2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canm ben olsam kan gördüğüm an doktorda alırdım soluğu. Nedenini öğrenip rahatlardım.. Yanlış hatırlamıyorsam sancı kasılma falan da vardı sende..

İyi geceler kızlar....Geçmişi okumaya vaktim takatim yok İnan’ın ki

Doğum yapan benişlerini kucaklarına alan arkadaşların gözleri aydın
Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Ben de cuma günü kavuştum oğluşuma
Spinal sezeryan oldum
Çok şükür oğlum iyi.2.800gram 50 cm doğdu
Ben sıkıntılı zamanlar yaşıyorum
Çok ağrım vardı azalalsada yine var
Hastanedeyim şimdi
Gaz sancısı dikiş acısı rahimin toplanması ağrısı hepsi birlikte canım çok yanıyor
Ağlıyorum resmen
Düne nazaran bugün daha iyim ama yine de ağrılarım var.

Ben de bütün gün yattım canım bikaç defa da uyuyakalmışım...kalktıysam sancılandım ama şimdi geçti...birincide hicbir şey yaşamadım ne zaman ağrım sancım oldu o zaman doğum baslamıştı...son 1 haftadır kendimi iyi hissetmiyorum...bi belimden giriyor sancı bi karnımdan...bu haftayı atlatsam korkmıycam arık inşallah...annem de geldi yarın çantamızı falan hazırlayıp koycaz...sen de biraz yatmaya çalış bikaç gün

Doktoruna ulaşma şansınız yokmu canım bi sorsan bide normal doğururmussun
Dün bugün hep görüştüm canım nstleri ona yolluyorum da. Sancıları tınlamıyor kalp atışlarına bakıyor. Onu öğrendim bugün. Kalp atışında yüksekte 2 kademe duruyorsa dağ şuanlıl gelme riski olmuyormuş. Dün serum taaktır demişti bugün de gerek Yok dedi mesela

Ben de istiyorum eğer çıkabilirsem bir gömlek alayım ya jest olsun.

Evet mantıklı bir seçenek canım ne zaman alacaksın peki

Yaaa şimdi nasılsın kuzum geçti mi
Yani onu bilmiyorum. Belki hastanede iken eşim falan da alabilir. Yada kontrole gideceğiz sanırım sonradan. O gittiğimizde götürebiliriz.
Bana çiçek alırlarken söyleyeyim de dr a da alsınlar

Canım çok geçmiş olsun birkaç güne ağrılarında geçer inşallah rahat rahat bakarsın yavruna

Reactions: tmz
Dünkü iki kere kırmızı geldi canım. Sonra geceden gelmiş sabah gördüm değiştirdim öğlen değiştrdim. Şimdi yıkandım yeni giyinmiştim tekrardan gelmiş
gitsen mi acaba canım ya.dünde gelmiş. Sancı durumun nasıl peki

Geçti Can'ım. Bikaç kere tekrarladı ama. Bence de sancıydı çünkü tarif edildiği gibi. Kaskatı oldu karnım.
iyi bari cnm..insan işlerini yoluna koymak istiyor..

Eki Görüntüle 2139294 nihayet ikinci yaptırdığım oldu.yaptırdığim yerden resim geldi..tatilden dolayı anca Çarşambaya teslim alırım sanirim
Ya çok güzel olmuş. İsmi de ayrı güzel adıyla yaşasın inşallah

Hicbilmiyorum canim ilkte ne nisanim geldi ne kanama oldu

Ben ne alsam acaba esim karsi cikar simdi konusur bik bik
Benimki de karşı. Zatem tonla doğum parası veriyoruz ne gerek var diyor

Peki gün verdimi sana sezeryan için

Canm ben olsam kan gördüğüm an doktorda alırdım soluğu. Nedenini öğrenip rahatlardım.. Yanlış hatırlamıyorsam sancı kasılma falan da vardı sende..
Ya ben zaten hayatta durmazdım canım ben daha dün gittim. Alttan muayene ettiler de ederken söylediler kanama olabilir korkma eve gidince diye. Ben sadece devam edince nişanım da mı geldi diye düşündüm

Bebisini saglikla buyut insallah canim cok gecmis olsun agrilarin insallah bian once gecer

Aynen canım hiç takma bnce sen bunu çünkü zaten nişan olsa ve doğum sancısı gelse hissediceksin illaki . Sonuçta pırt diye doğuramazsın dimi

Yatınca gerçekten geçiyor ama akşamları naparsam yapayım o kasılmalar oluyor inan. Aynen bir belden bir karından. Senin dr gözünaydın yarın biter işin rahat rahat beklersin inşallah

Gözün aydın canım..
Ya çok güzel olmuş. İsmi de ayrı güzel adıyla yaşasın inşallah

Benimki de karşı. Zatem tonla doğum parası veriyoruz ne gerek var diyor
beğendiğine sevindim canım..Aminn inşallah teyzesi

gitsen mi acaba canım ya.dünde gelmiş. Sancı durumun nasıl peki

iyi bari cnm..insan işlerini yoluna koymak istiyor..
O devam şuanda :) daha öğlen gittim canım yarına allah kerim ya ben sadece nişanım mı geldi diye meraklardayım :)

Peki gün verdimi sana sezeryan için
Salı kontrolüm var canım normalde 4 mayıs diye konuşmuştuk ama beklemez bu bebiş herhalde. Bakalım ne diyecek salı günü

Aynen canım hiç takma bnce sen bunu çünkü zaten nişan olsa ve doğum sancısı gelse hissediceksin illaki . Sonuçta pırt diye doğuramazsın dimi
Ayyy evet o sancılar Yok mu o sancılar. Biliyorum hemen gelmez bir iki gün çektirecek bana :)))

İste orası muamma muayeneden sonra olabiliyormuş çünķü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…