- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.861
Ay bnde görmüştüm bunu . Bende aynı böyleyim
Bu gene yatakta rahat dönüyor ben onuda yapamıyorum ah uh ede ede dönüyorum :))
Ay evet milletin düğününü rezil etmedim iyi kiİyi bari doğurmadan gelmişin..gelin ve damat sanırım doğum görmek istemezlerdianasının yerine oynamıs ..
Oyy MaşallahArkadaşlar selam 42 günlük küvez macerasından sonra nihayet evimizdeyiz oğlumla. Burda bana destek olan moral veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum sizler yakınlarından daha yakın oldunuz hepinizden Allah razı olsun 1060 gr doğan oğlum 1975 de evimize geldi resmini teyzelerine gönderiyorum :)
Henüz hastane çantamı hazırlamadım ben. Ev o kadar karışık ki anlatamam. Koltukları kaplatmaya verdik. Daha temizlik için bir bayan bulunacak. Çok iş var çok.. Canım sen anakucağını naptın. Ben henüz almadımSende bendensin cnm.bugün utuyu bitirdim deli gıbı ütü yaptım.halılar yıkamaya gitti.koltukların yüzlerini değiştirdik.ikiside çarşamba gelecek.her yer heryerde.şu e v bir hazır olsa nasılrahatlicam.hastane çantasına kıyafetleri koydum.şükürler olsunbibeeron ve emzik kayn atilacak.sizler nasil yaptiniz.kaynar suyami aticaz.nasil yapicaz.birde yedek hastane cikisikoydum iki tane beşli olandan onlarin icine de alttan citcitli bady koy caz dimi.?atlet yerine.
Cok gecmis olsun. Biraz buzla compress yap, belki kas zedelenmesi filandir. Doktoruna da soyle belki gecirecek bir seyler soylerBüyük al bence canım yani bol duracak gibi değil bence lastikli olduğu için uyumlu gibi
Yok canım dogum yapmadım agdadan önce olmuştu yirtik.Zaten karnım da aşağı doğru iyice buyumustu bebe sığmıyor heralde ya inanki, agdadan sonra da iyice acimaya başladı dokunamiyorum bile
Kuzum orta boy olmaz bence sen bilirsin ama benim popom küçük kilom da 78 ama tam olacak şu an. Orta boy olmazdı yirtardim gibi geliyor ya da aşırı sıkardı
Heheh tamam kuzum iyiysen sorun yokYok canımm doğurmadım daha anneme yerleştim doğuma burdan gitcem annem de telefonu elime alsam çemkiriyo az yüzümüze bak diye bakamadım o yüzden :)
Nişan daha sümüksü oluyo sanırım canım ama bilemedim ya bende yasamadım hiçKızlar hala kahverengi kan geliyor dünden beri. Az az ama yıkandım yine geldi. Nişan mıdır acaba ya yoksa kontrol kaynaklı mı. İlk kızımda çatı muayenesinde hiç yaşamadım kanamayı da. Bilmiyorum oyüzden.
Canım ben tecrübesizim ama bnce kontrolden dolayıdır ki nişan bile olsa senin panik yapmaman lazım artık zaten her gün düzenli sancı çekiyosunKızlar hala kahverengi kan geliyor dünden beri. Az az ama yıkandım yine geldi. Nişan mıdır acaba ya yoksa kontrol kaynaklı mı. İlk kızımda çatı muayenesinde hiç yaşamadım kanamayı da. Bilmiyorum oyüzden.
Ay ben de donemiyorum yataktaBu gene yatakta rahat dönüyor ben onuda yapamıyorum ah uh ede ede dönüyorum :))
Ben de istiyorum eğer çıkabilirsem bir gömlek alayım ya jest olsun.Hastaneye gore degisiyor canim .benim bu sonki hastanede 2.gunede az bi ucret istiyolar .sormadim nekadar diye
Devam ederse bakil canim hayirlisi olsun.
Yapar canim .dikkat et.
Benim oglumdada bu doktor du.ozaman hediye vermemistim ama simdi dusunuyorum.
Cok cici olmuslar canim .
Afiyet olsun.
Evet mantıklı bir seçenek canım ne zaman alacaksın pekiCan'ım hediye değil de çiçek almayı düşünüyorum ben.
Çok tatlı Can'ım. Ediz barlas a karar kıldınız demekçok iyi olmuş.
Yaaa şimdi nasılsın kuzum geçti miŞu an çok ciddi sancı girdi. Ama ne sancısı anlayamıyorumhareket edemeyecek sekildeyim. Karnım taş gibi oldu sanırım sancı denilen şey bu. Karnımdan kaşıklarıma doğru.
Neyse salıya az kaldı ben de salı günü rahatlayacağım sanırım. Sende de sancı çıkmıştı sonra azaldı ağrıların dinlendin mi. Ben de aklıma seni getirip rahatlamaya çalışıyorum geçmişti seninki diyeBenim drda hataya kaçtı walla 23 nisan akşamı gelcek sakın haftasonu doğurma dedi
kırmızımsı oluyor diyorlar amaKızlar hala kahverengi kan geliyor dünden beri. Az az ama yıkandım yine geldi. Nişan mıdır acaba ya yoksa kontrol kaynaklı mı. İlk kızımda çatı muayenesinde hiç yaşamadım kanamayı da. Bilmiyorum oyüzden.
Ya böyle parçalı bişeylerdi dün gelenler canım sümüksü müydü acaba.Nişan daha sümüksü oluyo sanırım canım ama bilemedim ya bende yasamadım hiç
Doktoruna ulaşma şansınız yokmu canım bi sorsan bide normal doğururmussunKızlar hala kahverengi kan geliyor dünden beri. Az az ama yıkandım yine geldi. Nişan mıdır acaba ya yoksa kontrol kaynaklı mı. İlk kızımda çatı muayenesinde hiç yaşamadım kanamayı da. Bilmiyorum oyüzden.
Ya of haklısın nişansa da nişan dimi. Hala kendimi teselli edecek şeyler arıyorum belki nişan değildir diye :)) bugün yine gittim öğlen nst istedi doktor ve tabi yine çıktı sancılar. Vallahi şaka gibi ya ilk hamileliğimde gram ağrım yoktu bunda şimdiden bunaldım isyan etmek istemiyorumCanım ben tecrübesizim ama bnce kontrolden dolayıdır ki nişan bile olsa senin panik yapmaman lazım artık zaten her gün düzenli sancı çekiyosunsonuçta senin kız gelmk istiyor tutamıyoruz
Hicbilmiyorum canim ilkte ne nisanim geldi ne kanama olduKızlar hala kahverengi kan geliyor dünden beri. Az az ama yıkandım yine geldi. Nişan mıdır acaba ya yoksa kontrol kaynaklı mı. İlk kızımda çatı muayenesinde hiç yaşamadım kanamayı da. Bilmiyorum oyüzden.
Ben ne alsam acaba esim karsi cikar simdiBen de istiyorum eğer çıkabilirsem bir gömlek alayım ya jest olsun.
Evet mantıklı bir seçenek canım ne zaman alacaksın peki
Yaaa şimdi nasılsın kuzum geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?