresan
Devlet de normal doğum yaptıran doktora teşvik parası veriyormuş fazladan...normal doğumu teşvik etmek için yani keyfi sezaryen yapılmasın diye...genelde ya aynı fiyat ya normal doğum daha pahalı oluyor...bi de ilkte hiçbir şey belli değil belki ondan ilk fazladır yani herhangi bir komplikasyon olsa bilinmiyor sonuçta

Aaa hiç duymamıştım canım çok ilginç teşvik parası demek

Kızlar bebeğim çok hızlı hareket ediyor yada kasılıyorum sancı hem öne hem arkaya vuruyor duş alıp beklesemmi diyorum ama o ağrı gelince bişey yapamıyorum doğum sancısımı bu acaba drumda il dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…