2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ölüyorum gazdan , dikişlerden bebeğimle rahat ilgilenemiyorum... sezeryandan bir kere daha nefret ediyorum
Canım sen de mi çıkmadın daha hastaneden...kalk yürü humana kimyonlu rezene çayı iç, çörekotu yağı aldır günde 1 kaşık ondan iç...çıkması lazım o gazın...ayaklarını üşütme patik falan giy...

Benim de ilk defa dün Doğumla ilgili konuştu . Haftaya cuma büyüme artarsa ona göre normal Doğumla ilgili olumsuz konuştu. Büyüme artmazsa normal için sıkıntı olmaz inşallah

Sende bendensin cnm.bugün utuyu bitirdim deli gıbı ütü yaptım.halılar yıkamaya gitti.koltukların yüzlerini değiştirdik.ikiside çarşamba gelecek.her yer heryerde.şu e v bir hazır olsa nasılrahatlicam.hastane çantasına kıyafetleri koydum.şükürler olsunbibeeron ve emzik kayn atilacak.sizler nasil yaptiniz.kaynar suyami aticaz.nasil yapicaz.birde yedek hastane cikisikoydum iki tane beşli olandan onlarin icine de alttan citcitli bady koy caz dimi.?atlet yerine.

Benimki denoyle hic konusmuyoruz
Az kalmis. Saglikla kucagina al kuzuyu insallah :))
Kafa capi buyuk cikan arkadaslar ultrasonda yaziyor mu bu ,ben bilmiyorum doktorum da hic bisey soylemedi bide iki yere gidiyirum guya
Her ultrason kagidinda yazmiyor. Elindeki ultrason kagitlarinda bebegini secebiliyorsan ölçüm yazmiyordur kesin ölçümlerin yazdigi kagit genelde bebege hic benzemiyor siyah karartili bir sey oluyor.
Ölüyorum gazdan , dikişlerden bebeğimle rahat ilgilenemiyorum... sezeryandan bir kere daha nefret ediyorum
Gaz sancisi normalde bile cok zor. Yan uzanabiliyor musun bilmiyorum ama yan uzanip dizlerini hafif yukari kaldirmayi dene. O zaman daha rahat cikartabilirsin belki.
Aynen canım benim zaten göbek çatladı onda sorun yok ama tüyleri aldığımız yer de dikine çatladı işte
Belki cildin hassaslastiysa derin kalkmistirbya :/ catlak olduguna emin misin?
Ayy onu ben de dusunuyorum diyorum ki gunu gecerse suni sanci versinler. E sonra ya suni sanciya ragmen acilmam olmazsa? Ya o kadar sanciya ragmen acilmam olmadigi icin bebegim sıkıntıya girerse. Allahim gunumuzu gecirmeden saglikli dogumlar nasip etsin dusunmekten kafayi yiyecegim yakinda

Daha zor bir soru sorayim ozaman kizlar , 13 nisanda 9.41 cm imis kafa capi 19 nisanda 9.36 cm cikmis bu nasil sey ya kafasi mi kuculdu yani bir haftada.
Hata payi diyelim olcumler kesin sonucu vermiyor.

Çatlak canım bildiğin parmakla yoklayinca eline geliyor o aralık

Benim çantam hazır bi tek Can'ım. Diğer seylerde aynı durumdayız.
Ben biberonu kaynatmadım. Cam değil çünkü. Kaynar suda ve sirkeli suda beklettim duruladım şonra. Ben alttan çıtçıtlı da koydum. Şu setlerin içinde yandan çapraz giydirilenler var ya ondan koydum doğumhane için. Göbekbağı olduğundan o daha iyi diyorlar ama yoksa da fark etmez bence. Ben biraz abarttım kıyafet işini :) 2 hastane çıkışı 2 tulum bi tane kalın alt üst takım koydum. Tabi herbiri için ayrı ayrı çıtçıtlı şapka yelek falan.

Ay zaten şu sancı hazır olmayanlara ya da sezeryan olacaklara geliyor zaten gelmesin o zamn şimdi kış kış sancı kış kış

Kızlar kafa çapı muhabbeti dönmüş, siz deyince bende baktım kağıda 36+4 de 9.11 miş benim doktorum çok rahat doğurursun dedi bana. Hiç sezeryan konusu bile geçmedi bizde salı günü tekrar randevum var 38+4 olacağım bakalım ne diyecek o zaman. Bence kafa çapı normal doğuma çok engel değildir çok aşırı bir fark yoksa eğer. Çatı muayenesi daha önemli çatı darsa 8 cm olsada geçmez ki.

Ay zaten şu sancı hazır olmayanlara ya da sezeryan olacaklara geliyor zaten gelmesin o zamn şimdi kış kış sancı kış kış
Haha aynen yaaa. Eşim de sen bu haftasonuna kadar doğurursun diyor. Geçen nst de azcık sancı çıktı diye. İsteyenlere ve hazır olanlara gelsin sancı inş.

Haha aynen yaaa. Eşim de sen bu haftasonuna kadar doğurursun diyor. Geçen nst de azcık sancı çıktı diye. İsteyenlere ve hazır olanlara gelsin sancı inş.
Bizimki de nst de sancı çıkmıyor diye maşallah herşeyimiz güzel diyor ya diyorum sancı çıksın niye maşallah diyosun

Valla hiç denemedim dondurma ama ortaköyde waffle gömdüm 1 saat sonra 170 çıktı daha sonra aradan 3 saat geçti ölçtüm 210 çıktı bi saçmalık var gibi anlam veremiyorum. Ve bem diyete artık uyamıyorum. Moralim bozuksa direk yemeye veriyorm kendimi. Bu gidiş hiç hayra alamet değil

Epiduralden sonra suni sancınaorun deilki ben ilk dogumumda epidural normal dogum yaptım aunı sancı ile acıldı cok kolay bi dogumdu o yüzden 2. Hiç korkum yok

O caprazli şeyden iki tane var.yirmili hastane çıkışı almıştık.iki ayaklı takımın içi onlar birde citcitli bady var yine iki tane.bunların haricinde iki tane beşli takım koydum ama onların citcitlisi yok.onuda ekliyim O zaman.küçük boy valiz almıştım ben nasil sigicaz.ben tatile giderken de böyleyim ya lazım olursa diye evi götürürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…