2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

aynen cnm ya ben de aynı sebeple normal doğum için ısrar edeceğim diyordum ama bugünkü muayenede doktor "istersen denersin tabi ama riskli" dedi.. Nasıl deneyeyim ben bu moralle Çok değil şundan 25-30 sene önce bizim doğumlarımızda annelerimiz kafa çapımızı mı biliyorlarmış sanki..

Benim de hiç sezeryandan bahsetmedi .kafa çapı 9.79 çıktı 38+0 da . Olumsuz konuştu ve ben de dünden beri çok tedirgin oldum
Garipler valla. Bence anneye ozellikle dogumun yaklastigi su son gunlerde olumsuz konusmayacaklar. İnsanin basina ne geliyorsa stresten geliyor. Benim tansiyonumun yuksekligi icin doktor ilk kez olumsuz konustugundan beri yuzumden sivilce eksik olmadi. Ki hamilelikte yuzum asiri duzelmisti. Hala ufacik bir basim agrisa tansiyonum yukseldi diye stres yapiyorum. Daha kotu hissedersem kendimi acile gidiyorum. En basiti basima ufacik bir agri girse kendimi mutsuz hissediyorum. Konusmasinlar ya kötü kötü. Mutlu mutlu hamilelik geçirelim ne var sanki.

Kafa capi buyuk cikan arkadaslar ultrasonda yaziyor mu bu ,ben bilmiyorum doktorum da hic bisey soylemedi bide iki yere gidiyirum guya

ultrasondaki bhp değeri dedikleri şeydi sanıyorum, ben ona bakmadım ama 3 ayrı doktora gittim. üçü de bebeğin kafası nedeniyle normalden önde gittiğini ve büyümeye devam ederse sezaryen olabileceğimi söylemişlerdi. Diğer değerleri standart, sadece kafa boyutu fazla çıkıyor

Kiz ben de oyle. Burda kafa capi muhabbetleri donunce baktim ultrason kagidina. Doktor her şeyi normal gorunce annenin aklina gelmiyor ki. Ne diyorum bak 9,55 cm. E benimkinde buyuk ihtimalle 10 un uzerinde dogar. Bu olcume guveniyorum cunku son kontrolumde ayrintiliya girdim. Normal doktor bakmadi olcumlere. Bi 15-20 dk inceledi yani.

Aynen canım benim zaten göbek çatladı onda sorun yok ama tüyleri aldığımız yer de dikine çatladı işte

Şu an çok ciddi sancı girdi. Ama ne sancısı anlayamıyorum hareket edemeyecek sekildeyim. Karnım taş gibi oldu sanırım sancı denilen şey bu. Karnımdan kaşıklarıma doğru.

Benim doktorum çatı muayenesi yapmadı.hiç lafını da etmedi.bebek de iri gidiyor ama kesin sezaryen olursun gibi bir şey de hiç demedi.akışına bıraktık bekliyoruz.

Ben zaten buyuk aldim ve denedim hemen o yuzden oyle diyorum. Ustunden kesin külot giyerim. Rahat edemem

Benim 9.79 çıktı dün . Normal olamıcak demekki benimde

doktorun hiç yorum yaptı mı bu konuda? ben ısrarla normal doğum yapacağım bir sorun görülmüyor değil mi dediğim için yorumladı son doktorum. Yoksa o da sadece değerleri söyleyip, her şey yolunda diyordu. Doğum ile ilgili konuşmayı son anlara bırakıyorlar genelde

Yani hepimizinki aşağı yukarı aynı demek ki Can'ım.
Aynen canım benim zaten göbek çatladı onda sorun yok ama tüyleri aldığımız yer de dikine çatladı işte
Aman boşver orayı yaaa. Çok dikkat çekmez Doğumdan sonra. Kırmızılık falan gidiyor Zaten.

Aynen bende onu demek istiyorum. Asiri aceleci davraniyor doktorlar. Bi bekleyin yani cok riskli bir gebelik gecirmiyorsa.

Şu an çok ciddi sancı girdi. Ama ne sancısı anlayamıyorum hareket edemeyecek sekildeyim. Karnım taş gibi oldu sanırım sancı denilen şey bu. Karnımdan kaşıklarıma doğru.
Hadi bakalım gelmek mi istiyor senin minnak artık devamı gelir inşallah tabi sende istiyosan

Aynen canım katılıyorum e çocuğun kilosu da çok yoksa neden olmasın normal . Bakalım halkımızda hayırlısı olsun . Hoş bizimkiler pek gelmeye niyetli değiller yerlerini çok sevdiler
Ha tabi orasi oyle gelmiyor kuzular boyle giderse biz de doguramamaktan sezeryana gorecez yani ben 41. Haftayi doldurmayi beklerim en fazla sonra derim sezeryan olacam diye. O tarihten sonrasi da biraz kumar oynamak gibi allahim zamaninda saglikla gelsinler artik yaa en azindan bir belirti bir umut versinler.

Haklisin. Yani doktor oyle dedikten sonra sen ne diyebilirsin ki. Bana da dese bende elimi kolumu baglar bir iki stresli gun sonrasi sezeryanin iyi taraflarini dusunmeye baslardim.

Hadi bakalım gelmek mi istiyor senin minnak artık devamı gelir inşallah tabi sende istiyosan
Ayy yok kuzum şuan değil şuan olmaz
Temizlik duruyor. Annemi bekliyorum salı gelecek. Ev kalk gidelim diyor. Zaten şuanda da yalnızım. Doktorum sancı olursa gel demedi
Suyun gelirse ve kan gelirse hemen gel dedi. Ay oğlumun beşiği bile gelmedi daha. Cuma gelecek. Dursun azcık daha. Geçici birşeydir umarım

Aynen ya azcık sancı falan gelsin bari ben 41 i beklemem galiba ya en fazla günüme kadar beklerim zaten çok zor artık hareket etmk . Tabi suni sancı muhabbeti var ondan da çok korkuyorum epidural alırsam suni de mi alsam ki , ya hem epidural hem suni sancı alıp açılmam tamamlanmazsa diyede düşünmüyor değilim uff kafamda deli sorular

Ben 60 kiloyum bacağım falan da kalınlaşmadı ama yine de orta boyda rahat edemEdim dar gibi geldi

İçimde bir sıkıntı var. Hayır ola..
9 ay akıp geçti hiçbişey anlamadım şu 2 haftadır günler geçmek bilmiyor..

Bende bir türlü 36 haftayı dolduramadım günler geçiyor ama sanki haftam hiç ilerlemiyor :/

peron hakkında hayırlısı olsun canım

Can'ım benimkinde yazıyor. Bpd yazan yer sanırım. Yani ben ona baktım.

Daha zor bir soru sorayim ozaman kizlar , 13 nisanda 9.41 cm imis kafa capi 19 nisanda 9.36 cm cikmis bu nasil sey ya kafasi mi kuculdu yani bir haftada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…