- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.761
Allah korumus,gecmis olsun canimKizlar az once kaza yaptik arabanin biri geldi yandan carpti cok korktum ya Allah tan ciddi bisey yok iyiz sukur
Benim 9.79 çıktı dün . Normal olamıcak demekki benimdedoğum kanalına girmezse zaten doğuramazsın dedi.. ölçümleri yaparken bir tık dışarıdan ya da içeriden ölçse farklı çıkar diye ümitlenip, ölçümlere güvenmiyordum ama bugün korkuttu beni doktor. Cesaret edemeyiz ki riskli dediği şeyehayırlısıyla gelsin bebişlerimiz
Sizi de güzel haberlerinizi bekliyoruz canımmHadi hayirlisi canim .tek tek gunleri aliyosunuz sira bize geliyor
Oyyyyy o eller o elleri yerim mis kokulu. Rabbim nazarlardan korusun seni.Arkadaşlar selam 42 günlük küvez macerasından sonra nihayet evimizdeyiz oğlumla. Burda bana destek olan moral veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum sizler yakınlarından daha yakın oldunuz hepinizden Allah razı olsun 1060 gr doğan oğlum 1975 de evimize geldi resmini teyzelerine gönderiyorum :)
Masallah ogluna, saglikla buyut canim uzun omurlu olsun insallahArkadaşlar selam 42 günlük küvez macerasından sonra nihayet evimizdeyiz oğlumla. Burda bana destek olan moral veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum sizler yakınlarından daha yakın oldunuz hepinizden Allah razı olsun 1060 gr doğan oğlum 1975 de evimize geldi resmini teyzelerine gönderiyorum :)
Canim nasil yirtilma olustu? Dogum mu yaptin? Aglda yapaprken mi olduKızlar afedersiniz göbeğin altı varya vajinanin o düz kısmı en yukarı kısmı, benim sanırım orada da yirtiklar oluşmuş yukarda aşağı doğru, agda da yaptirdim ya çok fena açıyor çürük gibi. Dokunamiyorum bile göbeğim değince bile acıyla sıçrıyorum yaorda da yırtık oluşur mu Allah'ım ya
Kiz ben 94 kiloyum. Acaba orta alsam gelir miydi ki diyorum ve kilom basen popo bölgemdeKızlar dependi aldım. Popom büyük değildir hiç, bacaklarim da kalın değil şu an kilom da 78. Ama inanın iyi ki büyük boy almısım anca olacak açıp baktım. Haberiniz olsun yani. 60 kilo falan olmayanlar büyük boy alsin
Bana son bir aydir gecmek bilmiyor :/İçimde bir sıkıntı var. Hayır ola..
9 ay akıp geçti hiçbişey anlamadım şu 2 haftadır günler geçmek bilmiyor..
Ay ben almicam bu gidişle iyice kafam karıştıKiz ben 94 kiloyum. Acaba orta alsam gelir miydi ki diyorum ve kilom basen popo bölgemdeben kesin onun üstüne ic camasiri da giyinirim bana nedense gevşek geldi. Sıkı tutmadigi muddetce ben rahat edemem.
Ay yemin ederim seni etiketleyip ultrason kağıdındaki kafa çapı ölçümünü sorcaktım . Ya dediğin gibi herkesin doktoru belli bi cm gecince olmaz demiş . Bende merak edip baktım ultrason kağıdındaki bpd çarşamba gününlü kontrolde 9.29 çıkmış ondan bi hafta önce de 9.24 . Ee bnm doktorum hiç bişey demedi banaKizlar gunler yaklastikca herkesin doktoru sezeryana yonlendiriyor :/ kafa capi, kilosu, yerlesip yerlesmemesi, vs... burda okudukca ben de tedirgin olmaya başladım. Mesela benim bebegim de daha kanala girmedi ve benimkinin de kafasi 9,55 cm. Ama doktorum hic sezeryanin lafini acmadi :/ kuzenim vardi haftasi ben den bir hafta geride. Doktoru pazartesiye gun vermis sezeryan icin. Bebek kanala yerlesmedi diye. Doktorlar mi fazla kolaya kaciyor kizlar? Annelerin cogu ilk gebelik bebeklerini riske atmak istememeleri cok normal ki ben de asla riske atmak istemiyorum. Ama sanki doktorlar gercekten kolaya kaciyor gibi :/ ne biliyim 37. Haftada bebek kanala yerlesmedi diye sezeryan karari vermek cok saglikli gelmiyor bana. Veya bu ölçümler ne kadar dogru. Hani 3-5 doktor, 3-5 farkli cihazla ölçülürüz ve hepsine iri cikar bebek o zaman tamam. Ama bu kadar cabuk karar vermese bu doktorlar yaresmen hicbir doktora guvenemiyorum
Can'ım yırtık dediğin kırmızı kımızı çatlaklar dimi? Geçen ayna ile baktım benim de orda oluşmuş bikaç yerde. Bi arkadaşımında ram Doğuma yakın orda çatlakları oldu. Üstte hiçbirşey yok benim. Sadece orda var.Kızlar afedersiniz göbeğin altı varya vajinanin o düz kısmı en yukarı kısmı, benim sanırım orada da yirtiklar oluşmuş yukarda aşağı doğru, agda da yaptirdim ya çok fena açıyor çürük gibi. Dokunamiyorum bile göbeğim değince bile acıyla sıçrıyorum yaorda da yırtık oluşur mu Allah'ım ya
Can'ım özeldeki dr lar özellikle riske atmak istemiyor. Bi kısmında işin kolayı da var tabi. Ama çıkmayacak bi bebeği de normal Doğum diye zorlamak anlamsız. Ben sadece bebeğin kilosu çok deyip 38-39 da sezaryena almalarına karşıyım. Sonuçta sezaryen olacaksa son güne kadar beklenmeli.Kizlar gunler yaklastikca herkesin doktoru sezeryana yonlendiriyor :/ kafa capi, kilosu, yerlesip yerlesmemesi, vs... burda okudukca ben de tedirgin olmaya başladım. Mesela benim bebegim de daha kanala girmedi ve benimkinin de kafasi 9,55 cm. Ama doktorum hic sezeryanin lafini acmadi :/ kuzenim vardi haftasi ben den bir hafta geride. Doktoru pazartesiye gun vermis sezeryan icin. Bebek kanala yerlesmedi diye. Doktorlar mi fazla kolaya kaciyor kizlar? Annelerin cogu ilk gebelik bebeklerini riske atmak istememeleri cok normal ki ben de asla riske atmak istemiyorum. Ama sanki doktorlar gercekten kolaya kaciyor gibi :/ ne biliyim 37. Haftada bebek kanala yerlesmedi diye sezeryan karari vermek cok saglikli gelmiyor bana. Veya bu ölçümler ne kadar dogru. Hani 3-5 doktor, 3-5 farkli cihazla ölçülürüz ve hepsine iri cikar bebek o zaman tamam. Ama bu kadar cabuk karar vermese bu doktorlar yaresmen hicbir doktora guvenemiyorum
Valla çok haklısın. Ben bu yüzden ilk doğumumda son iki ay kala dr değiştirdim. Ben normal istediğimi söyledikçe bana çokta kararlı olma sezeryana da hazırla kendini diyip duruyor.. sonra soruşturdum bu drda normal yapan yok gibi bişeymiş. Biraz geçte olsa yolumu ayırdım. Sonraki drum kararıma saygı duydu. Çatı muayenesi bile yapmadı. Hatta doğum sancım başladığında kendimi şaşırmış haldeyken ben sezeryan mı olsam dedim dra, kızdı bana. Yüzdün kuyruğuna geldin sık dişini dedi doğurttu beni. Dr işi şans işi birazda.Kizlar gunler yaklastikca herkesin doktoru sezeryana yonlendiriyor :/ kafa capi, kilosu, yerlesip yerlesmemesi, vs... burda okudukca ben de tedirgin olmaya başladım. Mesela benim bebegim de daha kanala girmedi ve benimkinin de kafasi 9,55 cm. Ama doktorum hic sezeryanin lafini acmadi :/ kuzenim vardi haftasi ben den bir hafta geride. Doktoru pazartesiye gun vermis sezeryan icin. Bebek kanala yerlesmedi diye. Doktorlar mi fazla kolaya kaciyor kizlar? Annelerin cogu ilk gebelik bebeklerini riske atmak istememeleri cok normal ki ben de asla riske atmak istemiyorum. Ama sanki doktorlar gercekten kolaya kaciyor gibi :/ ne biliyim 37. Haftada bebek kanala yerlesmedi diye sezeryan karari vermek cok saglikli gelmiyor bana. Veya bu ölçümler ne kadar dogru. Hani 3-5 doktor, 3-5 farkli cihazla ölçülürüz ve hepsine iri cikar bebek o zaman tamam. Ama bu kadar cabuk karar vermese bu doktorlar yaresmen hicbir doktora guvenemiyorum
Benim de hiç sezeryandan bahsetmedi .kafa çapı 9.79 çıktı 38+0 da . Olumsuz konuştu ve ben de dünden beri çok tedirgin oldumKizlar gunler yaklastikca herkesin doktoru sezeryana yonlendiriyor :/ kafa capi, kilosu, yerlesip yerlesmemesi, vs... burda okudukca ben de tedirgin olmaya başladım. Mesela benim bebegim de daha kanala girmedi ve benimkinin de kafasi 9,55 cm. Ama doktorum hic sezeryanin lafini acmadi :/ kuzenim vardi haftasi ben den bir hafta geride. Doktoru pazartesiye gun vermis sezeryan icin. Bebek kanala yerlesmedi diye. Doktorlar mi fazla kolaya kaciyor kizlar? Annelerin cogu ilk gebelik bebeklerini riske atmak istememeleri cok normal ki ben de asla riske atmak istemiyorum. Ama sanki doktorlar gercekten kolaya kaciyor gibi :/ ne biliyim 37. Haftada bebek kanala yerlesmedi diye sezeryan karari vermek cok saglikli gelmiyor bana. Veya bu ölçümler ne kadar dogru. Hani 3-5 doktor, 3-5 farkli cihazla ölçülürüz ve hepsine iri cikar bebek o zaman tamam. Ama bu kadar cabuk karar vermese bu doktorlar yaresmen hicbir doktora guvenemiyorum
Ultrason kağıdında yazan rakam mı bu yoksa doktor mu söyledi benmki hiç söylemiyor böyle şeyleriBenim de hiç sezeryandan bahsetmedi .kafa çapı 9.79 çıktı 38+0 da . Olumsuz konuştu ve ben de dünden beri çok tedirgin oldum
Ay yemin ederim seni etiketleyip ultrason kağıdındaki kafa çapı ölçümünü sorcaktım . Ya dediğin gibi herkesin doktoru belli bi cm gecince olmaz demiş . Bende merak edip baktım ultrason kağıdındaki bpd çarşamba gününlü kontrolde 9.29 çıkmış ondan bi hafta önce de 9.24 . Ee bnm doktorum hiç bişey demedi bana
Büyük al bence canım yani bol duracak gibi değil bence lastikli olduğu için uyumlu gibiAy canım ben 68 kiloyum boyum kısa olduğu için bacaklarım biraz kalınlaştı bnde alcam inşallah ama büyük mü alsam ki
Yok canım dogum yapmadım agdadan önce olmuştu yirtik.Zaten karnım da aşağı doğru iyice buyumustu bebe sığmıyor heralde ya inanki, agdadan sonra da iyice acimaya başladı dokunamiyorum bileCanim nasil yirtilma olustu? Dogum mu yaptin? Aglda yapaprken mi oldu
Kuzum orta boy olmaz bence sen bilirsin ama benim popom küçük kilom da 78 ama tam olacak şu an. Orta boy olmazdı yirtardim gibi geliyor ya da aşırı sıkardıKiz ben 94 kiloyum. Acaba orta alsam gelir miydi ki diyorum ve kilom basen popo bölgemdeben kesin onun üstüne ic camasiri da giyinirim bana nedense gevşek geldi. Sıkı tutmadigi muddetce ben rahat edemem.
Doktor söyledi ultrason kağıdında da yazıyor . 36+3 de 9.54 dü 38+0 da 9.79 oldu .Ultrason kağıdında yazan rakam mı bu yoksa doktor mu söyledi benmki hiç söylemiyor böyle şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?