2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hayırlı olsun canım ağrıların her geçengün daha da azalacak inşallah sezaryen ilk bir haftası sıkıntılı oluyor

Canım sana daha yeni vurulmuş ben 30 haftalıkken vurulmuştum. Doktor son kontrolümde doğumdan 24 saat önce bir doz daha vurulmalısın dedi.

Azcık yanına gelsem de sürtünsem bana gecer mi ki sancılarınya daaa bi elektrik teli mi çeksek bana göndersen

Ne güzel ama kendinde gelmek istiyo gününde yaklaşmış benimde öyle olaydı iyiydi :)

Azcık yanına gelsem de sürtünsem bana gecer mi ki sancılarınya daaa bi elektrik teli mi çeksek bana göndersen
Ah ah özellikle yazıyorum şuraya da belki nazarınız değer sancılarım bir anda kesilir diye ama hiç kem gözlü yokmuş aranızda rabbim hayırlı zamanda nasip etsin canım kanala girince olay bitiyor bunu anladım ben

Ya ben zaten hayatta durmazdım canım ben daha dün gittim. Alttan muayene ettiler de ederken söylediler kanama olabilir korkma eve gidince diye. Ben sadece devam edince nişanım da mı geldi diye düşündüm
Pooff yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik insan bu aşamadan sonrası herşey için endişeleniyor.. Ben neredeyse hastanede bana bi oda verin arada ilgilenin benle dicem yada doktoru paketleyip eve getircem.. Muayeneden olduğunu bilsem de hala kan görsem yada leke bidaha sorardım. Kendi doktorum kızar die başka doktora giderdim. Benim ilk die evhamlıyım herhalde. Zaten bu evhamlılığım yüzünden normal yanlısı doktor sezeryan yapalım mı sana dedi. Peki sende açılma varmıymış.. Kesin sezeryan mı olmalısın.. Normal de olsa olmaz mı sana

İlk doğum çok haklısın çok da iyi yapıyorsun. İhmale gelmez canım sonradan üzülmeyiz en azından.
Ben de sendenim demekki çünkü bugün yine gittim nst ye girdim sancı yine var ama bebek iyi diye alttan bakmadılar. Dün aynen şöyle söyledi hemşire. Yumuşama çok fazla, dıştan açılma var ama içten henüz yok.
Dış iç ne diye de soramadım ama dışı yumuşamış herhalde onu kastetti. Bebek ittirkçe açılacak anladığım kadarıyla.
Bir de çok gidersem her seferinde Altan bakacaklar o da açılmayı tetikliyor diye daha gitmicem salıya kadar
Salı günü soracağım normal sezeryan olayını ama hiç sanmıyorum. Doktorum çok riskli demişti

Gözün aydın. Allah analı babalı hayırlı evlat etsin

Aynen galiba bnmki girmedi kanala hiç öyle bişey demedi doktorum çünkü. Neyse artık bnm kızım bana çekicek belli inatçı dediğim dedik olcak .

Senin sancıların ne oldu . Serum kaçırdı mı

Yatınca gerçekten geçiyor ama akşamları naparsam yapayım o kasılmalar oluyor inan. Aynen bir belden bir karından. Senin dr gözünaydın yarın biter işin rahat rahat beklersin inşallah
Doktorum da öyle diyor ayaktayken sancın oldu yatınca geçiyorsa yatarken sancın oldu yürüyünce geçiyorsa araları sıklaşmıyorsa o; doğum sancısı değildir diyor

Canm zaten günün az kalms haftaya kafası biraz daha buyur yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin nolur nolmaz bencede riske atma doktorunu dinle ha illa emin olmak istiyorsan başka doktora da git bakalım o da aynı söylerse ona göre hareket edersin

Canm ben 3 kere dondurma yedim hicde oyle yukselmedi sknti yok ye gitsin :) iksinde cornet birinde iki buyuk top acik dondurma hemde birnu disari lahmacn yememin ustune yedim yurdum geldm 143 tu

Geçmiş olsun canım Allah iyilik sağlık versin bebeğine de hayırlı uzun ömürler versin inşallah hepsi geçecek...ikinci miydi senin de

Canim insallah iyilesirsin tez vakitte.

Kizlar hic tadim yok buaralar .
Oglum iyilesmiyor noldugunuda anlamadim.
Astimi alerjisi artti cocugun pskolojisi bozulacak hep hasta hep hasta.ne diyecegimi sasirdim.
Tek basima hem bebegin kiyafetleri dogum cantasi evin temizligi oglanin odevleri bildigin coktum

Bide arada ogretmen mesaj atiyor oglum icin sikayet ediyor yemegini odevini.ya cocuga da yazik banada hep hastanedeyiz hic vicdan yok valla
Bunlari dusununce tansiyon cikiyor iste
Geldiler yine bna soldan soldaaan

Benimde oyle fotograf atcaktim utandim yanii
Salonu camasir odasi yaptim .
Biton utu vs beni bekliyor.
Benim bir de ütü falan her şey tamam canım bunlar bir de yerleşmiş halleri yani öyle düşün. Dolapların içi üstü her yer ama her yer dolu. Ben anlamıyorum bir de her gün 2 makine camasir yikiyorum asıyorum kendi camasirlarimiz, yağmurlu hava balkona asamiyorum camasirlik salonun ortasında ve evde misafir var. 2 gün sonra daha fazla misafir gelecek. Daha gömme dolabı açıp onlar yatak yastık yorgan cikaracagim. 1 ay sonraya ısınlanmak istiyorum. Çevreme bakindikca fenalık geliyor. Bomboş evde yerde bi yatakla yaşamak istiyorum şu an. Televizyonu bile firlatip atasim geliyorm bir de evin her yeri kitap. Eşimin benim kitaplarım kitaplıklara sığmıyor. Eşim ders çalışıyor yemek masası bile kitap dolu. Boş bir tuvalete var hiç kullanilmamis, orası bile ağzına kadar dolu kitap bebek arabasi puset vs. Annemin valizleri salonda. En nefret ettiğim şey çok eşyaydi ve bebek olunca başıma geldi resmen boguluyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…