2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Annenin acilmasi 10 cm olabiliyor ve bebek 2.5cm e kadar kafa çapını küçültebiliyor. Bizim şu anda 12 cm.kafa.capimiz büyüdükçe arttikca risk artar. Doktorum çatı küçük bir öneme sahip dedi önemli olan kalça yapın ve bebeğin kilosu kafa karın omuz ebatlari dedi. Çatı doğum anında değişebilir dedi.

Daha zor bir soru sorayim ozaman kizlar , 13 nisanda 9.41 cm imis kafa capi 19 nisanda 9.36 cm cikmis bu nasil sey ya kafasi mi kuculdu yani bir haftada.
Olur mu kız öyle şey doktor tutup çekiyor yakın şey söylüyor bana 3 doktor baktı farkli ama yakın çıktı yine. Yani ikinci baktığında o mesafeyi kısa tutmuştur.

Daha zor bir soru sorayim ozaman kizlar , 13 nisanda 9.41 cm imis kafa capi 19 nisanda 9.36 cm cikmis bu nasil sey ya kafasi mi kuculdu yani bir haftada.

işte ben de onun için güvenmek istemiyorum neticelere.. Dedim ya; ölçümü yaparken azıcık dışarıdan alsa ya da içeriden alsa böyle farklı sonuçlar elde ederler. Keza senin örneğinde de bunu görüyoruz; bebeğin kafasının gün geçtikçe küçülmesi mantıklı değil. demek ki yanlış ölçtü bir muayenede..

Ben 3 farklı doktordan aynı değerleri aldığım için; normal doğum için ısrarcı olmayı bırakıp, sezaryen ihtimaline alıştırmaya çalışıyorum kendimi..

@Zynp0606 her birimizin hakkında hayırlısı olsun. keyfimiz bozulmasın hiç!

dogum baslamadan suni sanci alirsak diyorum ya acilma olmazsa
Allah korusun. Dün hastanede yazık bir kadın vardı 42. Haftaya gidiyordu hala sancısı yokmuş. İlk dogumunda da öyle olmuş iki gün suni sancı vermişler. Çok zor açılması olmuş. O kadar üzüldüm ki dün

Ay allah korusun ya. Benimde en buyuk korkularimdan birisi bu

Ooo senin yirmili takım varmış onda her şey fazla fazla zaten benim koyduklarım 5 li takımlar Can'ım. Valla ben de sığamadım küçük valize. 4 takım da kendime koydum arkadaşım gördü şaşırdı ben küçük bi çanta ile gitmiştim dedi ama o sadece gecelik koymuş. Yedek koymamış. görmemişin çocuğu misali. Amaannn sonuçta bi valiz gidecek küçük büyük ne fark eder. Biz koyalım da şonra sıkıntı olmasın. Sen o beşli set içinde koy çıtçıtlı. Ben hepsi için ayrı koydum.

Kolaya degilde paraya kaciyo cogu
İçimde bir sıkıntı var. Hayır ola..
9 ay akıp geçti hiçbişey anlamadım şu 2 haftadır günler geçmek bilmiyor..
Son ay oyle oluyor canim
Allah kolaylik versin canim dogum yaklastikca korkular basiyor
Ölüyorum gazdan , dikişlerden bebeğimle rahat ilgilenemiyorum... sezeryandan bir kere daha nefret ediyorum
Iste buyuzden normal dogum gibisi yok.
Ana kismet iste
Şu an çok ciddi sancı girdi. Ama ne sancısı anlayamıyorum hareket edemeyecek sekildeyim. Karnım taş gibi oldu sanırım sancı denilen şey bu. Karnımdan kaşıklarıma doğru.
Canim simdi nasilsin

Salı benimde netleşecek senin de inş çok büyümez

oy maşallah kuzuya en kötü gününüzü böyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…