- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.741
Ahaha maşallah maşallah pasa yesin icsin kaka yapsin. Ne güz bilgiler bunlar valla iyi oldu bizim için teşekkürler.Kizlar meme uclarim yara lansino falan fayda etmiyo. Kendi sutumu de surdum. Gumus kalkan almadim. Ped var, plastik kalkan var ama kullanilmiyo. Memeler disarda gezmek istiyosun. Zaten surekli emziriyosun. Alt tarafta da dikislerim hala aciyor. Depend kulotlardan mutlaka alin cok gidiyo.
Bebek de boyle siyah yapiskanimsi kaka yapiyor temizlemek cok zor. Uni yenidogan 5 tane falan kullaniyorum silerken. Erkegin temizligi daha zor tabi oralar kalabalik:) temizlerken iki kez de isedi essek sipasi. Eldiven takmiyor atiyor. Tirnak gelisimi devam ettigi icin de aslinda takmamak lazimmis. Ama eller usuyo. Dogdugundan beri 4-5 kiyafet battaniye pisledik. Bence bol kiyafet battaniye alin ne yikamakla ne utuyle ugrasin. Hepsi penye olsun. Tek ayaktan citcitli tulum kesinlikle almayin. Bacaklarini geriyo bebek giydirmek cok zor. gazimiz pek yok.
Ay valla dün rutin aclik da bakmış bana sandevic meyve suyu ve cikolata yemistim 98 cikmis ama 7.ayda birden 60 a düşmüştü heryerim uyuşmuştu.Aaa...süpermiş o zaman...tatlı iyi gelmiyor da normalde bana eşim almıs gelmiş oğlum falan oh yiyorlar ben de yiyeyim dedim sonra da korktum ama normal yani...demek ki dondurma fazla yükseltmiycek...bu arada 90 diye tokluk şekeri olur mu kız...en düşük 112 oldu tokluk benim bugüne kadar...tövbe tanrıma...ben de benimki şeker sayılmaz diyorum bizimki şekerse seninki ne
Çok geçmiş olsun canım yaKizlar az once kaza yaptik arabanin biri geldi yandan carpti cok korktum ya Allah tan ciddi bisey yok iyiz sukur
Maşallah kuzucuğa..Görüp göreceğin en büyük sıkıntı bu olsun..Rabbim hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin insArkadaşlar selam 42 günlük küvez macerasından sonra nihayet evimizdeyiz oğlumla. Burda bana destek olan moral veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum sizler yakınlarından daha yakın oldunuz hepinizden Allah razı olsun 1060 gr doğan oğlum 1975 de evimize geldi resmini teyzelerine gönderiyorum :)
Sağlıcakla kucağına al canım@Beyazkediiiiii @EvBoregi ve arada doğum yağpmış oluğptapta kaçırdığım olduysa tüm bayanlara hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyorumbenimde bu günü saymazsak son 1 günüm Rabbim gün sayan herkese sabırlar versin.
Tüm beden ve ev bakımımı hamdolsun hallettim. Annemlerde yolda geliyolar hayırlısıyla. Artık sadece dinlenip pazartesi sabahı beklicem. Bende heyecan dorukta.Dualarınızı eksik etmeyin.
Amin inşaallah cnm psikolojim bozuldu ağrı sızı kasilma sancı derken açılma falan olamadı demekki başlamadi doğum. Sürekli islandim suyum geliyor sanıyorum
Düşük de tehlikeli canım niye o kadar düşmüş ki yaa...benim fazla düsmüyor dikkat edersem fazla da yükselmiyor ama ekmek hamurişi tatlı olmıycak bizde kesin...Ay valla dün rutin aclik da bakmış bana sandevic meyve suyu ve cikolata yemistim 98 cikmis ama 7.ayda birden 60 a düşmüştü heryerim uyuşmuştu.
Aynen cnm artık şu gelsede sezeryana giderim inat değil miAy canım insan ne yapacağını şaşırıyor cidden. Sürekli kendini kontrol ediyorsun bende mi bir sıkıntı var diyorsun. Bak daha dün diyordum ben doğuramayacağım diye açılma olmuş anlamamışım bile. Seninde kısmetin sezeryanmış demekki. Sağsalim gelsinde doğum şeklinin önemi yok.
Sorma pirinç pilavı kuru fasulye ve bir dilim pasta yemistim 5 dk sonra uyustum. fenalasinca acile gittim bir saat sonra 60 cikti sonra doktor sık sık ye dedi bazı hamilelikte olurmuş hipoglisemi mi dedi nedir unuttum bir daha olmadı şükür.Düşük de tehlikeli canım niye o kadar düşmüş ki yaa...benim fazla düsmüyor dikkat edersem fazla da yükselmiyor ama ekmek hamurişi tatlı olmıycak bizde kesin...
Arkadaşlar selam 42 günlük küvez macerasından sonra nihayet evimizdeyiz oğlumla. Burda bana destek olan moral veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum sizler yakınlarından daha yakın oldunuz hepinizden Allah razı olsun 1060 gr doğan oğlum 1975 de evimize geldi resmini teyzelerine gönderiyorum :)
Benim ilk günü gelmişti sütüm ama ben acemilikten tutturamamıştım oğluma bi türlü. İkinci günü emebilmişti.Kız kime sorsam 3. gun geldi diyor
Ay hadi ins. Çabuk iyileşirGarmastan da kullaniorum insallah duzelir. Cok saol.
canım bana 35.haftada yapıldı normal düşünuyorum diye,etkılemek istemem ama çok acı hissettım darlıkta söz konusuymus bıraz ondandr belkıde ilk tecrubemdi bide panıkte yaptım muayne olmadan once hersey normaldı oysakiçatı muaynesi zor oluyor mu doktor banada yapacağını söyledi.kaçıncı haftada yapıldı size?
Benim 9.5 olsaydı sevinçle doğumu beklerdim şuan benim 10 dr 10 nu geçmezse deneriz dedi şuan bir iki gün içinde gelse doğurmayı denerim ama artık şansım git gide bitti sayılır ben nerden bir iki gün içinde doğurayım
Canlar, benmde belli oldu tarihim, 2mayıs 08:30 da hastanede olcaz. Suyumda sıkıntı cıkmadı çok şükür, havuc suyu işe yaradı. Suan 3.150kg dedi. Sağsalim kavusmak nasip olur inşallah hepimize.hayırlısı olsun amin canım hepimiz sagsalım kavusalım inş.darısı bizlere mayıs basında bellı olcak benmde tarıhım
sağol canm bılgı için bende onu dusunuyordum büyük boy nasıl olur dıye 79um bende dedğin gıbı buyuk almak en ıyısıKızlar dependi aldım. Popom büyük değildir hiç, bacaklarim da kalın değil şu an kilom da 78. Ama inanın iyi ki büyük boy almısım anca olacak açıp baktım. Haberiniz olsun yani. 60 kilo falan olmayanlar büyük boy alsin
Ay canım ben 68 kiloyum boyum kısa olduğu için bacaklarım biraz kalınlaştı bnde alcam inşallah ama büyük mü alsam kiKızlar dependi aldım. Popom büyük değildir hiç, bacaklarim da kalın değil şu an kilom da 78. Ama inanın iyi ki büyük boy almısım anca olacak açıp baktım. Haberiniz olsun yani. 60 kilo falan olmayanlar büyük boy alsin
Aynen cnm artık şu gelsede sezeryana giderim inat değil mipsikolojimi nereye ayarlicam şaşırdım o kadar saat de eğitim aldım normal için tüh. Hala gelir mi acaba diyorum gelse risk alabilir miyim ondan emin değilim.
Bu arada bugun doktor randevum vardi
.benim.doktor isinde oldugu icin baskasi geldi. Yine karnimi mezura ile olctuk. Kafasi dogru yerde dedi. Gece beni uyutmayan sancilarim icin normal dedi. Elime bir kagit tutusturdu, NST mi yaptiracaksiniz dedim. Yok biz gereksiz yapamiyoruz dedi.
Cildiracam artik.. gercekten yaptiklari hic bir seye guvenmiyorum. Esim bana kiziyor. Boyle giderse kocaman bebegi normale zorlayacaklar, son dakika da sezeryene alacaklar. Onlarin kafa rahat sanirim.
Biz de gereksiz dogurmuyoruz.. demek isterdim ama tabiki de diyemiyorum..
oyy yeriz onu bal bal:) Darısı başımıza diyorum:)Arkadaşlar selam 42 günlük küvez macerasından sonra nihayet evimizdeyiz oğlumla. Burda bana destek olan moral veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum sizler yakınlarından daha yakın oldunuz hepinizden Allah razı olsun 1060 gr doğan oğlum 1975 de evimize geldi resmini teyzelerine gönderiyorum :)
Can'ım hediye değil de çiçek almayı düşünüyorum ben.Kızlar doktorunuza hediye alacakmısınız. Ben ilk doğumda almamıştım gerekli görmemiştim ama doktorum çok ilgili güleryüzlü hep cevap veriyor sorularıma bir jest olur gibi düşündüm ben. Var mı aranızda alacak olan
Çok tatlı Can'ım. Ediz barlas a karar kıldınız demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?