2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ahaha maşallah maşallah pasa yesin icsin kaka yapsin. Ne güz bilgiler bunlar valla iyi oldu bizim için teşekkürler.

Ay valla dün rutin aclik da bakmış bana sandevic meyve suyu ve cikolata yemistim 98 cikmis ama 7.ayda birden 60 a düşmüştü heryerim uyuşmuştu.

Kizlar az once kaza yaptik arabanin biri geldi yandan carpti cok korktum ya Allah tan ciddi bisey yok iyiz sukur
Çok geçmiş olsun canım ya
Maşallah kuzucuğa..Görüp göreceğin en büyük sıkıntı bu olsun..Rabbim hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin ins
Sağlıcakla kucağına al canım

Amin inşaallah cnm psikolojim bozuldu ağrı sızı kasilma sancı derken açılma falan olamadı demekki başlamadi doğum. Sürekli islandim suyum geliyor sanıyorum

Ay canım insan ne yapacağını şaşırıyor cidden. Sürekli kendini kontrol ediyorsun bende mi bir sıkıntı var diyorsun. Bak daha dün diyordum ben doğuramayacağım diye açılma olmuş anlamamışım bile. Seninde kısmetin sezeryanmış demekki. Sağsalim gelsinde doğum şeklinin önemi yok.

Ay valla dün rutin aclik da bakmış bana sandevic meyve suyu ve cikolata yemistim 98 cikmis ama 7.ayda birden 60 a düşmüştü heryerim uyuşmuştu.
Düşük de tehlikeli canım niye o kadar düşmüş ki yaa...benim fazla düsmüyor dikkat edersem fazla da yükselmiyor ama ekmek hamurişi tatlı olmıycak bizde kesin...

Aynen cnm artık şu gelsede sezeryana giderim inat değil mi psikolojimi nereye ayarlicam şaşırdım o kadar saat de eğitim aldım normal için tüh. Hala gelir mi acaba diyorum gelse risk alabilir miyim ondan emin değilim.

Düşük de tehlikeli canım niye o kadar düşmüş ki yaa...benim fazla düsmüyor dikkat edersem fazla da yükselmiyor ama ekmek hamurişi tatlı olmıycak bizde kesin...
Sorma pirinç pilavı kuru fasulye ve bir dilim pasta yemistim 5 dk sonra uyustum. fenalasinca acile gittim bir saat sonra 60 cikti sonra doktor sık sık ye dedi bazı hamilelikte olurmuş hipoglisemi mi dedi nedir unuttum bir daha olmadı şükür.

MASALLAH TATLISAA

çatı muaynesi zor oluyor mu doktor banada yapacağını söyledi.kaçıncı haftada yapıldı size?
canım bana 35.haftada yapıldı normal düşünuyorum diye,etkılemek istemem ama çok acı hissettım darlıkta söz konusuymus bıraz ondandr belkıde ilk tecrubemdi bide panıkte yaptım muayne olmadan once hersey normaldı oysakisonuc sezeryana karar verdim dilerim senınkı güzel geçsin panık yapma benm gibi canm

doğum kanalına girmezse zaten doğuramazsın dedi.. ölçümleri yaparken bir tık dışarıdan ya da içeriden ölçse farklı çıkar diye ümitlenip, ölçümlere güvenmiyordum ama bugün korkuttu beni doktor. Cesaret edemeyiz ki riskli dediği şeye hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz

sağol canm bılgı için bende onu dusunuyordum büyük boy nasıl olur dıye 79um bende dedğin gıbı buyuk almak en ıyısı

Ay canım ben 68 kiloyum boyum kısa olduğu için bacaklarım biraz kalınlaştı bnde alcam inşallah ama büyük mü alsam ki

Bence hiç riske atma canım daha sonra vicdan yaparsın o daha tehlikeli. Biz en başta birşeyleri istiyoruz ama bazen istediğimiz gibi gitmiyor birşeyler. Sen elinden geleni yaptın olmadı vardır bunda da bir hayır diye düşün :)

Gerçekten iyi sabrediyorsun canım, ülkenin genelinde mi böyle başka hastaneye gitsende aynı şeymi olacak? Eğer öyleyse cidden çok zor işin. Biz burda her hafta nst giriyoruz son hafta nerdeyse hergün giriliyor. Mezurayla ölçmek ne demek ayrıca belki senin karnın normalden çok geniş büyüdü bilemezsin benim karnım 7. aydan sonra hiç büyümedi mesela halen 7 aylık gibi. Bu nasıl bir gösterge olabilir aklım almıyor.

oyy yeriz onu bal bal:) Darısı başımıza diyorum:)

Can'ım hediye değil de çiçek almayı düşünüyorum ben.

Çok tatlı Can'ım. Ediz barlas a karar kıldınız demek çok iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…