- Konu Sahibi kardelen384
-
- #44.901
Hayırlı olsun canım ağrıların her geçengün daha da azalacak inşallah sezaryen ilk bir haftası sıkıntılı oluyorİyi geceler kızlar....Geçmişi okumaya vaktim takatim yok İnan’ın ki
Doğum yapan benişlerini kucaklarına alan arkadaşların gözleri aydın
Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Ben de cuma günü kavuştum oğluşuma
Spinal sezeryan oldum
Çok şükür oğlum iyi.2.800gram 50 cm doğdu
Ben sıkıntılı zamanlar yaşıyorum
Çok ağrım vardı azalalsada yine var
Hastanedeyim şimdi
Gaz sancısı dikiş acısı rahimin toplanması ağrısı hepsi birlikte canım çok yanıyor
Ağlıyorum resmen
Düne nazaran bugün daha iyim ama yine de ağrılarım var.
Canım sana daha yeni vurulmuş ben 30 haftalıkken vurulmuştum. Doktor son kontrolümde doğumdan 24 saat önce bir doz daha vurulmalısın dedi.canım bana da geçen hafta (36+5 iken) ciğer geliştirici iğne vurdular. ikinci dozu da 24 saat sonra vurmalıyız demişlerdi. Ertesi gün tekrar vurulmuştum 2.kez .. başka da bir şey demediler bana. Acaba bir kere daha mı vurulmam gerekecek, anlamadım ben
Azcık yanına gelsem de sürtünsem bana gecer mi ki sancılarınO devam şuanda :) daha öğlen gittim canım yarına allah kerim ya ben sadece nişanım mı geldi diye meraklardayım :)
Salı kontrolüm var canım normalde 4 mayıs diye konuşmuştuk ama beklemez bu bebiş herhalde. Bakalım ne diyecek salı günü
Ayyy evet o sancılar Yok mu o sancılar. Biliyorum hemen gelmez bir iki gün çektirecek bana :)))
Ne güzel ama kendinde gelmek istiyo gününde yaklaşmış benimde öyle olaydı iyiydi :)O devam şuanda :) daha öğlen gittim canım yarına allah kerim ya ben sadece nişanım mı geldi diye meraklardayım :)
Salı kontrolüm var canım normalde 4 mayıs diye konuşmuştuk ama beklemez bu bebiş herhalde. Bakalım ne diyecek salı günü
Ayyy evet o sancılar Yok mu o sancılar. Biliyorum hemen gelmez bir iki gün çektirecek bana :)))
Ah ah özellikle yazıyorum şuraya da belki nazarınız değer sancılarım bir anda kesilir diye ama hiç kem gözlü yokmuş aranızdaAzcık yanına gelsem de sürtünsem bana gecer mi ki sancılarınya daaa bi elektrik teli mi çeksek bana göndersen
Benim de tek tesellim o olacak inan. Kendi gelmek istiyor diye. Şurda bas bas bağırdım son hafta gelsin diye yüzümü kara çıkardı ya daha 37+4 e girdikNe güzel ama kendinde gelmek istiyo gününde yaklaşmış benimde öyle olaydı iyiydi :)
Pooff yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik insan bu aşamadan sonrası herşey için endişeleniyor.. Ben neredeyse hastanede bana bi oda verin arada ilgilenin benle dicem yada doktoru paketleyip eve getircem.. Muayeneden olduğunu bilsem de hala kan görsem yada leke bidaha sorardım. Kendi doktorum kızar die başka doktora giderdim. Benim ilk die evhamlıyım herhalde. Zaten bu evhamlılığım yüzünden normal yanlısı doktor sezeryan yapalım mı sana dediYa ben zaten hayatta durmazdım canım ben daha dün gittim. Alttan muayene ettiler de ederken söylediler kanama olabilir korkma eve gidince diye. Ben sadece devam edince nişanım da mı geldi diye düşündüm
İlk doğum çok haklısın çok da iyi yapıyorsun. İhmale gelmez canım sonradan üzülmeyiz en azından.Pooff yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik insan bu aşamadan sonrası herşey için endişeleniyor.. Ben neredeyse hastanede bana bi oda verin arada ilgilenin benle dicem yada doktoru paketleyip eve getircem.. Muayeneden olduğunu bilsem de hala kan görsem yada leke bidaha sorardım. Kendi doktorum kızar die başka doktora giderdim. Benim ilk die evhamlıyım herhalde. Zaten bu evhamlılığım yüzünden normal yanlısı doktor sezeryan yapalım mı sana dedi. Peki sende açılma varmıymış.. Kesin sezeryan mı olmalısın.. Normal de olsa olmaz mı sana
Gözün aydın. Allah analı babalı hayırlı evlat etsinİyi geceler kızlar....Geçmişi okumaya vaktim takatim yok İnan’ın ki
Spinal sezeryan oldum
Hastanedeyim şimdi
Gaz sancısı dikiş acısı rahimin toplanması ağrısı hepsi birlikte canım çok yanıyor
Ağlıyorum resmen
Ah ah özellikle yazıyorum şuraya da belki nazarınız değer sancılarım bir anda kesilir diye ama hiç kem gözlü yokmuş aranızdarabbim hayırlı zamanda nasip etsin canım kanala girince olay bitiyor bunu anladım ben
Senin sancıların ne oldu . Serum kaçırdı mıPooff yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik insan bu aşamadan sonrası herşey için endişeleniyor.. Ben neredeyse hastanede bana bi oda verin arada ilgilenin benle dicem yada doktoru paketleyip eve getircem.. Muayeneden olduğunu bilsem de hala kan görsem yada leke bidaha sorardım. Kendi doktorum kızar die başka doktora giderdim. Benim ilk die evhamlıyım herhalde. Zaten bu evhamlılığım yüzünden normal yanlısı doktor sezeryan yapalım mı sana dedi. Peki sende açılma varmıymış.. Kesin sezeryan mı olmalısın.. Normal de olsa olmaz mı sana
Doktorum da öyle diyor ayaktayken sancın oldu yatınca geçiyorsa yatarken sancın oldu yürüyünce geçiyorsa araları sıklaşmıyorsa o; doğum sancısı değildir diyorYatınca gerçekten geçiyor ama akşamları naparsam yapayım o kasılmalar oluyor inan. Aynen bir belden bir karından. Senin dr gözünaydın yarın biter işin rahat rahat beklersin inşallah
Mrsy0616 @Schneller65 kızlar ben bugünkü muayenede ümidimi kaybettim
arkadaşlarımın bebek kafa çevresi 33 cm olan normal doğumundan bahsettim; doktorum ultrasonda ölçtüğümüz çap ile matematik olarak benim ulaştığım çap neticesinin aynı olmadığını söyledi. "Ultrasonda 10cm nin üzerinde kafa çapı olan bebek normal doğumla gelemez. Çok istiyorsan dener bekleriz ama riske sokarsın bebeği" dedibu kadar keskin ve net cümleler kurmamıştı daha önce.. Sezaryenden çok korkuyorum ama yapacak bir şey yok Bebeğimin kafa çapı şuan 9,43 cm ve 9,50 cm olursa sezaryen diye kendimi de şartladım bugün.
Haftaya çatı muayenesi yapacak; sonrasında doğumla ilgili daha net konuşuruz sanıyorum..
Tüm anne adayları için her şeyin en hayırlısı olsun.
Canm ben 3 kere dondurma yedim hicde oyle yukselmedi sknti yok ye gitsin :) iksinde cornet birinde iki buyuk top acik dondurma hemde birnu disari lahmacn yememin ustune yedim yurdum geldm 143 tu@Kahverengikus @semabsrnadven P Piremses_bsra doğru mu etiketledim diyabetik kızlar...dondurma yediniz mi hiç...koca kornet yedim 136 çıktı doğru mudur...epey de şekerli bişey yani...bilemedim...cihaz da yeni pili de...
Geçmiş olsun canım Allah iyilik sağlık versin bebeğine de hayırlı uzun ömürler versin inşallah hepsi geçecek...ikinci miydi senin deİyi geceler kızlar....Geçmişi okumaya vaktim takatim yok İnan’ın ki
Spinal sezeryan oldum
Hastanedeyim şimdi
Ağlıyorum resmen
Canim insallah iyilesirsin tez vakitte.İyi geceler kızlar....Geçmişi okumaya vaktim takatim yok İnan’ın ki
Spinal sezeryan oldum
Hastanedeyim şimdi
Ağlıyorum resmen
Benimde oyle fotograf atcaktim utandim yaniiEvde hic boş yer kalmadı her yerde bebegin birşeyleri var kızlar bayilcam şimdi ya
Benim bir de ütü falan her şey tamam canım bunlar bir de yerleşmiş halleri yani öyle düşün. Dolapların içi üstü her yer ama her yer dolu. Ben anlamıyorum bir de her gün 2 makine camasir yikiyorum asıyorum kendi camasirlarimiz, yağmurlu hava balkona asamiyorum camasirlik salonun ortasında ve evde misafir var. 2 gün sonra daha fazla misafir gelecek. Daha gömme dolabı açıp onlar yatak yastık yorgan cikaracagim. 1 ay sonraya ısınlanmak istiyorum. Çevreme bakindikca fenalık geliyor. Bomboş evde yerde bi yatakla yaşamak istiyorum şu an. Televizyonu bile firlatip atasim geliyorm bir de evin her yeri kitap. Eşimin benim kitaplarım kitaplıklara sığmıyor. Eşim ders çalışıyor yemek masası bile kitap dolu. Boş bir tuvalete var hiç kullanilmamis, orası bile ağzına kadar dolu kitap bebek arabasi puset vs. Annemin valizleri salonda. En nefret ettiğim şey çok eşyaydi ve bebek olunca başıma geldi resmen boguluyorum ben yaBenimde oyle fotograf atcaktim utandim yanii
Salonu camasir odasi yaptim .
Biton utu vs beni bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?