- 9 Ekim 2010
- 205
- 249
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.721
kızlar herkese selamlar,EvBoregi , @BenekliKelebek ve Beyazkediiiiii ye hayırlı doğumlar. @Assos sen de doğum yapmışsın çok sevindim, inşallah hepinizin bebekleri sağlıklıdır.
benimde bugün doktor kontrolü vardı doktor plasentada yaşlanma var dedi. bunun dışında bir de ciğer geliştirici iğne vurulan anneler ben 30. haftamda vurulmuştum. doktor erken dönem bu iğneyi vurulan anneler hemen doğum yapmazsa bebekte ciğer gelişimi baskılanabiliyor, doğumdan birgün önce bir doz daha vurulmalısın dedi, sizin de aklınızda olsun doktorlarınıza danışın.
bebeğimin kilosu geçen hafta ile aynı çıktı ben de doktora sormayı unuttum telaştan, ölçümler son haftada şaşabilir dedi. oysa geçen hafta iki hafta ilerde çıkınca epey canımız sıkılmıştı. malum şeker hastasıyım. bende son durumlar böyle. herkese sağlıklı bir hafta sonu diliyorum
Çok şükür canım hayal gibi geliyordu. İnşallah canım hayırlı haberlerinizi bekliyorumAy yavrum benim minik kuş maşallah sana kuzucuğum... Çok şükür Rabbime bugünleri gösterdi sana... Darısı başımıza İnş yavrularımızı kucaklayalım
Sonun da isme karar verilmiş darısı başıma
Çok Çok geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakanız varmış...Kizlar az once kaza yaptik arabanin biri geldi yandan carpti cok korktum ya Allah tan ciddi bisey yok iyiz sukur
Oy veren Allah a kurban ne güzel çıkmış maşallah tekbir getiriyor annesi birazdan namaza başlayacak sanki :))Arkadaşlar selam 42 günlük küvez macerasından sonra nihayet evimizdeyiz oğlumla. Burda bana destek olan moral veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum sizler yakınlarından daha yakın oldunuz hepinizden Allah razı olsun 1060 gr doğan oğlum 1975 de evimize geldi resmini teyzelerine gönderiyorum :)
Allah razı olsun canım 2 günümüz kaldı sağ Salim atlatırız inşallah dr tatil için şehir dışına çıkmış birde onu öğrendimZ Zynp0606 canm hiç stres yapma Allaha emanet olun inşallah. Kendini Allaha bırak hiçbir terslik olmaz. Sertleşme bendede asırı oluyor ama çok şükür bi problem olmadı. Ne olur olmaz yinede bi taksi numarası hazır bulundur. Hiç telaş yapma, bu hayatta herseye hazırlıklı bulunmalıyız. Takdir Allahtan tedbir bizden
Odanda sondayı falan çıkardıktan sonra giyiniyorsunKızlar sezaryende ameliyat önlügü giyiyoruz ya kendi geceligimizi odaya gelince mi giyiyoruz?
Hayırlısı ile saglicakla alirsin beebisini kucagina insBeyazkediiiiii EvBoregi ve arada doğum yağpmış oluğptapta kaçırdığım olduysa tüm bayanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyorum benimde bu günü saymazsak son 1 günüm Rabbim gün sayan herkese sabırlar versin.
Tüm beden ve ev bakımımı hamdolsun hallettim. Annemlerde yolda geliyolar hayırlısıyla. Artık sadece dinlenip pazartesi sabahı beklicem. Bende heyecan dorukta.Dualarınızı eksik etmeyin.
Pazartesi erken değilmi canımBeyazkediiiiii EvBoregi ve arada doğum yağpmış oluğptapta kaçırdığım olduysa tüm bayanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyorum benimde bu günü saymazsak son 1 günüm Rabbim gün sayan herkese sabırlar versin.
Tüm beden ve ev bakımımı hamdolsun hallettim. Annemlerde yolda geliyolar hayırlısıyla. Artık sadece dinlenip pazartesi sabahı beklicem. Bende heyecan dorukta.Dualarınızı eksik etmeyin.
canm ben de diabetlilerdenim ve gecen gun 2 top dondurma yedim hem de diyetisyen tavsiyesi ile. benm aclik 78, tokluk 90 civari geliyordu. doktor 78 az 90 da daha fazla olabilir dedi ve haftada 2 gun ogleden sonraki ara ogunumde 2 top dondurma yiyebilecegimi soyledi. ama dondurmayi kulahsiz yememi ve market dondurmasi yerine pastanelerin kendilerinin yaptigi dondurmalardan yememi soyledi@Kahverengikus @semabsrn @adven @Piremses_bsra doğru mu etiketledim diyabetik kızlar...dondurma yediniz mi hiç...koca kornet yedim 136 çıktı doğru mudur...epey de şekerli bişey yani...bilemedim...cihaz da yeni pili de...
Sagolasin canim, insallah dinlenir cabuk iyilesirsin de tek derdin yavrunla ilgilenmek olur. Allahm ikinize de saglik,sihhat versinAmim canım inşallah, ben o kadar uykusuzum ki arada gözlerim kapanıyor ama daha ancak yarım saat uyudum.. bebek bırt dese tetikteyim, halbuki annem var babası var ama böyle bi şeymiş demek ki :) uyanırsın canım sen de hiç omları düşünme .. hemşireler bebegin herşeyini senin yanında yapıyor, benimkini hiç götürmediler yani, ne kusuru kuzum aşk olsun
Benim 9.5 olsaydı sevinçle doğumu beklerdim şuan benim 10 dr 10 nu geçmezse deneriz dedi şuan bir iki gün içinde gelse doğurmayı denerim ama artık şansım git gide bitti sayılır ben nerden bir iki gün içinde doğurayım@eylul987Schneller65 kızlar ben bugünkü muayenede ümidimi kaybettim
arkadaşlarımın bebek kafa çevresi 33 cm olan normal doğumundan bahsettim; doktorum ultrasonda ölçtüğümüz çap ile matematik olarak benim ulaştığım çap neticesinin aynı olmadığını söyledi. "Ultrasonda 10cm nin üzerinde kafa çapı olan bebek normal doğumla gelemez. Çok istiyorsan dener bekleriz ama riske sokarsın bebeği" dedibu kadar keskin ve net cümleler kurmamıştı daha önce.. Sezaryenden çok korkuyorum ama yapacak bir şey yok Bebeğimin kafa çapı şuan 9,43 cm ve 9,50 cm olursa sezaryen diye kendimi de şartladım bugün.
Haftaya çatı muayenesi yapacak; sonrasında doğumla ilgili daha net konuşuruz sanıyorum..
Tüm anne adayları için her şeyin en hayırlısı olsun.
Aaa...süpermiş o zaman...tatlı iyi gelmiyor da normalde bana eşim almıs gelmiş oğlum falan oh yiyorlar ben de yiyeyim dedim sonra da korktum ama normal yani...demek ki dondurma fazla yükseltmiycek...bu arada 90 diye tokluk şekeri olur mu kız...en düşük 112 oldu tokluk benim bugüne kadar...tövbe tanrıma...ben de benimki şeker sayılmaz diyorum bizimki şekerse seninki necanm ben de diabetlilerdenim ve gecen gun 2 top dondurma yedim hem de diyetisyen tavsiyesi ile. benm aclik 78, tokluk 90 civari geliyordu. doktor 78 az 90 da daha fazla olabilir dedi ve haftada 2 gun ogleden sonraki ara ogunumde 2 top dondurma yiyebilecegimi soyledi. ama dondurmayi kulahsiz yememi ve market dondurmasi yerine pastanelerin kendilerinin yaptigi dondurmalardan yememi soyledi
Fito krem kullanabilirsn emzirdkten snra hızlı toparlar ama emzirmeden önce sil ve yıka sonra. lansinoh yaraya birsey yapmiyo onlüyor birde en iyisi garmastan lansinoha göre
Kız kime sorsam 3. gun geldi diyorHastanede gerekmez. Herkesin sutu geliyor. Kullanmiyorlar.
Evdeyim de ayva al ugras artik dedim fayda edecekse bunlar etsin eldekilerle.Yapar canim ahcok iyi bilirim .geriye ayva cekirdegi kaliyor .oda eve gecince
Amin inşaallah cnm psikolojim bozuldu ağrı sızı kasilma sancı derken açılma falan olamadı demekki başlamadi doğum. Sürekli islandim suyum geliyor sanıyorumçok iyi anlıyorum canım seni. İnşallah doğumun kolay olur senin burda ilk doğuranlardan olman gerekiyordu. Bu süreçte zorladı seni ha bugün ha yarın kaldın öyle. İnşallah acısız sızısız kavuşursun bebeğine.
Yok ya sut gelir hemen. Elinize oksayin ucuna cikar biraz devamini bebis hallediyor. Emzirdikce artiyo zaten. Vazgecmemek lazim. İlk gunler kilo veriyo bebis ama sonra toparliyor. Ben bu acili halimle emzirdim artti yani. Pompa kullanmaya gerek yok.Kız kime sorsam 3. gun geldi diyor
Canım ben garmestan krem kullanmıştım 2 gün sürmedi iyileşmesi. Birde gebelik okulunda havuç rendeleyip zeytinyağı ile karıştırıp macun kıvamında sürün demişlerdi. Zeytinyağının asidini çıkarmayı unutma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?