- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.841
Annenin acilmasi 10 cm olabiliyor ve bebek 2.5cm e kadar kafa çapını küçültebiliyor. Bizim şu anda 12 cm.kafa.capimiz büyüdükçe arttikca risk artar. Doktorum çatı küçük bir öneme sahip dedi önemli olan kalça yapın ve bebeğin kilosu kafa karın omuz ebatlari dedi. Çatı doğum anında değişebilir dedi.Kızlar kafa çapı muhabbeti dönmüş, siz deyince bende baktım kağıda 36+4 de 9.11 miş benim doktorum çok rahat doğurursun dedi bana. Hiç sezeryan konusu bile geçmedi bizde salı günü tekrar randevum var 38+4 olacağım bakalım ne diyecek o zaman. Bence kafa çapı normal doğuma çok engel değildir çok aşırı bir fark yoksa eğer. Çatı muayenesi daha önemli çatı darsa 8 cm olsada geçmez ki.
İyiyim canım çok sağol geçti o ağrılar dinlenince ama arada yokluyorCanim iki saat olmus nasil oldun merak ettim.
Evet canim .
Benim drda hataya kaçtı walla 23 nisan akşamı gelcek sakın haftasonu doğurma dediMillet 23 tatilinden midir nedir dr çoğu izne çıkmış sanki sıkı tutun yaramazları
Olur mu kız öyle şey doktor tutup çekiyor yakın şey söylüyor bana 3 doktor baktı farkli ama yakın çıktı yine. Yani ikinci baktığında o mesafeyi kısa tutmuştur.Daha zor bir soru sorayim ozaman kizlar , 13 nisanda 9.41 cm imis kafa capi 19 nisanda 9.36 cm cikmis bu nasil sey ya kafasi mi kuculdu yani bir haftada.
Daha zor bir soru sorayim ozaman kizlar , 13 nisanda 9.41 cm imis kafa capi 19 nisanda 9.36 cm cikmis bu nasil sey ya kafasi mi kuculdu yani bir haftada.
Allah korusun. Dün hastanede yazık bir kadın vardı 42. Haftaya gidiyordu hala sancısı yokmuş. İlk dogumunda da öyle olmuş iki gün suni sancı vermişler. Çok zor açılması olmuş. O kadar üzüldüm ki dündogum baslamadan suni sanci alirsak diyorumya acilma olmazsa
Ay allah korusun ya. Benimde en buyuk korkularimdan birisi buAllah korusun. Dün hastanede yazık bir kadın vardı 42. Haftaya gidiyordu hala sancısı yokmuş. İlk dogumunda da öyle olmuş iki gün suni sancı vermişler. Çok zor açılması olmuş. O kadar üzüldüm ki dün
Benmde öyleAy allah korusun ya. Benimde en buyuk korkularimdan birisi bu
Ooo senin yirmili takım varmış onda her şey fazla fazla zatenO caprazli şeyden iki tane var.yirmili hastane çıkışı almıştık.iki ayaklı takımın içi onlar birde citcitli bady var yine iki tane.bunların haricinde iki tane beşli takım koydum ama onların citcitlisi yok.onuda ekliyim O zaman.küçük boy valiz almıştım ben nasil sigicaz.ben tatile giderken de böyleyim ya lazım olursa diye evi götürürüm.
Kolaya degilde paraya kaciyo coguKizlar gunler yaklastikca herkesin doktoru sezeryana yonlendiriyor :/ kafa capi, kilosu, yerlesip yerlesmemesi, vs... burda okudukca ben de tedirgin olmaya başladım. Mesela benim bebegim de daha kanala girmedi ve benimkinin de kafasi 9,55 cm. Ama doktorum hic sezeryanin lafini acmadi :/ kuzenim vardi haftasi ben den bir hafta geride. Doktoru pazartesiye gun vermis sezeryan icin. Bebek kanala yerlesmedi diye. Doktorlar mi fazla kolaya kaciyor kizlar? Annelerin cogu ilk gebelik bebeklerini riske atmak istememeleri cok normal ki ben de asla riske atmak istemiyorum. Ama sanki doktorlar gercekten kolaya kaciyor gibi :/ ne biliyim 37. Haftada bebek kanala yerlesmedi diye sezeryan karari vermek cok saglikli gelmiyor bana. Veya bu ölçümler ne kadar dogru. Hani 3-5 doktor, 3-5 farkli cihazla ölçülürüz ve hepsine iri cikar bebek o zaman tamam. Ama bu kadar cabuk karar vermese bu doktorlar yaresmen hicbir doktora guvenemiyorum
Son ay oyle oluyor canimİçimde bir sıkıntı var. Hayır ola..
9 ay akıp geçti hiçbişey anlamadım şu 2 haftadır günler geçmek bilmiyor..
Allah kolaylik versin canim dogum yaklastikca korkular basiyorSelam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı sezeryan olacağım için gün verdi doktor. 11 mayıs. Tarihi duyunca bi korktum bi panik oldum sanki hiç doğurmicakmısım gibi geliyordu bana. Ameliyattanda epey korkuyorumHayırlısı olsun insallah hepimiz için
Iste buyuzden normal dogum gibisi yok.Ölüyorum gazdan , dikişlerden bebeğimle rahat ilgilenemiyorum... sezeryandan bir kere daha nefret ediyorum
Canim simdi nasilsinŞu an çok ciddi sancı girdi. Ama ne sancısı anlayamıyorumhareket edemeyecek sekildeyim. Karnım taş gibi oldu sanırım sancı denilen şey bu. Karnımdan kaşıklarıma doğru.
Halay başı olmazsan bişey olmazKarnım burnumda düğüne geldim kızlar :) burdan doğuma gitmem inşallah
sanırım sancı cnm..geçtimi biraz devam ediyor muŞu an çok ciddi sancı girdi. Ama ne sancısı anlayamıyorumhareket edemeyecek sekildeyim. Karnım taş gibi oldu sanırım sancı denilen şey bu. Karnımdan kaşıklarıma doğru.
Geçti Can'ım şükür. Birkaç dk sürdü 2-3 defa. Şimdilik bir sey yok. Sadece kasıklarımda batma var.Kolaya degilde paraya kaciyo cogu
Son ay oyle oluyor canim
Allah kolaylik versin canim dogum yaklastikca korkular basiyor
Iste buyuzden normal dogum gibisi yok.
Ana kismet iste
Canim simdi nasilsin
Yok canımm doğurmadım daha anneme yerleştim doğuma burdan gitcem annem de telefonu elime alsam çemkiriyo az yüzümüze bak diye bakamadım o yüzden :)@Aarohi kız aklıma geldin nerdesin doğurdun mu
Salı benimde netleşecek senin de inş çok büyümezKızlar kafa çapı muhabbeti dönmüş, siz deyince bende baktım kağıda 36+4 de 9.11 miş benim doktorum çok rahat doğurursun dedi bana. Hiç sezeryan konusu bile geçmedi bizde salı günü tekrar randevum var 38+4 olacağım bakalım ne diyecek o zaman. Bence kafa çapı normal doğuma çok engel değildir çok aşırı bir fark yoksa eğer. Çatı muayenesi daha önemli çatı darsa 8 cm olsada geçmez ki.
Ara ara oluyor artik demekkiGeçti Can'ım şükür. Birkaç dk sürdü 2-3 defa. Şimdilik bir sey yok. Sadece kasıklarımda batma var.
Tamam olur diyeydin:))Benim drda hataya kaçtı walla 23 nisan akşamı gelcek sakın haftasonu doğurma dedi
oy maşallah kuzuyaArkadaşlar selam 42 günlük küvez macerasından sonra nihayet evimizdeyiz oğlumla. Burda bana destek olan moral veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum sizler yakınlarından daha yakın oldunuz hepinizden Allah razı olsun 1060 gr doğan oğlum 1975 de evimize geldi resmini teyzelerine gönderiyorum :)
Yerimden kıpırdamadım bütün gece.kazasız belasız eve ulaştım :) ama benim minnoş coştu bütün gece tekme tekme.halay başı o oldu galibaHalay başı olmazsan bişey olmaz
sanırım sancı cnm..geçtimi biraz devam ediyor mu
İyi bari doğurmadan gelmişin..gelin ve damat sanırım doğum görmek istemezlerdiYerimden kıpırdamadım bütün gece.kazasız belasız eve ulaştım :) ama benim minnoş coştu bütün gece tekme tekme.halay başı o oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?