2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar hala kahverengi kan geliyor dünden beri. Az az ama yıkandım yine geldi. Nişan mıdır acaba ya yoksa kontrol kaynaklı mı. İlk kızımda çatı muayenesinde hiç yaşamadım kanamayı da. Bilmiyorum oyüzden.

Oyy Maşallah Gözün aydın bundan sonrası cok daha güzel olacak inşallah

Henüz hastane çantamı hazırlamadım ben. Ev o kadar karışık ki anlatamam. Koltukları kaplatmaya verdik. Daha temizlik için bir bayan bulunacak. Çok iş var çok.. Canım sen anakucağını naptın. Ben henüz almadım

Cok gecmis olsun. Biraz buzla compress yap, belki kas zedelenmesi filandir. Doktoruna da soyle belki gecirecek bir seyler soyler

Nişan daha sümüksü oluyo sanırım canım ama bilemedim ya bende yasamadım hiç

Canım ben tecrübesizim ama bnce kontrolden dolayıdır ki nişan bile olsa senin panik yapmaman lazım artık zaten her gün düzenli sancı çekiyosun sonuçta senin kız gelmk istiyor tutamıyoruz

Ben de istiyorum eğer çıkabilirsem bir gömlek alayım ya jest olsun.
Can'ım hediye değil de çiçek almayı düşünüyorum ben.

Çok tatlı Can'ım. Ediz barlas a karar kıldınız demek çok iyi olmuş.
Evet mantıklı bir seçenek canım ne zaman alacaksın peki
Şu an çok ciddi sancı girdi. Ama ne sancısı anlayamıyorum hareket edemeyecek sekildeyim. Karnım taş gibi oldu sanırım sancı denilen şey bu. Karnımdan kaşıklarıma doğru.
Yaaa şimdi nasılsın kuzum geçti mi

Benim drda hataya kaçtı walla 23 nisan akşamı gelcek sakın haftasonu doğurma dedi
Neyse salıya az kaldı ben de salı günü rahatlayacağım sanırım. Sende de sancı çıkmıştı sonra azaldı ağrıların dinlendin mi. Ben de aklıma seni getirip rahatlamaya çalışıyorum geçmişti seninki diye

Doktoruna ulaşma şansınız yokmu canım bi sorsan bide normal doğururmussun

Canım ben tecrübesizim ama bnce kontrolden dolayıdır ki nişan bile olsa senin panik yapmaman lazım artık zaten her gün düzenli sancı çekiyosun sonuçta senin kız gelmk istiyor tutamıyoruz
Ya of haklısın nişansa da nişan dimi. Hala kendimi teselli edecek şeyler arıyorum belki nişan değildir diye :)) bugün yine gittim öğlen nst istedi doktor ve tabi yine çıktı sancılar. Vallahi şaka gibi ya ilk hamileliğimde gram ağrım yoktu bunda şimdiden bunaldım isyan etmek istemiyorum

Hicbilmiyorum canim ilkte ne nisanim geldi ne kanama oldu
Ben de istiyorum eğer çıkabilirsem bir gömlek alayım ya jest olsun.

Evet mantıklı bir seçenek canım ne zaman alacaksın peki

Yaaa şimdi nasılsın kuzum geçti mi
Ben ne alsam acaba esim karsi cikar simdi konusur bik bik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…