2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Gözünaydın canım maşallah rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Çok tatlı yaa

En sabırsız bebeğimiz :) maşallah canım büyümüş bile kuzucuk.sıkıntılar geride kaldı.gözünüz aydın :)

Minnak kuzum benim masallah büyümüş bile

Kızlar çok şükür annem akşam 5te bincek otobüse 8 gibi gelir inşallah geçen gün gelemeyecek diye çok üzülmüştüm evi temizledim falan ağrım olunca yattım dinlendim akşama yemeğe pratik ne yapayım kendimi çok yormadan

Pratik yemek deyince aklima hep firina sürülen balik veya tavuk gelir. Ben bu aksam tavuk yapacam. Patatesle domatesle karistirip surecem firina. Misafirim da var gerci yanina baska seyler de yapacam cok pratik olmayacak ama belki sana fikir olur.

Maşallah süphanallah hoşgelmiş sefa gelmiş evine gözünüz aydın bizim içinde kokla prensi

Ay yavrum benim minik kuş maşallah sana kuzucuğum... Çok şükür Rabbime bugünleri gösterdi sana... Darısı başımıza İnş yavrularımızı kucaklayalım

Masallah kiyamam yerim onu cok saglikli bi bebek olur insallah

Kızlar aklıma gelmişken paylaşayım; bebişleriniz için eczaneden burun aspiratörü ve deniz suyu almayı unutmayın. O küçük burunları çok sık tıkanıyor ve o zaman ne emebiliyor ne de uyuyabiliyorlar. Benim oğlum 3 yaşında hala sıksık tıkanıyor. az önce yine açtım burnunu.

Kızlar afedersiniz göbeğin altı varya vajinanin o düz kısmı en yukarı kısmı, benim sanırım orada da yirtiklar oluşmuş yukarda aşağı doğru, agda da yaptirdim ya çok fena açıyor çürük gibi. Dokunamiyorum bile göbeğim değince bile acıyla sıçrıyorum ya orda da yırtık oluşur mu Allah'ım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…