2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

canım bana da geçen hafta (36+5 iken) ciğer geliştirici iğne vurdular. ikinci dozu da 24 saat sonra vurmalıyız demişlerdi. Ertesi gün tekrar vurulmuştum 2.kez .. başka da bir şey demediler bana. Acaba bir kere daha mı vurulmam gerekecek, anlamadım ben

Beyazkediiiiii EvBoregi ve arada doğum yağpmış oluğptapta kaçırdığım olduysa tüm bayanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyorum benimde bu günü saymazsak son 1 günüm Rabbim gün sayan herkese sabırlar versin.
Tüm beden ve ev bakımımı hamdolsun hallettim. Annemlerde yolda geliyolar hayırlısıyla. Artık sadece dinlenip pazartesi sabahı beklicem. Bende heyecan dorukta.Dualarınızı eksik etmeyin.

Ay yavrum benim minik kuş maşallah sana kuzucuğum... Çok şükür Rabbime bugünleri gösterdi sana... Darısı başımıza İnş yavrularımızı kucaklayalım
Çok şükür canım hayal gibi geliyordu. İnşallah canım hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Sonun da isme karar verilmiş darısı başıma çöm güzeller

Kizlar az once kaza yaptik arabanin biri geldi yandan carpti cok korktum ya Allah tan ciddi bisey yok iyiz sukur
Çok Çok geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakanız varmış...

Oy veren Allah a kurban ne güzel çıkmış maşallah tekbir getiriyor annesi birazdan namaza başlayacak sanki :))

Allah razı olsun canım 2 günümüz kaldı sağ Salim atlatırız inşallah dr tatil için şehir dışına çıkmış birde onu öğrendim Allah a emanetiz artık

Kızlar sezaryende ameliyat önlügü giyiyoruz ya kendi geceligimizi odaya gelince mi giyiyoruz?
Odanda sondayı falan çıkardıktan sonra giyiniyorsun

Arkadaşlar hep yazacağım unutuyorum yeni annelere tavsiyem lütfen etrafınızda olup sütün Yok diyen kişilerden hızla uzaklaşın yeni Doğum yapmış anne kendi acısını sancısını bile unutup bebeğine odaklanıyor en büyük stresi de acaba doyuyor mu?bezlerini takip edin doluysa kakasını yapıyorsa doyuyordur zaten ilk on gün vücuttan ödem attığı için ne kadar doysada çok az kilo kaybı oluyor...her göğüs başı ve yapısı farklı her göğüsten süt fışkırmaz bende hiç öyle birşey olmadı mesela çünkü sütüm yağlı ve koyuydu kızım günde neredeyse 50 grama yakın alıyordu ama hiç göğüs pedi kullanmadım. Bebeğinizi emzirdikten sorma mümkünse sağın bu vücudun daha çok süt üretmesini sağlıyor. Çok çok ekstra bir durum olmazsa her annenin bebeğine yetecek kadar sütü vardır buna İnan’ın inşallah hepimiz ilk 5-6 ay sadece anne sütüyle besleriz bebeklerimizi

Hayırlısı ile saglicakla alirsin beebisini kucagina ins

@eylul987 Schneller65 kızlar ben bugünkü muayenede ümidimi kaybettim

arkadaşlarımın bebek kafa çevresi 33 cm olan normal doğumundan bahsettim; doktorum ultrasonda ölçtüğümüz çap ile matematik olarak benim ulaştığım çap neticesinin aynı olmadığını söyledi. "Ultrasonda 10cm nin üzerinde kafa çapı olan bebek normal doğumla gelemez. Çok istiyorsan dener bekleriz ama riske sokarsın bebeği" dedi bu kadar keskin ve net cümleler kurmamıştı daha önce.. Sezaryenden çok korkuyorum ama yapacak bir şey yok Bebeğimin kafa çapı şuan 9,43 cm ve 9,50 cm olursa sezaryen diye kendimi de şartladım bugün.
Haftaya çatı muayenesi yapacak; sonrasında doğumla ilgili daha net konuşuruz sanıyorum..
Tüm anne adayları için her şeyin en hayırlısı olsun.

Pazartesi erken değilmi canım

@Kahverengikus @semabsrn @adven @Piremses_bsra doğru mu etiketledim diyabetik kızlar...dondurma yediniz mi hiç...koca kornet yedim 136 çıktı doğru mudur...epey de şekerli bişey yani...bilemedim...cihaz da yeni pili de...
canm ben de diabetlilerdenim ve gecen gun 2 top dondurma yedim hem de diyetisyen tavsiyesi ile. benm aclik 78, tokluk 90 civari geliyordu. doktor 78 az 90 da daha fazla olabilir dedi ve haftada 2 gun ogleden sonraki ara ogunumde 2 top dondurma yiyebilecegimi soyledi. ama dondurmayi kulahsiz yememi ve market dondurmasi yerine pastanelerin kendilerinin yaptigi dondurmalardan yememi soyledi

Sagolasin canim, insallah dinlenir cabuk iyilesirsin de tek derdin yavrunla ilgilenmek olur. Allahm ikinize de saglik,sihhat versin

Benim 9.5 olsaydı sevinçle doğumu beklerdim şuan benim 10 dr 10 nu geçmezse deneriz dedi şuan bir iki gün içinde gelse doğurmayı denerim ama artık şansım git gide bitti sayılır ben nerden bir iki gün içinde doğurayım

Aaa...süpermiş o zaman...tatlı iyi gelmiyor da normalde bana eşim almıs gelmiş oğlum falan oh yiyorlar ben de yiyeyim dedim sonra da korktum ama normal yani...demek ki dondurma fazla yükseltmiycek...bu arada 90 diye tokluk şekeri olur mu kız...en düşük 112 oldu tokluk benim bugüne kadar...tövbe tanrıma...ben de benimki şeker sayılmaz diyorum bizimki şekerse seninki ne

Amin inşaallah cnm psikolojim bozuldu ağrı sızı kasilma sancı derken açılma falan olamadı demekki başlamadi doğum. Sürekli islandim suyum geliyor sanıyorum

O zaman az sabrediym garmastanla gecer herhalde herkes oyle diyo da ben sabirsizim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…